Лошите черти на зодията ти
Дата на публикуване: 28.09.2020
лошите черти

Лошите черти са част от човека. Всеки от нас има отрицателни качества, а не само положителни черти. Освен това, част от тях са характерни за определена зодия. Нека разгледаме какви са негативните черти на всеки знак от зодиака.
Овен
Не винаги отговаря на съобщенията. Увлича се в заниманията си до толкова, че може с дни да не отрази хората, които го търсят. Същото важи и за обажданията. С това трябва да се свикне, няма отръвка.
Телец
Говорят по време на филми, прекъсват хората в разговор. Коментират всеки един аспект от ситуацията, начина, по който се случва всичко. Опитват се да предполагат какво следва. Общо взето около телците никога не е спокойно.
Близнаци
Осъждат другите твърде бързо. Държат адски много на първото впечатление и рядко дават втори шанс. Преценят и взимат решение за хората прекалено бързо. Понякога след това съжаляват, но са толкова директни в заключението си, че път назад не съществува.

Рак
Раците са прекалено дефанзивни. Когато някой човек е близък до тях и те го обичат, започват да го защитават твърде много. В един момент това може да се превърне в символ на притежание.
Лъв
Дори и да прости, винаги помни лошото. Лъвовете са прекалено горди и не могат да забравят хората и нещата, които са ги наранили. Склонни са да простят лесно, но не се учудвайте, ако в един момент лъвът ви напомни за стореното.
Дева
Организатори до крайност. Дразнят много хората около тях. Девата не мигва, ако всичко, което иска не е планувано под конец. Отнася се дори до най-дребните дейности.

Везните

Зодията с най-широки пръсти. Има ли пари, харчи ги на момента. Не може да става въпрос за пестене. Ако заплатата стигне до средата на месеца, това си е чист късмет. Хубавото е, че в повечето случаи девите купуват големи неща, но те са необходими. Случва се обаче да прахосват средства и за глупости.

Скорпион

Зодията с най-голямо чувство за притежание към околните. Няма значение дали става дума за приятелство, любов или работни отношения, скорпионите влудяват. Няма да отговориш на обаждане или съобщение от Скорпион? Очаквай го да дойде на вратата, за да види какво става.

Стрелец

Най-импулсивната зодия. Може да звъннеш в 4 сутринта на представител на зодията и да го поканиш да излезете, и той няма да се замисли. Това често се отразява на работата и отношенията с колегите.

Козирог

Зодията, която кара отзад напред. Няма никакво търпение за нищо. Ако дадеш книга на представител на този знак, той първо ще я обърне да прочете корицата и последните няколко страници. Същото прави и с всичко останало. Често бъркат заради прибързани решения.

Водолей

Не отделя време за нищо конкретно. Непостоянни хора, на които понякога не можем да разчитаме. Често се оплакват от лош сън и начин на живот. Всичките им задачи са разхвърляни навсякъде и никога нямат време за нищо.

Риби

Повери нещо ценно на Риба и като нищо ще го изгуби. Хората от тази зодия не се вълнуват от материалното и често го забравят. Наследство, стар подарък? Нямат идея къде е и дали все още го притежават.

Източник: Истински истории

Още новини
Есенна салата

Есенна салата

Есенна салата ще ви даде нови сили и здраве. Предлагаме ви много лесна и бърза рецепта, която е с доказани ползи за организма през този прекрасен, но и предзимен сезон. С нея освен, че ще подсилите имунитета си ще се заредите с голямо количество от безценни витамини....

повече информация
Ароматни вкусни сиренки

Ароматни вкусни сиренки

Ароматни вкусни сиренки - всички в семейството ни ги обичат, а се правят лесно. Всички обичаме сиренки. Няма нищо по-хубаво от тази вкусотийка за закуска, преди да бъдем погълнати от ежедневните задачи. Сиренките не се приготвят сложно, напротив, и точно това е...

повече информация
Българка обърка самолета

Българка обърка самолета

Българка обърка самолета. 30-годишна българка, която трябвало да лети от Лондон с билет до Валенсия, се качила в британската столица в погрешен самолет и се озовала в Киев. За грандиозната грешка разказа на стената си във фейсбук злополучната пътничка, която се тагна...

повече информация
Съсипаният ми живот

Съсипаният ми живот

Съсипаният ми живот се дължи на родната ми майка. Доскоро всичко в живота ми беше наред. Завърших училище с отличие, след което успях да завърша престижен университет, а после се устроих и на добра работа. Няколко години по-късно срещнах жената, която днес е моя...

повече информация
Advertisements
Дълголетието е възможно

Дълголетието е възможно

Дълголетието зависи от няколко признака - точно 5 на брой. Не сте ли се питали колко време ще сте на тази земя и колко дълго ще живеете? Учени направиха редица от експерименти, за да стигнат до тези отговори. Според изследователите има 5 основни признака, в живота на...

повече информация
Дразнителите в зодиака

Дразнителите в зодиака

Дразнителите в зодиака са няколко. Казват, че само с един поглед може да се предаде любов, омраза, радост, негодувание, възхищение и завист. Не случайно много хора са на мнение, че очите говорят повече от множество думи. Астролозите са убедени, че някои от...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.