Мрънкането на всяка зодия
мрънкането

Мрънкането на всяка зодия

Мрънкането е присъщо за хората, независимо от зодията им. Но има истински мрънкачи. Извинението е човешко. Всички ние имаме недостатъци и всички грешим. Въпреки това, не се ограничавайте и извинявайте само, за да се извините. По-долу е причината, поради която постоянно се извинявате (и защо трябва да спрете) според вашата зодия:
Овен
Непрекъснато се извинявате за вашето свръх активно и арогантно съзнание. Когато имате план или искате да направите нещо, вие сте много директни за вашите желания. Но никога не се извинявайте за любовта си към приключенията или към амбициозното си желание да изследвате.
Телец
Вие непрекъснато се извинявате за вашата спокойна и наблюдаваща природа. Понякога любовта ви към нещата и простотата ви затварят. Въпреки това, никога не трябва да се извинявате, че отделяте време да се грижите за себе си.

Близнаци
Непрекъснато се извинявате за вашата космическа природа и вашата неспособност да се съсредоточите върху едно нещо. Любовта ви към спонтанността и забавлението е просто несравнима. Никога не се извинявайте, че сте се забавлявали и сте следвали собственото си щастие.
Рак
Вие непрекъснато се извинявате за вашето настроение и вашата любов към неприкосновеността на личния живот. Да, не сте точно една отворена книга, но това не е лошо нещо. Никога не се извинявайте, че ви отнема известно време, за да се отворите пред някого.
Лъв
Вие постоянно се извинявате за вашата господствуваща природа. Докато имате силна ръководна личност, не трябва постоянно да се извинявате за това. Бъдете силни. Бъдете смели. Бъдете себе си.

Дева

Непрекъснато се извинявате за невероятното си чувство за хумор. Понякога сте прекалено сериозни и друг път сте супер забавни. Докато все още работите върху разбирането на чувството си за хумор, никога не се извинявайте за това.

Везни

Вие непрекъснато се извинявате за факта, че сте толкова заети. Имате такъв голям обществен кръг и толкова много любими приятели, че понякога нямате достатъчно време за всички. Но никога не се извинявай за социалния си живот. Бъдете щастливи за вашите приятели, ще им се даде време в крайна сметка.

Скорпион

Непрекъснато се извинявате за разнообразната си емоция. Понякога сте напълно добре, а в други моменти сте разочаровани, нетърпеливи и нервни. Докато тялото ви постоянно зарежда тази електрическа енергия, никога не се чувствайте несигурни относно емоциите си.

Стрелец

Вие постоянно се извинявате, че правите всичко в шега. Има сериозни моменти в живота и понякога имате проблеми с изключването на вашата шега страна. Макар че е важно да разпознаете кога трябва да сте сериозни и зрели, не губете зрението на вашата игрива природа.

Козирог

Вие не сте човек, който непрекъснато се извинява за нещо, но вие се справяте с грешките си, когато ги правите. Имате гордост и почтеност, а това е по-ценно от желанието винаги да сте перфектни.

Водолей

Вие непрекъснато се извинявате за това, че обяснявате нещо. Обичате да разказвате загадки или да използвате интелекта си, за да обясните история или да решите проблем.

Риби

Вие непрекъснато се извинявате, че сте отишли ​​в собствения си свят. Понякога умът ви може да ви накара да се отдалечите от действителността. Но никога не се извинявайте, че сте намерили музата си и сте и позволили да ви отведе във вашия собствен свят.

Източник: Всяка жена

Още новини
Цветовете на завесите

Цветовете на завесите

Цветовете на завесите влияят на домакинството. Всяка къща има завеси, завеси, завеси. Не само за красота и любопитни очи, хората ги окачват на прозорците. Нашите мъдри предци са вярвали, че завесите предпазват от зло, добавят здраве и радост към живота, дават пари и...

повече информация
Личната свобода я няма

Личната свобода я няма

Личната свобода е най-важна за човек. Човек е свободен да управлява живота си както иска. Ако иска да работи - работи, ако иска да обича и гради семейство - прави и това. Тоест ние имаме право на избор. Но ето че сега се намирам в ситуация, в която нямам право да...

повече информация
Качих първия си стопаджия

Качих първия си стопаджия

Качих първия си стопаджия. Георги, на 68 години от Ямбол. Докато го возех, му задавах въпроси, и той с лекота и тъга отгаваряше. Цитирам всичко, което ми каза. - Здравей, за къде си? - За Слънчев Бряг, хотел Арда. - Защо пътуваш на стоп от Поморие до Слънчев Бряг? -...

повече информация
Дъщеря не е виждала баща си

Дъщеря не е виждала баща си

Дъщеря не е виждала баща си цели 8 години. Така започва моят тъжен разказ. Казвам се Александра и съм щастливо омъжена. Със съпруга ми се запознахме няколко месеца след развода му. Влюбихме се от пръв поглед - открихме, че просто сме един за друг. От първия си брак...

повече информация
Advertisements
Бащата учи дъщерята

Бащата учи дъщерята

Бащата учи дъщерята цял живот. Връзката между родител и дете е силна и понякога, почти непоклатима. Всеизвестен факт е обаче, че бащите са по-близки с дъщерите си, а майките – със синовете. Уроците и нещата, на които нашите родители ни учат, понякога от ранна детска...

повече информация
Жената Везни е мъдра и царствена

Жената Везни е мъдра и царствена

Жената Везни – мъдра и царствена. Ако мъдрият цар Соломон беше жена, то със сигурност щеше да бъде жена от зодия Везни. Мъдра, логична и ценяща баланса, тази жена е създадена, за да внася ред в живота на хората. Нейният символ е везната, и именно тя и помага да взима...

повече информация
Advertisements