Коя зодия си отмъщава най-много
Дата на публикуване: 30.01.2020
коя зодия си отмъщава

Коя зодия си отмъщава най-много

Коя зодия си отмъщава по запомнящ се начин. Колкото и да твърдим, че сме мили и добри, всички се вбесяваме понякога и сме склонни да си отмъстим. Но го правим по различен начин… Вижте какви са склонностите на всяка зодия и се пазете!
Зодия Овен
В момент на яд: “Бесен съм, ще го намушкам, ще го разстрелям, ще го прегазя с колата. Не, ще му бутна колата в пропастта, после ще го бутна и него, но след колата, за да страда повече. Даже ще го набия преди това, ще му счупя поне един крак и една ръка”.
30 минути по-късно: “Абе какво ще се занимавам с тоя… Такъв е некадърник, че сигурно сам ще се блъсне с колата и ще си счупи ръцете и краката. Обаче ако можех да гледам…”
Зодия Телец

В момент на яд: “Ще му съсипя кариерата, ще го разоря, ще му взема жената и къщата, и кучето ще му взема. Ще го оставя да живее в кашон на улицата”.
15 дни по-късно: “Абе аз тоя не съм го забравил. Ще му отмъстя, когато му дойде времето… ама сега нещо съм преял и виното беше хубаво, не мога да се напрягам заради него, ще го мисля довечера. А, не, довечера ще готвя бьоф строганов… Животът е дълъг, все ще го измисля”.
Зодия Близнаци
В момент на яд: “Ще разкажа на всичките му приятели и познати, какъв е продажник и инфантил, колко е подмолен и двуличен. Ще му съсипя репутацията и никой повече няма да му прави услуги… Ще кажа на всички, че не го бива и в леглото. Даже ще кажа, че е свалял гаджето ми, нищо, че не е. Абе заслужава си го, даже му е малко”.

5 дни по-късно: “Абе аз на тоя не му ли се сърдих за нещо? Ама за какво беше? Нещо ме подхлъзна май? Оф, не си спомням, я да ида да го питам какво прави. Ей, че хубаво, че пак се срещаме в тоя бар”.

Зодия Рак

В момент на яд: “Повече никога няма да му честитя рождения ден, Коледа, Великден, годишнината от сватбата. За мен този човек изобщо не съществува. И телефона няма да си вдигам като ми звъни, ще го игнорирам тотално и абсолютно до края на живота си”.

1 година по-късно: “Абе тоя, що още не се извинил? Не вижда ли, че го игнорирам. Е, вярно, че аз не вдигам като ми звъни, но ако искаше, щеше да намери начин. Ето, прав бях да се сърдя!”.

Зодия Лъв

В момент на яд: “Ще му покажа, че съм много повече от него, ама че аз съм най-добрият… Така силно ще блесна, че на него даже името ще му забравят. И той ще си го забрави, защото аз съм почти съвършен все пак!”

1 месец по-късно: “Какво има да се доказвам заради някакъв идиот, че аз отдавна съм се доказал. Аз блестя. Всеки ден блестя. Който не го вижда, значи е сляп!”

Зодия Дева

В момент на яд: “Най-добре да изглежда като злополука, но без много кръв, не мога и да чистя после или пък да си разваля ноктите. Просто не го заслужава. Нещо да му падне на главата? Или да се подхлъзне в офиса… Ако не умре, поне всички ще му се смеят. Ще направя и клипче и ще го кача в интернет, да го видят всички!”

3 месеца по-късно: “Абе тия инциденти много рядко се случват… на тоя защо още нищо му няма? Според статистиката е по-често, проверих. Тия дето са я правили сигурно са допуснали грешка. Ами така е, на нищо не може да се вярва. Но все ще му се случи нещо, сигурна съм”.

Зодия Везни

В момент на яд: “Ще съм красива, направо запленяваща… и ще го подмина. Изобщо няма да го отразя, че съществува. Но пред всички, така че да видят, че за мен този човек нищо не означава… даже не съществува”.

6 месеца по-късно: “Добре, че всеки ден съм неотразима, отмъщавам си с постоянство и ми се получава”.

Резултат: Човекът може и изобщо да не е забелязал, че е игнориран и че везната е толкова прекрасна. Вероятно и останалите не са забелязали.

Зодия Скорпион

В момент на яд: “Довечера се промъквам у тях с чувал и лопата. Халосвам го, завличам го в гората… А може и да го направя да изглежда като ритуално убийство, никога няма да ме хванат. Ми много ясно, аз съм най-умен”.

2 седмици по-късно: “Ей, тия кръстове много трудно се дялкат. Обаче все ще стане, не бързам, и без това отмъщението се сервира студено”.

Зодия Стрелец

В момент на яд: “Ще го злепоставя, ще го унижа, ще го разплача публично, да разберат всички какъв е позьор. И на малкия пръст не може да ми стъпи!”

Същата вечер: Прави го. Публично решава да злепостави човека, като се опитва да разкаже три компрометиращи истории за него едновременно и да изтъкне, колко е повърхностен и необразован.

Резултат: Никой нищо не е разбрал от историите и всички се чудят, какви ги плещи Стрелецът. Той наум: “Ей, какъв съм добър. Така хубаво го подредих тоя. Сега всички знаят, че е идиот”.

Зодия Козирог

В момент на яд: “Ще му съсипя живота – ще започна от кариерата, няма да може да си намери работа в целия Европейски Съюз, ще трябва да ходи през океана да мие чинии. Обаче ще почакам. Когато е на върха, така ще го спъна, че ще падне и ще се убие от върха на собствената си тъпота”.

3 години по-късно: “Този пък няма ли най-накрая да го стигне тоя връх, че ми писна да чакам. Като гледам, няма нужда аз да го спъвам, той си е паднал, откакто се е родил”.

Зодия Водолей

В момент на яд: “Най-голямото отмъщение е моето мълчание. Без мен да го видя, как ще разбере за новостите в ядрената физика и за тези около квантовия двигател. Обречен е без мен”.

9 месеца по-късно: “Не че този човек ме интересува, но аз съм просветител по душа. А незнанието е най-страшното. Моята мисия е да се върна при него и да го образовам. Обречен е без мен”.

Зодия Риби

В момент на яд: “Искам да му се случат ужасни и страховити неща… Не, не, всичко се връща, не трябва да го искам. Обаче го искам. Е, то в крайна сметка си има и Бог, и Вселена, и Дядо Коледа може да има… все ще му се върне отнякъде”.

2 години по-късно: “Абе на този, дали му се върна отнякъде? Я, да проверя в социалните мрежи, какво става. Оф, мързи ме сега да ровя, айде друг път”.

Източник: Монитор

Още новини
Ленено семе с мляко и мед

Ленено семе с мляко и мед

Ленено семе с мляко и мед е страхотно средство за махане на токсини и сваляне на лошия холестерол. Основното предимство на ленените семена е високото съдържание на ненаситени мастни киселини омега-3 (2 пъти повече, отколкото в рибеното масло) и лигнани – фитохормони,...

повече информация
Идеална двойка за пред хората

Идеална двойка за пред хората

Идеална двойка за пред хората, но съвсем друга у дома. Случвало ли ви се да мислите дадени хора за идеалната двойка, а истината да е коренно различна? С Нина и Тони се познаваме отдавна, макар че те са доста по-възрастни от мен, и винаги съм си мислела, че са от...

повече информация
Гаданията на старите българи

Гаданията на старите българи

Гаданията на старите българи. Има дни, в които са добри да се родиш и такива, които не са са предпочитане, според старите българи. Предшествениците ни са твърдели, че това в кой ден от понеделник до неделя се роди едно дете, е знак за това как ще протече целият му...

повече информация
Безусловно обичащите зодии

Безусловно обичащите зодии

Безусловно обичащите зодии са няколко. За някои хора любовта е пропаст – скочат ли веднъж в нея, връщане назад няма. Те обичат сляпо своя партньор и го приемат такъв, какъвто е – с неговите недостатъци, емоции, настроения и дори най-тъмни тайни. Това е едновременно...

повече информация
Advertisements
Последиците от коронавируса

Последиците от коронавируса

Последиците от коронавируса могат да бъдат доста неприятни. Все повече се знае за коронавируса, тъй като учените провеждат повече изследвания върху него. След първата вълна, която бе през пролетта, има процент на хора, които са се излекували, но които все още не могат...

повече информация
Юмрукът разкрива характера

Юмрукът разкрива характера

Юмрукът разкрива характера на човек - избери и виж. Частите от тялото показват много за нашата личност и пътя, по който сме преминали. Най-характерни за нас са ръцете. Много хора гледат на ръце и разбират голямо количество информация по линиите на дланите. Оказва се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.