Месечен хороскоп септември 2021
Дата на публикуване: 31.08.2021
месечен хороскоп септември 2021

Месечен хороскоп септември 2021 ви вещае период, през който доброто настроение ще надделее. Оптимизмът ще се засили и ще спрете да мислите черногледо. Пазете здравето си, то е най-важно. Започваме от зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп септември 2021 овните често мислят за септември като за ново начало. Обикновено обичат промените и този месец ще им ги даде. Проблемите, които може да донесе новата учебна година и края на ваканциите, няма да ви изплашат. Напротив, благодарение на позицията на Слънцето, вие без страх ще се изправяте пред всички предизвикателства и пак ще ви остане много енергия за хобитата и семейството. Тази енергия също така ще има положително въздействие върху хората около вас. Помислете добре как влияете на всеки човек. Можете да помогнете на някои хора да избегнат депресия и стрес, но други могат да бъдат възмутени от вашия успех. Септември ще донесе положителна енергия на зодия Овен. Този месец е много добър за любовта, не забравяйте за семейството и приятелите си. Свободното време може да бъде оползотворено, например, за подобряване на физическата форма. В къщи, ред и систематичност ще бъдат много важни за вас. Ще дадете всичко от себе си, за да избегнете проблеми.

Зодия Телец
През септември Телците може да се почувстват депресирани и немотивирани. Тази година беше изтощителна и като че ли е минала цяла вечност от януари. Тези негативни чувства могат да засегнат всички аспекти на живота ви, така че не трябва да ги пускате навън, а вместо това се опитайте да потърсите помощ от партньор или приятел.
Не трябва обаче да избягвате негативизма, а вместо това изчакайте да премине. Дори ако наистина не искате никаква компания, пак можете да използвате времето си много ефективно, например, като учите, увеличите спортната си активност или развивате уменията си. Всеки Телец може да очаква септември изпълнен с хармония във връзките. Звездите ясно показват, че особено в семейството, доброто настроение ще надделява. Така, че използвайте предимствата на този период за решаване на по-сериозни въпроси и за планиране на бъдещето. Ще се чувствате нервни, можете да се успокоите като вършите нещо с ръцете си.

Зодия Близнаци

Започването на новата учебна година за Близнаци може да бъде предизвикателство по много начини. Независимо дали става въпрос за нервност на работа, учебни задължения или притеснения за децата, няма да ги понасяте много добре. Отложихте много задачи за неопределено време преди празниците и сега започвате да ви догонвате. В края на септември ще бъдете значително засегнати от фазите на Луната, така че трябва да бъдете по-внимателни за здравето си. Съществува риск от нараняване на горните крайници или заболявания на дихателната система. Затова не правете нищо рисковано и се пазете. Звездите показват, че връзките ще продължат да се развиват добре през септември. Ще преживявате хармония с половинката си. Ще се разбирате почти без думи. Също така Близнаците могат да очакват стабилен период в кариерата си. Няма проблеми, които да ви застрашават. За това може да прекарате свободното си време със семейството. Разберете дали всички са добре.

Зодия Рак

Според нашия месечен хороскоп септември 2021 през септември Раците ще бъдат най-засегнати от Луната. Обикновено базирате действията си на емоции и това дори ще се засили сега. Ще почувствате голяма нужда да бъдете обгрижвани. Внимавайте обаче да не се привързвате прекалено емоционално към някого, тъй като потенциалното отхвърляне може да разбие сърцето ви. На работа няма да е лесно. Ако възникне проблем, по-скоро ще отстъпите, отколкото да се изправите пред ситуацията. Вместо да разберат, вашите колеги ще ви гледат отвисоко и няма да се поколебаят да използват бодли. Идването на септември означава положителен период за зодия Рак. Вашата половинка и семейни отношения ще бъдат в хармония, не трябва да се страхувате да обсъждате по-сериозни теми с тях. Те ще ви разберат. Обаче, ако им трябва малко време да го обмислят, оставете ги да го направят. Не ги притискайте.

Зодия Лъв

Септември ще ви даде отлична възможност да се възползвате от слънчевите дни, за да пътувате малко. Изберете добра компания за пътуването, тъй като това може да е последната ви възможност да пътувате в чужбина тази година, така че определено не трябва да се двоумите, тъй като това ще ви осигури много ментална енергия за останалата част от годината.
Лъвовете ще могат да се справят много добре със стреса от дните на септември и следователно ще могат да подкрепят цялото си семейство, когато то се нуждае най-много от тях и все още ще имат достатъчно енергия за собствените си дейности. Опитайте се да накарате да се случат неща, които отдавна отлагате. Ще бъдете крачка пред останалите. През семптември, разположението на звездите ще се промени още веднъж и затова Лъвовете ги очаква положителен период отново. Не забравяйте да благодарите на хората, които ви помогнаха и върнете услугата възможно най-рано. Сега ще имате и време за почивка. Все пак го заслужавате.

Зодия Дева

Според нашия месечен хороскоп септември 2021 благодарение на влиянието на Слънцето Девите ще бъдат много гостоприемни и щедри. Когато някой ви помоли за помощ, вие ще го направите без колебание. Може дори да стигнете до доброволчеството или кръводаряването, за да се почувствате удовлетворени. Септември вие също ще проявите желание за домининтност. Затова с удоволствие ще поемете организацията на колегите си, което вероятно ще ви се отплати. Освен това вие също ще искате да контролирате партньора си и вероятно винаги ще поставяте интересите си на преден план. Прекалената суета може да развали отношенията ви. С идването на месец април, трудностите в кариерата са преодолими, но Девите имат много енергия и няма да стоят мирни. Ще бъдете привлечени към всичко ново и неоткрито. В този период можете да подобрите знанията си или физическата си форма. Не се страхувайте да излезете и да спортувате с ваш приятел.

Зодия Везни

Везните просто ще се чувстват чудесно през Септември. Ще бъдете в чудесна форма и болестите и настинките няма да ви безпокоят. Ще бъдете в отлична форма, така че не трябва да почивайте на това, а го използвайте, за да започнете спортна дейност.
Марс ще Ви подкрепи и ще ви даде много както физическа, така и психическа енергия. Ще усетите и влиянието му по отношение на сексуалността. По-специално мъжете ще бъдат силно привлечени от противоположния пол. Пазете се обаче от склонността си да бъдете агресивни в случай на отказ. Човекът, който скоро ще се появи в обкръжението ви може да се опита да ви прави номера. Може би гледате през розови очила или човекът умишлено си играе с вас. През септември ще бъдете уверени, ще можете да дадете урок на потенциалния измамник. За Везните това преживяване ще бъде много ценно, ще научат важен урок от него.

Зодия Скорпион

Септември изобщо няма да бъде гладък и може да се наложи да се справите с вътрешната си дилема. От една страна можете да бъдете коравосърдечни, а от друга, да бъдете прекалено романтични. Въпреки влиянието на Венера, чиято комбинация със Скорпион не е строго положителна, ще можете да запазите спокойствие и няма да изразявате много чувствата си.
Това ще повлияе много на отношенията с партньора ви. Самотните Скорпиони ще изпитват склонност да търсят сложни отношения и няма да могат да отхвърлят идеята за забранени плодове. Напротив, хората в една връзка ще обмислят компромис между това, което изпитват към партньора си, и необходимостта да бъдат независими. Септември ще донесе събития в личния живот на Скорпионите. За нещастие, те няма да бъдат положителни този път. Хармонията между вас и половинката ви е изчезнала, ще се озовете в средата на спор. Дори и да сте прекалено раздразнителни, трябва да се опитате да се успокоите. Само по този начин ситуацията може да бъде спасена.

Зодия Стрелец

Според нашия месечен хороскоп септември 2021 вашите лидерски умения ще изпъкнат. Ако се заемете с нов проект по време на работа, лесно ще намерите начин да накарате всички да си сътрудничат и да се възползват максимално. Същото ще се случи и по отношение на отглеждането на деца. Както на работа, така и вкъщи, като лидер можете да поддържате едновременно възхищение и приятелство.
Стрелците ще бъдат засегнати основно от Слънцето. Освен да ръководите екип по време на работа, то може също така да ви помогне ясно да дефинирате житейските си цели, така че не се колебайте да помислите за тях. През септември можете да очаквате положителна енергия в областта на връзките. Най-вече необвързаните Стрелци трябва да държат очите си отворени. Според хороскопа има шанс да срещнете сродната си душа. Внезапно ще се появят няколко потенциални партньора в обкръжението ви. Така че, избирайте внимателно, не се влияйте от розовите очила.

Зодия Козирог

Началото на Септември ще предизвика много притеснения за Козирозите. Склонни сте да поемате отговорност за задълженията на другите хора, така че вероятно няма да знаете какво да правите първо и ще отложите задачите си за неопределено време. Опитайте се да спрете за момент и да приоритизирате, защото тези отложени отговорности могат да ви настигнат наведнъж през следващите дни.
Сатурн също вероятно ще ви накара да се върнете към миналото си в мислите си. Вероятно ще почувствате тъга над забравени приятелства или бивши партньори. Опитайте се да не се поддавате на подобни мисли и вместо това гледайте напред. Когато става въпрос за личния живот, всеки Козирог може да очаква интересни събития там. Влиянието на Венера ще събуди страстта у вас. Преди всичко ще бъдете привлечени към забранения плод през септември. Това може да ви донесе много приключения и необикновени преживявания, но също така и проблеми. Вашите чувства ще бъдат силни през този период.

Зодия Водолей

Водолеите ще бъдат под силното влияние на Венера. Една от най-съществените ви потребности е свободата и може би затова сте нещастни в настоящата си връзка. От сексуална гледна точка често скоро ви омръзва, което също може да бъде сериозен проблем във връзката. Трябва да следвате инстинкта си и да оставите скучния си партньор. Освен това ще бъдете по-ненадеждни, което може да се отрази негативно на отношенията ви със семейството и приятелите ви. През септември обаче ще омагьосате всички със своя чар и те бързо ще забравят всички грешки, които направите. Септември ще бъде доста сериозен в личния живот. Първоначалната любов на Водолеите се е изхабила, но това не означава, че връзката ви няма смисъл. Напротив, само връзките, които преодолеят този тест, могат да бъдат наистина здрави и дългосрочни. Успокойте се, не се стресирайте.

Зодия Риби

Този месец обикновено носи много задължения за по-голямата част от населението и поради тази причина дори депресия. Рибите ще бъдат в перфектно състояние, за да се борят с това настроение. Опитайте се да дадете на себе си и семейството си няколко допълнителни почивни дни, за да компенсирате пропуснатото през лятото.
През Септември също е време да подготвите градината за зимата. Ако не притежавате такава, не се колебайте да помогнете на приятелите или съседите си. Те несъмнено ще ви помогнат в замяна, ако имате нужда от тях, а освен това физическата работа ще Ви помогне да преминете през мислите си. Благодарение на влиянието на Венера, Рибите ще отдадат голяма важност на връзките през септември. Склонни сте да направите всичко за тях, за да бъдат хармонични и положителни. Романтичните връзки ще се развиват добре, но има вероятност да имате проблем в семейството. Вероятно няма да избегнете някой спор. За щастие, двете страни скоро ще осъзнаят, че е било излишно.

Източник: Кхороскоп

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Месечен хороскоп ноември 2022

Месечен хороскоп ноември 2022

Месечен хороскоп ноември 2022 ви вещае период, в който няма да липсват трудности и предизвикателства. Повечето от вас ще успеят да ги преодолеят успешно и без сътресения. Стартираме от зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп ноември 2022 месецът ще донесе трудности...

повече информация
Пиене на вода с лимон

Пиене на вода с лимон

Пиене на вода с лимон е добър избор за всеки, който иска да се прочисти. Водата с лимон е чудесен начин да бъдете здрави и енергични. Нейните предимства се възхваляват от актриси, певици и знаменитости. Лимонът е отличен източник на витамин С и фибри. Тази комбинация...

повече информация
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.