Лили Игнатова не говори за политика
Дата на публикуване: 21.01.2021
Лили Игнатова

Лили Игнатова е вечното златно момиче, прославило България по цял свят. Тя от години избягва медийните изяви. Прави го, защото й е омръзнало журналисти да се занимават с дребнотемия, на фона на всичко, което се случва в държавата. На кражбите, злоупотребите и бедността на народа. Разкошната Лили Игнатова вярва в силата и духа на българите! Лили Игнатова не крие, че й се гади от политиката в настоящия й вид.
Тя още преди години призна, че е получавала предложения да влезе с лицето и името си в различни партии. Но винаги е отказвала, пише eva.bg.
„Дори не мога да си представя как човек без нужния ценз, образование и добро познаване на законите, на икономиката в една държава, може да се съгласи да я управлява.
Жалко е това, което виждаме от толкова време насам. Как алчни хора, напълно некомпетентни и лишени дори от капка човечност, грабят, унижават и мачкат народа ни.

Затова побеснявам всеки път, когато чуя някой да казва, че българинът е изгубил духа и сърцето си. Не е така! Именно огромният български дух и сила са тези, които са ни запазили и продължават да ни съхраняват в адските условия, в които живеем. По чужда вина“, коментира чаровната гимнастичка.
Лили Игнатова е омерзена от правителството и управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ. Както и от предходните властници, докарали много от българите до просешка тояга и единствен шанс за спасение в чужбина.
Златното момиче не само твърдо подкрепя протестите, но е убедена, че съвсем скоро ще дойде Денят! Денят, в който гневът на търпеливия иначе българин ще се събуди и ще помете със страшна сила цялата престъпна върхушка у нас.
„Лесно е, когато си живял цял живот в уредена страна, с ясни и точни правила и закони. Такива са европейците или повечето от тях – заспали и охранени, защото не им липсва нищо.

Докато българинът е доведен до ръба на оцеляването и на отчаянието. Ден след ден виждаме как висшата цел на т.нар. му „ръководители“ е да го смачкат и „убият“ психически. Но няма да успеят!

Защото това, което лично съм видяла и в което съм убедена е, че именно привидно „обикновения“ човек е силният. И той ще спаси и съхрани България от мутрите и изедниците, пиещи кръвта й“, категорична е Лили Игнатова.

Източник: Виж ти

Още новини
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Една майка с послание

Една майка с послание

Една майка написа трогателно послание. Написах този текст, понеже зная какво става в моята родина в дните около 3 март, националния ни празник. Зная как ще започнат да се връчват ордени и отличия на министри, депутати, политици. За "вярно" служене на...народа. Зная,...

повече информация
4 съвместими двойки зодии

4 съвместими двойки зодии

4 съвместими двойки зодии, които са подходящи за брак и семейство. Има няколко комбинации в зодиите, които на пръв поглед може да изглеждат несъвместими, но под повърхността се крият много предпоставки, за да бъдат истински щастливи. Не е важно само характерите и...

повече информация
Завистта около нас

Завистта около нас

Завистта около нас се среща често. Понякога завистта е прикрита под добри намерения или остава някак незабелязана, след което се превръща в отровно поведение от страна на някои хора около вас. Често се случва да не доловите завистта в тона на ваши близки или приятели....

повече информация
Advertisements
Обичаният Орлин Горанов

Обичаният Орлин Горанов

Обичаният от всички Орлин Горанов твърдо защитава соца и симпатизира на Румен Радев! Орлин Горанов си е заслужил честта да бъде един от най-уважаваните и обичани родни изпълнители през годините. Една от причините е неговата класа и директността, с която винаги...

повече информация
Дневен хороскоп 3 март 2021

Дневен хороскоп 3 март 2021

Дневен хороскоп 3 март 2021 ви вещае радостни новини свързани с дома, децата и семейството за някои зодии. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави. Но...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.