Мъжът е влюбен във вас
Дата на публикуване: 22.03.2021
мъжът е влюбен

Мъжът е влюбен във вас – затова има няколко признака. Всяка жена мечтае да срещне любовта си. Искаме партньорът ни да обича, уважава. Но наоколо има толкова много раздяла и разводи, че искате или не, възникват съмнения и изведнъж мъжът не ни обича. Как да разберете дали партньорът ви наистина е влюбен във вас? Има знаци, които ще ви помогнат с това!
1. Мъжът не се опитва да ви манипулира. Понякога манипулациите могат да излязат открито, а понякога и скрито. Например, един мъж казва, че няма нищо против да се срещнете с приятелките си и ви позволява да отидете с тях в кафене, да се разходите или дори в клуб. И тогава какво? Започва ли да ви говори за вашите разходки, загуба на време и може би дори унижава приятелките ви? Е, или се включва игнорирането, от което става ясно, че трябва да виждате приятелите си по-малко. Това е един от методите за манипулация. Мъжът може да не ви манипулира открито, но с целия си външен вид може да ви накара да се чувствате на мястото си. А отношенията с манипулатор не са добри. Ако вашият партньор изобщо не ви манипулира, то той наистина ви обича!

2. Мъжът винаги може да ви развесели
Това е много важно, когато във връзката има чувство за хумор, шеги, свои забавни истории. Партньорът ви знае как да ви развесели и го използва, когато види, че сте тъжни или зле.
3. Мъжът вярва във вашите способности
Мъжът е уверен във вас, разбира се, винаги ще ви помогне, но също така вярва, че сте в състояние да се справите със собствените си дела и да постигнете целите си. Толкова е страхотно да знаеш, че си високо ценен.
4. Мъжът винаги е готов да ви помогне
Да, дори ако вие самите се справяте добре с всичко, той ви кара да знаете, че рамото му винаги е там, той винаги ще ви помогне при решаването на вашите проблеми, дела и дори при постигането на целите. Тоест, ако не успеете в нещо, той никога няма да ви критикува. Той ви обича, желае ви успех и определено ще ви помогне да видите щастието в очите си.

5. Мъжът ви предпазва от загуба на усещането за реалност

Любящият мъж никога няма да ви позволи да отидете в света на илюзиите. Той сякаш ви заземява, не ви позволява да се отдалечите от реалността. Това също е много важен знак, който говори за искреността на чувствата му.

6. Мъжът се опитва да ви разбере, дори и да не може да го направи

Не всички хора имат чувство за съпричастност, но когато човек е истински влюбен, той се опитва да научи това чувство. Той съпреживява, грижи се, опитва се да разбере как се чувствате, да разбере как да постъпи. Разказваш за неприятна история, която ти се е случила, но на мъжа не изглежда толкова ужасна. Но все пак, той се опитва да ви разбере, той се опитва да разбере какво точно ви е наранило и какво е по-добре да направите за това. Притеснява се за теб, дава ти съвети.

7. Мъжът е най-добрият ви приятел

Но не можеше да бъде иначе. Когато се срещнем с нашия човек и започнем да изграждаме отношения с него, много общуваме с него, прекарваме много време заедно. И е установено силно приятелство. Да, приятелство между мъж и жена съществува, ако те са във връзка и наистина се обичат!

Съгласни ли сте с този списък? Имате ли какво да добавите към него?

Източник: За жената

Още новини
Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната я прави чиста и блесяща. Що се отнася до поддържането на дома ми чист, почистването на тоалетната е най-малкото ми любимо нещо, предполагам и на вас. Наскоро споменах това на съседката си. Тя, без да се замисли два пъти, ми препоръча да направя...

повече информация
Пречистваща молитва

Пречистваща молитва

Пречистваща молитва за здраве и против нещастие. Вдишайте дълбоко, успокойте се и помислете за себе си и вашите близки. След като постигнете покой, прочетете тази молитва 7 пъти. Нейната сила затваря нещастието и болестите зад 7 ключалки. Представете си, че вашият...

повече информация
Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски - няма как да не сте го опитвали. Боб в гърне -традиционно и много вкусно ястие. Няма български дом, в който тази гозба да не е на почит. Всяка домакиня има свой начин за приготвяне на боб, но аз ще ви предложа моя. Уверявам ви, че ще ви...

повече информация
Баба съди внучката си

Баба съди внучката си

Баба съди родната си внучка и съпруга й за 32 893 лв. и иска разваляне на договор за покупко-продажба на апартамент, който освен това има и акт за дарение. За семейните войни, които сега започват и в храма на Темида, ни разказа Айгюн Османов. Той е съпруг на Надежда,...

повече информация
Advertisements
Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет направи феноменът Божидар Караджов. Две седмици минаха от парламентарните избори, а бъдещият кабинет все още изглежда като нерешима енигма. Някои от парламентарно представените партии вече направиха заявки какво правителство биха...

повече информация
Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент според бившия президент Росен Плевнелиев. "Задача на европейските и продемократични сили в България е да извадят много силна кандидатура на президентските избори, за да имаме президент демократ, а не популист. Това е голямата битка, която...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.