Мъжете Деви са лоялни
Дата на публикуване: 21.07.2020
мъжете Деви

Мъжете Деви са известни със своята лоялност и с това, че държат на връзките си с другите, независимо дали става въпрос за гадже или за съпруга, защото просто мразят да признават, че са били победени в любовта.
Някои от тях могат да се опитат отново и отново да оправят взаимоотношенията с половинката си и в крайна сметка да направят същите грешки в любовта. Въпреки това те могат лесно да се адаптират към нови хора и ситуации, когато се изисква. Така че, когато се опитвате да скъсате с мъж Дева, не се знае как точно ще реагира. Един сигурен начин да постигнете раздяла с мъж Дева, е да сте възможно най-дезорганизирани, защото той мрази хаоса и със сигурност ще започне да ви критикува, щом види няколко мръсни чинии за миене в мивката или купчина несгънати, намачкани изпрани дрехи, скупчени на стол. Освен това би било добра идея да забравите за каквито и да е грижи за себе си, тъй като Девите мразят хора, които не се поддържат и не им пука дали са чисти и спретнати.

Когато не се чувства полезен, мъжът Дева може да се депресира, защото основната му цел в живота е да помага и да се грижи за другите. Така че, ако се държите като силна, независима жена (дори да не сте), която не се нуждае от него по никакъв начин, това може да го накара сам да си отиде. Но имайте предвид, че за него независимостта ви може да се изразява в много неща, включително ако ви види да си отворите буркан с кисели краставички сама – дори тогава той може да почувства сякаш вече нямате нужда от него.
Друг начин да го накарате сам да си отиде, е като прекарвате много време отделно, защото когато не е ерген, той е обсебен с това да бъде с партньора си повече.

Така че посетете всички си роднини за по няколко дни, отидете на почивка сама и си измислете нелепи причини да не се видите няколко пъти – това несъмнено ще го накара да се почувства сякаш връзката ви е обречена.

Мъжът Дева също мрази да вижда как хората пилеят неща, независимо дали става въпрос за пари или храна. Ето защо, ако забележи, че не се интересувате от това колко храна хвърляте или колко пари харчите, това ще го разстрои и направи мъжът нещастен. Ако пък се държите сякаш го приемате за даденост, това определено би бил доста успешен начин да скъсате с мъжа Дева, защото той ще се чувства унизен и нещастен, когато жена му винаги се оплаква или не оценява какво прави за нея.

Тези мъже имат много високи изисквания към себе си, така че ще бъдат опустошени от новината, ако чуят, че не правят нищо достатъчно добре за вас. Също ако се опитвате да му нареждате какво да прави и как, това също може да го накара да избяга колкото се може по-далеч от вас, защото той знае точно какво иска от живота си и очаква вие просто да бъдете лоялна и подкрепяща.

Още повече, че той не обича да бъде критикуван, дори ако той самият не спира да критикува другите. Ако вие сте позитивни и винаги го подкрепяте, той най-вероятно ще остане до вас завинаги (така че ако искате да се разделите, правете обратното).

Ако пък сте неверни или дори само ако се зарибявате с друг мъж, без да се сте направили нищо, това ще е достатъчно да го накара да иска да приключи връзката си с вас, защото той не приема нищо освен пълна лоялност и вярва, че любовта трябва да е само между двама души. Просто Девите са сред най-моногамните зодии, и трябва да започнете романс с тях само ако искате сериозна връзка.

Източник: Езине

Още новини
Есенна салата

Есенна салата

Есенна салата ще ви даде нови сили и здраве. Предлагаме ви много лесна и бърза рецепта, която е с доказани ползи за организма през този прекрасен, но и предзимен сезон. С нея освен, че ще подсилите имунитета си ще се заредите с голямо количество от безценни витамини....

повече информация
Ароматни вкусни сиренки

Ароматни вкусни сиренки

Ароматни вкусни сиренки - всички в семейството ни ги обичат, а се правят лесно. Всички обичаме сиренки. Няма нищо по-хубаво от тази вкусотийка за закуска, преди да бъдем погълнати от ежедневните задачи. Сиренките не се приготвят сложно, напротив, и точно това е...

повече информация
Българка обърка самолета

Българка обърка самолета

Българка обърка самолета. 30-годишна българка, която трябвало да лети от Лондон с билет до Валенсия, се качила в британската столица в погрешен самолет и се озовала в Киев. За грандиозната грешка разказа на стената си във фейсбук злополучната пътничка, която се тагна...

повече информация
Съсипаният ми живот

Съсипаният ми живот

Съсипаният ми живот се дължи на родната ми майка. Доскоро всичко в живота ми беше наред. Завърших училище с отличие, след което успях да завърша престижен университет, а после се устроих и на добра работа. Няколко години по-късно срещнах жената, която днес е моя...

повече информация
Advertisements
Дълголетието е възможно

Дълголетието е възможно

Дълголетието зависи от няколко признака - точно 5 на брой. Не сте ли се питали колко време ще сте на тази земя и колко дълго ще живеете? Учени направиха редица от експерименти, за да стигнат до тези отговори. Според изследователите има 5 основни признака, в живота на...

повече информация
Дразнителите в зодиака

Дразнителите в зодиака

Дразнителите в зодиака са няколко. Казват, че само с един поглед може да се предаде любов, омраза, радост, негодувание, възхищение и завист. Не случайно много хора са на мнение, че очите говорят повече от множество думи. Астролозите са убедени, че някои от...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.