Мистериозната внучка на бай Тошо се сгоди
Дата на публикуване: 03.10.2019
мистериозната внучка

Мистериозната внучка на бай Тошо се сгоди

Мистериозната внучка на Тодор Живков, дъщеря на Владимир Живков навърши 27 години и сключи годеж с италиански мъж. За нея се знае, че не е публична личност и малко хора дори знаят, че съществува. Тя е красавица, но животът и е загадка.
Всъщност годежът от италианеца идва точно като подарък за нейния рожден ден. Младото момиче най-вероятно ще приеме, като семейството ще я подкрепи. На общи снимки с италианеца, чието име за момента остава скрито, валят пожелания от познати и приятели. Български всекидневник пише, че според представител от рода Живкови потвърждава информацията за предстоящия годеж.
Животът на младата Елизабет протича в Италия. Тя работи там, в една италианска модна къща. Планираната сватба след годежа по всичко личи, че ще се състои у нас, поне така казват нейни приятелки.

Всички знаят за модната кариера на другата внучка на Тодор Живков – Жени, както и за нейните дъщери, които също прихващат занаята. Елизабет, която им се пада братовчедка, също не отстъпва по-назад и тя също е поела по този път – модния. Дъщерята от втория брак на Владо Живков покорява модните върхове.
Малко хора са наясно, че Елизабет си има брат, кръстен на бай Тошо. Тодор и Елизабет остават настрана от клюките и медийното присъствие. Майката на Елизабет се казва Валя, тя е втората съпруга на Владимир Живков. На младини майка и е модел и манекенка. Тя и жени предават манията за мода на Елизабет.
Животът на Елизабет е интересен, като тя успява да завържи Американския колеж в град София, където научава перфектен английски. Тя е пределно мотивирана и има цели в живота още от малка. След като завършва средно, тя се прехвърля в град Лондон, за да учи моден дизайн.

Институт “Марангони” е престижно място, където тя успява да възхити преподавателите си със своята креативност и желание за усъвършенстване на уменията си.
Качествата й не остават скрити и тя успява да стажува за прочута дизайнерска къща, където се среща с Алекзандър Маккуин – прочут дизайнер на висша мода, носител на Ордена на Британската империя. Тук тя разгръща потенциала си, шефовете й я толерират, защото е добра в това, което прави и през 2-12 успява да вземе участие като моден асистент в Американската седмица на модата, което досега българка не е постигала.

Елизабет има цел в живота и това е някой ден да си направи собствена модна линия, с която да се прослави в световен мащаб. Тя се вдъхновява от ентусиазма на леля Жени, това я мотивира да постига успехи. Когато е в България, тя често посещава “Жени Стил”, където учи от леля си и придобива ценни знания.

Когато е с братовчедките си, Елизабет обича да си говорят за мода и да бъдат заедно. Възрастта им е приблизително еднаква, Людмила е каката, а Андреа е най-малката.

Знае се, че дъщерите на Жени също им предстои страхотна модна карира, защото завършват мода в САЩ и Англия.
Мистериозната внучка на бай Тошо може би дори ще задмине леля си някой ден и ще стане световноизвестна, това предстои да се види в близко бъдеще.

Още новини
Завист и омраза за тази зодия

Завист и омраза за тази зодия

Завист и омраза по една единствена зодия. Може би се досетихте, че става дума именно за зодия Скорпион. Ето и причините защо това много одумван астрологичен знак: Скорпионите винаги имат собствено мнение. Това са хора, които не обичат да се съобразяват с никого. Те...

повече информация
Рождените дни и празнуването им

Рождените дни и празнуването им

Рождените дни са важно празненство за всички ни, не само като деца. Въпреки това, някои рождени дни, според общоприетото схващане, са опасни за празнуване. Всички сме чували, че не трябва да празнуваме 40-тата си годишнина, но има още няколко рождени дни, чието...

повече информация
3 храни за дълъг живот

3 храни за дълъг живот

3 храни могат да направят животът ви по-дълъг. През целия си живот дядо ми живееше в селото, гледаше фермата, говедата и зеленчуковата градина. Рядко беше в магазина и често купуваше не храна, а кибритени клечки и домакински съдове. Всички продукти той ядеше само от...

повече информация
Клиентът няма право

Клиентът няма право

Клиентът няма право в някои случаи. Който е учил търговия или пък работи в този сектор добре знае, че клиентът винаги има право. Да, той трябва да получи най-доброто обслужване, но също така би трябвало и да знае на какво има право и на какво не. Обслужващият персонал...

повече информация
Advertisements
Историкът Стефан Влахо-Мицов

Историкът Стефан Влахо-Мицов

Историкът Стефан Влахо-Мицов с интересни констатации. За нова Балканска война с участието на Русия в защита на Македония призовава в новата си книга "Македонският феникс между унищожението и самоунищожението“ историкът Стефан Влахо-Мицов. Книгата излиза преди дни на...

повече информация
Мария Игнатова без работа

Мария Игнатова без работа

Мария Игнатова ще трябва да се изявява в ново поприще. Скоротечно приключва кариерата на Мария Игнатова като водеща на Папараци, пише HotArena. До броени дни блондинката, която година и половина стоя извън телевизионните студиа след свалянето на „Господари на ефира“,...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.