Млади мъже предпочитат възрастни жени
Дата на публикуване: 10.06.2020
млади мъже

Млади мъже предпочитат възрастни жени

Млади мъже често искат да имат връзка с по-възрастни жени. Днес ще си поговорим за възрастта и взаимоотношенията. Ясно е, че момичетата съзряват по-бързо от момчетата и това обуслява факта, че жените обикновено търсят по-възрастни мъже. Оказва се обаче, че и мъжете предпочитат по-възрастни дами от тях, а причините изненадват всички. Ето и за какво точно става въпрос.
Схващането, че мъжете се нуждаят от млади момичета с външност на супермодел, е в миналото, предават от jenata.blitz.bg. Все по-често представителите на силния пол предпочитат по-възрастни и зрели жени. Каква е причината за това? С какво тези дами са по-привлекателни от младите и красиви момичета?
Като начало е крайно време да спрем да възприемаме мъжете като самци, които обичат само с очите си. Никой не оспорва факта, че едно младо момиче с красиво лице и дълги крака е изключително приятна гледка, но на съвременния мъж му трябва нещо повече. И така, какви са предимствата на по-възрастна жена?

На първо място, с възрастта при жените „синдромът на принцесата“, когато целият свят, включително и мъжете, се въртят около нея, преминава. Те започват да разбират както своите желания, така и тези на половинката си, възможностите си, потребностите си и слабите си места. Уважават ги и ги приемат.
На второ място, те има своя кръг от интереси и грижи. Мъжът вече не е целия им свят. Което означава, че те вече нямат нужда от 24-часовото му присъствие живота си. Те обичат и ценят свободата си, без да ограничават свободата и хобитата на партньора си. И никога няма да засипят любимия си със стотици съобщения, ако случайно закъснее – нещо, което силният пол наистина оценява.
На трето място – те са емоционално зрели. Манипулацията, истериите, скандалите и задушаващите грижи са присъщи за младите момичета. По-възрастните дами не се поддават на провокации, остават спокойни и не хабят нервите си за глупости. Те знаят, че стресът се отразява неблагоприятно на външния вид – нещо, което не могат да си позволят!

Със зрялата жена дори най-обикновеният разговор е интересен. Тя е видяла много, знае и разбира. И може да разговаря по всякакви теми. Но това не е най-важното! Главното е, че тя знае как да слуша и слуша. Мъжете, както и жените, понякога също трябва да разговарят, да споделят своите съмнения и преживявания. А с такава жена те могат да си го позволят. Това качество е особено ценено от представителите на силния пол.

Зрелите дами не се стремят да ощастливят своя избраник с появата на наследник. По правило до тази възраст те вече са успели да родят и отгледат децата си. Сега те искат да „живеят за себе си“ и ценят всеки миг, наслаждавайки се на живота. Много мъже, независимо от възрастта, не са готови да станат бащи по чужда инициатива. Те искат сами да вземе това важно решение.

И шеста, но не и последна по важност причина, която все по-често кара мъжете да предпочитат по-зрели жени, е меркантилността. Младите момичета имат нужда от „татко“ спонсор. Възрастната жена вече е успяла да направи кариера и да си осигури комфортен живот. Тя не се мести от квартира на квартира, защото има свой апартамент. И не се интересува от парите на партньора си. А мъжете обичат да глезят жени, които не молят и не изискват.

Източник: Всяка жена

Още новини
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение. Наскоро в интернет...

повече информация
Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии са 5 на брой. Забелязали ли сте, че има хора, които просто никога не са навреме? Вижте кои са 5-те зодии, които винаги закъсняват, защо това се случва и как реагират, ако им направите забележка. Започваме от зодия Овен. Овенът е винаги зает. Ако...

повече информация
Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари ще зарадват няколко зодиакални знаци. Всеки човек иска да стане по-богат и успешен. Може би и затова не спираме да се надяваме, че Звездите ще бъдат благосклонни към нас и ще ни дадат повече финансов късмет. През първия есенен месец енергията на Меркурий,...

повече информация
Advertisements
Къща на село е мечта

Къща на село е мечта

Къща на село е новата мода за хората, които искат спокойствие и ниски цени. Когато парите за жилище в града не достигат, много млади двойки с деца преоткриват българското село. Обикновено се ориентират към най-близкото до тях, купуват евтино стари къщи и бързо се...

повече информация
Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.