Мощната енергия на зодията
Дата на публикуване: 08.04.2021
мощната енергия

Мощната енергия на зодията може да бъде много различна. Разделяйки се на четири елемента, зодиакалните знаци носят силата му по различни начини. Разберете каква енергия притежава вашата зодия.
ОГНЕНИ ЗНАЦИ: Огнените знаци са импулсивни и изключително енергични. Те са активни, страстни по природа и най-често се оказват в центъра на вниманието. Общото им качество е желанието за лидерство. Тъй като енергията на Огнените знаци е много активна, понякога трябва да се почисти.
ОВЕН: Може би най-активният от огнените знаци на зодиака. Тяхната енергия по същество е неугасима. Те са родени лидери.
ЛЪВ: по-меки от Овните, те са по-методични. Те се управляват от Слънцето и традиционно техният спътник се счита за даряващ с късмет.
СТРЕЛЕЦ: енергията им не е еднородна: те обикновено могат да пламнат неочаквано и също така да се охладят неочаквано. Но те винаги удрят целта ясно.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ
По активна енергия те отстъпват на Огнените знаци. Но Знаците на Земята реабилитират факта, че постигат всичко постепенно и упорито, което понякога ги прави изключително упорити в очите на другите. И причината за всичко е тяхната равномерна и балансирана енергия.
ТЕЛЕЦ: те привличат семейното благополучие и стабилност по-забележимо от другите, въпреки че понякога имат експлозивен характер. Тяхната сила е в надеждността.
ДЕВА: неслучайно те са редом с Везните в зодиакалния кръг: това много напомня на богинята на справедливостта Темида. Те са наистина честни и изключително трудолюбиви.
КОЗИРОГ: може би представителите на този Знак повече от другите в тази група показват качеството на лидер, дори понякога да предполага скрито лидерство. Перфекционисти по природа, те не се спират към целта.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ
Можем да кажем, че представителите на този елемент олицетворяват мисленето и интелигентността в най-чистата им форма. В много отношения те са непостоянни и неуловими. Тяхната насока е иновациите, идеите и дипломацията.

БЛИЗНАЦИ: те винаги изненадват с мисловните си способности и често проявяват способността си да правят няколко неща едновременно. Понякога изглежда, че до вас има повече от един човек.

ВЕЗНИ: Върховният израз на красота и мъдрост, подправен с артистичност. Везните знаят как да бъдат безпристрастни по-добре от другите и да разгледат ситуацията възможно най-пълно. Докато чувствата им не бъдат наранени.

ВОДОЛЕЙ: представителите на този Знак имат изключително нестандартно мислене, те са движещата сила на прогреса. Тяхната непрактичност може да досажда, но до голяма степен благодарение на Водолеите светът се обновява.

ВОДНИ ЗНАЦИ
Представителите на този елемент са толкова дълбоко чувствителни, че малко хора изобщо са мечтали за това. Тяхната способност е да се ориентират перфектно в света на човешките чувства и емоции, докато те имат способността да се разбират в най-трудните ситуации. Те най-добре усещат енергията на другите хора и са съпричастни. Това им помага да спечелят събеседника и ако е необходимо – и да ударят най-чувствителното място, избирайки правилните думи.

РАК: Енергията е свързана със защита. Той действа постоянно: на първо място, непроницаемата му обвивка защитава самия Рак, а в извънредни ситуации той е в състояние ефективно да защити близките си.

СКОРПИОН: това е най-проницателният от всички водни знаци и в същото време напълно неконтролируем. Цялата му енергия е насочена към унищожение. Освен това те са Скорпионите са способни ефективно да съхраняват идеи и да се маскират като никой друг.

РИБИ: Често се казва, че представителите на този знак са склонни да имат паранормални сили. Те се сливат най-добре със съществуващата среда и ситуация, а също така дълбоко разбират на интуитивно ниво чувствата на другия човек.

Източник: За жената

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022 предвещава ден, в който би било добре да се посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.