Лошите черти на зодиите
Дата на публикуване: 06.11.2020
лошите черти

Лошите черти на зодиите са трудни за анализиране понякога. Обикновено говорим за добрите черти на различните знаци и премълчаваме лошите им страни. Но е полезно да научим и за тях, особено за най-неприятните, за да се предпазим или пък променим.
Овен
Шокиращо агресивни
Овни, вие имате спешна нужда да се научите да управлявате гнева си. Колкото повече се опитвате да потиснете яростта си, толкова по-непредвидимо изригва тя.
Телец
Безмерно чувство за притежание
Телци, вие искате да запазите всичко и всички такива, каквито на вас ви харесват. Но когато се опитвате да задържите неща, които не може да се притежават, като спомените или хората, ставате зловещи направо.
Близнаци
Много говорят
Близнаци, имате мнение по всеки един въпрос, много трудно е да ви затворят устата.

Рак
Обсебващо грижовни
С прекалено развития си майчински инстинкт и желанието да обгрижвате всички, вие, Раци, търсите хора, които имат нужда от много грижи. И буквално ги обсебвате с грижата си, което се превръща в досада.
Лъв
Нарцистични чудовища
Лъвове, вие се миелите за щедри, пълни с ентусиазъм и забавни и вярвате, че трябва винаги да сте в светлините на прожекторите. Вие можете да направите драма, само за да заситите желанието си за зрелища, без да се интересувате от чувствата на другите.
Дева
Притеснително контролиращи
Уж сте грижовни и отдадени на близките си, но всъщност сте дотолкова обсебени от идеята всичко да е перфектно, че планирате и живота на близките си до най-малки детайли. Това, което вие наричате посвещаване на една връзка, е всъщност израз на манията ви за контрол.

Везни

Взривоопасни

Да, Везни, вие сте състрадателни и справедливи и се стараете да сте добри с всички. Но потискането на истинските чувства, ви струва много – отрицателни емоции и раздразнение, които са направо опасни за околните.

Скорпион

Конфликтни

Да, Скорпиони, вие сте много секси и притежавате опасен чар. Всяка игра с вас може да е доста рискована. И ако в секса садистичният ви характер може да е пленителен за някои хора, то в живота вие сте направо плашещи, защото просто не можете да живеете без конфликти.

Стрелец

Студенокръвни

Ако на представител на тази зодия му е омръзнал някой човек или по някаква причина се е обърнал срещу него, то не очаквайте обиди, разправии или някакви излияния. Запазената марка на Стрелците е студенината – не държат да имат последната дума, просто изчезват и не ги интересувате повече.

Козирог

Непоносимост към самотата

Е, Козирози, не само, че не обичате да сте сами, но харесвате и тълпите около вас, когато те са от хора, които мислят и чувстват като вас. Но пък тези, които не се вписват във вашите разбирания, лесно приемате за врагове.

Водолей

Използвачи

Водолеи, вие определено сте доста добри лъжци. Безогледни егоисти сте, които биха използвали всеки, за да постигнат своето. Вас не ви интересува нищо друго освен собственото благо и нямате и грам съвест да постигате желанията си за сметка на околните.

Риби

Самосъжаление

Да, Риби, знаем, че вие сте най-работливите, примерните и отговорните и затова сте претоварени с чужди задачи. И не спирате да го натяквате. Вашата склонност да се самосъжалявате цели основно да вменява вина на всички около вас.

Източник: Розали

Още новини
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.