Месечен хороскоп февруари 2021
Дата на публикуване: 28.01.2021
месечен хороскоп февруари 2021

Месечен хороскоп февруари 2021 ви вещае период, през който трябва повече да слушате чуждото мнение, преди да взимате важните решения. Намерете време за семейството и приятелите и се грижете повече за здравето си. Стартираме със Зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп февруари 2021 енергията, която захранваше Овена, бавно ще намалява в началото на годината, а Луната и нейните фази ще им повлияят най-много. Погрижете се добре за здравето си между новолунието и пълнолунието. Не изтощавайте тялото си и особено храносмилането си. През февруари способността ви да слушате и разбирате другите също ще бъде много по-силна. От друга страна, това може да ви накара да се замислите за целта на всичко и как протича вашият собствен живот. Въпреки че срамежливостта не е съвсем типична за вас, този месец ще се радвате да прекарвате време сами. Въпреки, че февруари е забързан период за Овен, не трябва да забравяте за хората, които са близо до вас и също за себе си. Не оставяйте стреса да влияе на здравето и почивката ви. Ще презаредите енергия за следващия работен ден. Вашата половинка със сигурност ще оцени вниманието ви, защото го заслужава.

Зодия Телец
През февруари Телците ще бъдат неспокойни. Марс ще има много положителен ефект върху работата ви. Непрекъснато ще измисляте нови идеи, ще ви харесва да ходите на работа и няма да можете да спрете да мислите за работа дори у дома. Тази инициативност може да подобри отношенията ви с вашия началник.
Също така, може да има повишение на физическата активност, независимо дали спортна или интимна. Тези хора често могат да имат негативно възприятие на правилата и взаимоотношенията, така че по-добре помислете в какво се забърквате и какви са последствията. Със сигурност няма да ви липсва мотивация през февруари, така че след като преодолеете предишните проблеми, можете да скочите отново в темпото на работата. Обаче поне част от времето ви трябва да бъде посветено на семейството и приятелите. Вашето отсъствие може да бъде разтълкувано погрешно от хората около вас. Погрижете се и за здравето си.

Зодия Близнаци

Според нашия месечен хороскоп февруари 2021 близнаците ще са склонни към депресия през февруари. Обичате да прекарвате време с приятели и това прави вашите работни задължения невъзможни. Това лошо настроение може да се отрази и в други аспекти от живота ви, затова се опитайте да отделите свободно време, за да се погрижите за психическото си благополучие. Ще бъдете силно повлияни и от Слънцето. Благодарение на него ще се прояви способността ви да отглеждате и разбирате децата и следователно ще можете да решавате проблеми, с които може да не сте се справяли по друго време. Подкрепяйте ги главно по време на тестове и изпитания. Въпреки силното желанието да се борите за собствените си вярвания през февруари, всеки представител на зодия Близнаци трябва да знае, че през този период е по-добре да отстъпи. Ако погледнете реалистично на света, ще видите какво си заслужава и какво не. Някои неща отнемат време. Най-вече трябва да обърнете внимание на половинката си и приятелите си.

Зодия Рак

Февруари ще означава успех за Раците, главно благодарение на силното влияние на Юпитер. Ще се откроите на работното място, а началниците ви ще останат много доволни от идеите, които представяте. Вашият успех обаче ще донесе и повече отговорност. Не се страхувайте да го приемете.
Успехът ви в кариерата ще се отрази и на личния ви живот и всичко ще върви гладко. Възползвайте се от този проспериращ период и заведете партньора си някъде на пътуване или просто си вземете почивка и отделете време един за друг. И двамата го заслужавате. Февруари ще бъде придружен от силното влияние на Венера. Това означава, че представителите на зодия Рак ще се разбират с лекота с други хора. Особено необвързаните представители могат да се възползват максимално от това, защото общуването с противоположния пол ще бъде по-лесно за тях. Хороскопът обещава много любов и романтика и за тези, които са в дългосрочни връзки.

Зодия Лъв

Според нашия месечен хороскоп февруари 2021 ако последният месец не е протекъл според очакванията на Лъвовете, те биха били склонни да рискуват. Досега рискът често се изплащаше, но не забравяйте, че може да има катастрофални последици за вас, така че трябва да помислите дали си струва да го поемете.
Няма да се чувствате на себе си през февруари. Раздяла с другите би могла да помогне. Въпреки че ще ви бъде трудно, опитайте се да прекарате колкото се може повече време сами и да организирате мислите си, преди да се ангажирате с живота на другите. През февруари, представителите на зодия Лъв трябва да се научат да правят компромиси, въпреки че те често виждат ситуацията като нерешима. Може да преживеете спад в личния живот, но в кариерата ще се справяте добре. Ще бъдете щастливи, когато прекарате свободното си време със семейството. В компанията на хората, които ви обичат, ще ви сполетят различни мисли.

Зодия Дева

Февруари ще е идеалното време Девите да подновят контакта с приятелите си. Пътувайте заедно или ги поканете у дома. Подгответе се обаче за по-продължително посещение. В този случай това може да има негативен ефект върху отношенията ви, тъй като след известно време ще се почувствате неспокойни поради  факта, че са нахлули в личното ви пространство.
Ще бъдете много авторитетни по отношение на семейството си и ще се опитате да организирате живота на членовете му. Това би досадило особено на вашите деца и колкото повече се опитвате, толкова повече те ще протестират.Не забравяйте, че по-малко понякога означава повече. Когато става въпрос за връзки, Девите ще следват сърцето си, а не мозъка си. В такъв момент ще бъдете уязвими, затова внимавайте пред кого разкривате сърцето си особено при нови запознанства. Обаче, ако сте в дългосрочна връзка, тази откровеност ще заздрави връзката между вас и половинката си и ще подсили доверието ви.

Зодия Везни

Според нашия месечен хороскоп февруари 2021 везните може да имат проблеми в работата. Вашият шеф е доста деспотичен от известно време и няма да е по-различно през следващите дни. Ще имате проблеми с това да се въздържате от неподходящи коментари, обаче трябва да изчакате по-добра възможност. Ако решите да се изправите срещу тях, това може да има фатални последици за вас.
Прочистването на тялото често е свързано с пълнолуние, което ще дойде в средата на Февруари. Ако ви се иска, опитайте гладуване с прекъсвания. Останете хидратирани и положителните резултати ще дойдат скоро. Везните не трябва да се срамуват да помогнат на някого, когото има нужда през февруари. Може да бъде, например, колега или член от семейството. Ще спечелите доверието на този човек и ще бъдете възнаградени за това по-късно. В областта на здравето, внимавайте да не настинете. Обличайте се топло.

Зодия Скорпион

Скорпионите ще бъдат много успешни по отношение на кариерата си през Февруари. Вашият ръководител ще оцени вашата работа и Вашите колеги ще се радват да работят с вас. Несъмнено трябва да се опитате да се възползвате максимално от това взаимно разбирателство. Сатурн ще ви защити.
Пътуването ще бъде безпроблемно, дори когато става въпрос за партньора ви. Най-вече ще се съгласите помежду си и двамата ще се подкрепяте много. Затова може би е добра идея да направите едно прекрасно пътуване до провинцията и в същото време да отпразнувате успеха си в работата. През февруари хороскопът съветва Скорпионите да бъдат отборни играчи. Особено когато става въпрос за кариерата. Радостта от успеха със сигурност няма да бъде голяма, ако сте го постигнали за сметка на някой друг. Вие ще притежавате голямо количество енергия през февруари, така че може да прекарате известно време в спорт, за да подобрите физическото си състояние.

Зодия Стрелец

Февруари Стрелците трябва да се пазят от завист. Колеги или съседи ще обръщат голямо внимание на всичко, което купувате или получавате. Това дори може да доведе до влошаване на репутацията ви, без изобщо да сте замесени.
Независимо от това, вие също ще разберете кой е истински приятел и кой е приятел с вас заради себе си, благодарение на тази ситуация. Въпреки че подобна нещо вероятно ще ви навреди в началото, то ще ви помогне да се съсредоточите върху хората, които наистина се грижат за Вас. Ситуацията в кариерата ще се промени малко през февруари. Ще се наложи Стрелците да се концентрират напълно. Иначе ще изпаднат в беда. За щастие, няма да ви липсва мотивация. Също така наблюдавайте колегите си грижливо, някои от тях може да имат нужда от помощ. Най-добрият начин да си починете от темпото на работа е със спорт, например.

Зодия Козирог

Февруари Козирозите ще почувстват необходимостта да си починат от ежедневната суматоха. Някои ще се нуждаят от почивен ден, други ще отидат в СПА център, а онези, които са уморени да слушат други, дори ще помислят за пътуване в чужбина. Козирози, всъщност ще се почувствате по-добре по време на почивка и това ще ви помогне да се подготвите за пролетното пристигане.
През първата половина на месеца ще бъдете силно предразположени към болки в гърба и ставите, така че не трябва да планирате никакви взискателни дейности. Ако страдате от кожно заболяване, за известно време може да е по-лошо от обикновено. Хороскопът съветва да бъдете спокойни във всяка ситуация през февруари. Вашите проблеми ще бъдат разрешени само, ако отстоявате мнението си. Ако сте прекалено груби, ще бъдете в риск. Атлетите, независимо дали са професионалисти или тези, който спортуват за развлечение, ще се справят добре в този период. Още повече, Козирозите ще бъдат много здрави.

Зодия Водолей

Според нашия месечен хороскоп февруари 2021 през февруари Водолеите ще бъдат грижовни и привързани, благодарение на влиянието на Венера. В някои ситуации обаче това може да е проблем. Обърнете повече внимание на партньора си, вместо да флиртувате с другите. Ако се стигне до конфликт, може да рискувате да ги загубите заради поведението си.
През този месец няма да бъдете много пестеливи и ще се поглезите с купуването на нови неща. Опитайте се да намерите някакъв самоконтрол, тъй като прекомерните разходи могат да ви доведат до сериозни финансови проблеми. Водолеите трябва да обърнат внимание и на връзките. Семейните връзки ще просперират в този период. Можете да го използвате, за да заздравите отношенията си. От друга страна, нещата около романтичните връзки може да станат малко трудни, ще ви липсва страст през февруари. Това е причината необвързаните хора, да не се справят добре. Тяхното време тепърва предстои.

Зодия Риби

Февруари Рибите ще бъдат доста напрегнати и често могат да бъдат холерични с другите. Следователно е възможно тези, които познавате, да ви избягват, за да избегнете конфликти и трябва да направите същото, ако сте разстроени. Ако не направите нищо, не можете да причините вреда. Освен това можете да използвате известно време насаме за саморазвитие или релаксация.
Този месец също ще бъде отлична възможност да се съсредоточите върху здравето си. Състоянието ви не е било най-доброто през зимата и затова трябва да се опитате да направите промени към по-доброто в начина си на живот. Рибите с лекота ще се срещат с нови хора в този период. През февруари това ще бъде благоприятно за хора, които са необвързани и жадуват за сродна душа. Предстои ви романтика, също и страст и приключение, не се страхувайте да се отпуснете и да се насладите на този период максимално. По-късно може да съжалявате, ако сте се въздържали. Този шанс може да не настъпи отново.

Източник: Знаците

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.