Мъжете Деви са лоялни
Дата на публикуване: 21.07.2020
мъжете Деви

Мъжете Деви са известни със своята лоялност и с това, че държат на връзките си с другите, независимо дали става въпрос за гадже или за съпруга, защото просто мразят да признават, че са били победени в любовта.
Някои от тях могат да се опитат отново и отново да оправят взаимоотношенията с половинката си и в крайна сметка да направят същите грешки в любовта. Въпреки това те могат лесно да се адаптират към нови хора и ситуации, когато се изисква. Така че, когато се опитвате да скъсате с мъж Дева, не се знае как точно ще реагира. Един сигурен начин да постигнете раздяла с мъж Дева, е да сте възможно най-дезорганизирани, защото той мрази хаоса и със сигурност ще започне да ви критикува, щом види няколко мръсни чинии за миене в мивката или купчина несгънати, намачкани изпрани дрехи, скупчени на стол. Освен това би било добра идея да забравите за каквито и да е грижи за себе си, тъй като Девите мразят хора, които не се поддържат и не им пука дали са чисти и спретнати.

Когато не се чувства полезен, мъжът Дева може да се депресира, защото основната му цел в живота е да помага и да се грижи за другите. Така че, ако се държите като силна, независима жена (дори да не сте), която не се нуждае от него по никакъв начин, това може да го накара сам да си отиде. Но имайте предвид, че за него независимостта ви може да се изразява в много неща, включително ако ви види да си отворите буркан с кисели краставички сама – дори тогава той може да почувства сякаш вече нямате нужда от него.
Друг начин да го накарате сам да си отиде, е като прекарвате много време отделно, защото когато не е ерген, той е обсебен с това да бъде с партньора си повече.

Така че посетете всички си роднини за по няколко дни, отидете на почивка сама и си измислете нелепи причини да не се видите няколко пъти – това несъмнено ще го накара да се почувства сякаш връзката ви е обречена.

Мъжът Дева също мрази да вижда как хората пилеят неща, независимо дали става въпрос за пари или храна. Ето защо, ако забележи, че не се интересувате от това колко храна хвърляте или колко пари харчите, това ще го разстрои и направи мъжът нещастен. Ако пък се държите сякаш го приемате за даденост, това определено би бил доста успешен начин да скъсате с мъжа Дева, защото той ще се чувства унизен и нещастен, когато жена му винаги се оплаква или не оценява какво прави за нея.

Тези мъже имат много високи изисквания към себе си, така че ще бъдат опустошени от новината, ако чуят, че не правят нищо достатъчно добре за вас. Също ако се опитвате да му нареждате какво да прави и как, това също може да го накара да избяга колкото се може по-далеч от вас, защото той знае точно какво иска от живота си и очаква вие просто да бъдете лоялна и подкрепяща.

Още повече, че той не обича да бъде критикуван, дори ако той самият не спира да критикува другите. Ако вие сте позитивни и винаги го подкрепяте, той най-вероятно ще остане до вас завинаги (така че ако искате да се разделите, правете обратното).

Ако пък сте неверни или дори само ако се зарибявате с друг мъж, без да се сте направили нищо, това ще е достатъчно да го накара да иска да приключи връзката си с вас, защото той не приема нищо освен пълна лоялност и вярва, че любовта трябва да е само между двама души. Просто Девите са сред най-моногамните зодии, и трябва да започнете романс с тях само ако искате сериозна връзка.

Източник: Езине

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.