Мощната енергия на зодията
Дата на публикуване: 08.04.2021
мощната енергия

Мощната енергия на зодията може да бъде много различна. Разделяйки се на четири елемента, зодиакалните знаци носят силата му по различни начини. Разберете каква енергия притежава вашата зодия.
ОГНЕНИ ЗНАЦИ: Огнените знаци са импулсивни и изключително енергични. Те са активни, страстни по природа и най-често се оказват в центъра на вниманието. Общото им качество е желанието за лидерство. Тъй като енергията на Огнените знаци е много активна, понякога трябва да се почисти.
ОВЕН: Може би най-активният от огнените знаци на зодиака. Тяхната енергия по същество е неугасима. Те са родени лидери.
ЛЪВ: по-меки от Овните, те са по-методични. Те се управляват от Слънцето и традиционно техният спътник се счита за даряващ с късмет.
СТРЕЛЕЦ: енергията им не е еднородна: те обикновено могат да пламнат неочаквано и също така да се охладят неочаквано. Но те винаги удрят целта ясно.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ
По активна енергия те отстъпват на Огнените знаци. Но Знаците на Земята реабилитират факта, че постигат всичко постепенно и упорито, което понякога ги прави изключително упорити в очите на другите. И причината за всичко е тяхната равномерна и балансирана енергия.
ТЕЛЕЦ: те привличат семейното благополучие и стабилност по-забележимо от другите, въпреки че понякога имат експлозивен характер. Тяхната сила е в надеждността.
ДЕВА: неслучайно те са редом с Везните в зодиакалния кръг: това много напомня на богинята на справедливостта Темида. Те са наистина честни и изключително трудолюбиви.
КОЗИРОГ: може би представителите на този Знак повече от другите в тази група показват качеството на лидер, дори понякога да предполага скрито лидерство. Перфекционисти по природа, те не се спират към целта.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ
Можем да кажем, че представителите на този елемент олицетворяват мисленето и интелигентността в най-чистата им форма. В много отношения те са непостоянни и неуловими. Тяхната насока е иновациите, идеите и дипломацията.

БЛИЗНАЦИ: те винаги изненадват с мисловните си способности и често проявяват способността си да правят няколко неща едновременно. Понякога изглежда, че до вас има повече от един човек.

ВЕЗНИ: Върховният израз на красота и мъдрост, подправен с артистичност. Везните знаят как да бъдат безпристрастни по-добре от другите и да разгледат ситуацията възможно най-пълно. Докато чувствата им не бъдат наранени.

ВОДОЛЕЙ: представителите на този Знак имат изключително нестандартно мислене, те са движещата сила на прогреса. Тяхната непрактичност може да досажда, но до голяма степен благодарение на Водолеите светът се обновява.

ВОДНИ ЗНАЦИ
Представителите на този елемент са толкова дълбоко чувствителни, че малко хора изобщо са мечтали за това. Тяхната способност е да се ориентират перфектно в света на човешките чувства и емоции, докато те имат способността да се разбират в най-трудните ситуации. Те най-добре усещат енергията на другите хора и са съпричастни. Това им помага да спечелят събеседника и ако е необходимо – и да ударят най-чувствителното място, избирайки правилните думи.

РАК: Енергията е свързана със защита. Той действа постоянно: на първо място, непроницаемата му обвивка защитава самия Рак, а в извънредни ситуации той е в състояние ефективно да защити близките си.

СКОРПИОН: това е най-проницателният от всички водни знаци и в същото време напълно неконтролируем. Цялата му енергия е насочена към унищожение. Освен това те са Скорпионите са способни ефективно да съхраняват идеи и да се маскират като никой друг.

РИБИ: Често се казва, че представителите на този знак са склонни да имат паранормални сили. Те се сливат най-добре със съществуващата среда и ситуация, а също така дълбоко разбират на интуитивно ниво чувствата на другия човек.

Източник: За жената

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021 ви вещае период, през който може да възникнат някои изненади. При Близнаците човек, който ги е наранил, ще си получава заслуженото. Това ще им даде усещане за постигната справедливост. А при Лъвовете в близкото им обкръжение ще се...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.