Най-големите кръшкачи
Дата на публикуване: 11.11.2020
най-големите кръшкачи

Най-големите кръшкачи в зодиака. Въпреки че любовта е за двама, не винаги това правило остава така. Изневярата в днешно време е просто ежедневие за много хора, които могат да целунат сутрин съпругата си, а след няколко часа да дават ласки на любовницата си.
Според астролозите представителите на 6 зодии са просто безскрупулни в това отношение. Те могат да ви предадат във всеки един момент, а вие е добре да си имате едно наум, ако сте във връзка с такъв човек.
В следващите редове ще ви обясним кои са най-големите кръшкачи и защо.
Близнаци
Представителите на този знак са променливи хора, които искат да опитат от всичко в живота. Почти всеки, който почетка егото им и прекали с комплиментите по техен адрес, може да наклони везните натам, че Близнаците да кръшнат. Самите представители на този знак така или иначе почти никога не се чувстват готови да принадлежат само на едно човешко същество.

Стрелец
Най-неуловимият и свободолюбив знак в хороскопа е този. Стрелците са хора, които мразят скуката и монотонноста, както и условията. Това пък от своя страна често води до факта, че понятията “лоялност” и “преданост” не съществуват за тях.
Днес те могат да ви се обяснят в любов, а утре дори да не си вдигнат телефона. защото им е скучно и са си намерили друго занимание или нещо с друг човек.
Риби
Те са способни на всякакво предателство. Понякога дори те самите не се разбират. Повечето пъти се разкъсвани от вътрешни съмнения, които често не им позволяват да заемат ясна позиция и категорично решение.
Често се опитват да стоят на два стола, докато решат какво точно искат.

Овен

Представителите на този знак са много ревниви. Измамата може да ги възпламени, но те все пак са в състояние да простят. В същото време Овните са способни на предателство в пристъп на страст. За тях е много трудно да се справят с вътрешните си импулси.

Водолей

Представителите на този знак обожават личната си свобода. Често за тях моногамията е просто плод на остаряло мислене и ограниченост. Самите те рядко ревнуват и не биха ограничавали човека до себе си. Ако искат да направят нещо с друг човек, няма сила, която да ги спре.

Везни

Те често се затрудняват да решат какво искат, особено когато става въпрос за любовния им живот. За да се решат за сериозни отношения им е нужно много време и солиден брой часове на размисъл.

Ако обаче има няколко обекта, между които Везната се колебае, то нищо чудно да плете на няколко стана и дълго време да се чуди точно какво и с кого всъщност иска.

Източник: Борбабг

Още новини
Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана

Лили Иванова критикувана след концерта си в Пловдив. Певицата ни планира да слезе от сцената след финала на турнето си, което тече в момента. Естрадната икона е обявила пред екипа си, че това са последните големи спектакли, които прави. 82-годишната легенда явно...

повече информация
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Месечен хороскоп октомври 2021

Месечен хороскоп октомври 2021

Месечен хороскоп октомври 2021 ви вещае период, през който ще настъпят промени при някои зодии. Не прибързвайте с взимането на решения. Започваме от зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп октомври 2021 за Овните октомври ще бъде месец на любовта. Звездите ще ви...

повече информация
Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021

Дневен хороскоп 28 септември 2021 предвещава ден, в който е доре да се вглеждате повече в детайлите, за да не пропуснете нещо важно. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021

Дневен хороскоп 25 септември 2021 ви вещае ден, в който е добре да намерите време да се разведрите и да се отпуснете. Бъдете по-внимателни в действията си и не се предоверявайте на никого. Стартираме със зодия Овен. Според нашия дневен хороскоп 25 септември 2021 в...

повече информация
Дневен хороскоп 29 септември 2021

Дневен хороскоп 29 септември 2021

Дневен хороскоп 29 септември 2021 ви вещае ден, в който трябва да намерите начин да бъдете себе си. Отпуснете се и така ще действате по-уверено. За повечето зодии денят ще е спокоен, а за някои дори и скучен и монотонен. Намерете време да се видите с някой стар...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.