Месечен хороскоп юли 2020
Дата на публикуване: 25.06.2020
месечен хороскоп юли 2020

Месечен хороскоп юли 2020 ви вещае период, в който ще има съществено раздвижване при повечето зодии – както в работата, така и в семейството. Внимавайте кой стои срещу вас и какво говорите. Пазете здравето си. Намерете време за почивка.
Зодия Овен
Овенът през юли може да очаква желание да завърши работата, започната по-рано, възможно най-скоро. Светът ще се промени драстично за тези, които могат да живеят в същия динамичен ритъм, без да обръщат внимание на неприятните дреболии около тях.
В делата и в работата на Овен очакват нови препятствия и изпитания. В любовта, напротив, ще има тишина и спокойствие, много ново и интересно. Това е времето, когато не е необходимо да правите избор предварително – можете да успеете във всички области на живота и да отделите толкова време за различни неща, колкото искате. Основното нещо е да не забравяте за отговорностите, които могат да станат по-големи още в първите дни на месеца.

Зодия Телец
През първото десетдневие на юли Телецът ще бъде затрупан от мисли за това как да стане по-богат. Това ще бъде време на творчески прогрес и поява на уникални идеи. Няма нужда да слушате никого, ако хората са скептични към идеите. Важно е да слушате сърцето и интуицията си. Новите прозрения могат да бъдат полезни за постигане на нови финансови висоти.
За да печелите повече, трябва да се отървете от навиците на бедните хора, които блокират финансовите потоци. Що се отнася до покупките, те ще бъдат много полезни, особено от 14-ти. В любовта астролозите съветват Телец да се отпусне с течението, въпреки че ако искат да поемат контрола, няма да се случи нищо лошо.

Зодия Близнаци
Хората от тази зодия през юли ще имат много възможности в любовната сфера. Звездите ще помогнат на самотните Близнаци да намерят сродна душа, така че си струва да бъдете активни не само в социалните мрежи, но и в реалния живот. По-добре е семейните Близнаци и тези, които вече са във връзка, да не обиждат любим човек, по-често да бъдат близо.

Също така, втората половина на месеца е идеална за почивка. Намирането на път към успеха и хармонията ще доведе до очистване от обиди и негативизъм. Месецът ще започне с факта, че звездите ще помогнат на тези хора да планират правилно своите работи и да се справят с належащи проблеми. По-близо до средата на юли астролозите съветват да се хвърлят с главата надолу в търсене на нови източници на доходи и хобита.

Зодия Рак

Късметът няма да мине покрай тези хора в работата и бизнеса.

За Рака идва време, което е идеално за пътуване, релакс, търсене на себе си. Можете да си вземете ваканция или, ако желаете, да продължите да работите в същия режим: умората и стресът няма да са проблем за Рака.
В любовните отношения тези, които търсят, имат по-голям късмет. Всички в една връзка е по-добре да дадат повече свобода на любимия си.

Зодия Лъв

Според нашия месечен хороскоп юли 2020 лъвовете трябва да се научат да разпознават знаците на съдбата, за да коригират пътя и да заобиколят проблема. Звездите и планетите ще станат много креативни, така че Лъвовете ще могат да се докажат в най-различни дейности и начинания почти от самото начало на месеца.

Периодът от 14 до 20 юли може да се счита за неуспешен. В тези няколко дни е по-добре да се претоварвате с работа възможно най-малко и да не изпитвате стрес. В противен случай ще има риск от нарушаване на плановете и поява на здравословни проблеми. По-добре е да заобиколите хора, които са токсични или използват нечестни методи в работата си.

Зодия Дева

Астролозите не съветват Девите да внимават с кого общуват. Ще има хора, които могат да нарушат хармонията, да пречат на изпълнението на плановете и постигането на целите. По-добре е да общувате с доверени хора, които определено няма да ви предадат, няма да действат с хитрости, лъжи и претенции.

Месецът ще бъде изключително показателен, показващ това, което досега е било скрито. Девите ще могат да разберат кой от средата им е техен приятел и кой е врагът. Астролозите също отбелязват подобрение в паметта и вниманието, така че да можете да се самообразовате, получавайки нови знания от професионално ниво.

Зодия Везни

Везните започват времето на енергиен скок. Астролозите вярват, че юли ще бъде много богат на различни събития и срещи. Когато се появи приятен човек, който изглежда като подходящ кандидат за ролята на втората половина, първо трябва да проверите любовната съвместимост . Няма нужда да се втурвате с глава в любовта.

Вниманието и предпазливостта няма да бъдат излишни и в бизнеса. Скъпите покупки през юли могат значително да развеселят или, обратно, да разстроят. Трябва да сте по- внимателни. Същото важи и за работата и бизнеса. По-добре е да проверите двойно входящата информация и да не бързате да вземате решения. От 20-ия ден екипната работа ще бъде полезна.

Зодия Скорпион

За Скорпионите през юли първата палачинка ще бъде на бучки: до 5-6 юли звездите и планетите са в дисонанс, така че е по-добре да не проверявате Съдбата за сила. Астролозите съветват да започнете месеца много внимателно, без рискове и приключения. Човек трябва да се чуди защо нещастието е привлечено . В повечето случаи е виновно отрицателното отношение.

Много е важно през юли в любовната сфера да бъдете искрени и отворени. Това ще направи невероятно силно впечатление на противоположния пол. В съществуващите отношения ще бъде възможно да се стигне до следващото ниво на интимност. Можете да заявите любов, да предложите ръка и сърце.

Зодия Стрелец

Това е много продуктивен и жизнен месец за Стрелец. Звездите в първите дни ще помогнат на тези хора да се отърват от негативните програми , да се настроят на правилната вълна. Стрелец ще може да изпревари напред в бизнеса, работата и обучението. Това е идеално време за нови начала, стремежи и поставяне на нови глобални цели.

Стрелецът също ще стане много популярен при противоположния пол. Звездите ще увеличат харизмата и очарованието си, ще направят енергията си по-мощна. Това ще им помогне да успеят в любовта и в делата, защото влиянието върху другите ще се увеличи. Астролозите отбелязват, че е много важно да останеш себе си, а не да предадеш убежденията си.

Зодия Козирог

Според нашия месечен хороскоп юли 2020 Козирозите през първото десетдневие на юли ще изпълнят желанията си. Сериозно ще увеличите вероятността за успех, независимо колко амбициозна е тази или онази цел. Козирозите ще могат да избягат от лапите на бездействието и апатията, ако направят първата стъпка, което е най-трудното. Необходимо е само да се предадем на този положителен импулс.

Не отивайте в другата крайност – работохолизъм. Това не е най-добрият начин да прекарате месеца на лятото. Важно е да вървим напред и да работим, но не така, сякаш целият живот зависи от това. Струва си да научите как да се отпуснете, разделяйки работно време и време за релакс. Отлична ваканция през юли ще бъде общуването с хората. Дългото усамотение не е най-добрият вариант.

Зодия Водолей

От 5 до 11 се очаква Водолеят да има много отрицателен и опасен период. Също така ще бъде много важно тези дни да не рискувате напразно. По-добре е да се въздържате от пазаруване и рискови събития. Астролозите също съветват предпазлива комуникация с хората, без да провокират негатив.

Що се отнася до останалите дни, най-положителните ще бъдат 14 и 20 юли, както и последните няколко дни от месеца. Като цяло това време е идеално за планиране, пазаруване, запознанства, както и за промяна на жизнената среда. Време е да помислите за бъдещето, забравяйки за провалите в миналото.

Зодия Риби

Според нашия месечен хороскоп юли 2020 финансовата сфера на живота на Риби ще стане основна през юли. Това ще бъде идеално време за големи транзакции, за скъпи придобивания. Можете да инвестирате в образование, както и да направите ремонт у дома, да актуализирате гардероба.

В любовната сфера Риби има по-малко късмет, но това не означава, че в любовта ще се появят неприятности. Напротив, това ще бъде време на спокойствие и премереност. Астролозите не препоръчват на хората от този зодиакален знак да отделят много време да разберат кой е прав и кой е виновен. По-добре не се заяждайте по това.

Източник: За жената

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.