Леля Тодорка лекува с помощта на ръцете си
Дата на публикуване: 26.01.2020
Леля Тодорка

Леля Тодорка лекува с помощта на ръцете си

Леля Тодорка лекува с удивителен ефект ангина и всички болести на сливиците!
В едно от шуменските села живее народна лечителка, която бори успешно ангина и всички останали проблеми на сливиците. Това е леля Тодорка от Градище, научи Doctorbg.net.
Тя не взима пари от пациентите си.
Почти винаги те й оставят някой лев по свое желание и преценка, но самата лечителка не го изисква от тях.
Затова, ако човек няма пари, може да не остави нищо и пак ще бъде излекуван.
Леля Тодорка може да пребори всяка ангина само с ръцете си
През златните ръце на Тодорка са минали много хора, всички са били излекувани. Тайната й е в дърпането на уши. По много интересен начин дърпа точно там и така, че сливиците напълно се оправят.

Ангина и гнойна англина могат да бъдат заличени буквално за минути.
Такъв е случаят с едно 6-месечно бебе от Бургас.
То дощло цялото с гърч и било оправено от лечителката за около 3 минути.
Дори доказани специалисти с лекарски стаж са ползвали услугите на лечителката. Наскоро дори е имало такъв случай, когато доктор с температура е посетил леля Тодорка.
В началото въпросният господин опитал да се прикрие кой е, но когато извадил портфейла си, за да даде все пак нещо на жената, от него паднал баджът му за клиниката, в която работи.

Тодорка от Градище по принцип не е харесвана от фармацевтичните босове, тъй като им взима хляба. Тя не иска пари за услугите си, а прави всичко на доброволни начала. Ако й оставят нещо, то е просто от неудобство на пациента.

Така посещението на аптеката става напълно излишно. Антибиотиците, които се изписват при ангина и въобше при болни сливици, няма никакъв смисъл да бъдат приемани.
Лечението на Тодорка е базирано изцяло на алтернативната медицина. Тя ползва познанието си за човешкото тяло и нищо друго.
Това, което тя прави, е наместване на сливиците в гнездата им. Затова дърпа ушите и след това се чува едно пукане.
Винаги можете директно да посетите с. Градище. Тя не иска пари, защото счита, че Бог ще й вземе дарбата, ако я направи на бизнес.

Източник: Лекувай

Още новини
Скритата истина за коронавируса

Скритата истина за коронавируса

Скритата истина за коронавируса според мнения. Публикуваме мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Днес ви представяме геополитически анализ на тема – Скритата истина за коронавируса с автор Радо Неделчев от патриотично движение...

повече информация
Кекс по гръцки

Кекс по гръцки

Кекс по гръцки ще подслади живота ви. Не е никак случаен фактът, че тази рецепта за кекс завладя света. Истината е, че този кекс гали нежно сетивата и е изкушение, на което не бихте могли да устоите. Освен това той не е сух като кексовете, които сте свикнали да...

повече информация
Спомени от социалистимеска България

Спомени от социалистимеска България

Спомени от социалистимеска България, когато бяхме млади. Преди 1989 г. ДСО ”Родопа” е единствената държавна фирма осигурявала снабдяването на населението с месо и месни продукти. Месокомбинатът има клонове във всеки окръжен град, както и много цехове пръснати в...

повече информация
Кошмарът на живота ми е майка ми

Кошмарът на живота ми е майка ми

Кошмарът на живота ми се породи заради действията на моята майка. Аз съм на 25 години, омъжена и със съпруга ми Радослав се готвим да станем родители. На пръв поглед бихме минали за обичайното, нормално семейство, ако не е моята майка! Все по-често размишлявам над...

повече информация
Advertisements
Девизът на зодията

Девизът на зодията

Девизът на зодията е различен за всеки човек. Човекът е уникален сам по себе си и има своя почерк в отношенията с хората. Тук обаче се намесват звездите и се оказва че хората имат и общи характеристики, базирани на зодията. Това означава, че различните зодии имат...

повече информация
Изчерпан брачен живот

Изчерпан брачен живот

Изчерпан брачен живот е нещо често срещано в днешно време. Днес разводът е много по-често срещан от сватбата. Според статистиката през последните 50 години хората са започнали да се развеждат 2,5 пъти по-често и да се женят 2 пъти по-малко. Ето защо не е изненадващо,...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.