Младата блондинка постигна това, което искаше
Дата на публикуване: 20.01.2020
младата блондинка

Младата блондинка постигна това, което искаше

Младата блондинка се казваше Тина. С нея се запознахме случайно. Това стана преди пет години, през една студена януарска вечер. Студът проникваше през дебелото яке и въпреки него кожата ми беше настръхнала. От бързане да се прибера у дома на топло, се сблъсках с младото русо момиче на входа на магазина. Тя се стресна и изтърва пакета с покупки. Чу се шум от счупено стъкло. Непознатата клекна и започна да разглежда кое е оцеляло и кое е за боклука.
По лицето й личеше колко е ядосана. Наблюдавах я, после се наведох и се опитах да й помогна, като не спирах да се извинявам. Няколко минути по-късно приключихме. Ръцете на момичето бяха изцапани, а дрехите й – изпръскани с доматено пюре.

Аз бях причината за този гаф, затова казах, че живея на няколко крачки от магазина, вкъщи може да пием кафе, да се стоплим и най-вече тя да се измие и почисти. Не възрази и така, по един каприз на съдбата, се запознах с Тина.
Докато беше у дома, тя ми разказа, че е на 20 години, родена в провинцията. Имала мили и добри родители, всеотдайни, но бедни. Дошла в големия град за да търси по-добър живот, а не била далече и от идеята да намери богат съпруг. Нямала специално образование и предпочитала да работи в някоя богаташка къща. Просто провинциална класика, помислих с досада в първия момент. Но в разговора ми направи впечатление, че момичето говори възпитано и интелигентно. Имаше изразително лице, нежна кожа и красиви ръце. Изглеждаше крехка, но всъщност думите й издаваха сила и решителност.

Очевидно притежаваше всички качества да изпълни намеренията си. На раздяла си разменихме телефоните с уговорката, че някой ден ще пием кафе отново. Обещание, което никоя от нас не изпълни.

Минаха пет години. Отдавна бях забравила за Тина. Веднъж с приятелки се разхождахме в мола, където любимото ми място е магазинът за парфюми. Ароматите ме омайват и ме карат да мечтая за екзотични светове. Отдавна си бях харесала един парфюм, но той беше твърде скъп за оскъдния ми бюджет. Помолих продавачката да ми го покаже – за кой ли път, вдъхнах дълбоко, после го върнах. Едва направих няколко крачки и се сблъсках с млада руса жена.

Извиних се и точно да я подмина, тя ме извика по име. Обърнах се, стори ми се позната, но не се сещах коя е и откъде се познаваме. “Не ме позна, нали? Аз съм Тина.” Наистина беше тя, но как изглеждаше сега! Модерно облечена, с обувки на висок ток, със скъпи бижута и впечатляващ маникюр. Зад гърба й надничаше усмихнато малко момче. Бях впечатлена. Поздравихме се и понеже не изпихме онова обещано преди кафе, решихме да го направим сега.

Няколко минути по-късно седях срещу нея и с любопитство наблюдавах красивата блондинка и момчето, което седеше на съседния стол. Промяната беше убийствена. Тина забеляза погледа ми и се усмихна: “Видя ли, Жана, все пак сбъднах мечтите си. Месец след нашето запознанство започнах работа в заможно семейство – богати хора, не си знаят парите. Георги, главата в къщата, живееше с втората си съпруга Камелия. Харесвах я, двете си допаднахме и скоро станах дясната й ръка. Заедно с тях в къщата живееха и младите: синът на Георги – Андрей, и жена му Аделина.

Колкото се разбирахме с Камелия, толкова не понасях Аделина. Арогантна, надменна, държеше се с персонала, сякаш сме й роби. С Андрей бяха женени от четири години, но още не искала да забременява, за да не си развали фигурата. Намразих я в момента, в който ме нарече некадърница само защото по навик сложих захар в кафето й. Може би щях да й отговоря, ако не бях срещнала красноречивия поглед на Камелия. Тя все едно ми каза да си мълча. Тогава осъзнах, че ако искам да оцелея в тази къща, трябва да си затварям устата, очите и ушите.

Всъщност никой не харесваше Аделина, дори и собственият й съпруг. Вероятно в началото са се обичали, но сега и той не я понасяше. С времето се бяха отчуждили. Забелязвах, че понякога Андрей ме наблюдава и в очите му има явно желание. Веднъж, докато му поднасях питие, той ме докосна, уж случайно, по гърдите. Стана ми хубаво, нежна топлина се разля по тялото ми. Притеснена, извърнах поглед и видях, че Камелия е станала неволен свидетел на сцената. Вечерта, когато за малко останахме сами, тя просто каза: “Защо не се възползваш от желанието на Андрей? Дай му каквото иска.” Защо пък не!?

Този съвет се загнезди в ума ми. Още на другия ден се гримирах леко и скъсих униформата така, че да ми се виждат краката повече. Новият ми вид никак не се хареса на властната му съпруга. Крещеше като луда, заплашвайки, че ще ме изхвърли на улицата. Вероятно би го направила, ако не беше закрилата на Камелия. Тя плащаше на персонала и отговаряше за нас. Мълчах и търпях истериите на Аделина, исках пред Андрей да изглеждам жертва. Само два месеца по-късно планът ми успя и докато съпругата му гостуваше на приятелка в чужбина, аз съблазних мъжа й. Оттогава двамата използвахме всеки удобен случай, за да останем насаме.
Нямах търпение да забременея и веднъж завинаги да елиминирам законната съпруга. Не се предадох, докато бременността ми не стана факт. Развълнувано съобщих на Андрей, че очаквам дете от него. Той се зарадва и побърза да съобщи на баща си, че ще става дядо.

За кратко в къщата се вдигна страхотен шум: Аделина плачеше и заплашваше, а мъжът й сияеше.
Разводът им мина бързо. С Андрей се оженихме и днес той е щастлив, че му родих син, когото кръстихме на баща му. Толкова е горд! Такива са повечето богаташи, самонадеяни до глупост… Доволна съм, подредих живота си.”
Момчето – безценният наследник, започна да се върти на стола, явно му омръзна да стои на едно място. Тина го успокои, целуна ме на раздяла и двамата си тръгнаха. Няколко дни след тази среща получих пратка по куриер – онзи парфюм, за който толкова мечтаех. Имаше и бележка: “Не се страхувай да вземеш това, за което мечтаеш. В живота успяват само тези, които имат кураж! С обич – Тина”.

Жана

Източник: Лична драма

Още новини
Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик разваля магии

Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от години е специалист по развалянето на магии. Соня живее и лекува в София, никога не е била извън столицата, но напоследък имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански...

повече информация
Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021

Седмичен хороскоп 18-24 октомври 2021 ви вещае повече предпазливост, що се отнася до възникване на финансови проблеми и противоречия. Възползвайте се от ситуацията, сега е вашето време. Пазете здравето си. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения,...

повече информация
Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa

Aктриcaтa Aлeкcaндрa Cърчaджиeвa cъc cигурнocт нe e oт гaлeницитe нa cъдбaтa. Прeз гoдинитe живoтът нa някoлкo пъти я пoдлaгa нa ceриoзни изпитaния, нo тя никoгa нe пaдa нa кoлeнe и нe губи жaждaтa cи зa живoт. Aктриcaтa e oт мaлкoтo, кoитo нe крият бoлкитe cи и...

повече информация
Великобритания е в криза

Великобритания е в криза

Великобритания е в криза, щандовете са празни. Прeз уикeндa бритaнcкитe cупeрмaркeти ce cблъcкaхa c притoк нa купувaчи, ocтaвящи зaд ceбe cи прaзни рaфтoвe. Вceки шecти бритaнeц дeклaрирa, чe "нe мoжe дa купувa ocнoвни хрaнитeлни прoдукти“, a eдин нa вceки тримa вeчe...

повече информация
Advertisements
Разведох се на 47

Разведох се на 47

Разведох се на 47 години. В писмо до в.“ДОКТОР“, чийто нов брой вече е на пазара, една жена на средна възраст описва сложната лична ситуация, в която е изпаднала напоследък и търси компетентен съвет. Ето какво пише Мариана Христова от София: Аз съм на 47 години. След...

повече информация
Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин

Турски лекар спаси осакатен българин. Как се стигна до това. Милко Иванов, собственик на фирма за хранителни продукти в България, оперирайки на преса в цеха си по погрешка наранява пръста си. Търси помощ първо от българските лекари, а след това заминава и за лечение в...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.