Месечен хороскоп декември 2021
Дата на публикуване: 26.11.2021
месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или мигрена. Оставете мислите си да текат, опитайте йога или масаж и се отпуснете. След едногодишна суматоха, вие ще се приютите у дома с половинката си. Когато във вас се събуди романтична душа, вие ще искате да дадете на себе си и на партньора си много нежност. Опитайте се да планирате красив уикенд в спа център и се поглезете с релакс. Декември е не само месец на коледни празници, но е и месец на стрес. Ще се изнервите от коледното пазаруване, но най-вече от срещата с роднините, с които няма за какво да си говорите. Определено не трябва да ги избягвате, а напротив. Благодарение на позицията на Юпитер ще можете да игнорирате всички подигравки и да им направите страхотно впечатление. Освен това се грижете за здравето си през декември и не прекалявайте с алкохола. Въпреки че ще го толерирате доста добре, той може да извади наяве някои нерешени проблеми. Това може да развали празниците не само за вас, но и за вашите близки.

Зодия Телец
През декември Телците ще бъдат увлечени от коледното настроение и ще оставят всички грижи зад гърба си. Ще се срещнете със стари приятели, които не сте виждали от години, и ще се насладите на много диви партита заедно, където ще отпуснете ума си, но тялото ви ще се изтощава лесно, така че бъдете внимателни и преценете дали си заслужава. През този период ще изясните чувствата си и ще намерите хармония. Благодарение на това ще можете да разрешите проблемите във връзката си, които отлагате дълго време. Телците ще се чувстват напълно безгрижни през последния месец от годината. Те няма да се поколебаят да изразят чувствата си и това ще им помогне да намерят вътрешния си баланс. Те с радост ще възстановят всички забравени връзки и ще се срещнат с роднините си. Ще бъдете скептични към новодошлите в семейния кръг и изобщо няма да ви се иска да говорите с тях. През декември вие също така ще се отпуснете по отношение на начина на живот и диетата си, и така ще прекалите със сладкишите и алкохола, така че това да може да ви повлияе в дългосрочен план.

Зодия Близнаци

Декември ще бъде месец на любов и страст за Близнаците. Тъй като сте много добри в подготовката за Коледа, можете да отделите момент за половинката си насаме. Ще бъдете погълнати от желанието за топла прегръдка, която да ви изпълни с любов и нищо друго няма да има значение в този момент. През този период вие също ще можете да разпръсквате радост на всички около вас, така че всички ще се радват да ви видят и ще искат да прекарат време с вас. Но също така помислете малко за себе си и се поглезете със спокойствие и релакс. Близнаците няма да се заседят на едно място за известно време през декември. Венера, в позицията на Козирог, ги зарежда с любов и енергия. Винаги ще се притеснявате за близките си и ще бъдете отлични домакини по време на празниците. Но трябва да осъзнаете, че Коледа е предимно празник на благосъстоянието и да се поглезите с това. Чувствайте се свободни да направите пътуване само с партньора си и да забравите за всичко останало. Ще бъдете романтични и страстни сексуално, а половинката ви ще го оцени. Ако обаче не го направи, това може да има опустошителни последици. Но се опитайте да не се поддавате на негативни мисли.

Зодия Рак

Според нашия месечен хороскоп декември 2021 декември събужда много емоции в Рака. През този период ще бъдете много чувствителни, понякога може би дори свръхчувствителни. Това обаче не е лошо; опитайте се да извлечете максимума от него. Като много чувствителен човек, вие ще можете да разпознаете как се чувстват хората около вас, за да можете да им помогнете или лесно да прецените какво можете да кажете пред тях и как. В същото време това умение внася много креативност в живота. Тъй като знаете как се чувствате към нещата или събитията, можете лесно да си поставите целите и да станете по-щастливи. Раците ще бъдат емоционално нестабилни през последния месец от годината. Ще трябва да прекарвате време със семейството и приятелите си много повече и ще бъдете по-грижовни. Освен това ще се опитате да се разберете с новите членове на семейството, които вероятно ще срещнете на семейни тържества. Трябва да се опитате да се контролирате, за да не ви сметнат за натрапчиви.
През декември също така ще изпитате меланхолия. Освен това ще обмислите целите, които сте си били поставили за тази година, но все още не сте ги постигнали. Не се притеснявайте обаче за миналото и вместо това гледайте напред.

Зодия Лъв

През декември Лъвът ще се наслади напълно на коледния дух. Можете да оставите цялата работа зад гърба си, тъй като е свършена и можете да се съсредоточите върху коледно пазаруване и подготовка за празниците. Ще видите семейството си, след дълго време, така че им обърнете внимание и ги изслушайте, те ще ви бъдат благодарни за това. През този период въображението ви няма да ви остави да спите и ще трябва някак да реализирате идеите си. Ще се разбирате с деца, така че предложете да гледате тези на приятелите си, ако все още нямате свои. През декември Сатурн във Водолей ще помогне много на Лъвовете и те ще определят действията си спрямо нуждите на семейството си. По време на празниците ще бъдете много консервативни и ще се опитате да спазите всички традиции. Това ще ви помогне да запазите спокойствие и ще има благотворен ефект, особено върху вашите деца и вашия партньор, които ще бъдат изключително благодарни за това.
През първата половина на месеца избягвайте физическо натоварване и продължителен престой навън, тъй като ще бъдете склонни към белодробни заболявания и болести. Дори обикновеният грип може да ви свали и да съсипе вашата Коледа.

Зодия Дева

Според нашия месечен хороскоп декември 2021 декември ще бъде месец на благополучие за Девата. И накрая, ще имате време за спокойна, творческа дейност, като рисуване или свирене на музикален инструмент, където можете да изразите себе си и да се отпуснете. През този период ще бъдете по-интровертни, така че не избързвайте с големите събития, за да не изпаднете в стресова ситуация ненужно, защото в такива ситуации ще сте склонни да действате много пресилено. Но това, което ще ви е от полза, ще бъде времето, прекарано с вашите близки. Ще се чувствате в безопасност с тях и точно това ви трябва в момента. Декември ще ви е неспокойно от присъствието на непознати на семейни тържества, което води до кавги с останалите роднини. Ако планирате да отидете на голяма среща, трябва да помислите дали би не било по-добре да си намерите оправдание и да посетите семейството насаме. Девите трябва да изберат да се отпуснат в уюта на дома по време на празниците. Коледната украса може да ви накара да се почувствате по-добре, ако я подготвите внимателно и ако сте на диета, не се колебайте да забравите за нея за няколко дни и да се поглезите с всичко, за което жадувате.

Зодия Везни

През декември везните ще бъдат сърдечни и гостоприемни. Ще се наслаждавате на факта, че можете да направите някого щастлив, от което направо ще разцъфнете докато пазарувате подаръци за Коледа и подготвяйки се за празниците. Ще усетите също вкуса на романитката, която партньора ви чака от дълго време, затова го поканете на СПА или вечеря и отделете миг само за вас. През този период може да ви очакват някои изненади, затова си дръжте очите отворени и бъдете отворени към новостите. Ще имате добро здраве, така че може да се насладите на Коледните празници пълноценно. От началото на месеца ще бъдете погълнати от коледната атмосфера. Няма да мислите за нищо друго, освен за предстоящите празници, които ще прекарате в семеен кръг. Може да имате притеснения относно кавги, които могат да възникнат. Дори и да се случат, ще се опитате да останете позитивни и да ги разрешите с вашия дипломатичен подход.
В края на Декември може да се почувствате обзети от меланхолия и мисълта, че е изминала още една година. Не се притеснявайте. Влиянието на Луната ще бъде силно и ще влезете в Новата година с десния крак, така че забравете съмненията си и се насладете на новогодишната нощ колкото е възможно повече.

Зодия Скорпион

В началото на декември Скорпиона няма да си почива дори и за миг, понеже неговата неукротима енергия ще го подхранва през цялото време. През този месец трябва да се отървете от всичко което ви тревожи и просто да прекарате приятно времето със семейството си. Коледа е най-подходящото време за укрепване на връзките със семейството ви, затова не изпускайте тази възможност. Укротете неспокойния си ум и се фокусирайте върху вътрешния си мир. Това ще е полезно не само за вас, но и за тези около вас. В края на декември ще бъдете увлечени от коледната атмосфера и ще се насладите на един спокоен празник с онези които обичате. Ще бъдете неспокойни в последния месец на годината. Марс ще има значителен ефект върху вас. От една страна, няма да ви липсва мотивация, а от друга, поради прекомерната необходимост да бъдете прави на всяка цена, можете да бъдете нетърпими и търсещи себе си.
Що се отнася до партньора ви, трябва да внимавате за поведението си. Въпреки че Скорпионите, които нямат патньор, могат да изглеждат уверени и противоположният пол няма да ги остави сами нито за миг, тези, които са във връзка, може да проявят ревност и да изискват прекомерна преданост от партньора си през Декември.

Зодия Стрелец

Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември стрелеца ще е свръх-активен и без покой. Няма да сте в настроение за семейни сбирки и ще чувствате нужда да отидете в планината, и да дадете отдушник на енергията си. През месеца трябва да избягвате стреса, понеже ще сте податливи на главоболие и схващане на врата. Затова се опитайте да не се притеснявате за нищо и се насладете на всеки момент, който ще ви донесе месеца. Може да обмислите посещение на СПА с партньора ви – времето за почивка споделено помежду ви може наистина да задълбочи връзката ви. Въпреки че ще се радвате да помогнете с подготовката, семейните срещи просто няма да бъдат особено спокойни. Под влиянието на Марс можете бързо да се разстроите заради закачките от роднините ви. Освен това ще почувствате голям натиск да отговорите на очакванията на по-възрастните членове на семейството. Много от тях биха искали да Ви видят другаде, въпреки че смятате, че това не е пътят, по който трябва да тръгнете.
Престоят в СПА център или в провинцията, където можете да избягате напълно от цивилизацията, може да помогне на Стрелците да издържат на този труден момент.

Зодия Козирог

В началото на декември козирозите ще бъдат обзети от Коледно настроение. Ще искате да се срещате с цялото си семейство и приятелите ви. Ще се чувствате щастливи и пълноценни когато сте заобиколени с хора и ще ви се иска да се раздавате за другите. Силно ще почувствате също и родителски инстинкт, затова ако имате деца ще прекарвате с тях цялото време с което разполагате. Заведете ги на кино или в планината и се върнете към детството си чрез тях. Нещо повече, това е идеалното време да превъзмогнете себе си и да опитате нещо ново, от което обикновено бихте били прекалено изплашени. Въпреки че Козирозите не обичат големите социални събития, през Декември ще бъде малко по-различно. Почивките, семейните срещи и фирмените партита ще ви накарат да напуснете зоната си на комфорт и в началото ще ви е много неспокойно, но щом пристигнете, ще бъдете под влиянието на Меркурий, така че вероятно ще бъдете център на внимание и дори ще му се насладите. В крайна сметка ще бъдете доволни, че не сте намерили    оправдание да не отидете.
Като цяло този месец ще бъдете много горди със себе си, защото ще се справите блестящо с всичките си задължения и ще бъдете огромна подкрепа за близките си.

Зодия Водолей

Водолеите ще се насладят на спокойствие и радост през декември. Големите семейни сбирки ще са, повече или по-малко, задължение за вас, но наистина ще се радвате на времето прекарано с най-близките ви и ще се замислите за някои споделени в миналото моменти заедно. Също така не ходете на прекалено много срещи с приятели, защото ще имате склонност да изпадате в конфликти, затова по-скоро ги избягвайте. Най-добрия начин да прекарате времето си е да отидете на СПА или масаж, защото е време да се възнаградите след една доста натоварена година. Декември ще бъде труден. Водолеите обикновено са необуздани и импулсивни, така че традициите и „задължителните“ семейни срещи ги притесняват и следователно те показват своето отношение. Подобно поведение може да провокира клюки и да влоши отношенията между роднините. Затова трябва да помислите дали не би било по-добре да си намерите оправдание и да не ходите на такива срещи или да изчезвате дискретно възможно най-бързо.
В началото на Декември може да страдате от наранявания и възпаления в долните крайници поради влиянието на Луната. Уверете се, че сте на топло и купувате качествени обувки.

Зодия Риби

Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември рибите ще са в добро здраве, което ще е следствие от доброто ви настроение. Възползвайте се от това и дръжте ума си бистър, и подредете приоритетите си. Не е необходимо да бързате, опитайте се да отделите време и подходете към това като към равносметка за годината, и как да погледнете на следващата година. През този период ще предпочитате да прекарвате време насаме, понеже ще имате склонност да възприемате негативната енергия и проблемите на другите. Опитайте се да поддържате дистанция и се фокусирайте върху себе си. Зимните празници ще бъдат отлична възможност за Рибите да направят планове за следващата година. Опитайте се да си представите къде бихте искали да се видите след една година и помислете добре как да го постигнете. Такова планиране може да бъде трудно, но благодарение на Меркурий ще бъде по-лесно.
Помислете за връзките си и ги анализирайте щателно през Декември. Възможно е да намерите някого от приятелите си, който има доста негативен ефект върху вас и той да ви отнема от енергията. Опитайте се да избягвате максимално такива хора по време на празниците.

Източник: Кхороскоп

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация
4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи - време е да научите кои са те. Още на първата среща ли питате за вашата зодия? Може би имате право да го направите. По този начин можете да избегнете любовното разочарование в бъдеще. Според много хора датата на раждане (не само денят и...

повече информация
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.