Месецът на раждане
Дата на публикуване: 02.12.2020
месецът на раждане

Месецът на раждане закрива характерът на човек. Много хора вярват в астрологията и в знаците от зодиака и влиянието им върху характера ни. Повечето учени и психолози са на мнението, че всъщност месецът на раждане е определящ за бъдещето и живота на даден индивид.
Факт е, че първите месеци от живота на всеки са най-важни за подсъзнанието ни. Дали те са през зимата, пролетта лятото или есента, играе много важна роля в оформянето на характера ви, пише БЛИЦ.
В следващите редове ще разберете точно какви черти се формират у човек според месеца му на раждане.
Януари
Дамите, родени през януари, се отличават с невероятна увереност, амбиция и желание за ред. Те приемат отношенията и живота много сериозно и са доста консервативни в своите възгледи.
Понякога тези жени са твърде критични или дори „придирчиви“, но това е само, защото те наистина искат най-доброто.
Януарските жени се доверяват истински само на хора, които обичат и които са на тяхното интелектуално ниво. Освен това, ако искате да сте близо до тях, по-добре да имате същите виждания.

Февруари
Жените, родени през февруари, са много романтични. Важно е да се отнасяме към тях с известно търпение.
Не всеки човек може да разбере мистериозната им душа. Не всеки разбира причината за постоянно променящото им се настроение, но такива жени не се нуждаят от „всички“. Те се нуждаят от нещо специално.
Жените, родени през февруари, се различават от останалите и с невероятно въображение и способност за абстрактно мислене.
Трябва да знаете, че, ако поне веднъж ги измамите, никога повече няма да ги видите.

Март
Жените, родени през март, имат силна харизма и чар. Те са много лоялни, така че те обикновено се доверяват и споделят най-интимните тайни.
Тези верни и предани хора се влюбват в трудностите, много лесно е да ги разстроите с една грешна дума или грешна преценка. От друга страна, те избират един човек веднъж завинаги.
Най-добрият съвет за тях е да намерят мъж, роден също през март. Те са перфектни един за друг!

Април
Тези жени, родени през април, са дипломати. Те са общителни, лесно могат да намерят общ език с всяко лице. Единственият им недостатък е, че се съжаляват от време на време.
Трябва да помните, че априлските жени са много ревниви и всякакви спорове по тази тема са истинска експлозия на емоции. Най-добре просто не им давайте повод.
От друга страна, априлската жена е способна да направи от всеки най-щастливия човек на Земята.
Но тя отваря душата си само за онези, които заслужават доверието й.

Май
Май е месецът, в който жените се раждат упорити и отдадени на техните убеждения. Те имат силен вътрешен морален компас и никога не нарушават неговите напътствия.
Външно такива жени обикновено са много привлекателни, което обаче се съчетава с доста сложния им характер.
Такива жени са опасни за всеки, който се влюбва в тях. Защото, ако не успеят да задоволят такава жена, то тя ще разбие сърцето им.
Ако някога сте имали афера с жена, родена през май, можете да сте сигурни: ще я помните цял живот.

Юни
Това са много любопитни момичета. Основните им характеристики са комуникативност и страст към творчество. Основният им недостатък е, че винаги казват какво мислят.
По някаква причина им се струва, че винаги е по-добре да казвате истината лично и да не говорят зад гърба на другите. Те не осъзнават колко могат да навредят на нечии чувства.
В допълнение, трябва да се има предвид, че в любовта, тази жена е доста опасен играч. Мъжете често стават играчки.

Юли
Дамите, родени през юли, се отличават с изключителна честност и откровеност с близките си. За всичко останало те са мистериозни, красиви и много умни, макар и непримирими.
В ежедневието си те могат да избягват колкото се може повече конфликти и до последния момент се опитват да останат учтиви.
Като цяло, те са красиви! Но помнете: ако поне веднъж ги измамите, по някаква причина, ще ги изгубите завинаги! Такива принцеси никога не прощават лъжа!

Август
Тези хора са уникална комбинация от егоцентризъм и огромно сърце. Мъжете наистина не искат да се забъркват с такива дами, защото в отношенията си винаги печелят. Един рядък диамантен мъж може да живее с жена от август и в същото време да не забелязва, че го е сложила под чехъл.
Жените, родени през август, имат изключително чувство за хумор.
Те винаги искат да бъдат в светлината на прожекторите и никога да не страдат от липса на уважение от страна на мъжете. В присъствието им хората винаги губят главите си.

Септември
Ако сте жена и сте родена през септември, това означава, че вашите основни качества са доброта, дисциплина и външна природна красота.
Що се отнася до взаимоотношенията с мъжете, най-важното за вас е предаността. Никога не забравят предателството.
Те са много внимателни, затворени и, за съжаление, малко отмъстителни.
От друга страна, жените, родени през септември са доста критични в своите преценки и оценки и поради това имат много големи очаквания от партньорите си. Този, който се докаже, ще я спечели!

Октомври
Дамите, родени през октомври, се отличават със своя силен и непоколебим характер. Те са много емоционални, но никога няма да плачат пред други хора.
И те са много умни. Достатъчно умни, за да не отворят душата си за всички. Знаят, че хората са склонни да злоупотребяват с властта, която получават от другите.
Другите жени ги мразят много често, защото им завиждат. Октомврийските дами винаги получават най-добрите мъже и живеят приличен живот.
Няма какво да се направи, това е тяхната съдба.

Ноември
Тези дами винаги ще бъдат една крачка напред от другите. Те са активни, последователни и лесно разпознават лъжите. Ето защо е абсолютно невъзможно да се играе с чувствата на тези жени! Краят на такива мръсни игри винаги е лош.
От друга страна, те са истински огън! Никога не можете да ги обвинявате в липса на амбиция.
Никога не искате мнението им по даден повод, ако не сте готови да чуете истината.

Декември
Дамите, родени през декември, се отличават с изключително нетърпелив характер и невероятна изобретателност. Каквато и да е ситуацията, те винаги ще излязат от нея като победител!
Тяхната тайна е отворено сърце. Борят се, Бог сякаш ги подкрепя и винаги печелят желаното.

Източник: С кафето

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.