Кръстосаните пръсти
Дата на публикуване: 09.09.2020
кръстосаните пръсти

Кръстосаните пръсти разкриват много за даден човек. Начинът, по който кръстосате пръсти, може да разкрие много за вашата личност. Езикът на тялото, жестовете и мимиката могат да разкажат много за даден човек. Тези малки неща може да ни се сторят незначителни, но те могат да разкажат много за човек.
Знаете ли, че начинът, по който кръстосвате пръстите си, може да разкрие много за вашата личност? Как кръстосваш пръсти?
Днешният тест ще ни помогне с това. Погледнете внимателно изображението и изберете комбинацията от ръце, която най-много прилича на начина, по който кръстосвате пръстите си.
1. Палец на дясната ръка отгоре
Това разположение на пръстите ви предполага, че сте много емоционален и невероятно чувствителен човек. Имате много съпричастност. Можете да видите и разберете много.

Природата ви е дарила с уникална интуиция и надеждно шесто чувство, което често използвате. Хората могат лесно да ви се отворят, защото ви се доверяват и очакват съчувствие от вас.
Те знаят, че няма да им се случи нищо лошо от ваша страна. Можете да им посъветвате нещо, но ако е необходимо, можете да мълчите.
Вие сте човек, който винаги ще обмисли внимателно всичко и внимателно ще анализира ситуацията. Взимате решения без бързане, но те обикновено се оказват абсолютно правилни.

2. Два палеца свързани и успоредни
Вие сте много спокоен и уравновесен човек, който обича реда и хармонията във всичко. Опитвате се да избегнете кавги и неприятности на всяка цена.
Предпочитате да пуснете всичко, да се откажете от нещо, но определено няма да се поберете там, където не ви трябва и няма да се биете с вятърни мелници. Вашият комфорт и благополучие си струва да направите някои отстъпки.
Най-добре се чувствате в собствената си компания. Имате тесен кръг от доверени приятели и това е достатъчно за вас. Не харесвате хаоса, причинен от голяма група непознати.
Харесвате контакта с природата и понякога просто трябва да се отпуснете малко, да легнете или да седнете, да не правите нищо и да не мислите за нищо. Животът ти е бавен и ти харесва. Безразсъдният стремеж към успех не е вашият стил.

3. Палец на лявата ръка отгоре

Вие сте много активен и спонтанен човек. Не обичате скуката. Винаги трябва да се случва нещо в живота ви. Постоянно се нуждаете от нови задачи и цели. Отегчавате бързо и искате да опитате нещо ново.
Имате милион идеи на минута. В голяма група хора се чувствате като риба във вода. Винаги се откроявате в компанията и трудно можете да пропуснете. Обичате вниманието и не избягвате конфронтация. Когато нещо не ви харесва, го казвате директно.
Вие сте много оптимистични и безгрижни. Не се интересувате твърде много от мнението на другите или от последиците от вашите решения.

Източник: За жената

Още новини
Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана след концерта си в Пловдив. Певицата ни планира да слезе от сцената след финала на турнето си, което тече в момента. Естрадната икона е обявила пред екипа си, че това са последните големи спектакли, които прави. 82-годишната легенда явно...

повече информация
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021 предвещава ден, в който е доре да се вглеждате повече в детайлите, за да не пропуснете нещо важно. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка...

повече информация
Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да намерите време да се разведрите и да се отпуснете. Бъдете по-внимателни в действията си и не се предоверявайте на никого. Стартираме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 25 септември 2021 в...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 23 септември 2021

Дневен хороскоп 23 септември 2021

Дневен хороскоп 23 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да гледате по-ведро към живота и случващото се около вас. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави. За една...

повече информация
Дневен хороскоп 24 септември 2021

Дневен хороскоп 24 септември 2021

Дневен хороскоп 24 септември 2021 ви вещае ден, в който трябва да обърнете повече внимание на здравето си. Направете нещо полезно за себе си и ако трябва спазвайте режим. Не се претоварвайте и не се предоверявайте на никого. Стартираме със зодия Овен. Според нашия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.