Лошите черти на зодията ти
Дата на публикуване: 28.09.2020
лошите черти

Лошите черти са част от човека. Всеки от нас има отрицателни качества, а не само положителни черти. Освен това, част от тях са характерни за определена зодия. Нека разгледаме какви са негативните черти на всеки знак от зодиака.
Овен
Не винаги отговаря на съобщенията. Увлича се в заниманията си до толкова, че може с дни да не отрази хората, които го търсят. Същото важи и за обажданията. С това трябва да се свикне, няма отръвка.
Телец
Говорят по време на филми, прекъсват хората в разговор. Коментират всеки един аспект от ситуацията, начина, по който се случва всичко. Опитват се да предполагат какво следва. Общо взето около телците никога не е спокойно.
Близнаци
Осъждат другите твърде бързо. Държат адски много на първото впечатление и рядко дават втори шанс. Преценят и взимат решение за хората прекалено бързо. Понякога след това съжаляват, но са толкова директни в заключението си, че път назад не съществува.

Рак
Раците са прекалено дефанзивни. Когато някой човек е близък до тях и те го обичат, започват да го защитават твърде много. В един момент това може да се превърне в символ на притежание.
Лъв
Дори и да прости, винаги помни лошото. Лъвовете са прекалено горди и не могат да забравят хората и нещата, които са ги наранили. Склонни са да простят лесно, но не се учудвайте, ако в един момент лъвът ви напомни за стореното.
Дева
Организатори до крайност. Дразнят много хората около тях. Девата не мигва, ако всичко, което иска не е планувано под конец. Отнася се дори до най-дребните дейности.

Везните

Зодията с най-широки пръсти. Има ли пари, харчи ги на момента. Не може да става въпрос за пестене. Ако заплатата стигне до средата на месеца, това си е чист късмет. Хубавото е, че в повечето случаи девите купуват големи неща, но те са необходими. Случва се обаче да прахосват средства и за глупости.

Скорпион

Зодията с най-голямо чувство за притежание към околните. Няма значение дали става дума за приятелство, любов или работни отношения, скорпионите влудяват. Няма да отговориш на обаждане или съобщение от Скорпион? Очаквай го да дойде на вратата, за да види какво става.

Стрелец

Най-импулсивната зодия. Може да звъннеш в 4 сутринта на представител на зодията и да го поканиш да излезете, и той няма да се замисли. Това често се отразява на работата и отношенията с колегите.

Козирог

Зодията, която кара отзад напред. Няма никакво търпение за нищо. Ако дадеш книга на представител на този знак, той първо ще я обърне да прочете корицата и последните няколко страници. Същото прави и с всичко останало. Често бъркат заради прибързани решения.

Водолей

Не отделя време за нищо конкретно. Непостоянни хора, на които понякога не можем да разчитаме. Често се оплакват от лош сън и начин на живот. Всичките им задачи са разхвърляни навсякъде и никога нямат време за нищо.

Риби

Повери нещо ценно на Риба и като нищо ще го изгуби. Хората от тази зодия не се вълнуват от материалното и често го забравят. Наследство, стар подарък? Нямат идея къде е и дали все още го притежават.

Източник: Истински истории

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.