Лошите черти на зодиите
Дата на публикуване: 06.11.2020
лошите черти

Лошите черти на зодиите са трудни за анализиране понякога. Обикновено говорим за добрите черти на различните знаци и премълчаваме лошите им страни. Но е полезно да научим и за тях, особено за най-неприятните, за да се предпазим или пък променим.
Овен
Шокиращо агресивни
Овни, вие имате спешна нужда да се научите да управлявате гнева си. Колкото повече се опитвате да потиснете яростта си, толкова по-непредвидимо изригва тя.
Телец
Безмерно чувство за притежание
Телци, вие искате да запазите всичко и всички такива, каквито на вас ви харесват. Но когато се опитвате да задържите неща, които не може да се притежават, като спомените или хората, ставате зловещи направо.
Близнаци
Много говорят
Близнаци, имате мнение по всеки един въпрос, много трудно е да ви затворят устата.

Рак
Обсебващо грижовни
С прекалено развития си майчински инстинкт и желанието да обгрижвате всички, вие, Раци, търсите хора, които имат нужда от много грижи. И буквално ги обсебвате с грижата си, което се превръща в досада.
Лъв
Нарцистични чудовища
Лъвове, вие се миелите за щедри, пълни с ентусиазъм и забавни и вярвате, че трябва винаги да сте в светлините на прожекторите. Вие можете да направите драма, само за да заситите желанието си за зрелища, без да се интересувате от чувствата на другите.
Дева
Притеснително контролиращи
Уж сте грижовни и отдадени на близките си, но всъщност сте дотолкова обсебени от идеята всичко да е перфектно, че планирате и живота на близките си до най-малки детайли. Това, което вие наричате посвещаване на една връзка, е всъщност израз на манията ви за контрол.

Везни

Взривоопасни

Да, Везни, вие сте състрадателни и справедливи и се стараете да сте добри с всички. Но потискането на истинските чувства, ви струва много – отрицателни емоции и раздразнение, които са направо опасни за околните.

Скорпион

Конфликтни

Да, Скорпиони, вие сте много секси и притежавате опасен чар. Всяка игра с вас може да е доста рискована. И ако в секса садистичният ви характер може да е пленителен за някои хора, то в живота вие сте направо плашещи, защото просто не можете да живеете без конфликти.

Стрелец

Студенокръвни

Ако на представител на тази зодия му е омръзнал някой човек или по някаква причина се е обърнал срещу него, то не очаквайте обиди, разправии или някакви излияния. Запазената марка на Стрелците е студенината – не държат да имат последната дума, просто изчезват и не ги интересувате повече.

Козирог

Непоносимост към самотата

Е, Козирози, не само, че не обичате да сте сами, но харесвате и тълпите около вас, когато те са от хора, които мислят и чувстват като вас. Но пък тези, които не се вписват във вашите разбирания, лесно приемате за врагове.

Водолей

Използвачи

Водолеи, вие определено сте доста добри лъжци. Безогледни егоисти сте, които биха използвали всеки, за да постигнат своето. Вас не ви интересува нищо друго освен собственото благо и нямате и грам съвест да постигате желанията си за сметка на околните.

Риби

Самосъжаление

Да, Риби, знаем, че вие сте най-работливите, примерните и отговорните и затова сте претоварени с чужди задачи. И не спирате да го натяквате. Вашата склонност да се самосъжалявате цели основно да вменява вина на всички около вас.

Източник: Розали

Още новини
Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева с прогноза

Маргарита Паскалева има 24 години опит в астрологията. От 10 години е член на Българска астрологична асоциацията. Към момента е и преподавател по астрология към асоциацията. В текущото интервю Паскалева говори за затъмненията и ретроградните планети през годината и за...

повече информация
Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди

Съпругата на Гунди съобщи, че българският футболист не си е отишъл богат. Мартин Питърс от Уест хям опитал да си смени фланелката с Гунди след гола му на „Уембли“, но там някой от нашата делегация го отпратил и му дават от резервния екип. Фланелката на Георги е стояла...

повече информация
Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски получава инфаркт

Нейко Решовски е учител по български език и литература в професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” в Бургас. Той е само на 49 години, но вече можеше да не е между живите, защото точно по Коледа получава инфаркт. Има обаче една малка подробност – по...

повече информация
Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение

Орлин Горанов с извинение за гафа, който сътвори в предаването си. Водещият на „Последният печели“ Орлин Горанов поднесе официално извинения както от свое име, така и от това на екипа на тв предаването, след като по-рано днес беше обвинен в реч на омразата и цитиране...

повече информация
Advertisements
Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021 ви вещае месец, изпълнен с нови преживявания. Бъдете оптимисти, нещата ще се оправят с всеки изминал ден. Стартираме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп март 2021 през март Овенът ще бъде силно повлиян от силата на Венера. Ще имате...

повече информация
Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии

Не ядосвайте тези зодии, защото гневът им ще се стовари върху вас с всичка сила. Всички знаем, че има хора, които не умеят да контролират гнева си. Не само това – в повечето случаи те са способни да избухнат и от най-малкото нещо. Мнозина смятат, че за това колко...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.