Мощната енергия на зодията
Дата на публикуване: 08.04.2021
мощната енергия

Мощната енергия на зодията може да бъде много различна. Разделяйки се на четири елемента, зодиакалните знаци носят силата му по различни начини. Разберете каква енергия притежава вашата зодия.
ОГНЕНИ ЗНАЦИ: Огнените знаци са импулсивни и изключително енергични. Те са активни, страстни по природа и най-често се оказват в центъра на вниманието. Общото им качество е желанието за лидерство. Тъй като енергията на Огнените знаци е много активна, понякога трябва да се почисти.
ОВЕН: Може би най-активният от огнените знаци на зодиака. Тяхната енергия по същество е неугасима. Те са родени лидери.
ЛЪВ: по-меки от Овните, те са по-методични. Те се управляват от Слънцето и традиционно техният спътник се счита за даряващ с късмет.
СТРЕЛЕЦ: енергията им не е еднородна: те обикновено могат да пламнат неочаквано и също така да се охладят неочаквано. Но те винаги удрят целта ясно.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ
По активна енергия те отстъпват на Огнените знаци. Но Знаците на Земята реабилитират факта, че постигат всичко постепенно и упорито, което понякога ги прави изключително упорити в очите на другите. И причината за всичко е тяхната равномерна и балансирана енергия.
ТЕЛЕЦ: те привличат семейното благополучие и стабилност по-забележимо от другите, въпреки че понякога имат експлозивен характер. Тяхната сила е в надеждността.
ДЕВА: неслучайно те са редом с Везните в зодиакалния кръг: това много напомня на богинята на справедливостта Темида. Те са наистина честни и изключително трудолюбиви.
КОЗИРОГ: може би представителите на този Знак повече от другите в тази група показват качеството на лидер, дори понякога да предполага скрито лидерство. Перфекционисти по природа, те не се спират към целта.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ
Можем да кажем, че представителите на този елемент олицетворяват мисленето и интелигентността в най-чистата им форма. В много отношения те са непостоянни и неуловими. Тяхната насока е иновациите, идеите и дипломацията.

БЛИЗНАЦИ: те винаги изненадват с мисловните си способности и често проявяват способността си да правят няколко неща едновременно. Понякога изглежда, че до вас има повече от един човек.

ВЕЗНИ: Върховният израз на красота и мъдрост, подправен с артистичност. Везните знаят как да бъдат безпристрастни по-добре от другите и да разгледат ситуацията възможно най-пълно. Докато чувствата им не бъдат наранени.

ВОДОЛЕЙ: представителите на този Знак имат изключително нестандартно мислене, те са движещата сила на прогреса. Тяхната непрактичност може да досажда, но до голяма степен благодарение на Водолеите светът се обновява.

ВОДНИ ЗНАЦИ
Представителите на този елемент са толкова дълбоко чувствителни, че малко хора изобщо са мечтали за това. Тяхната способност е да се ориентират перфектно в света на човешките чувства и емоции, докато те имат способността да се разбират в най-трудните ситуации. Те най-добре усещат енергията на другите хора и са съпричастни. Това им помага да спечелят събеседника и ако е необходимо – и да ударят най-чувствителното място, избирайки правилните думи.

РАК: Енергията е свързана със защита. Той действа постоянно: на първо място, непроницаемата му обвивка защитава самия Рак, а в извънредни ситуации той е в състояние ефективно да защити близките си.

СКОРПИОН: това е най-проницателният от всички водни знаци и в същото време напълно неконтролируем. Цялата му енергия е насочена към унищожение. Освен това те са Скорпионите са способни ефективно да съхраняват идеи и да се маскират като никой друг.

РИБИ: Често се казва, че представителите на този знак са склонни да имат паранормални сили. Те се сливат най-добре със съществуващата среда и ситуация, а също така дълбоко разбират на интуитивно ниво чувствата на другия човек.

Източник: За жената

Още новини
Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната я прави чиста и блесяща. Що се отнася до поддържането на дома ми чист, почистването на тоалетната е най-малкото ми любимо нещо, предполагам и на вас. Наскоро споменах това на съседката си. Тя, без да се замисли два пъти, ми препоръча да направя...

повече информация
Пречистваща молитва

Пречистваща молитва

Пречистваща молитва за здраве и против нещастие. Вдишайте дълбоко, успокойте се и помислете за себе си и вашите близки. След като постигнете покой, прочетете тази молитва 7 пъти. Нейната сила затваря нещастието и болестите зад 7 ключалки. Представете си, че вашият...

повече информация
Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски - няма как да не сте го опитвали. Боб в гърне -традиционно и много вкусно ястие. Няма български дом, в който тази гозба да не е на почит. Всяка домакиня има свой начин за приготвяне на боб, но аз ще ви предложа моя. Уверявам ви, че ще ви...

повече информация
Баба съди внучката си

Баба съди внучката си

Баба съди родната си внучка и съпруга й за 32 893 лв. и иска разваляне на договор за покупко-продажба на апартамент, който освен това има и акт за дарение. За семейните войни, които сега започват и в храма на Темида, ни разказа Айгюн Османов. Той е съпруг на Надежда,...

повече информация
Advertisements
Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет направи феноменът Божидар Караджов. Две седмици минаха от парламентарните избори, а бъдещият кабинет все още изглежда като нерешима енигма. Някои от парламентарно представените партии вече направиха заявки какво правителство биха...

повече информация
Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент според бившия президент Росен Плевнелиев. "Задача на европейските и продемократични сили в България е да извадят много силна кандидатура на президентските избори, за да имаме президент демократ, а не популист. Това е голямата битка, която...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.