Любовна съвместимост
Дата на публикуване: 07.09.2020
любовна съвместимост

Любовна съвместимост според зодията. Според астролозите, има зодиакални знаци, които страшно много си пасват и такива, за които съвместният живот би бил абсолютен ад. С кои зодии сме любовно съвместими? Когато става въпрос за дългосрочни отношения съвместимостта е изключително важна. Според астролозите, има зодиакални знаци, които страшно много си пасват и такива, за които съвместният живот би бил абсолютен ад, пише BeU.bg.
Овенът е пламенна зодия. Голям минус при тях е, че не приемат чуждото мнение, но са изключително обаятелни и привлекателни за срещуположния пол. Тези представители на зодията имат нужда от по-отстъпчиви партньори, които да не обръщат внимание на избухливостта на овена. Най-подходящите са Близнаци и Стрелец. С Везни биха имали страхотно начало на отношенията, но след време ги чака провал. С Телец и Дева връзката ще е малко странна и скучна. Не се препоръчва връзка с Козирог, Водолей и Скорпион.

Телците са една изключително интересна и загадъчна зодия. Като цяло са естети и ценят красивите неща. Добрите обноски и възпитание са изключително важни и не е никак лесно да се спечели сърцето на телеца. Приятна, но не особено вълнуваща връзка ще имат с Рак и Везни. Пасват си отлично с Козирог, Дева и Риби. Със Скорпион и Лъв могат да имат хубава краткотрайна връзка и до там. Не се препоръчва обвързване с друг Телец, Близнаци и Стрелец.
Близнаците често са възприемани като двулични и лицемерни, но това съвсем не е така. В тях живеят няколко личности и те умело избират най-хубавите черти. Близнакът е енергична и находчива персона, която търси най-доброто за себе си. Пасват си перфектно с Лъв, Водолей и Овен. Малко по-трудна, но все пак възможна, е връзката с Везни и Стрелец. Пълна катастрофа ги чака с Козирог, Рак, Телец и Риби.

Раците са едни от най-романтичните зодиакални знаци, но за съжаление често страдат от любовта. Когато са влюбени не виждат нещата реално, а такива каквито им се искат да бъдат. Раците трябва да се насочат към чувствителни партньори, които да са на една вълна с тях. Такива са Скорпионите и Рибите. Приятна връзка ще имат и с Телец и Лъв.Не бива да започват сериозни отношения с Дева, Овен и Близнаци.

Лъвовете са едни от най- великодушните, уверени, динамични и умни представители от зодиакалния знак. Имат нужда често да им се напомня колко са способни и незаменими. Идеално си пасват с Близнаци, Дева, Везни и Стрелец. С малко повече усилия, нещата може и да се получат с Рак и Скорпион, стига обаче Скорпионът да потиска ревността си. Нещастна ще е връзката с Овен, Водолей и Козирог.

Девите са умни и находчиви, но често са самотни. Имат нужда от човек, който да ги стимулира. Партньорът им трябва да е доста търпелив и дипломатичен. Хубава връзка ще имат с Лъв, Козирог и Телец, но с Телците ще са нужни малко повече усилия. С Овен шансовете са петдесет на петдесет, зависи дали Девата ще успее да приеме импулсивността му. Лоша ще е връзката с Везни, Рак и Стрелец.

Везните са много изтънчени, естетични и търсещи хармония и красота във всяко нещо. Имат нужда от партньор, който да ги уважава, закриля, но в никакъв случай да не ги ограничава и да не им отнема свободата. Най-подходящи за връзка са Лъв, Стрелец и Водолей. С Овена ще имат бурна страст в началото, но само това. С Близнаци и Телец ще им е трудно, но не и невъзможно. Пълен ужас ще е връзката с Риби, Дева и Скорпион.

Скорпионите са чувствени, мистериозни и страстни, но не са хапка за всеки. Имат нужда от партньор, който да им се отдаде изцяло. Ревниви са и е излишно да ги поставяте в такава ситуация. Чудесна ще бъде връзката им с Рак, Риби и Козирог. С повечко усилия и търпение, може и с Лъв да се получи. Страстна връзка с Телец, но само до там.В никакъв случай не бива да започват отношения с друг Скорпион, Овен и Водолей.

Стрелците са по-философски настроени. Това не им пречи да са палави, когато става въпрос за флирт и секс. Обичат тръпката и разнообразието. Това е и причината понякога леко да кръшнат от „правия път“. Пасват си чудесно с Овен, Лъв и Везни. Несполучлива ще е връзката с Козирог, Телец, Риби. Има шансове за добри взаимоотношения с Водолей и Близнаци.

Най-големите перфекционисти сред всички зодии са козирозите. Имат високи критерии както в живота, така и в любовта. На тях не са им нужни съвети за връзките им, тъй като когато срещнат подходящия партньор го разпознават веднага. И все пак, щастливи ще бъдат с Телец, Дева и Скорпион. Пълно разочарование ги чака с Близнаци, Стрелец и Лъв. Възможна, но по-сложна ще е връзката с Везни и Водолей.

Водолеите са изключително толерантни и социални хора. Понякога могат да са властни и критични към останалите. Обичат разнообразието и развлеченията. Партньорът им трябва да е търпелив и с голямо чувство за хумор. Перфектно си пасват с Везни и Близнаци. Възможна е връзката с Дева и Стрелец. Нещастни отношения ще имат с Овен, Лъв и Скорпион.

Рибите са щедри, любвеобилни и романтични натури. Винаги се осланят на емоциите, а не на разума. Трябва да бъдат по-внимателни пред кого се разкриват и кого допускат до себе си.Имат нужда от човек, който разбира и уважава емоциите им и не злоупотребява с добротата им. Пасват идеално с Телец и Рак. Приятна връзка с Козирог и Скорпион. Не бива да се обвързват със Стрелец, Близнаци и Везни.

Източник: Петел

Още новини
Лимоновият сок е полезен

Лимоновият сок е полезен

Лимоновият сок е популярен заместител на оцета в зеленчукови и месни ястия. Съгласете се, ароматният пресен дресинг с приятна киселинност е много по-здравословен и по-естествен. И по-пикантното трио - сол, черен пипер и лимон - са чести съставки в салати, ястия и...

повече информация
Оставих детето на свекървата

Оставих детето на свекървата

Оставих детето на свекървата, но повече няма да го правя. Преди да оставя сина си за 4 дни свекървата, написах инструкции за правилото отглеждане 4 листа формат А4. За да ме разбере, имаше раздели за хранене, разходки, игри, облекло, хигиена и, разбира се, за сън. В...

повече информация
Гала е търсена жена

Гала е търсена жена

Гала е търсена жена. Чаровната водеща от доста време се подвизава в ефира на Нова тв и една от любимките на зрителите. Всяка година се появяват слухове, че предаването „На кафе” ще бъде свалено от екран или че ще има нова водеща, но блондинката сякаш е бетонирала...

повече информация
4 типа жени, които привличат

4 типа жени, които привличат

4 типа жени, които привличат мъжете и ги подлудяват. Какви жени привличат мъжкото внимание? Колкото и допирни точки да има между господата, толкова това зависи и от индивидуалните нужди на мъжа. За някои е важно жената да умее да готви добре, други търсят идеалната...

повече информация
Advertisements
Най-талантливите 5 зодии

Най-талантливите 5 зодии

Най-талантливите 5 зодии в зодиака - сега ще видите дали вашата е в списъка. Има зодии, които са талантливи в почти всичко, с което се захванат. Винаги им се случват необичайни събития, които им помагат при решаване на важни житейски проблеми. Техният свят е...

повече информация
Планината Кайлас в Тибет

Планината Кайлас в Тибет

Планината Кайлас в Тибет е една от най-загадъчните и пълна с аномалии планина. Едва сега някои учени излизат с твърдения, че това всъщност пирамида и няма никакво обяснение за това как е възникнала тя. Очертанията й са разположени така, че тя да е обърната точно към...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.