Кръстосаните пръсти
Дата на публикуване: 09.09.2020
кръстосаните пръсти

Кръстосаните пръсти разкриват много за даден човек. Начинът, по който кръстосате пръсти, може да разкрие много за вашата личност. Езикът на тялото, жестовете и мимиката могат да разкажат много за даден човек. Тези малки неща може да ни се сторят незначителни, но те могат да разкажат много за човек.
Знаете ли, че начинът, по който кръстосвате пръстите си, може да разкрие много за вашата личност? Как кръстосваш пръсти?
Днешният тест ще ни помогне с това. Погледнете внимателно изображението и изберете комбинацията от ръце, която най-много прилича на начина, по който кръстосвате пръстите си.
1. Палец на дясната ръка отгоре
Това разположение на пръстите ви предполага, че сте много емоционален и невероятно чувствителен човек. Имате много съпричастност. Можете да видите и разберете много.

Природата ви е дарила с уникална интуиция и надеждно шесто чувство, което често използвате. Хората могат лесно да ви се отворят, защото ви се доверяват и очакват съчувствие от вас.
Те знаят, че няма да им се случи нищо лошо от ваша страна. Можете да им посъветвате нещо, но ако е необходимо, можете да мълчите.
Вие сте човек, който винаги ще обмисли внимателно всичко и внимателно ще анализира ситуацията. Взимате решения без бързане, но те обикновено се оказват абсолютно правилни.

2. Два палеца свързани и успоредни
Вие сте много спокоен и уравновесен човек, който обича реда и хармонията във всичко. Опитвате се да избегнете кавги и неприятности на всяка цена.
Предпочитате да пуснете всичко, да се откажете от нещо, но определено няма да се поберете там, където не ви трябва и няма да се биете с вятърни мелници. Вашият комфорт и благополучие си струва да направите някои отстъпки.
Най-добре се чувствате в собствената си компания. Имате тесен кръг от доверени приятели и това е достатъчно за вас. Не харесвате хаоса, причинен от голяма група непознати.
Харесвате контакта с природата и понякога просто трябва да се отпуснете малко, да легнете или да седнете, да не правите нищо и да не мислите за нищо. Животът ти е бавен и ти харесва. Безразсъдният стремеж към успех не е вашият стил.

3. Палец на лявата ръка отгоре

Вие сте много активен и спонтанен човек. Не обичате скуката. Винаги трябва да се случва нещо в живота ви. Постоянно се нуждаете от нови задачи и цели. Отегчавате бързо и искате да опитате нещо ново.
Имате милион идеи на минута. В голяма група хора се чувствате като риба във вода. Винаги се откроявате в компанията и трудно можете да пропуснете. Обичате вниманието и не избягвате конфронтация. Когато нещо не ви харесва, го казвате директно.
Вие сте много оптимистични и безгрижни. Не се интересувате твърде много от мнението на другите или от последиците от вашите решения.

Източник: За жената

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.