Мистериозната внучка на бай Тошо се сгоди
Дата на публикуване: 03.10.2019
мистериозната внучка

Мистериозната внучка на бай Тошо се сгоди

Мистериозната внучка на Тодор Живков, дъщеря на Владимир Живков навърши 27 години и сключи годеж с италиански мъж. За нея се знае, че не е публична личност и малко хора дори знаят, че съществува. Тя е красавица, но животът и е загадка.
Всъщност годежът от италианеца идва точно като подарък за нейния рожден ден. Младото момиче най-вероятно ще приеме, като семейството ще я подкрепи. На общи снимки с италианеца, чието име за момента остава скрито, валят пожелания от познати и приятели. Български всекидневник пише, че според представител от рода Живкови потвърждава информацията за предстоящия годеж.
Животът на младата Елизабет протича в Италия. Тя работи там, в една италианска модна къща. Планираната сватба след годежа по всичко личи, че ще се състои у нас, поне така казват нейни приятелки.

Всички знаят за модната кариера на другата внучка на Тодор Живков – Жени, както и за нейните дъщери, които също прихващат занаята. Елизабет, която им се пада братовчедка, също не отстъпва по-назад и тя също е поела по този път – модния. Дъщерята от втория брак на Владо Живков покорява модните върхове.
Малко хора са наясно, че Елизабет си има брат, кръстен на бай Тошо. Тодор и Елизабет остават настрана от клюките и медийното присъствие. Майката на Елизабет се казва Валя, тя е втората съпруга на Владимир Живков. На младини майка и е модел и манекенка. Тя и жени предават манията за мода на Елизабет.
Животът на Елизабет е интересен, като тя успява да завържи Американския колеж в град София, където научава перфектен английски. Тя е пределно мотивирана и има цели в живота още от малка. След като завършва средно, тя се прехвърля в град Лондон, за да учи моден дизайн.

Институт “Марангони” е престижно място, където тя успява да възхити преподавателите си със своята креативност и желание за усъвършенстване на уменията си.
Качествата й не остават скрити и тя успява да стажува за прочута дизайнерска къща, където се среща с Алекзандър Маккуин – прочут дизайнер на висша мода, носител на Ордена на Британската империя. Тук тя разгръща потенциала си, шефовете й я толерират, защото е добра в това, което прави и през 2-12 успява да вземе участие като моден асистент в Американската седмица на модата, което досега българка не е постигала.

Елизабет има цел в живота и това е някой ден да си направи собствена модна линия, с която да се прослави в световен мащаб. Тя се вдъхновява от ентусиазма на леля Жени, това я мотивира да постига успехи. Когато е в България, тя често посещава “Жени Стил”, където учи от леля си и придобива ценни знания.

Когато е с братовчедките си, Елизабет обича да си говорят за мода и да бъдат заедно. Възрастта им е приблизително еднаква, Людмила е каката, а Андреа е най-малката.

Знае се, че дъщерите на Жени също им предстои страхотна модна карира, защото завършват мода в САЩ и Англия.
Мистериозната внучка на бай Тошо може би дори ще задмине леля си някой ден и ще стане световноизвестна, това предстои да се види в близко бъдеще.

Още новини
Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира. В редиците на пенсионерите вече е обичаната говорителка на БНТ Радина Червенова. През февруари тя става на 63 години и вече навършва необходимата възраст за пенсия. Радина подала документи и изчаквала да разбере какъв ще е размерът на...

повече информация
Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син върна щастието ни ни даде криле. Така започва нашият покъртителен разказ. Да загубиш дете е една от най-жестоките трагедии, които могат да застигнат някой родител. Опустошението е пълно, мъката безкрайна, а пътят обратно към нормалния живот...

повече информация
Димитринка от Чикаго

Димитринка от Чикаго

Димитринка, или както всички я знаят, Дида, прави букети от сапун. Това е хобито й, на което с удоволствие се отдава, когато не пътува. Защото тя често е на път, това е работата й – шофьор е на тир – и кръстосва пътищата на Америка. Дида е от Добрич, но от години...

повече информация
Последните думи на Тодор Живков

Последните думи на Тодор Живков

Последните думи на Тодор Живков. Hяĸoи мoжe би cи cпoмнят ĸaĸвo бe ĸaзaл бившият Πъpви в дъpжaвaтa Toдop Живĸoв, мaлĸo пpeди ĸoнчинaтa cи. „Дa мe пoгpeбaт c лицeтo нaдoлy, чe eдин дeн, ĸaтo paзбepeтe ĸoй ĸaĸвo пpичинявa нa дъpжaвaтa, зaдниĸa щe ми цeлyвaтe“ – дaли...

повече информация
Advertisements
Ученик с цигара през соца

Ученик с цигара през соца

Ученик с цигара през соца? Имаше ги, но се криеха доста старателно. Едно време при соца сред учениците имаше ред и дисциплина, както и уважение към учителите. Залягахме над уроците и спазвахме добро поведение, защото иначе следваха наказания. Ето как изглеждаше...

повече информация
Обиждаха Алекс Сърчаджиева

Обиждаха Алекс Сърчаджиева

Обиждаха Алекс Сърчаджиева с грозни думи. Шоубизнесът съвсем не е само слава и блясък, той често е по-безскрупулен и жесток дори и от живота, многократно набеждаван за безмилостен и нечестен. Истината е, че развлекателната индустрия обикновено "оголва острите си зъби"...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.