Кръстосаните пръсти
Дата на публикуване: 09.09.2020
кръстосаните пръсти

Кръстосаните пръсти разкриват много за даден човек. Начинът, по който кръстосате пръсти, може да разкрие много за вашата личност. Езикът на тялото, жестовете и мимиката могат да разкажат много за даден човек. Тези малки неща може да ни се сторят незначителни, но те могат да разкажат много за човек.
Знаете ли, че начинът, по който кръстосвате пръстите си, може да разкрие много за вашата личност? Как кръстосваш пръсти?
Днешният тест ще ни помогне с това. Погледнете внимателно изображението и изберете комбинацията от ръце, която най-много прилича на начина, по който кръстосвате пръстите си.
1. Палец на дясната ръка отгоре
Това разположение на пръстите ви предполага, че сте много емоционален и невероятно чувствителен човек. Имате много съпричастност. Можете да видите и разберете много.

Природата ви е дарила с уникална интуиция и надеждно шесто чувство, което често използвате. Хората могат лесно да ви се отворят, защото ви се доверяват и очакват съчувствие от вас.
Те знаят, че няма да им се случи нищо лошо от ваша страна. Можете да им посъветвате нещо, но ако е необходимо, можете да мълчите.
Вие сте човек, който винаги ще обмисли внимателно всичко и внимателно ще анализира ситуацията. Взимате решения без бързане, но те обикновено се оказват абсолютно правилни.

2. Два палеца свързани и успоредни
Вие сте много спокоен и уравновесен човек, който обича реда и хармонията във всичко. Опитвате се да избегнете кавги и неприятности на всяка цена.
Предпочитате да пуснете всичко, да се откажете от нещо, но определено няма да се поберете там, където не ви трябва и няма да се биете с вятърни мелници. Вашият комфорт и благополучие си струва да направите някои отстъпки.
Най-добре се чувствате в собствената си компания. Имате тесен кръг от доверени приятели и това е достатъчно за вас. Не харесвате хаоса, причинен от голяма група непознати.
Харесвате контакта с природата и понякога просто трябва да се отпуснете малко, да легнете или да седнете, да не правите нищо и да не мислите за нищо. Животът ти е бавен и ти харесва. Безразсъдният стремеж към успех не е вашият стил.

3. Палец на лявата ръка отгоре

Вие сте много активен и спонтанен човек. Не обичате скуката. Винаги трябва да се случва нещо в живота ви. Постоянно се нуждаете от нови задачи и цели. Отегчавате бързо и искате да опитате нещо ново.
Имате милион идеи на минута. В голяма група хора се чувствате като риба във вода. Винаги се откроявате в компанията и трудно можете да пропуснете. Обичате вниманието и не избягвате конфронтация. Когато нещо не ви харесва, го казвате директно.
Вие сте много оптимистични и безгрижни. Не се интересувате твърде много от мнението на другите или от последиците от вашите решения.

Източник: За жената

Още новини
Оуен Патерсън унизи българите

Оуен Патерсън унизи българите

Оуен Патерсън унизи берачите на ягоди. Наскоро изказването на британеца Оуен Патерсън разгневи българите и то съвсем основателно. Депутатът, който изказа съмнение, че румънците и българите, които идват на Острова, за да берат ягоди, не знаят как да боравят с мобилен...

повече информация
Златна 2021 година за 3 зодии

Златна 2021 година за 3 зодии

Златна 2021 година се очертава за три зодии. И така, всички вече очакваме с нетърпение кога ще си отиде тази мръсна година на Плъха и ще дойде прекрасната и добра година на Вола.Тамара Глоба бърза да угоди с прогнозата за 2021 г. и да каже, че ще стане щастлив и...

повече информация
Насилникът ми си намери друга

Насилникът ми си намери друга

Насилникът ми ме тормозеше редовно. Ето моята история. Той ме блъсна в колата си и яростно се обърна към мен. В следващия момент усетих как юмрукът му се заби в лявата страна на челюстта ми. От силния удар залитнах, удряйки главата си в прозореца. Но това не беше...

повече информация
Иво Тинков се върна на село

Иво Тинков се върна на село

Иво Тинков се отказа от доходната си работа в Щатите заради бащината градина с ябълки. Ако ви се е случвало да пътувате между китните селата Строево и Малък чардак, няма как да не видите един от най-големите масиви с ябълки в региона, който е с площ от 120 декара....

повече информация
Advertisements
Баща изоставил отново дъщеря си

Баща изоставил отново дъщеря си

Баща изоставил отново дъщеря си. Днес ще ви разкажа историята за един странен подарък – подаръкът от тати! Това не е моята история, а на красивата ми приятелка Мария. Не можах да разбера тя се намръщи на секундата, сякаш изпитваше силна душевна болка, когато я попитах...

повече информация
Зимата на 2020-2021

Зимата на 2020-2021

Зимата на 2020-2021 се очертава като сложна. Нашите предци са се опитвали да предсказват времето от древни времена. През цялата история на човечеството са се натрупали огромен брой знаци, по които човек може да разбере каква ще бъде тази или онази зима. Времето тази...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.