Лошите черти на зодията ти
Дата на публикуване: 28.09.2020
лошите черти

Лошите черти са част от човека. Всеки от нас има отрицателни качества, а не само положителни черти. Освен това, част от тях са характерни за определена зодия. Нека разгледаме какви са негативните черти на всеки знак от зодиака.
Овен
Не винаги отговаря на съобщенията. Увлича се в заниманията си до толкова, че може с дни да не отрази хората, които го търсят. Същото важи и за обажданията. С това трябва да се свикне, няма отръвка.
Телец
Говорят по време на филми, прекъсват хората в разговор. Коментират всеки един аспект от ситуацията, начина, по който се случва всичко. Опитват се да предполагат какво следва. Общо взето около телците никога не е спокойно.
Близнаци
Осъждат другите твърде бързо. Държат адски много на първото впечатление и рядко дават втори шанс. Преценят и взимат решение за хората прекалено бързо. Понякога след това съжаляват, но са толкова директни в заключението си, че път назад не съществува.

Рак
Раците са прекалено дефанзивни. Когато някой човек е близък до тях и те го обичат, започват да го защитават твърде много. В един момент това може да се превърне в символ на притежание.
Лъв
Дори и да прости, винаги помни лошото. Лъвовете са прекалено горди и не могат да забравят хората и нещата, които са ги наранили. Склонни са да простят лесно, но не се учудвайте, ако в един момент лъвът ви напомни за стореното.
Дева
Организатори до крайност. Дразнят много хората около тях. Девата не мигва, ако всичко, което иска не е планувано под конец. Отнася се дори до най-дребните дейности.

Везните

Зодията с най-широки пръсти. Има ли пари, харчи ги на момента. Не може да става въпрос за пестене. Ако заплатата стигне до средата на месеца, това си е чист късмет. Хубавото е, че в повечето случаи девите купуват големи неща, но те са необходими. Случва се обаче да прахосват средства и за глупости.

Скорпион

Зодията с най-голямо чувство за притежание към околните. Няма значение дали става дума за приятелство, любов или работни отношения, скорпионите влудяват. Няма да отговориш на обаждане или съобщение от Скорпион? Очаквай го да дойде на вратата, за да види какво става.

Стрелец

Най-импулсивната зодия. Може да звъннеш в 4 сутринта на представител на зодията и да го поканиш да излезете, и той няма да се замисли. Това често се отразява на работата и отношенията с колегите.

Козирог

Зодията, която кара отзад напред. Няма никакво търпение за нищо. Ако дадеш книга на представител на този знак, той първо ще я обърне да прочете корицата и последните няколко страници. Същото прави и с всичко останало. Често бъркат заради прибързани решения.

Водолей

Не отделя време за нищо конкретно. Непостоянни хора, на които понякога не можем да разчитаме. Често се оплакват от лош сън и начин на живот. Всичките им задачи са разхвърляни навсякъде и никога нямат време за нищо.

Риби

Повери нещо ценно на Риба и като нищо ще го изгуби. Хората от тази зодия не се вълнуват от материалното и често го забравят. Наследство, стар подарък? Нямат идея къде е и дали все още го притежават.

Източник: Истински истории

Още новини
Лимоновият сок е полезен

Лимоновият сок е полезен

Лимоновият сок е популярен заместител на оцета в зеленчукови и месни ястия. Съгласете се, ароматният пресен дресинг с приятна киселинност е много по-здравословен и по-естествен. И по-пикантното трио - сол, черен пипер и лимон - са чести съставки в салати, ястия и...

повече информация
Оставих детето на свекървата

Оставих детето на свекървата

Оставих детето на свекървата, но повече няма да го правя. Преди да оставя сина си за 4 дни свекървата, написах инструкции за правилото отглеждане 4 листа формат А4. За да ме разбере, имаше раздели за хранене, разходки, игри, облекло, хигиена и, разбира се, за сън. В...

повече информация
Гала е търсена жена

Гала е търсена жена

Гала е търсена жена. Чаровната водеща от доста време се подвизава в ефира на Нова тв и една от любимките на зрителите. Всяка година се появяват слухове, че предаването „На кафе” ще бъде свалено от екран или че ще има нова водеща, но блондинката сякаш е бетонирала...

повече информация
4 типа жени, които привличат

4 типа жени, които привличат

4 типа жени, които привличат мъжете и ги подлудяват. Какви жени привличат мъжкото внимание? Колкото и допирни точки да има между господата, толкова това зависи и от индивидуалните нужди на мъжа. За някои е важно жената да умее да готви добре, други търсят идеалната...

повече информация
Advertisements
Най-талантливите 5 зодии

Най-талантливите 5 зодии

Най-талантливите 5 зодии в зодиака - сега ще видите дали вашата е в списъка. Има зодии, които са талантливи в почти всичко, с което се захванат. Винаги им се случват необичайни събития, които им помагат при решаване на важни житейски проблеми. Техният свят е...

повече информация
Планината Кайлас в Тибет

Планината Кайлас в Тибет

Планината Кайлас в Тибет е една от най-загадъчните и пълна с аномалии планина. Едва сега някои учени излизат с твърдения, че това всъщност пирамида и няма никакво обяснение за това как е възникнала тя. Очертанията й са разположени така, че тя да е обърната точно към...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.