Месечен хороскоп март 2021
Дата на публикуване: 24.02.2021
месечен хороскоп март 2021

Месечен хороскоп март 2021 ви вещае месец, изпълнен с нови преживявания. Бъдете оптимисти, нещата ще се оправят с всеки изминал ден. Стартираме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп март 2021 през март Овенът ще бъде силно повлиян от силата на Венера. Ще имате успехи в кариерата си, основно през втората половина на месеца, още повече, ако работите във финансовия сектор. Ще разбирате правилно нуждите на клиентите и ще получите изключително уважение в очите на своя началник благодарение на това. Влиянието на тази планета ще окаже влияние и върху отношенията с членовете на вашето семейство. Помислете за посещение на роднини, които не сте виждали от известно време. Не само привързаността може да е много по-силна от обичайното, но може и да поправите грешки от миналото. Всеки Овен може да очаква положителна енергия през март. Ще се справяте добре на всеки фронт. Например, ще се наслаждавате на хармония в семейството. Връзките ви ще бъдат много дружелюбни и обстоятелствата ще бъдат подходящи за разискване на най-сериозни теми. Обаче не оставяйте другите да имат огромно влияние върху вас. Отстоявайте мнението си докрай.

Зодия Телец
Март ще бъде месец, изпълнен с нови преживявания за Телците, особено що се отнася до самоусъвършенстването. Най-накрая ще се отървете от негативните мисли от миналата година и ще решите да започнете да изграждате нещо ново. Независимо дали става дума за ментално развитие или изграждане на нещо материално, ще постигнете огромен напредък.
Този месец ще бъде отлична възможност за задълбочаване на семейните взаимоотношения, така че се опитайте да включите вашите близки възможно най-много в своите занимания и проявете интерес към техните проблеми. Без съмнение тези разговори ще ви помогнат да ги разберете по-добре. Месец март ще донесе положителна енергия за Телците, особено когато става въпрос за връзките. Тези, които са необвързани има голяма вероятност да срещнат някого. просто не се притеснявайте да излезете. Предстои ви стабилност в кариерата, можете леко да намалите усилията си. Голямото усилие в работата няма да ви донесе предимство.

Зодия Близнаци

През март планетата Марс ще окаже най-значително въздействие върху Близнаците. Ще ви даде сили да помислите за ситуацията си и да поемете инициативата за собствената си съдба. Това се вижда главно по отношение на работата. Независимо дали имате собствен бизнес или работите във фирма, ще бъдете изумени от нови идеи. Пазете се обаче от вашата неспокойна и мимолетна природа, тъй като строителите на тази планета могат да я укрепят. През втората половина на месеца се пазете от наранявания на горните крайници, които по това време може да са по-податливи на фрактури, и се опитайте да намалите физическото им натоварване.
През март Близнаците няма да позволят да разкрият привличането си публично. Дори чувствата им да са силни, те предпочитат да прекарат романтично време в къщи. Дългосрочните връзки ще процъфтяват, но тези, които нямат половинка няма да се възползват от този период. Връзките, които възникват в този период ще бъдат чисто приятелски.

Зодия Рак

Според нашия месечен хороскоп март 2021 умората и изтощението ще безпокоят Раците преди началото на пролетта. Този период обаче няма да продължи дълго. В средата на март ще си вземете втори дъх и ще се върнете към обичайната рутина. Внимавайте да не ускорите този процес твърде много, тъй като бронхите ви могат да пострадат от това.
Ще продължите да се справяте добре на работа. Но не почивайте на лаврите си и дръжте очите си отворени, тъй като ще бъдете твърде внимателни и помагащи. Възможно е други да злоупотребяват с вашите услуги, които едва ли някога ще върнат. Когато става въпрос за кариерата, ще се сблъскате с дребни проблеми през март. Всеки Рак вероятно ще се трябва да се справя с липсата на мотивация. Още повече, че ако не сте достатъчно фокусирани, може да пропуснете важна информация или да допуснете грешка. Въпреки това не трябва да се тревожите, последствията ще са леки, но трябва да научите урока си.

Зодия Лъв

Този месец ще добави към вашите отствояване и увереност. Трябва да използвате това във ваша полза и да се опитате да разрешите проблеми, в които досега не сте били сигурни. Съсредоточете се върху онези, за които най-много се притеснявате.
Лъвовете обаче трябва да внимават за раздразнителността си през март, тъй като това може да доведе до дългосрочни конфликти. Положението на Луната ще ви помогне и ще бъдете в състояние да осъзнаете точно навреме последствията от вашите действия, преди те да се случат. Март ще бъде месец на двойственост и дилема за вас. Според хороскопа, ще преживеете голям обрат през март. Най-накрая ще бъде период, в който Лъвовете ще успеят в личния си живот. Нещата в кариерата обаче може да не са толкова добри. Момент невнимание е достатъчен, за да допуснете грешка. Ще трябва да се концентрирате много, което очевидно е изтощително. Ще презаредите батериите си най-добре, когато участвате в отборни спортове,

Зодия Дева

Според нашия месечен хороскоп март 2021 през март Девите ще работят почти денонощно. Уран ще ви насърчи да създавате нови предизвикателства за себе си и ще имате изобилие от нови идеи.Въпреки че ще се подобрите по много начини, ще забравите за обичайните задачи, което би довело до усложняване на взаимоотношенията с колегите и впоследствие успехът ви може да остане незабелязан.
Също така в края на месеца ще сте предразположени към чревни проблеми, затова се уверете, че всичко, което консумирате,е правилно приготвено и се опитайте да включите повече фибри в храненето си. Този месец ще се върти предимно около кариерата ви, дори и вашите мисли да тръгват в друга посока. Ще бъде важно за Девите да се концентрират върху това, което правят. Дребни грешки по невнимание могат да доведат до големи проблеми. Не трябва да пренебрегвате и сърцето си през март.

Зодия Везни

Влиянието на Марс върху Везните ще бъде от решаващо значение през Март.Трябва да бъдете внимателни при внезапни промени в настроението и чувството на безпокойство, тъй като това няма да помогне в работата. Напротив, това може да развали добрите Ви отношения с колеги, които сте имали досега. Бързо се разсейвате и дори най-малкият проблем може да ви провокира.
За щастие, когато се приберете у дома, ще можете да се отпуснете и да говорите с партньора си. Тези, които нямат партньор обаче трябва да се опитат да се отърват от негативизма си по различен начин. Не се колебайте да използвате физическата си сила и да тичате, да плувате или да правите кардио тренировки. Звездите ще продължат да бъдат благоприятни за необвързаните през март. Не пропускайте шанса да срещнете сродната си душа, дръжте очите си широко отворени. Везните могат да очакват спокойна ситуация и хармония в семейството. Ще се чувствате най-добре вкъщи. Дори да сте въздържани, не се притеснявайте да изразите емоциите си или похвалите.

Зодия Скорпион

Според нашия месечен хороскоп март 2021 скорпионите ще бъдат под влиянието на Луната през Март. Тяхната емоционалност ще бъде много по-значима и те ще се опитат да намерят хора, в чиято компания се чувстват сигурни и спокойни. Ако не познавате никой такъв, евентуално ще избягвате хората, доколкото е възможно.
По това време физическото ви здраве ще бъде много свързано с психическото ви състояние и потиснатите емоции могат да му повлияят много. Гърлото и гласовите ви струни могат бързо да се възпалят. Затова се опитайте да избягвате стреса и физически взискателните дейности. Благодарение на влиянието на Венера, Скорпионите ще се справят добре във връзките. Ще излъчвате положителна енергия, а това значително ще привлича хората във вашето обкръжение. Така, че тези които са необвързани със сигурност ще имат много потенциални партньори. Самоувереността ви ще става все по-голяма и по-голяма. Внимавайте да не станете безразсъдни обаче.

Зодия Стрелец

Март Стрелците ще бъдат много популярни сред близките си. Благодарение на влиянието на Меркурий ще бъдете съпричастни и ще се радвате да помогнете на другите да намерят изход от трудни житейски ситуации. Фактът, че мнозина ще ви се доверят, може да предизвика желание да ги манипулирате за ваша изгода.
Този месец трябва да се съсредоточите върху бъдещето си и дългосрочните си цели. Винаги се опитвайте да отделяте поне няколко минути на ден в мислене за тях. Остоянството и малките стъпки скоро могат да донесат успех. Март ще бъде благоприятен за междуличностни взаимоотношения. Според хороскопа дългосрочните връзки ще процъвтяват, както и семейните или отношенията между приятели. От друга страна, много страст не трябва да се очаква в този период, така че необвързаните Стрелци няма да имат късмет в срещането на потенциална половинка. Трябва да насочите енергията си някъде другаде.

Зодия Козирог

Според нашия месечен хороскоп март 2021 през март ще бъде пълен с неочаквани промени за Козирозите поради влиянието на Уран. Например, признание в любов от дългогодишен приятел, на когото никога не сте обръщали особено внимание, може да бъде изненада за вас. Ако не отвръщате на чувствата му, опитайте се да подходите възможно най-нежно, защото вероятно ще му коства много решителност да направи признание.
Пазете се обаче от внезапни промени към по-лошо. Трябва да сте подготвени както психически, така и финансово за всякакви проблеми. Освен това със сигурност не трябва да правите промени сами. Когато си разменяте гледни точки с авторитети, трябва да внимавате с подчинената си позиция. Това се отнася и за случаите, в които сте сигурни, че сте прави. Хороскопът съветва да сложите ината си настрана. Иначе, Козирозите ще изпаднат в беда през март. Ще се радвате да прекарате свободното си време със семейството.

Зодия Водолей

Водолеите ще бъдат много любопитни, благодарение на влиянието на Меркурий. Въпреки че няма да имате много излишна енергия през Март, мозъкът ви ще бъде като гъба и ще поглъща основно всичко, което прочетете, чуете или гледате. Измислете нещо, което винаги сте искали да научите, но никога не сте имали достатъчно време.
В допълнение към вашия интелект, тази планета ще повлияе и на семейните отношения, особено между братята и сестрите. Чувствайте се свободни да си вземете почивен ден, да прекарате деня само двамата и да си спомните старите дни. Несъмнено ще бъде чудесно и за двама ви. Ситуацията в личния живот най-накрая ще се обърне през март. Можете да очаквате положителна енергия. Всеки Водолей буквално ще изпъква в комуникацията, затова ще можете да срещнете някой от противоположния пол бързо и лесно. Има изобилие от потенциални партньори, затова тези, които са все още необвързани няма да бъдат отегчени.

Зодия Риби

Март Слънцето ще има най-значимо влияние върху вас. Подобно на тази звезда, вие ще бъдете особено уверени и щедри. Това е идеална възможност да поканите своя шеф или бизнес партньор на вечеря и така да спечелите точки, които биха могли да променят коренно Вашата кариера.
Не се увличайте обаче и не поставяйте твърде високи изисквания към себе си. Колкото по-скромни сте, толкова по-вероятно е наградата да ви дойде сама. Действайте по същия начин и с връзките си извън вашата работа и не оказвайте ненужен натиск върху близките си. В кариерата март обещава на рибите много събития. Ще имате много интересни бизнес възможности и ще зависи от вас да прецените дали са достатъчно плодотворни. Затова е вероятно да бъдете изправени пред дилема. Ако сте объркани, не се колебайте да попитате колеги или близки приятели за съвет, няма нищо срамно.

Източник: Знаците

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021 ви вещае период, през който може да възникнат някои изненади. При Близнаците човек, който ги е наранил, ще си получава заслуженото. Това ще им даде усещане за постигната справедливост. А при Лъвовете в близкото им обкръжение ще се...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.