Любовна съвместимост
Дата на публикуване: 07.09.2020
любовна съвместимост

Любовна съвместимост според зодията. Според астролозите, има зодиакални знаци, които страшно много си пасват и такива, за които съвместният живот би бил абсолютен ад. С кои зодии сме любовно съвместими? Когато става въпрос за дългосрочни отношения съвместимостта е изключително важна. Според астролозите, има зодиакални знаци, които страшно много си пасват и такива, за които съвместният живот би бил абсолютен ад, пише BeU.bg.
Овенът е пламенна зодия. Голям минус при тях е, че не приемат чуждото мнение, но са изключително обаятелни и привлекателни за срещуположния пол. Тези представители на зодията имат нужда от по-отстъпчиви партньори, които да не обръщат внимание на избухливостта на овена. Най-подходящите са Близнаци и Стрелец. С Везни биха имали страхотно начало на отношенията, но след време ги чака провал. С Телец и Дева връзката ще е малко странна и скучна. Не се препоръчва връзка с Козирог, Водолей и Скорпион.

Телците са една изключително интересна и загадъчна зодия. Като цяло са естети и ценят красивите неща. Добрите обноски и възпитание са изключително важни и не е никак лесно да се спечели сърцето на телеца. Приятна, но не особено вълнуваща връзка ще имат с Рак и Везни. Пасват си отлично с Козирог, Дева и Риби. Със Скорпион и Лъв могат да имат хубава краткотрайна връзка и до там. Не се препоръчва обвързване с друг Телец, Близнаци и Стрелец.
Близнаците често са възприемани като двулични и лицемерни, но това съвсем не е така. В тях живеят няколко личности и те умело избират най-хубавите черти. Близнакът е енергична и находчива персона, която търси най-доброто за себе си. Пасват си перфектно с Лъв, Водолей и Овен. Малко по-трудна, но все пак възможна, е връзката с Везни и Стрелец. Пълна катастрофа ги чака с Козирог, Рак, Телец и Риби.

Раците са едни от най-романтичните зодиакални знаци, но за съжаление често страдат от любовта. Когато са влюбени не виждат нещата реално, а такива каквито им се искат да бъдат. Раците трябва да се насочат към чувствителни партньори, които да са на една вълна с тях. Такива са Скорпионите и Рибите. Приятна връзка ще имат и с Телец и Лъв.Не бива да започват сериозни отношения с Дева, Овен и Близнаци.

Лъвовете са едни от най- великодушните, уверени, динамични и умни представители от зодиакалния знак. Имат нужда често да им се напомня колко са способни и незаменими. Идеално си пасват с Близнаци, Дева, Везни и Стрелец. С малко повече усилия, нещата може и да се получат с Рак и Скорпион, стига обаче Скорпионът да потиска ревността си. Нещастна ще е връзката с Овен, Водолей и Козирог.

Девите са умни и находчиви, но често са самотни. Имат нужда от човек, който да ги стимулира. Партньорът им трябва да е доста търпелив и дипломатичен. Хубава връзка ще имат с Лъв, Козирог и Телец, но с Телците ще са нужни малко повече усилия. С Овен шансовете са петдесет на петдесет, зависи дали Девата ще успее да приеме импулсивността му. Лоша ще е връзката с Везни, Рак и Стрелец.

Везните са много изтънчени, естетични и търсещи хармония и красота във всяко нещо. Имат нужда от партньор, който да ги уважава, закриля, но в никакъв случай да не ги ограничава и да не им отнема свободата. Най-подходящи за връзка са Лъв, Стрелец и Водолей. С Овена ще имат бурна страст в началото, но само това. С Близнаци и Телец ще им е трудно, но не и невъзможно. Пълен ужас ще е връзката с Риби, Дева и Скорпион.

Скорпионите са чувствени, мистериозни и страстни, но не са хапка за всеки. Имат нужда от партньор, който да им се отдаде изцяло. Ревниви са и е излишно да ги поставяте в такава ситуация. Чудесна ще бъде връзката им с Рак, Риби и Козирог. С повечко усилия и търпение, може и с Лъв да се получи. Страстна връзка с Телец, но само до там.В никакъв случай не бива да започват отношения с друг Скорпион, Овен и Водолей.

Стрелците са по-философски настроени. Това не им пречи да са палави, когато става въпрос за флирт и секс. Обичат тръпката и разнообразието. Това е и причината понякога леко да кръшнат от „правия път“. Пасват си чудесно с Овен, Лъв и Везни. Несполучлива ще е връзката с Козирог, Телец, Риби. Има шансове за добри взаимоотношения с Водолей и Близнаци.

Най-големите перфекционисти сред всички зодии са козирозите. Имат високи критерии както в живота, така и в любовта. На тях не са им нужни съвети за връзките им, тъй като когато срещнат подходящия партньор го разпознават веднага. И все пак, щастливи ще бъдат с Телец, Дева и Скорпион. Пълно разочарование ги чака с Близнаци, Стрелец и Лъв. Възможна, но по-сложна ще е връзката с Везни и Водолей.

Водолеите са изключително толерантни и социални хора. Понякога могат да са властни и критични към останалите. Обичат разнообразието и развлеченията. Партньорът им трябва да е търпелив и с голямо чувство за хумор. Перфектно си пасват с Везни и Близнаци. Възможна е връзката с Дева и Стрелец. Нещастни отношения ще имат с Овен, Лъв и Скорпион.

Рибите са щедри, любвеобилни и романтични натури. Винаги се осланят на емоциите, а не на разума. Трябва да бъдат по-внимателни пред кого се разкриват и кого допускат до себе си.Имат нужда от човек, който разбира и уважава емоциите им и не злоупотребява с добротата им. Пасват идеално с Телец и Рак. Приятна връзка с Козирог и Скорпион. Не бива да се обвързват със Стрелец, Близнаци и Везни.

Източник: Петел

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.