Лошите черти на зодията ти
Дата на публикуване: 28.09.2020
лошите черти

Лошите черти са част от човека. Всеки от нас има отрицателни качества, а не само положителни черти. Освен това, част от тях са характерни за определена зодия. Нека разгледаме какви са негативните черти на всеки знак от зодиака.
Овен
Не винаги отговаря на съобщенията. Увлича се в заниманията си до толкова, че може с дни да не отрази хората, които го търсят. Същото важи и за обажданията. С това трябва да се свикне, няма отръвка.
Телец
Говорят по време на филми, прекъсват хората в разговор. Коментират всеки един аспект от ситуацията, начина, по който се случва всичко. Опитват се да предполагат какво следва. Общо взето около телците никога не е спокойно.
Близнаци
Осъждат другите твърде бързо. Държат адски много на първото впечатление и рядко дават втори шанс. Преценят и взимат решение за хората прекалено бързо. Понякога след това съжаляват, но са толкова директни в заключението си, че път назад не съществува.

Рак
Раците са прекалено дефанзивни. Когато някой човек е близък до тях и те го обичат, започват да го защитават твърде много. В един момент това може да се превърне в символ на притежание.
Лъв
Дори и да прости, винаги помни лошото. Лъвовете са прекалено горди и не могат да забравят хората и нещата, които са ги наранили. Склонни са да простят лесно, но не се учудвайте, ако в един момент лъвът ви напомни за стореното.
Дева
Организатори до крайност. Дразнят много хората около тях. Девата не мигва, ако всичко, което иска не е планувано под конец. Отнася се дори до най-дребните дейности.

Везните

Зодията с най-широки пръсти. Има ли пари, харчи ги на момента. Не може да става въпрос за пестене. Ако заплатата стигне до средата на месеца, това си е чист късмет. Хубавото е, че в повечето случаи девите купуват големи неща, но те са необходими. Случва се обаче да прахосват средства и за глупости.

Скорпион

Зодията с най-голямо чувство за притежание към околните. Няма значение дали става дума за приятелство, любов или работни отношения, скорпионите влудяват. Няма да отговориш на обаждане или съобщение от Скорпион? Очаквай го да дойде на вратата, за да види какво става.

Стрелец

Най-импулсивната зодия. Може да звъннеш в 4 сутринта на представител на зодията и да го поканиш да излезете, и той няма да се замисли. Това често се отразява на работата и отношенията с колегите.

Козирог

Зодията, която кара отзад напред. Няма никакво търпение за нищо. Ако дадеш книга на представител на този знак, той първо ще я обърне да прочете корицата и последните няколко страници. Същото прави и с всичко останало. Често бъркат заради прибързани решения.

Водолей

Не отделя време за нищо конкретно. Непостоянни хора, на които понякога не можем да разчитаме. Често се оплакват от лош сън и начин на живот. Всичките им задачи са разхвърляни навсякъде и никога нямат време за нищо.

Риби

Повери нещо ценно на Риба и като нищо ще го изгуби. Хората от тази зодия не се вълнуват от материалното и често го забравят. Наследство, стар подарък? Нямат идея къде е и дали все още го притежават.

Източник: Истински истории

Още новини
Българската цивилизация

Българската цивилизация

Българската цивилизация е по-древна от египетската. Учени се обединяват около тезата, че има много признаци, че по българските земи е съществувала цивилизация, която е била в пълен разцвет още преди времето на Древен Египет. В галерия Credo Bonum беше представен...

повече информация
Германия спира АстраЗенека

Германия спира АстраЗенека

Германия спира ваксината АстраЗенека. При хората на възраст под 60 години, на които е дадена първа доза ваксина срещу коронавирус на АстраЗенека в Германия, ще получат различна ваксина като втора доза, решиха федералният и регионалните здравни министри, цитирани от...

повече информация
Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна

Жан Виденов изчезна! Вдън земя е потънал бившият премиер Жан Виденов, споделят негови приятели. Безработният политик не благоволил да си вдигне телефона дори на рождения си ден през миналата седмица, когато навърши 62 години. „От месеци насам е изключен или дава...

повече информация
Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии

Най-ревливите зодии са точно 4 на брой. Според астрологията има четири зодии, които са силно чувствителни и докачливи. Те лесно се нараняват от другите и сълзите бързо потичат от очите им. Но тези зодиакални знаци не позволяват на другите да знаят за техните чувства,...

повече информация
Advertisements
Страх ме е от брака

Страх ме е от брака

Страх ме е от брака и това е моят голям проблем. Така започва моята история. От 3 години имам чудесна връзка с едно момче, което е с 12 години по-възрастно от мен. Аз съм студентка тук. Той, обаче, преди 7 месеца реши, че няма работа за него в България и замина да си...

повече информация
3 години се развеждах

3 години се развеждах

3 години продължи моята мъка. Пиша на всики вас с огромна болка в душата, надявайки се ми олекне и да събера малко себе си. Накратко: на 34 години съм, разведена, с дете на 11 години. Разведена съм официално от 4 години, но повече от 3 години се развеждах: бившият не...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.