Мрънкането на всяка зодия
Дата на публикуване: 07.05.2020
мрънкането

Мрънкането на всяка зодия

Мрънкането е присъщо за хората, независимо от зодията им. Но има истински мрънкачи. Извинението е човешко. Всички ние имаме недостатъци и всички грешим. Въпреки това, не се ограничавайте и извинявайте само, за да се извините. По-долу е причината, поради която постоянно се извинявате (и защо трябва да спрете) според вашата зодия:
Овен
Непрекъснато се извинявате за вашето свръх активно и арогантно съзнание. Когато имате план или искате да направите нещо, вие сте много директни за вашите желания. Но никога не се извинявайте за любовта си към приключенията или към амбициозното си желание да изследвате.
Телец
Вие непрекъснато се извинявате за вашата спокойна и наблюдаваща природа. Понякога любовта ви към нещата и простотата ви затварят. Въпреки това, никога не трябва да се извинявате, че отделяте време да се грижите за себе си.

Близнаци
Непрекъснато се извинявате за вашата космическа природа и вашата неспособност да се съсредоточите върху едно нещо. Любовта ви към спонтанността и забавлението е просто несравнима. Никога не се извинявайте, че сте се забавлявали и сте следвали собственото си щастие.
Рак
Вие непрекъснато се извинявате за вашето настроение и вашата любов към неприкосновеността на личния живот. Да, не сте точно една отворена книга, но това не е лошо нещо. Никога не се извинявайте, че ви отнема известно време, за да се отворите пред някого.
Лъв
Вие постоянно се извинявате за вашата господствуваща природа. Докато имате силна ръководна личност, не трябва постоянно да се извинявате за това. Бъдете силни. Бъдете смели. Бъдете себе си.

Дева

Непрекъснато се извинявате за невероятното си чувство за хумор. Понякога сте прекалено сериозни и друг път сте супер забавни. Докато все още работите върху разбирането на чувството си за хумор, никога не се извинявайте за това.

Везни

Вие непрекъснато се извинявате за факта, че сте толкова заети. Имате такъв голям обществен кръг и толкова много любими приятели, че понякога нямате достатъчно време за всички. Но никога не се извинявай за социалния си живот. Бъдете щастливи за вашите приятели, ще им се даде време в крайна сметка.

Скорпион

Непрекъснато се извинявате за разнообразната си емоция. Понякога сте напълно добре, а в други моменти сте разочаровани, нетърпеливи и нервни. Докато тялото ви постоянно зарежда тази електрическа енергия, никога не се чувствайте несигурни относно емоциите си.

Стрелец

Вие постоянно се извинявате, че правите всичко в шега. Има сериозни моменти в живота и понякога имате проблеми с изключването на вашата шега страна. Макар че е важно да разпознаете кога трябва да сте сериозни и зрели, не губете зрението на вашата игрива природа.

Козирог

Вие не сте човек, който непрекъснато се извинява за нещо, но вие се справяте с грешките си, когато ги правите. Имате гордост и почтеност, а това е по-ценно от желанието винаги да сте перфектни.

Водолей

Вие непрекъснато се извинявате за това, че обяснявате нещо. Обичате да разказвате загадки или да използвате интелекта си, за да обясните история или да решите проблем.

Риби

Вие непрекъснато се извинявате, че сте отишли ​​в собствения си свят. Понякога умът ви може да ви накара да се отдалечите от действителността. Но никога не се извинявайте, че сте намерили музата си и сте и позволили да ви отведе във вашия собствен свят.

Източник: Всяка жена

Още новини
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бог

Юксел Кадриев вярва в Бога. „Трябва да сме благодарни та Бог, че се събуждаме здрави и въобще започваме деня си. Сьщо така, че ни позволява да заспим в спокойствие. Винаги има нeщо, което осмисля деня ти“, сподели оrкровение Юксел Кадриев. Оказа се, че журналистът е...

повече информация
Писмо от Щатите

Писмо от Щатите

Писмо от Щатите пристигна до българка след като пътува 49 години. Това разказа пред бТВ Даниела Николаева. Тя живее от пет години на ул. Баба Илийца в столичния квартал Лагера. Преди няколко дни тя изненадващо намира в пощенската си кутия писмо, изпратено на 19...

повече информация
Advertisements
Жени на 40 изглеждат като момичета

Жени на 40 изглеждат като момичета

Жени на 40 изглеждат като момичета, а други вече са баби. Защо се случва това? И не, не касае използването на козметика и процедури. Ето няколко причини, поради които много жени на четиридесет години се смятат, а и изглеждат като баби: 1. Човек получава усещането, че...

повече информация
Северна Добруджа се дава на Румъния

Северна Добруджа се дава на Румъния

Северна Добруджа се дава на Румъния. През 1978 г. изтекъл 100-годишният договор, но Брежнев казал на Първия, че не иска да се кара с Чаушеску. Страх го било да не напусне соцлагера. След знаменателните победи на Трета армия под командването на генерал Стефан Тошев и...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.