Месечен хороскоп октомври 2021
Дата на публикуване: 15.09.2021
месечен хороскоп октомври 2021

Месечен хороскоп октомври 2021 ви вещае период, през който ще настъпят промени при някои зодии. Не прибързвайте с взимането на решения. Започваме от зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп октомври 2021 за Овните октомври ще бъде месец на любовта. Звездите ще ви облагодетелстват, така че е идеалният момент да я изведете на ново ниво. Благодарение на Меркурий ще ви бъде лесно да анализирате задълбочено взаимоотношенията и да помислите какво наистина искате от живота. Във връзките не трябва да почивате на лаврите си, а трябва реално да действате. Зарадвайте партньора си и измислете изненада. Ако не сте доволни от състоянието на нещата, често сте склонни да налагате мнението си на другите, което дори може да има обратен ефект. Затова предпочитайте ситуации, при които не може да има пряка конфронтация. През октомври звездите ще влияят особено на интелектуалността ви. Следователно, Овните могат да използват този период за обучение и приемане на нова информация по принцип. Ще видите, че ще ви бъде полезно в бъдеще. Ако се чувствате стресирани, най-добрият начин да релаксиране е да прекарате романтична вечер с половинката си или да изпиете чаша вино с приятели.

Зодия Телец
През октомври Телците най-накрая ще се изправят на крака. Влиянието на Венера във Везни ще придаде особено на жените магически чар, който ще изуми както стари приятели, така и нови познати. И разбира се, ще се насладите както трябва на това изобилие от красота. Затова не бива да се колебаете да носите по-цветни дрехи или да подчертавате извивките си. Красотата обаче може да донесе и негативи под формата на завист и ревност. Ако интуицията ви предупреждава за някаква опасност, следвайте този инстинкт и разрешете тези ситуации. Ако преживявате вътрешна борба, ще бъде по-добре да се отдалечите от останалите. Ще трябва да се справите сами с този проблем. Когато го направите, ще станете по-силни. И благодарение на новата вълна от енергия, нищо няма да застане на пътя ви, за да се насладите на октомври максимално.

Зодия Близнаци

Този есенен месец ще внесе прилив на творчество и смелост в живота на Близнаците. Можете да ги използвате, за да изпълните планове, които сте имали в главата си отдавна, но никога не е било подходящото време да ги изпълните. Освен това е подходящ момент да се впуснете в ремонт на къщата например. Възможно е негативното влияние на Уран също да достигне до вас и вие да действате твърде импулсивно и упорито. Може да не харесвате квартала си. Дори ако идеите ви са добре обмислени, винаги е добре да получите съвет от някого. Посветете месец октомври на половинката си, за да компенсирате предишното си отсъствие. Стабилният период в кариерата осигурява достатъчно свободно време за Близнаците. Можете да прекарате време в медитация, оценяване на изминалите събития и подреждане на мислите си. Ще се чувствате по-добре с бистър ум.

Зодия Рак

Според нашия месечен хороскоп октомври 2021 раците ще бъдат много комуникативни през октомври, което ще бъде причинено главно от Сатурн. Въпреки че обикновено избягвате да се срещате с нови хора, през това време ще се радвате на компанията на хората и лесно ще можете да се разбирате с всеки. Можете също така да използвате тази способност при бизнес преговори или когато работите с властите. Що се отнася до здравето, може да страдате от спазми в прасците, които трябва да се опитате да предотвратите, като консумирате магнезий и всички останали важни витамини. В началото на октомври ставите ви ще бъдат доста чувствителни и лесно биха могли да бъдат наранени. През октомври звездите ще ви донесат много самоконтрол, който ще ви бъде необходим. Необвързаните представители на зодия Рак ще имат шанс да срещнат сродната си душа през този период. Хороскопът препоръчва да не прибързвате. Възможно е да не получите друг шанс през тази година. Когато става въпрос за семейство, ситуацията ще бъде спокойна.

Зодия Лъв

През октомври романтичната същност на Лъвовете ще се събуди. Трябва да подготвите изненада за партньора си, тъй като определено няма да ви липсва вдъхновение. И двамата заслужавате момент сами след доста дълго време, но внимавайте да намерите точния момент за изненадата. Лошо избраният момент може да доведе до спор.
Благодарение на влиянието на Меркурий в позицията на Везни, това ще бъде отлично време за самообразование, което бихте могли да използвате, например, за обучение на работното място или курс по чужд език. Ако не сте в настроение за компания, четенето може да е чудесен вариант. Според хороскопа за Лъвовете е време да обърнат внимание на връзката си отново. Поглезете се с необезпокоявана вечер или цял уикенд с половинката. Ще запомните интимните моменти, които имате заедно през октомври за дълго време, а и това ще заздрави връзката ви. Тези, които са необвързани могат да излязат и да се насладят на нощен живот.

Зодия Дева

Според нашия месечен хороскоп октомври 2021 природата на Девите е да не се тревожат много за мненията на околните твърде много и да се грижат за себе си. Няма да е различно и през Октомври. За съжаление вашите приятели могат да приемат това като знак на незаинтересованост и може да имат по-малко контакти с вас. Опитайте се да чуете какво им е на сърцето. Може да се изненадате колко се нуждаят от вашата помощ.
Този месец също е идеално време за контакт с природата, градинарство или бране на гъби и билки. Самото време, прекарано навън, може да Ви помогне да намерите вътрешния си баланс. В личния си живот ще се сблъскате с голяма дилема през май. За да я разрешите правилно трябва да последвате сърцето си, само това ще ви донесе щастие. Не се чудете защо казват, че съжаляваме за нещата, които не сме направили, а не за тези които сме направили. Дори лошият опит може да ни помогне да развием личността си.

Зодия Везни

Везните ще намерят своя вътрешен баланс. Октомври ще бъде отличен месец за самореализация и най-доброто нещо, което трябва да направите, е да отделите време за себе си и да се насладите на времето, което изкарвате сами. Трябва да преминете през мислите си и за това се нуждаете от време за себе си. Престоят сред природата би ви накарал да се чувствате добре и ще има отличен ефект върху вашето психично здраве.
Освен това трябва да се грижите за физическото си здраве, особено за бъбреците и пикочния мехур. Облечете се добре и избягвайте да стоите твърде дълго навън. Възможно е това да не ви се отрази добре. През октомври, Везните могат да разчитат на подкрепа от най-близките си хора. Хората, които ви обичат ще застанат зад вас и в добро и в лошо. Ако има нещо, което не е наред, не се депресирайте и не се отчайвайте. Трябва да приемете тази ситуация като предизвикателство и тест. След като го преодолеете ви очаква сладка награда.

Зодия Скорпион

Според нашия месечен хороскоп октомври 2021 просто ще се откроите в работата. Ще можете да получите всичко, което искате. Слънцето ще ви даде необходимата сила и ще ви позволи да постигнете неща, които никога не сте смятали за възможни. Освен това тази звезда ще осигури на Скорпионите енергия и здраве. Вероятно ще се почувствате пълни с живот и по-жизнени от обикновено. Проблеми обаче могат да възникнат за Скорпионите, които имат здравословни проблеми с простатата. Тежка болест може да излезе наяве. През октомври можете да очаквате интелектуален период. Ще мислите много и ще оценявате изминалите събития. Можете да отделите необходимото време, защото за щастие, никой няма да ви притиска. Скорпионите ще спечелят като си подредят приоритетите. След това целите им ще бъдат по-ясни и ще знаят по коя пътека да поемат.

Зодия Стрелец

Стрелците често ще бъдат обхванати от желание за хармония. Ще се почувствате напълно балансирани и ще можете да пренесете чувството на мир на другите и следователно вероятно ще бъдете много популярни сред колеги или съученици. Ако обаче ви се случи да нямате удовлетворение във връзката си, може да предприемете и радикални стъпки за нейното възстановяване. Венера ще ви даде необичайно усещане за красота през Октомври. Не само ще процъфтявате, но и ще имате страхотен вкус. Следователно времето е идеално за промяна на визията и декорация на къщата или градината. Способността ви да вземате решения ще се намали през октомври. Това е заради силното влияние на Меркурий. Заради това, че сте тромави, може да пропуснете интересна възможност, но не се тревожете, друга ще се появи. Затова, всеки Стрелец може да се наслади на положителна енергия в личния си живот. Ще се насладите на романтика и хармония с половинката си.

Зодия Козирог

Според нашия месечен хороскоп октомври 2021 октомври Козирозите ще предпочетат самотата и дълбоките мисли. Често ще размишлявате върху смисъла на живота и ще анализирате отношенията си с другите. Това може да доведе до желание за запознанства с нови хора. Ще се надявате да намерите подходящия партньор или приятел сред тях. Не очаквайте твърде много и не вярвайте сляпо на всеки, когото срещнете. Опитайте се да намерите повече време за своите родители, братя и сестри този месец. Напоследък не сте им обърнали вниманието, което заслужават, така че те ще оценят посещението ви. По отношение на работата, ще преминавате през тих период. През октомври Козирозите ще останат под светлината на прожекторите заради старите си постижения. Достатъчно е да продължавате с това средно темпо. Най-накрая ще имате време за себе си, независимо дали ще го прекарате като правите нещо свързано с вашето физическо или умствено здраве. Ще бъде полезно да оцените изминалите събития.

Зодия Водолей

Водолеите ще бъдат доста контрапродуктивни в трудовия живот. Връзките ви с колегите ще бъдат чудесни, тъй като сте много комуникативни и забавни. Целият екип ще ви познава добре. От друга страна, вашите началници също могат да забележат това и тза тях това може да бъде прието по-скоро като липса на старание. Затова винаги трябва да сте наясно кой Ви наблюдава. В края на Октомври ще бъдете склонни към мигрена, зъбобол и цялостна болка в горната част на тялото. Вслушайте се в тялото си и се опитайте максимално да предотвратите тези здравословни проблеми. Според хороскопа месец октомври ще бъде благоприятен за дългосрочните връзки. Необвързаните вече получиха своя шанс и ако са го изпуснали, няма какво да направят. Хубаво е да прекарате свободното си време сами, като развивате личността си. Това е единственият начин Водолеите най-накрая да продължат и да израснат.

Зодия Риби

Този месец ще бъде доста тежък за Рибите. Влиянието на Марс ще увеличи неспособността ви да следвате целите си. Често ще се чувствате в безизходица, което вероятно ще се превърне в гняв и ще трябва да си го изкарате на някого. Преди да разберете какво става, много хора около Вас ще пострадат. Вместо това опитайте например да излезете да тичате или друг вид интензивни упражнения.
През Октомври обаче вашата решителност ще бъде по-жизненоважна. Няма да имате настроение да говорите с никого, така че ще бъде чудесно, ако инвестирате малко време в себереализация. Когато става въпрос за кариерата, Рибите няма от какво да се срамуват. Няма за какво да бързате, спокойно може да намалите темпото си. Обаче, ако обмисляте развитие в кариерата, трябва да бъдете активни. Например, помогнете на колега в нужда или поемете отговорност за нов проект.

Източник: Кхороскоп

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.