Кръстосаните пръсти
Дата на публикуване: 09.09.2020
кръстосаните пръсти

Кръстосаните пръсти разкриват много за даден човек. Начинът, по който кръстосате пръсти, може да разкрие много за вашата личност. Езикът на тялото, жестовете и мимиката могат да разкажат много за даден човек. Тези малки неща може да ни се сторят незначителни, но те могат да разкажат много за човек.
Знаете ли, че начинът, по който кръстосвате пръстите си, може да разкрие много за вашата личност? Как кръстосваш пръсти?
Днешният тест ще ни помогне с това. Погледнете внимателно изображението и изберете комбинацията от ръце, която най-много прилича на начина, по който кръстосвате пръстите си.
1. Палец на дясната ръка отгоре
Това разположение на пръстите ви предполага, че сте много емоционален и невероятно чувствителен човек. Имате много съпричастност. Можете да видите и разберете много.

Природата ви е дарила с уникална интуиция и надеждно шесто чувство, което често използвате. Хората могат лесно да ви се отворят, защото ви се доверяват и очакват съчувствие от вас.
Те знаят, че няма да им се случи нищо лошо от ваша страна. Можете да им посъветвате нещо, но ако е необходимо, можете да мълчите.
Вие сте човек, който винаги ще обмисли внимателно всичко и внимателно ще анализира ситуацията. Взимате решения без бързане, но те обикновено се оказват абсолютно правилни.

2. Два палеца свързани и успоредни
Вие сте много спокоен и уравновесен човек, който обича реда и хармонията във всичко. Опитвате се да избегнете кавги и неприятности на всяка цена.
Предпочитате да пуснете всичко, да се откажете от нещо, но определено няма да се поберете там, където не ви трябва и няма да се биете с вятърни мелници. Вашият комфорт и благополучие си струва да направите някои отстъпки.
Най-добре се чувствате в собствената си компания. Имате тесен кръг от доверени приятели и това е достатъчно за вас. Не харесвате хаоса, причинен от голяма група непознати.
Харесвате контакта с природата и понякога просто трябва да се отпуснете малко, да легнете или да седнете, да не правите нищо и да не мислите за нищо. Животът ти е бавен и ти харесва. Безразсъдният стремеж към успех не е вашият стил.

3. Палец на лявата ръка отгоре

Вие сте много активен и спонтанен човек. Не обичате скуката. Винаги трябва да се случва нещо в живота ви. Постоянно се нуждаете от нови задачи и цели. Отегчавате бързо и искате да опитате нещо ново.
Имате милион идеи на минута. В голяма група хора се чувствате като риба във вода. Винаги се откроявате в компанията и трудно можете да пропуснете. Обичате вниманието и не избягвате конфронтация. Когато нещо не ви харесва, го казвате директно.
Вие сте много оптимистични и безгрижни. Не се интересувате твърде много от мнението на другите или от последиците от вашите решения.

Източник: За жената

Още новини
Банките вдигнаха таксите

Банките вдигнаха таксите

Банките вдигнаха таксите! Въпреки тежкото положение на голяма част от българите банките решиха да вдигнат таксите за теглене от банкомат. Новата година ще я посрещнем с по-високи такси за теглене от банкомат. Една от институциите в топ 3 – Банка ДСК, обяви, че от 4...

повече информация
Лили Игнатова не говори за политика

Лили Игнатова не говори за политика

Лили Игнатова е вечното златно момиче, прославило България по цял свят. Тя от години избягва медийните изяви. Прави го, защото й е омръзнало журналисти да се занимават с дребнотемия, на фона на всичко, което се случва в държавата. На кражбите, злоупотребите и...

повече информация
Ицо Хазарта изригна в мрежата

Ицо Хазарта изригна в мрежата

Ицо Хазарта изригна в социалната мрежа срещу здравния министър, Валери Симеонов и управляващите. Повод за гнева на рап изпълнителя е отношението, което те показват към българския народ. Винаги е срамно да видиш падението на някой интелигентен човек. Гледам здравния...

повече информация
Зодиите, които не слушат

Зодиите, които не слушат

Зодиите, които не слушат са четири. Сред зодиакалните знаци има бунтари, които често нарушават правилата, не слушат никого, не обичат да се подчиняват и мислят само за това, което искат самите те. Ето и кои са тези зодии. Зодия Овен Не е изненада, че най-импулсивните...

повече информация
Advertisements
От царица станах старица

От царица станах старица

От царица станах старица. Това е истината за мен. В живота сама бях винаги аз. Mайка и баща нямах...Починаха като бях малка. С баба си пораснах. Като завърших 8-и клас, омъжих се. Едно дете имах, вече майка бях. Трябваше да работя много. Мъжът ми излезе пияница,...

повече информация
Дневен хороскоп 21 януари 2021

Дневен хороскоп 21 януари 2021

Дневен хороскоп 21 януари 2021 предвещава ден, изпъстрен със събития и новини, повечето от които ще са положителни. Днес ще е ден за радост и изяви, в който ще се чувствате щастливи. Дребните детайли може да се окажат доста важни, затова не ги отхвърляйте с лека ръка....

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.