Лошите черти на зодиите
Дата на публикуване: 06.11.2020
лошите черти

Лошите черти на зодиите са трудни за анализиране понякога. Обикновено говорим за добрите черти на различните знаци и премълчаваме лошите им страни. Но е полезно да научим и за тях, особено за най-неприятните, за да се предпазим или пък променим.
Овен
Шокиращо агресивни
Овни, вие имате спешна нужда да се научите да управлявате гнева си. Колкото повече се опитвате да потиснете яростта си, толкова по-непредвидимо изригва тя.
Телец
Безмерно чувство за притежание
Телци, вие искате да запазите всичко и всички такива, каквито на вас ви харесват. Но когато се опитвате да задържите неща, които не може да се притежават, като спомените или хората, ставате зловещи направо.
Близнаци
Много говорят
Близнаци, имате мнение по всеки един въпрос, много трудно е да ви затворят устата.

Рак
Обсебващо грижовни
С прекалено развития си майчински инстинкт и желанието да обгрижвате всички, вие, Раци, търсите хора, които имат нужда от много грижи. И буквално ги обсебвате с грижата си, което се превръща в досада.
Лъв
Нарцистични чудовища
Лъвове, вие се миелите за щедри, пълни с ентусиазъм и забавни и вярвате, че трябва винаги да сте в светлините на прожекторите. Вие можете да направите драма, само за да заситите желанието си за зрелища, без да се интересувате от чувствата на другите.
Дева
Притеснително контролиращи
Уж сте грижовни и отдадени на близките си, но всъщност сте дотолкова обсебени от идеята всичко да е перфектно, че планирате и живота на близките си до най-малки детайли. Това, което вие наричате посвещаване на една връзка, е всъщност израз на манията ви за контрол.

Везни

Взривоопасни

Да, Везни, вие сте състрадателни и справедливи и се стараете да сте добри с всички. Но потискането на истинските чувства, ви струва много – отрицателни емоции и раздразнение, които са направо опасни за околните.

Скорпион

Конфликтни

Да, Скорпиони, вие сте много секси и притежавате опасен чар. Всяка игра с вас може да е доста рискована. И ако в секса садистичният ви характер може да е пленителен за някои хора, то в живота вие сте направо плашещи, защото просто не можете да живеете без конфликти.

Стрелец

Студенокръвни

Ако на представител на тази зодия му е омръзнал някой човек или по някаква причина се е обърнал срещу него, то не очаквайте обиди, разправии или някакви излияния. Запазената марка на Стрелците е студенината – не държат да имат последната дума, просто изчезват и не ги интересувате повече.

Козирог

Непоносимост към самотата

Е, Козирози, не само, че не обичате да сте сами, но харесвате и тълпите около вас, когато те са от хора, които мислят и чувстват като вас. Но пък тези, които не се вписват във вашите разбирания, лесно приемате за врагове.

Водолей

Използвачи

Водолеи, вие определено сте доста добри лъжци. Безогледни егоисти сте, които биха използвали всеки, за да постигнат своето. Вас не ви интересува нищо друго освен собственото благо и нямате и грам съвест да постигате желанията си за сметка на околните.

Риби

Самосъжаление

Да, Риби, знаем, че вие сте най-работливите, примерните и отговорните и затова сте претоварени с чужди задачи. И не спирате да го натяквате. Вашата склонност да се самосъжалявате цели основно да вменява вина на всички около вас.

Източник: Розали

Още новини
Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми

Майка ми разруши живота ми! Цял живот изпитвах вина, че заради мен майка ми се е лишила от личен живот. Веднъж в пристъп на отчаяние й изкрещях, че би било най-добре, ако не беше ме раждала и щом съм толкова лоша – да ме остави в дом за изоставени деца. Тази жена...

повече информация
Дължината на пръстите

Дължината на пръстите

Дължината на пръстите влияе на характера. Може да се научи много за характера на човек, ако погледнете колко дълги са пръстите на ръката му. Звучи странно, но е факт. Трябва да следите два пръста – показалецът и безименния пръст. Те ще ви покажат що за човек стои...

повече информация
Животът в чужбина

Животът в чужбина

Животът в чужбина не е цветя и рози. Аз съм дете на 80-те години. След комунизма много от семействата, живеещи в близост имигрираха: Германия или Америка. Не се връщаха с години и на мен мечтата ми беше да замина в чужбина. На 18 ме разубедиха и останах в България,...

повече информация
5 магически думи

5 магически думи

5 магически думи, които унищожават стреса в зародиш. Започването на нова работа, преместването на ново място, приготвянето на всичко у дома сутрин или дори просто влизането в стая, пълна с хора, които никога не сте срещали преди, може да накара сърцето ви да бие малко...

повече информация
Advertisements
За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19

За непреболедувалите Ковид19 е следващата статия. В няколко статии от месец април се опитах да дам своя принос в разгадаването на новостите около епидемичния вирус. Сега, седем месеца по-късно, насочвам перото си популярно към хората, които все още не са боледували, в...

повече информация
Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми

Унижението на съпруга ми не се търпи. Той е имал трудно и сурово детство. Израснал е с баща алкохолик, който е пребивал цялото семейство. За съжаление в това отношение и майка му не е била по-различна. Възпитан и отгледан в насилие, мъжът ми вярва, че има право да се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.