Личното цвете според рождената ви дата
Дата на публикуване: 10.06.2020
личното цвете

Личното цвете според рождената ви дата

Личното цвете на всеки човек разкрива същността му. Днес ще си поговорим за личното цвете според рождената дата на всеки от нас. Оказва се, че за всяка дата от месеца има определено цвете – патрон, което определя някои основни характеристики на хората, за които отговаря. Ако се чудите защо ви радва точно определено цвете, може би по-долу ще откриете отговора, пишат от rozali.com. Вижте кое цвете съответства на вашата дата на раждане и какво показва това.
Слънчоглед (Родени на 1, 10, 19 и 28)
ХАРАКТЕР: Родени лидери, вие умеете да упражнявате влияние. Често красивата външност е тази, благодарение на която печелите симпатии и доверие. Най-ценното ви качество е, че умеете да обединявате хората около една идея. В първата половина от живота си се люшкате между крайни настроения и интереси.
ЛЮБОВ: В любовта ще срещнете много партньори, докато откриете идеалния. Втората половина от живота ще ви донесе хармония.
СЪВЕТ: Бъдете търпеливи!
БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: неделя и понеделник.

Божур (Родени на 2, 11, 20 и 29)
ХАРАКТЕР: Вие сте верни, упорити и решителни, но понякога малко инатливи. Държите на материалните блага, без да изпадате в крайности. Обичате природата и винаги, когато имате възможност, правите дълги разходки или излети далече от града.
ЛЮБОВ: Имате нужда от партньор, който да ви разбира и подкрепя, да бъде не само любим, а и приятел. Но внимавайте с избора, тъй като сте склонни да идеализирате човека до себе си и лесно може да се окажете заблудени.
СЪВЕТ: Не затваряйте тревогите в себе си!
БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: понеделник, петък и неделя.

Декоративен грах (Родени на 3, 12, 21 и 30)
ХАРАКТЕР: Вие сте любопитни и отворени към света. Обичате движението, силните емоции, промените, свободата. Очарователни и с весел нрав, бързо ставате любимци във всяка компания. А и природно сте надарени с хубост и чар. Дори да се ядосате за нещо, бързо ви отминава.
ЛЮБОВ: Човекът до вас трябва да ви провокира постоянно и в същото време да ви бъде верен. Държите на хармонията в отношенията, но също и на разнообразието.
СЪВЕТ: Не рискувайте!
БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: събота, неделя и понеделник.

Синчец (Родени на 4, 13, 22 и 31)
ХАРАКТЕР: Откровени до болка, вие не обичате рисковите ситуации. Отдадени сте на семейството и приятелите. Понякога неглижирате дребните проблеми и пропускате да отстоявате своята позиция в името на приятелството.
ЛЮБОВ: Може да имате проблеми, тъй като трудно намирате точните думи, с които да изразите чувствата си. Научете се да признавате любовта си и лесно ще постигнете разбирателство.
СЪВЕТ: Изслушвайте другите!
БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: събота, неделя и понеделник.

Ирис (Родени на 5, 14 и 23)
ХАРАКТЕР: Вие сте динамични, интелигентни, приятелски настроени. Бързо и лесно се адаптирате към хора и ситуации. Но и лесно губите приятели заради взривоопасния си нрав. Лесно кипвате.
ЛЮБОВ: Умеете да се харесвате на противоположния пол. Обичате удоволствията и щедро ги поделяте с близкия на сърцето си човек. Много приятен и интелигентен събеседник сте. Бързо откривате сродната душа.
СЪВЕТ: Не ставайте роб на желанията!
БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: сряда, петък.

Мак (Родени на 6, 15 и 24)
ХАРАКТЕР: Фини и деликатни, умеете да улавяте настроенията на околните и буквално „четете“ мислите им. Имате дарба на екстрасенс и лечител, но може никога да не осъзнаете тази своя сила. Слабата ви страна е организацията. В ежедневието сте хаотични и разхвърляни.
ЛЮБОВ: Вие сте чувствени и отдадени, но често ставате жертва на силните страсти. Може цял живот да търсите принца и… да не го намерите. Понякога го откривате след втория и третия брак.
СЪВЕТ: Внимавайте с алкохола!
БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: вторник, четвъртък, петък.

Орхидея (Родени на 7, 16 и 25)
ХАРАКТЕР: Винаги готови да подадете ръка, чувствителни към чуждата болка, понякога се товарите прекалено. Обожавате пътешествията, но харесвате и дома си, за който полагате много грижи, макар понякога времето да не ви достига.
ЛЮБОВ: Обичате силно и отдадено. Понякога във връзката се налага да се правят компромиси, така че помислете над това. Когато откриете точния човек, вие му оставате верни за цял живот и очаквате същото от него.
СЪВЕТ: Релаксирайте по-често!
БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: неделя и понеделник.

Маргарита (Родени на 8, 17 и 26)
ХАРАКТЕР: Вие сте смели, понякога смирени, друг път – нетърпеливи. Умеете да се справяте добре в почти всяка ситуация, макар да изглеждате крехки. Нямате много приятели, но тези, които имате, са ви изключително верни. Понякога лесно се примирявате.
ЛЮБОВ: Ще откриете идеалния мъж, но за съжаление това ще се случи през втората половина от живота ви. Чакането обаче ще си заслужава. Заедно ще вървите напред и ще се подкрепяте.
СЪВЕТ: Не бъдете смирени!
БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: събота.

Роза (Родени на 9, 18 и 27)
ХАРАКТЕР: Смели и страстни, вие мразите несправедливостта и посвещавате голяма част от времето си да се борите срещу неправдите.
ЛЮБОВ: Като млади се впускате от авантюра в авантюра и сте готови да експериментирате смело в любовта и секса. На по-късен етап се укротявате. Тогава се появява и търсеният от вас перфектен партньор, на когото оставате верни до края на дните си.
СЪВЕТ: Укротете импулсивността си!
БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ: вторник, четвъртък, петък.

Източник: Всяка жена

Още новини
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение. Наскоро в интернет...

повече информация
Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии са 5 на брой. Забелязали ли сте, че има хора, които просто никога не са навреме? Вижте кои са 5-те зодии, които винаги закъсняват, защо това се случва и как реагират, ако им направите забележка. Започваме от зодия Овен. Овенът е винаги зает. Ако...

повече информация
Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари ще зарадват няколко зодиакални знаци. Всеки човек иска да стане по-богат и успешен. Може би и затова не спираме да се надяваме, че Звездите ще бъдат благосклонни към нас и ще ни дадат повече финансов късмет. През първия есенен месец енергията на Меркурий,...

повече информация
Advertisements
Къща на село е мечта

Къща на село е мечта

Къща на село е новата мода за хората, които искат спокойствие и ниски цени. Когато парите за жилище в града не достигат, много млади двойки с деца преоткриват българското село. Обикновено се ориентират към най-близкото до тях, купуват евтино стари къщи и бързо се...

повече информация
Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.