Мощната енергия на зодията
Дата на публикуване: 08.04.2021
мощната енергия

Мощната енергия на зодията може да бъде много различна. Разделяйки се на четири елемента, зодиакалните знаци носят силата му по различни начини. Разберете каква енергия притежава вашата зодия.
ОГНЕНИ ЗНАЦИ: Огнените знаци са импулсивни и изключително енергични. Те са активни, страстни по природа и най-често се оказват в центъра на вниманието. Общото им качество е желанието за лидерство. Тъй като енергията на Огнените знаци е много активна, понякога трябва да се почисти.
ОВЕН: Може би най-активният от огнените знаци на зодиака. Тяхната енергия по същество е неугасима. Те са родени лидери.
ЛЪВ: по-меки от Овните, те са по-методични. Те се управляват от Слънцето и традиционно техният спътник се счита за даряващ с късмет.
СТРЕЛЕЦ: енергията им не е еднородна: те обикновено могат да пламнат неочаквано и също така да се охладят неочаквано. Но те винаги удрят целта ясно.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ
По активна енергия те отстъпват на Огнените знаци. Но Знаците на Земята реабилитират факта, че постигат всичко постепенно и упорито, което понякога ги прави изключително упорити в очите на другите. И причината за всичко е тяхната равномерна и балансирана енергия.
ТЕЛЕЦ: те привличат семейното благополучие и стабилност по-забележимо от другите, въпреки че понякога имат експлозивен характер. Тяхната сила е в надеждността.
ДЕВА: неслучайно те са редом с Везните в зодиакалния кръг: това много напомня на богинята на справедливостта Темида. Те са наистина честни и изключително трудолюбиви.
КОЗИРОГ: може би представителите на този Знак повече от другите в тази група показват качеството на лидер, дори понякога да предполага скрито лидерство. Перфекционисти по природа, те не се спират към целта.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ
Можем да кажем, че представителите на този елемент олицетворяват мисленето и интелигентността в най-чистата им форма. В много отношения те са непостоянни и неуловими. Тяхната насока е иновациите, идеите и дипломацията.

БЛИЗНАЦИ: те винаги изненадват с мисловните си способности и често проявяват способността си да правят няколко неща едновременно. Понякога изглежда, че до вас има повече от един човек.

ВЕЗНИ: Върховният израз на красота и мъдрост, подправен с артистичност. Везните знаят как да бъдат безпристрастни по-добре от другите и да разгледат ситуацията възможно най-пълно. Докато чувствата им не бъдат наранени.

ВОДОЛЕЙ: представителите на този Знак имат изключително нестандартно мислене, те са движещата сила на прогреса. Тяхната непрактичност може да досажда, но до голяма степен благодарение на Водолеите светът се обновява.

ВОДНИ ЗНАЦИ
Представителите на този елемент са толкова дълбоко чувствителни, че малко хора изобщо са мечтали за това. Тяхната способност е да се ориентират перфектно в света на човешките чувства и емоции, докато те имат способността да се разбират в най-трудните ситуации. Те най-добре усещат енергията на другите хора и са съпричастни. Това им помага да спечелят събеседника и ако е необходимо – и да ударят най-чувствителното място, избирайки правилните думи.

РАК: Енергията е свързана със защита. Той действа постоянно: на първо място, непроницаемата му обвивка защитава самия Рак, а в извънредни ситуации той е в състояние ефективно да защити близките си.

СКОРПИОН: това е най-проницателният от всички водни знаци и в същото време напълно неконтролируем. Цялата му енергия е насочена към унищожение. Освен това те са Скорпионите са способни ефективно да съхраняват идеи и да се маскират като никой друг.

РИБИ: Често се казва, че представителите на този знак са склонни да имат паранормални сили. Те се сливат най-добре със съществуващата среда и ситуация, а също така дълбоко разбират на интуитивно ниво чувствата на другия човек.

Източник: За жената

Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.