Мъжете Деви са лоялни
Дата на публикуване: 21.07.2020
мъжете Деви

Мъжете Деви са известни със своята лоялност и с това, че държат на връзките си с другите, независимо дали става въпрос за гадже или за съпруга, защото просто мразят да признават, че са били победени в любовта.
Някои от тях могат да се опитат отново и отново да оправят взаимоотношенията с половинката си и в крайна сметка да направят същите грешки в любовта. Въпреки това те могат лесно да се адаптират към нови хора и ситуации, когато се изисква. Така че, когато се опитвате да скъсате с мъж Дева, не се знае как точно ще реагира. Един сигурен начин да постигнете раздяла с мъж Дева, е да сте възможно най-дезорганизирани, защото той мрази хаоса и със сигурност ще започне да ви критикува, щом види няколко мръсни чинии за миене в мивката или купчина несгънати, намачкани изпрани дрехи, скупчени на стол. Освен това би било добра идея да забравите за каквито и да е грижи за себе си, тъй като Девите мразят хора, които не се поддържат и не им пука дали са чисти и спретнати.

Когато не се чувства полезен, мъжът Дева може да се депресира, защото основната му цел в живота е да помага и да се грижи за другите. Така че, ако се държите като силна, независима жена (дори да не сте), която не се нуждае от него по никакъв начин, това може да го накара сам да си отиде. Но имайте предвид, че за него независимостта ви може да се изразява в много неща, включително ако ви види да си отворите буркан с кисели краставички сама – дори тогава той може да почувства сякаш вече нямате нужда от него.
Друг начин да го накарате сам да си отиде, е като прекарвате много време отделно, защото когато не е ерген, той е обсебен с това да бъде с партньора си повече.

Така че посетете всички си роднини за по няколко дни, отидете на почивка сама и си измислете нелепи причини да не се видите няколко пъти – това несъмнено ще го накара да се почувства сякаш връзката ви е обречена.

Мъжът Дева също мрази да вижда как хората пилеят неща, независимо дали става въпрос за пари или храна. Ето защо, ако забележи, че не се интересувате от това колко храна хвърляте или колко пари харчите, това ще го разстрои и направи мъжът нещастен. Ако пък се държите сякаш го приемате за даденост, това определено би бил доста успешен начин да скъсате с мъжа Дева, защото той ще се чувства унизен и нещастен, когато жена му винаги се оплаква или не оценява какво прави за нея.

Тези мъже имат много високи изисквания към себе си, така че ще бъдат опустошени от новината, ако чуят, че не правят нищо достатъчно добре за вас. Също ако се опитвате да му нареждате какво да прави и как, това също може да го накара да избяга колкото се може по-далеч от вас, защото той знае точно какво иска от живота си и очаква вие просто да бъдете лоялна и подкрепяща.

Още повече, че той не обича да бъде критикуван, дори ако той самият не спира да критикува другите. Ако вие сте позитивни и винаги го подкрепяте, той най-вероятно ще остане до вас завинаги (така че ако искате да се разделите, правете обратното).

Ако пък сте неверни или дори само ако се зарибявате с друг мъж, без да се сте направили нищо, това ще е достатъчно да го накара да иска да приключи връзката си с вас, защото той не приема нищо освен пълна лоялност и вярва, че любовта трябва да е само между двама души. Просто Девите са сред най-моногамните зодии, и трябва да започнете романс с тях само ако искате сериозна връзка.

Източник: Езине

Още новини
Честните зодии

Честните зодии

Честните зодии са 5. Лъжата е грях, който е присъщ на всеки от нас. Понякога е по-лесно да излъжеш, отколкото да кажеш истината. Малцина могат да се похвалят, че никога през живота си не са лъгали. Има обаче зодии, които са си спечелили репутация на искрени. Кой е...

повече информация
Проф. Мермерски със съвети

Проф. Мермерски със съвети

Професор Мермерски със съвети в жегата. Топлото време е изключително опасно за хората в по-напреднала възраст и всяка година води до бум на инфаркти и инсулти. Високите температури оказват влияние най-вече на онези, които имат проблеми със сърцето и кръвното налягане,...

повече информация
3 съвета за успех

3 съвета за успех

3 съвета за успех от най-богатат жена. Със състояние от 7,4 млрд. долара, 48-годишната Чжоу Цюнфей - основател и главен изпълнителен директор на Lens Technology, отново бе обявена за най-богатата жена в света, съобщи CNBC. Цюнфей е имала тежко детство, в което губи...

повече информация
Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим в църквата и какви са важните поверия. Църковните свещи са светиня, която Всемогъщият е дал на хората, те са в състояние да помогнат по много начини, затова са много ценени и с тях са свързани куп знамения и вярвания. Така че, ако църковна...

повече информация
Advertisements
Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище от монети в България е намерено в римския град Абритус край Разград. Имането от чисто злато тежало 4 килограма и съдържа 835 монети от 5-и век, които били отсечени в монетарниците на Константинопол, Равена, Антиохия и Тесалоники, пише...

повече информация
Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария. От раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от връзката им. Макар и двамата да имат вече нови половинки, при всеки удобен случай бургазлията „хапе“ доскорошната водеща на „Папараци“, с...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.