Месечен хороскоп март 2022
Дата на публикуване: 28.02.2022
месечен хороскоп март 2022

Месечен хороскоп март 2022 ви вещае месец, в който е добре да посетите роднини и приятели, които не сте виждали отдавна. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп март 2022 март ще донесе много емоционални преживявания на Овен. През този период ще бъдете много чувствителни, а хормоните ще полудеят. Ако имате постоянен партньор, ще имате както много приятни моменти, пълни с любов, така и разногласия, особено в планирането на вашето съвместно бъдеще. Но не е нужно да се притеснявате, чрез взаимната привързаност ще решите всичко, просто внимавайте с излишната раздразнителност. През това време у вас ще се събуди и заразително чувство за хумор, така че можете да очаквате приятелите ви да не могат да се откъснат от вас. През март Овенът ще бъде силно повлиян от силата на Венера. Ще имате успехи в кариерата си, основно през втората половина на месеца, още повече, ако работите във финансовия сектор. Ще разбирате правилно нуждите на клиентите и ще получите изключително уважение в очите на своя началник благодарение на това. Влиянието на тази планета ще окаже влияние и върху отношенията с членовете на вашето семейство. Помислете за посещение на роднини, които не сте виждали от известно време. Не само привързаността може да е много по-силна от обичайното, но може и да поправите грешки от миналото.

Зодия Телец
През март Телецът може да очаква безкрайно количество смелост. Ето защо този месец е подходящото време да съберете смелост да преодолеете препятствията, които ви пречат от дълго време. Освен това ще бъдете много общителни и благодарение на приятното си поведение ще спечелите много фенове. Затова се запознайте с хора и установете нови контакти, може би ще срещнете някой интересен. Вие също така ще можете да задълбочите връзката си със себе си и да поддържате мислите и чувствата си подредени. В същото време в личния ви живот ще започнат големи промени, които ще ви придвижат с голяма крачка напред. Март ще бъде месец, изпълнен с нови преживявания за Телците, особено що се отнася до самоусъвършенстването. Най-накрая ще се отървете от негативните мисли от миналата година и ще решите да започнете да изграждате нещо ново. Независимо дали става дума за ментално развитие или изграждане на нещо материално, ще постигнете огромен напредък.
Този месец ще бъде отлична възможност за задълбочаване на семейните взаимоотношения, така че се опитайте да включите вашите близки възможно най-много в своите занимания и проявете интерес към техните проблеми. Без съмнение тези разговори ще ви помогнат да ги разберете по-добре.

Зодия Близнаци

Според нашия месечен хороскоп март 2022 март ще донесе на Близнаците много енергия и сила, които те ще използват основно в полза на физическото си състояние. Все пак не прекалявайте още в началото, тялото ви може да не е подготвено за такова натоварване и да се нараните. Почти всичко ще бъде лесно за вас, така че не се страхувайте да опитате различни занаяти и спортни дейности и не се колебайте да започнете някои дребни подобрения в дома. Вашата креативност в планирането на развлекателни дейности надхвърля очакванията както на вас самите, така и на вашите близки. Затова трябва да следвате и реализирате идеите си; очаква ви незабравимо преживяване. През март планетата Марс ще окаже най-значително въздействие върху Близнаците. Ще ви даде сили да помислите за ситуацията си и да поемете инициативата за собствената си съдба. Това се вижда главно по отношение на работата. Независимо дали имате собствен бизнес или работите във фирма, ще бъдете изумени от нови идеи. Пазете се обаче от вашата неспокойна и мимолетна природа, тъй като строителите на тази планета могат да я укрепят. През втората половина на месеца се пазете от наранявания на горните крайници, които по това време може да са по-податливи на фрактури, и се опитайте да намалите физическото им натоварване.

Зодия Рак

Март ще бъде спокойно време за Рака. Този месец ще сте по-податливи на настинки, така че почивайте и не прекалявайте излишно; няма да ви липсва нищо. Напротив, имате голям шанс да ви хрумне добра идея, която ще можете да реализирате по-късно, благодарение на физическото и психическото благополучие. През този период ще просперирате и финансово, което ще бъде забелязано от обкръжението ви и хора, които се интересуват само от вашите пари, ще се придържат към вас. Затова внимавайте да не бъдете твърде доверчиви. Умората и изтощението ще безпокоят Раците преди началото на пролетта. Този период обаче няма да продължи дълго. В средата на март ще си вземете втори дъх и ще се върнете към обичайната рутина. Внимавайте да не ускорите този процес твърде много, тъй като бронхите ви могат да пострадат от това.
Ще продължите да се справяте добре на работа. Но не почивайте на лаврите си и дръжте очите си отворени, тъй като ще бъдете твърде внимателни и помагащи. Възможно е други да злоупотребяват с вашите услуги, които едва ли някога ще върнат.

Зодия Лъв

Март в Лъв ще подкрепи неговия темперамент. С голям ентусиазъм ще се впускате във всичко, което ви попадне, и ще се отличите във всичко. Това може да разстрои обкръжението ви, което ще завижда на успеха ви. В компанията на други ще се откроявате със страхотни комуникативни умения и чувство за хумор. Вашите истории, пълни с ентусиазъм, ще предизвикат интерес у хората и вие ще станете техен любимец. През този период вие ще имате проблеми, свързани с храносмилателната система, така че се съсредоточете върху здравословна балансирана диета и много почивка. Този месец ще добави към вашите отствояване и увереност. Трябва да използвате това във ваша полза и да се опитате да разрешите проблеми, в които досега не сте били сигурни. Съсредоточете се върху онези, за които най-много се притеснявате.
Лъвовете обаче трябва да внимават за раздразнителността си през март, тъй като това може да доведе до дългосрочни конфликти. Положението на Луната ще ви помогне и ще бъдете в състояние да осъзнаете точно навреме последствията от вашите действия, преди те да се случат. Март ще бъде месец на двойственост и дилема за вас.

Зодия Дева

Според нашия месечен хороскоп март 2022 през този месец Девата ще научи много нови неща. Паметта ви ще бъде много добра през този период, така че се отворете към научаване на нова информация и опитайте дейности, изискващи аналитично мислене. В същото време можете да очаквате голяма доза креативност, така че не се страхувайте да експериментирате. Вашите идеи ще си заслужават, така че ги представете на своя ръководител. Просто внимавайте да не се натрапвате и предварително обмислете начина, по който представяте идеите си. Многото задачи на работното място могат да ви изтощят и да доведат до здравословни проблеми. Затова не подценявайте съня. Март Девите ще работят почти денонощно. Уран ще ви насърчи да създавате нови предизвикателства за себе си и ще имате изобилие от нови идеи.Въпреки че ще се подобрите по много начини, ще забравите за обичайните задачи, което би довело до усложняване на взаимоотношенията с колегите и впоследствие успехът ви може да остане незабелязан. Също така в края на месеца ще сте предразположени към чревни проблеми, затова се уверете, че всичко, което консумирате,е правилно приготвено и се опитайте да включите повече фибри в храненето си.

Зодия Везни

Според нашия месечен хороскоп март 2022 март ще бъде натоварен месец за везните. Подгответе се за големи промени в личния ви живот. Ако се чувствате все едно не сте ходили никъде от много време, това ще е момента да направите нещо по въпроса. Ако сте обмисляли да се преместите не се безпокойте и просто го направете. Ако си мислите за смяна на работата най-вероятно ще намерите нещо което ще ви носи удоволствие. Опитайте се да се поддържате в добро систояние на духа през този период понеже ще приемате всичко лично и ще се разстройвате лесно. Медитацията би трябвало да ви помогне с това. Влиянието на Марс върху Везните ще бъде от решаващо значение през Март. Трябва да бъдете внимателни при внезапни промени в настроението и чувството на безпокойство, тъй като това няма да помогне в работата. Напротив, това може да развали добрите Ви отношения с колеги, които сте имали досега. Бързо се разсейвате и дори най-малкият проблем може да ви провокира.
За щастие, когато се приберете у дома, ще можете да се отпуснете и да говорите с партньора си. Тези, които нямат партньор обаче трябва да се опитат да се отърват от негативизма си по различен начин. Не се колебайте да използвате физическата си сила и да тичате, да плувате или да правите кардио тренировки.

Зодия Скорпион

През март скорпиона ще започне да бленува за чувство на сигурност. Ще се чувствате най-добре когато блъзък човек ви прегръща, независимо дали е партньора ви или член на вашето семейство. Нуждата ви да споделяте чувствата си ще е много силна, поради което ще сте склонни да сте меланхолични или дори депресирани, ако няма на кого да си изплачете сърцето. Бъдете внимателни понеже тези състояния могат евентуално да доведат до душевни, а също и физически проблеми. Може би трябва да се опитате да откриете някаква дейност, която ви дава възможност да изразите чувствата си, като танци или рисуване. Скорпионите ще бъдат под влиянието на Луната през Март. Тяхната емоционалност ще бъде много по-значима и те ще се опитат да намерят хора, в чиято компания се чувстват сигурни и спокойни. Ако не познавате никой такъв, евентуално ще избягвате хората, доколкото е възможно.
По това време физическото ви здраве ще бъде много свързано с психическото ви състояние и потиснатите емоции могат да му повлияят много. Гърлото и гласовите ви струни могат бързо да се възпалят. Затова се опитайте да избягвате стреса и физически взискателните дейности.

Зодия Стрелец

С настъпването на март стрелците ще започнат да се чувстват много самоуверени и спокойни. От вас ще с труи положителна енергия, която ще привлича приятелите и близките ви и те ще чувстват необходимост да прекарват време с вас. Календара ви ще се изпълни със срещи с приятелите ви, ще станете много популярни, най-вече заради уникалното си чувство за хумор, което няма да ви остави много време за вас самите. През месеца ще се появят въпроси свързани с бъдещето ви. Причината се крие в това, че това е най-подходящото време да се вземат решения свързани с посоката на вашата кариера. Март Стрелците ще бъдат много популярни сред близките си. Благодарение на влиянието на Меркурий ще бъдете съпричастни и ще се радвате да помогнете на другите да намерят изход от трудни житейски ситуации. Фактът, че мнозина ще ви се доверят, може да предизвика желание да ги манипулирате за ваша изгода.
Този месец трябва да се съсредоточите върху бъдещето си и дългосрочните си цели. Винаги се опитвайте да отделяте поне няколко минути на ден в мислене за тях. Остоянството и малките стъпки скоро могат да донесат успех.

Зодия Козирог

Според нашия месечен хороскоп март 2022 през този месец козирозите ще изпитат известни разочарования свързани с връзките им. Ще трябва да се справяте с чувства като – винаги съм привлечен от грешните хора и ще си остана сам завинаги. Не оставяйте тези чувства да ви завладеят защото не са истина. Тези чувства вземат превес само в моменти на отчаяние. Затова се опитайте да се фокусирате върху нещо друго и вложете енергията си в някакви творчески занимания, в които ще сте добри през този месец. Опитайте може би да декорирате дома си или да посещавате уроци по керамика, където ще имате пространство за вашите фантазии и да изпуснете парата. Март ще бъде пълен с неочаквани промени за Козирозите поради влиянието на Уран. Например, признание в любов от дългогодишен приятел, на когото никога не сте обръщали особено внимание, може да бъде изненада за вас. Ако не отвръщате на чувствата му, опитайте се да подходите възможно най-нежно, защото вероятно ще му коства много решителност да направи признание.
Пазете се обаче от внезапни промени към по-лошо. Трябва да сте подготвени както психически, така и финансово за всякакви проблеми. Освен това със сигурност не трябва да правите промени сами.

Зодия Водолей

За водолея март ще бъде спокойно време заето с придобиването на нови знания. Не очаквайте големи спортни постижения през месеца, понеже ще се чувствате уморени и може да изпитвате мускулни болки. Все пак ума ви няма да си почива и ще може да използвате този период на спокойствие да подредите мислите си. Може също да се впуснете в изучаването на нещо напълно ново, което винаги е било голямо педизвикателство за вас. Нещо повече, съзнанието ви ще е отворено също и към духовния свят, затова си отделете време за медитация опитайте да се фокусирате основно върху дълготрайните си проблеми, сега имате голям шанс да ги разрешите веднъж завинаги. Водолеите ще бъдат много любопитни, благодарение на влиянието на Меркурий. Въпреки че няма да имате много излишна енергия през Март, мозъкът ви ще бъде като гъба и ще поглъща основно всичко, което прочетете, чуете или гледате. Измислете нещо, което винаги сте искали да научите, но никога не сте имали достатъчно време.
В допълнение към вашия интелект, тази планета ще повлияе и на семейните отношения, особено между братята и сестрите. Чувствайте се свободни да си вземете почивен ден, да прекарате деня само двамата и да си спомните старите дни. Несъмнено ще бъде чудесно и за двама ви.

Зодия Риби

През март чувствата на рибите относно партньора им може да са доста разхвърляни. Макар че през повечето време ще сте в добро настроение тези чувства все пак ще ви се отразят. Не трябва да криете съмненията си и трябва да се опитате да ги обсъдите с партньора си сега. През този период действията ви ще са повлияни от излъчваната от вас енергия. Следвайте чувствата си и се опитайте да разрешите всичко с време, така че да не изпаднете в депресия или да нараните някой друг. От друга страна ще сте доста съпричастни, което ще ви помогне да намерите решение на важните въпроси. Март Слънцето ще има най-значимо влияние върху вас. Подобно на тази звезда, вие ще бъдете особено уверени и щедри. Това е идеална възможност да поканите своя шеф или бизнес партньор на вечеря и така да спечелите точки, които биха могли да променят коренно Вашата кариера.
Не се увличайте обаче и не поставяйте твърде високи изисквания към себе си. Колкото по-скромни сте, толкова по-вероятно е наградата да ви дойде сама. Действайте по същия начин и с връзките си извън вашата работа и не оказвайте ненужен натиск върху близките си.

Източник: Кхороскоп

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация
4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи

4-те зодии сърцеразбивачи - време е да научите кои са те. Още на първата среща ли питате за вашата зодия? Може би имате право да го направите. По този начин можете да избегнете любовното разочарование в бъдеще. Според много хора датата на раждане (не само денят и...

повече информация
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.