Месечен хороскоп септември 2020
Дата на публикуване: 28.08.2020
месечен хороскоп септември 2020

Месечен хороскоп септември 2020: Във финансово отношение, за всички знаци на зодиака, септември ще бъде по-успешен от август. Въпреки това, в началото на есента е необходимо да се преодолее меланхолията и активно да се включите в работата. Хороскопът за септември 2020 г. не обещава много катаклизми и онези знаци, които ще продължат бизнеса, започнат през август, ще се почувстват още по-уверени. Започваме със Зодия Овен.
Овенът през септември го очаква успех в паричните въпроси. Това е подходящ момент за пазаруване и откриване на депозити. Периодът е подходящ за изпълнение на дългосрочни планове. Особената активност в делата ще даде плод до средата на месеца. Овенът ще почувства подкрепата на шефове, партньори и колеги.
През втората половина на месеца ще дойде време за изплащане на задължения, ако има такива, до този момент си струва да се подготвите предварително и да спестите част от парите.

Зодия Телец
През септември финансовото положение на Телец ще бъде много нестабилно
През септември Телецът не трябва да започва нови неща – по-добре е да завършите старите. Възможно е да има проблеми с документите. Сътрудничеството с бизнес партньори е малко вероятно да бъде продуктивно. Този месец трябва да изплатите дълговете си и да затворите кредитите, ако е възможно.
Струва си да изчакате този неблагоприятен период и да се опитате да спестите пари, не е нужно да се поддавате на минутното желание да купите нещо, дори ако наистина искате.

Зодия Близнаци

През септември Близнаците могат да разчитат на финансовата подкрепа на роднините

В началото на есента Близнаците трябва да положат всички усилия за поддържане на статут и бизнес контакти. Не бива да се очакват подобрения във финансовото състояние, а напротив, могат да възникнат непредвидени разходи. Бизнесмените трябва да вземат предвид всички рискове през този период, в противен случай загубите не могат да бъдат избегнати.

Независимо от това, Близнаци могат да започнат или развият собствен бизнес, да инвестират в предприятия на трети страни или да вземат заем. Всички инвестиции ще се изплатят, ако са предшествани от компетентно изчисление.

Зодия Рак

Според нашия месечен хороскоп септември 2020 ситуацията във финансовия сектор за Раците бавно, но сигурно ще се подобри

През септември Раците ще трябва да се откажат от всичките си усилия за коригиране на стари грешки. Време е да прекратите отношенията с ненадеждни партньори. Ще има неочаквани затруднения с документите.

Този месец Раците не трябва да чакат подаръци на съдбата – няма да ги има.

Началото на есента е подходящо за продължаване на образованието. Втората половина на месеца е по-успешна – по-добре е да отложите важни въпроси до 15-30 септември.

Зодия Лъв

Лъвовете, които имат доходи само от основната си работа, ще бъдат възнаградени за работата си с добри бонуси и евентуално увеличение.

С работа за Лъвовете през септември всичко ще върви добре. Бизнес пътуванията ще бъдат успешни. Представителите на знака ще почувстват подкрепата на колегите си.

Началото на есента е добър период за укрепване на позициите. Може да има предложения за нова работа, но не трябва да бързате да се съгласите – септември не е подходящ за промени в кариерата.

Зодия Дева

В началото на есента на Девата ще бъдат осигурени всички условия за стартиране на бизнес

Ако по-рано Девата не можеше да оживи идеите, септември е време за трансформация и реформи. Успехът на по-нататъшния бизнес ще зависи от командировка и делата в началото на есента. Начинаещите предприемачи ще усетят, че са готови за нов кръг от кариерата.

Благоразумните Деви ще имат възможност да вложат част от парите, по-късно те могат да бъдат изразходвани за подобряване на домовете им.

Зодия Везни

Според нашия месечен хороскоп септември 2020 през септември само командировки или делови пътувания могат да подобрят финансовото състояние на Везни.

За Везни есента ще започне с конфликти и прекъсвания на работния график. Поради прекъсване, понижението в длъжност не се изключва. Самонаетите представители на знака ще имат проблеми с клиентите. Възможността за странична работа ще се появи едва в края на месеца.

Възможно е някой да поиска на Везните пари. По-добре е да откажете под правдоподобен предлог, дългът няма да бъде погасен, а нестабилното финансово положение ще бъде още по-разклатено.

Зодия Скорпион

Без допълнителни приходи за Скорпионите през септември

Поради нестабилността и неразбирането, Скорпионите ще имат желание да скъсат бизнес връзките. Струва си търпението да се измъкнете от конфликта без загуба. По-добре е да започнете нови проекти не по-рано от 20 септември.

Практическите представители на този знак ще започнат да спестяват, което ще бъде много полезно за тях в бъдеще.

Зодия Стрелец

За сериозни и скъпи покупки Стрелец през септември е по-добре да не разхищавате

Пламеността за работата на Стрелец ще бъде възнаградена, заслугите ще бъдат забелязани от шефовете и колегите. Във финансово отношение всичко ще върви добре, но от 15 септември ще трябва да работите още по-усилено.

От една страна, доходите на Стрелец ще бъдат големи и ще им се струва, че могат да започнат да харчат. Но от друга страна ще се появят неочаквани разходи, искания за погасяване на дългове. Затова Стрелец трябва спокойно да изчака този период.

Зодия Козирог

През септември звездите препоръчват Козирогът стриктно да следи бюджета за есента

Козирозите не трябва да се разчитат напълно на бизнес партньорите или колегите – те могат да се провалят в началото на есента. Въпреки изпълнението, финансовото положение няма да се подобри, но няма да се влоши.

През този месец Козирозите не трябва да искат или дават заеми. По-добре е да не харчите прекалено много.

Зодия Водолей

Звездите препоръчват Водолеят да се заеме сериозно с финанси

В средата на септември Водолеят не трябва да изготвя документи. Важните сделки трябва да бъдат отложени до октомври. През втората половина на месеца капиталът ще се увеличи поради увеличените парични потоци.

През този период ще бъде полезно да помислите за собствения си бизнес и ако вече имате собствен бизнес, тогава започнете да го разширявате. Парите, изразходвани за купони с приятели и за обекта на въздишките ви, ще бъдат абсолютно безполезни, така че ако Водолеят иска да даде на някого скъп подарък, трябва да помислите дали е необходимо.

Зодия Риби

Финансовото положение на Риби през септември ще бъде стабилно

По-добре е Рибите през септември да спестят силите си за един от най-важните проекти. Възможно е в името на кариера да се наложи да жертвате лични планове. Основни промени в работата обаче не се очакват.

Успехът им в бъдеще ще зависи от активността им, ако е по-добре да отделите първата половина на месеца за работа и бизнес, то през втората половина можете да помислите за заслужена почивка.

Като цяло септември не обещава глобална промяна на повечето знаци. Но можете успешно да разработвате вече стартирани проекти.

Източник: За жената

Още новини
Баница на тиган

Баница на тиган

Баница на тиган с яйце и сирене - става бързо и е много вкусна. Има ли човек, който да не обича баница. Ако имаше, отдавна да се е разчуло! Но такъв уникат все още не се е появил. Но представете си следния случай – някоя неделна сутрин децата ви изненадват с...

повече информация
Бях отгледан от самотна майка

Бях отгледан от самотна майка

Бях отгледан от самотна майка. Живеехме много добре заедно, тя никога не се намесваше в личния ми живот и аз от своя страна винаги се опитвах да й помагам финансово. Получавам средната заплата на обикновен работник в провинциален град. Винаги съм й давал половината....

повече информация
Чесън в червено вино

Чесън в червено вино

Чесън в червено вино е идеален природен лек. Това природно лекарство съчетава полезните свойства на чесъна и червеното вино. Получената смес може да предотврати много заболявания, да пречисти кръвта, да укрепи имунната система, да елиминира лошия холестерол, да...

повече информация
Старо кисело мляко

Старо кисело мляко

Старо кисело мляко по времето на соца не можеше да изкара повече от 72 часа. Възрастните българи си спомнят, че едно време киселото мляко имаше трайност 72 часа, след което вкисваше и трябваше да се изхвърли. Днес млякото става за ядене, дори и цял месец да е...

повече информация
Advertisements
Митовете за зодиите

Митовете за зодиите

Митовете за зодиите и истината за тях. Подобно на всичко в живота, има определени митове, които се разпространяват относно характерните черти на всеки зодиакален знак. Вижте каква всъщност е реалността. Овен (21 март - 19 април) Мит: Казват, че Овните са много...

повече информация
Селяните също са хора

Селяните също са хора

Селяните също са хора както всички. „Всяка вечер преди новините по телевизията гледам рубриката „малък коментар“ – дечица отговарят на въпрос. Тези наши внучета ме интересуват силно – на тях оставяме света. Този път въпросът е: „Какво е селянин?“ Момиченце: Ами те са...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.