Мощната енергия на зодията
Дата на публикуване: 08.04.2021
мощната енергия

Мощната енергия на зодията може да бъде много различна. Разделяйки се на четири елемента, зодиакалните знаци носят силата му по различни начини. Разберете каква енергия притежава вашата зодия.
ОГНЕНИ ЗНАЦИ: Огнените знаци са импулсивни и изключително енергични. Те са активни, страстни по природа и най-често се оказват в центъра на вниманието. Общото им качество е желанието за лидерство. Тъй като енергията на Огнените знаци е много активна, понякога трябва да се почисти.
ОВЕН: Може би най-активният от огнените знаци на зодиака. Тяхната енергия по същество е неугасима. Те са родени лидери.
ЛЪВ: по-меки от Овните, те са по-методични. Те се управляват от Слънцето и традиционно техният спътник се счита за даряващ с късмет.
СТРЕЛЕЦ: енергията им не е еднородна: те обикновено могат да пламнат неочаквано и също така да се охладят неочаквано. Но те винаги удрят целта ясно.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ
По активна енергия те отстъпват на Огнените знаци. Но Знаците на Земята реабилитират факта, че постигат всичко постепенно и упорито, което понякога ги прави изключително упорити в очите на другите. И причината за всичко е тяхната равномерна и балансирана енергия.
ТЕЛЕЦ: те привличат семейното благополучие и стабилност по-забележимо от другите, въпреки че понякога имат експлозивен характер. Тяхната сила е в надеждността.
ДЕВА: неслучайно те са редом с Везните в зодиакалния кръг: това много напомня на богинята на справедливостта Темида. Те са наистина честни и изключително трудолюбиви.
КОЗИРОГ: може би представителите на този Знак повече от другите в тази група показват качеството на лидер, дори понякога да предполага скрито лидерство. Перфекционисти по природа, те не се спират към целта.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ
Можем да кажем, че представителите на този елемент олицетворяват мисленето и интелигентността в най-чистата им форма. В много отношения те са непостоянни и неуловими. Тяхната насока е иновациите, идеите и дипломацията.

БЛИЗНАЦИ: те винаги изненадват с мисловните си способности и често проявяват способността си да правят няколко неща едновременно. Понякога изглежда, че до вас има повече от един човек.

ВЕЗНИ: Върховният израз на красота и мъдрост, подправен с артистичност. Везните знаят как да бъдат безпристрастни по-добре от другите и да разгледат ситуацията възможно най-пълно. Докато чувствата им не бъдат наранени.

ВОДОЛЕЙ: представителите на този Знак имат изключително нестандартно мислене, те са движещата сила на прогреса. Тяхната непрактичност може да досажда, но до голяма степен благодарение на Водолеите светът се обновява.

ВОДНИ ЗНАЦИ
Представителите на този елемент са толкова дълбоко чувствителни, че малко хора изобщо са мечтали за това. Тяхната способност е да се ориентират перфектно в света на човешките чувства и емоции, докато те имат способността да се разбират в най-трудните ситуации. Те най-добре усещат енергията на другите хора и са съпричастни. Това им помага да спечелят събеседника и ако е необходимо – и да ударят най-чувствителното място, избирайки правилните думи.

РАК: Енергията е свързана със защита. Той действа постоянно: на първо място, непроницаемата му обвивка защитава самия Рак, а в извънредни ситуации той е в състояние ефективно да защити близките си.

СКОРПИОН: това е най-проницателният от всички водни знаци и в същото време напълно неконтролируем. Цялата му енергия е насочена към унищожение. Освен това те са Скорпионите са способни ефективно да съхраняват идеи и да се маскират като никой друг.

РИБИ: Често се казва, че представителите на този знак са склонни да имат паранормални сили. Те се сливат най-добре със съществуващата среда и ситуация, а също така дълбоко разбират на интуитивно ниво чувствата на другия човек.

Източник: За жената

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.