Месечен хороскоп май 2021
Дата на публикуване: 27.04.2021
месечен хороскоп май 2021

Месечен хороскоп май 2021 ви вещае месец, в който е добре да поспестите малко пари и да решите проблемите си от всякакво естество. Пазете здравето си и пестете енергията си. Започваме от зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп май 2021 с идването на този месец, енергията на Овена непрекъснато ще се увеличава. Благодарение на красивото време може да се почувствате демотивирани в работата и ще предпочетете да се концентрирате върху свободното си време. Не се опитвайте да се борите с това, тъй като ще се почувствате щастливи само ако задоволите нуждите си. Ако все пак искате да работите върху кариерата си, опитайте се да се свържете с колега, който ще се радва да прекара време си с вас. Май е и месецът на любовта. Ако имате партньор, ще искате да прекарате повече време с него или нея. Ако обаче сте неангажирани, се пазете от депресията, която може да се появи. Май ще бъде благоприятен за кариерата ви. Представителите на зодия Овен са наясно, че личните връзки ще трябва да останат малко настрани. Когато става въпрос за дългосрочни връзки, няма за какво да се тревожите. Вашата половинка ще ви разбере, може дори да очаквате подкрепа. Обаче в новите връзки, тази липса на внимание може да създаде проблеми.

Зодия Телец
През май Телците ще възвърнат увереността си във всички аспекти на живота, благодарение на влиянието на Слънцето. Затова това е чудесно време да се върнете към неща, които сте избягвали, защото сте мислили, че не сте достатъчно добри за тях. Този път може да бъдете много приятно изненадани. Ще бъдете независими и леко егоцентрични, така че ще е по-добре да се грижите сами за нещата.
Тази звезда също така дава способност на хората да покоряват и управляват другите. По-подходящо време за мислене за деца може да не дойде тази година. В същото време се опитайте да поддържате добри отношения с тях. Вероятно няма да сте сигурни за мнението си и мислите си през май. Другите обаче няма да го забележат. Ето защо, можете да се държите авторитетно. В кариерата, Телците няма да срещнат никакви проблеми. В тези дни, финансите ще бъдат много важни, също и подсъзнателното желание да спестявате.

Зодия Близнаци

През май Близнаците ще се опитат да компенсират обкръжението си за конфликтите, които са провокирали през предходните месеци. Благодарение на Венера ще върви като масло – ще ви даде търпение, отдаденост и безкористност. Но не очаквайте да поправите всичко с няколко мили думи. Някои отношения просто са твърде разрушени. Тази планета също ще ви настигне по отношение на парите. Често ще сте склонни да правите огромни покупки на неща, които всъщност няма да използвате. Вашето обкръжение може да забележи това и мнозина няма да се посрамят да обсъдят вашите наклонности с другите. Май ще ви донесе промяна на 180 градуса. Звездите най-накрая ще бъдат благоприятни за Близнаците по отношение на любовта. Дългосрочните връзки, които са преживявали трудности и дребни проблеми през тази година, ще се съживят и процъфтят отново. Връзката между вас ще бъде много силна. Необвързаните също ще имат своя шанс. Не се страхувайте да излизате.

Зодия Рак

През май Марс ще се отрази негативно на всички, които са родени в този знак. Ще имате склонност да заобикаляте проблемите, като ги отлагате и решавате по-късно.
От друга страна, вашият защитен инстинкт ще бъде по-силен от обикновено. Ако някой от близките ви е застрашен, вие ще го защитите на всяка цена и няма да се поколебаете да използвате дори физическа сила. Обаче тези от вас, които ще се опитат да потиснат чувствата си, ще постигнат само неоправдан гняв. През май всеки Рак ще спечели като инвестира времето и усилията си в кариерата. Слънцето в Телец носи много плодотворен период, също и упоритост. Ще преживеете страхотни моменти с приятели. Запазете си поне една вечер за тях. Важно е да релаксирате и да презареждате батериите си за следващата седмица.

Зодия Лъв

Според нашия месечен хороскоп май 2021 месецът може да бъде зает за Лъвовете, особено когато става въпрос за семейството. Хороскопът показва, че може да се случи нещо, което да промени живота ви. Ще бъде месец на любовта; възможно е да получите някои страхотни новини за нечий брак или бременност. Независимо дали участвате вие ​​или друг член на семейството, не се страхувайте да се зарадвате.
Като цяло този месец ще бъде пълен с щастие и мир за вас, така че ще сте склонни да забравяте за работа или училище и вместо това ще се наслаждавате на времето си, занимавайки се с дейности на открито. Лъвовете ще се насладят и на живота през май. Влиянието на Венера върху този зодиакален знак е много силно, затова ви предстои много приключение и флиртуване. Това се отнася не само за новите връзки, но и за дългосрочните. Ще се чувствате освежени в любовта отново. Но не пренебрегвайте семейството си.

Зодия Дева

Според нашия месечен хороскоп май 2021 Девите ще бъдат под значителното влияние на Юпитер.Той ще отговаря за неутолимата ви жажда за нова информация. Курсове за неща,които трябва да сте научили отдавна,може да се окажат правилното нещо.Освен това новопридобитата информация може да ви помогне да се представите по-добре от вашите колеги по време на работа.
Що се отнася до семейството,вие сте склонни да се отнасяте много внимателно към всички и да правите всичко възможно, за да избегнете конфликти.Въпреки това, понякога ще бъде по-добре да казвате нещата направо – по този начин можете значително да ускорите тяхното решение. В личния си живот ще се сблъскате с голяма дилема през май. За да я разрешите правилно трябва да последвате сърцето си, само това ще ви донесе щастие. Не се чудете защо казват, че съжаляваме за нещата, които не сме направили, а не за тези които сме направили. Дори лошият опит може да ни помогне да развием личността си.

Зодия Везни

Ще просперирате във всички аспекти на живота, благодарение на Венера. Тези, които са във връзка ще се радват на вниманието на партньорите си, които ще почувстват необходимостта да се грижат за тях и да ги правят щастливи винаги. Тези, които нямат партньор ще се радват на повишен интерес от противоположния пол, което ще повдигне самочувствието им.
Грижете се добре за здравето си, особено в края на Май. Трябва да намалите консумацията на алкохол, тъй като следващото пълнолуние във Везни може да причини някои здравословни проблеми за бъбреците. Ако желаете, чаша вино може, но по-добре отложете партитата и тържествата за следващия месец. В кариерата, Везните ще преживяват спокоен период. Хороскопът със сигурност не ви препоръчва да лежите на стари лаври след предишния резултат. Това може да бъде забелязано от началниците. Свободното време през май ще се радвате да посветите на култура и изкуство, което ще обогати вашите преживявания също така и интересни теми за разговор.

Зодия Скорпион

Според нашия месечен хороскоп май 2021 ще се чувствате отлично във връзката с партньора си през Май. Излезте с него / нея извън града за уикенда или се поглезете и направете приятна и спокойна вечер в СПА център и се отпуснете. Скорпиони, които нямат партньор до себе си, ще се радват на внимание, когато излизат, тъй като благодарение на влиянието на Венера,ще бъдат обгрижвани и никой няма да може да им откаже.
Ще се справяте много добре и на работа. Идеите просто се появяват и вие ще грабнете възможността и ще продължите напред и ще успеете. Само внимавайте да не бъдете прекалено безмилостни и егоцентрични. Според хороскопа Скорпионите трябва да внимават с прекомерната доверчивост през май. В обкръжението ви има много дребни измамници. Излишъкът енергия може да бъде използвана в спортове, които харесвате.

Зодия Стрелец

Май месец Стрелците, под влиянието на Юпитер, ще имат преувеличени очаквания за живота. Вероятно ще очаквате максимално внимание и грижи от партньора си, но може да сте разочаровани. Вашият партньор ви се доверява и знае, че няма нужда да се притеснявате за вас, защото можете да се справите сами с всичко.
Този месец също е идеалният момент да помислите за вредните си навици и да започнете да се борите с тях. Въпреки че в началото може да изглежда непостижимо, това със сигурност ще накара вас и вашето по-добро аз да продължите напред. Май ще продължи да бъде положителен за Стрелците. Очаква ви период, в който фантазиите ви ще бъдат много богати, затова няма да ви е трудно да намирате разрешение на проблемите, с които другите не могат да се справят. Това може да бъде оползотворено в личния живот, както и в работата. Хората ще се радват да дойдат при вас за съвет, а вие ще бъдете на разположение.

Зодия Козирог

Май месец Козирозите може да постигнат целите си по-бързо. Въпреки че календарната година е едва на половината, бихте искали вече да сте постигнали всичко, което сте определили за тази година благодарение на влиянието на Марс. Ще бъдете твърди към себе си и останалите и ако някой се изправи срещу вас, това ще доведе до неприятен спор. Ще се убедите обаче, че сте прави и няма да искате да чуете други мнения.
Единствената разсеяност от напредъка ще бъде собсвената ви липса на внимание. Поради излишната енергия, няма да можете да седите известно време и ще преминете от едно към друго, без да завършите нито едно. Този месец ще бъде благоприятен за кариерата. Въпреки, че май няма да бъде лесен за зодия Козирог, защото ще трябва да преодоляват много препятствия, но след като най-накрая успеете да ги преодолеете, ще ви очаква заслужена награда. Началниците със сигурност ще забележат вашето усърдие, и така ще бъдете една стъпка по-близо в развитието на кариерата. Достатъчно е да продължите с усилията си.

Зодия Водолей

Според нашия месечен хороскоп май 2021 през този месец може да има хаос във връзките ви. Обожавате партньора си, но дори и така често ще сте склонни да се връщате към последната си връзка и да се чудите какво сте сгрешили. Връзката с бившия ви не е най-добрата и бихте искали да промените това. Ще имате надеждно възприемане върху фазите на Луната. Това ще повлияе на настроението ви, ангажираността ви в работата и здравето ви. Ще бъдете особено податливи на болки в ставите, а кожата ви също ще бъде чувствителна. Затова не се колебайте да инвестирате в качествени лосиони за тяло и витамини. През май на Водолеите им предстои хармония във всички области. Обаче е важно да обърнат внимание на семейството. Един от членовете ще се озове в беда и от вас ще зависи да му помогнете. Избягвайте предварително да го съдите, това само ще отблъсне нещастния човек.

Зодия Риби

Май е месец на любовта за мнозина и със сигурност няма да бъде по-различен за Рибите. Естествено, ще бъдете възхитени, но ако партньорът ви ви разочарова, начинът, по който се справяте с него, може да покаже много за естеството на връзката ви, което може да не сте признавали дълго време. Следователно това е отлична възможност да спрете за известно време и да помислите дали сте доволни от връзката си или не.
Този период също може да донесе угризения за миналото. Не бива да се ровите твърде дълбоко в него, а по-скоро да гледате напред. Когато става въпрос за дългосрочни връзки и май ще бъде положителен период за Рибите. Според хороскопа желателно е да прекарате малко време със семейството си. Има някой във вашето обкръжение, който ще се нуждае от помощта ви, дори и да я отблъсне. Опитайте да спечелите доверието на този човек. Добрината, която ще покажете ще ви се върне многократно.

Източник: Кхороскоп

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.