Най-големите кръшкачи
Дата на публикуване: 11.11.2020
най-големите кръшкачи

Най-големите кръшкачи в зодиака. Въпреки че любовта е за двама, не винаги това правило остава така. Изневярата в днешно време е просто ежедневие за много хора, които могат да целунат сутрин съпругата си, а след няколко часа да дават ласки на любовницата си.
Според астролозите представителите на 6 зодии са просто безскрупулни в това отношение. Те могат да ви предадат във всеки един момент, а вие е добре да си имате едно наум, ако сте във връзка с такъв човек.
В следващите редове ще ви обясним кои са най-големите кръшкачи и защо.
Близнаци
Представителите на този знак са променливи хора, които искат да опитат от всичко в живота. Почти всеки, който почетка егото им и прекали с комплиментите по техен адрес, може да наклони везните натам, че Близнаците да кръшнат. Самите представители на този знак така или иначе почти никога не се чувстват готови да принадлежат само на едно човешко същество.

Стрелец
Най-неуловимият и свободолюбив знак в хороскопа е този. Стрелците са хора, които мразят скуката и монотонноста, както и условията. Това пък от своя страна често води до факта, че понятията “лоялност” и “преданост” не съществуват за тях.
Днес те могат да ви се обяснят в любов, а утре дори да не си вдигнат телефона. защото им е скучно и са си намерили друго занимание или нещо с друг човек.
Риби
Те са способни на всякакво предателство. Понякога дори те самите не се разбират. Повечето пъти се разкъсвани от вътрешни съмнения, които често не им позволяват да заемат ясна позиция и категорично решение.
Често се опитват да стоят на два стола, докато решат какво точно искат.

Овен

Представителите на този знак са много ревниви. Измамата може да ги възпламени, но те все пак са в състояние да простят. В същото време Овните са способни на предателство в пристъп на страст. За тях е много трудно да се справят с вътрешните си импулси.

Водолей

Представителите на този знак обожават личната си свобода. Често за тях моногамията е просто плод на остаряло мислене и ограниченост. Самите те рядко ревнуват и не биха ограничавали човека до себе си. Ако искат да направят нещо с друг човек, няма сила, която да ги спре.

Везни

Те често се затрудняват да решат какво искат, особено когато става въпрос за любовния им живот. За да се решат за сериозни отношения им е нужно много време и солиден брой часове на размисъл.

Ако обаче има няколко обекта, между които Везната се колебае, то нищо чудно да плете на няколко стана и дълго време да се чуди точно какво и с кого всъщност иска.

Източник: Борбабг

Още новини
Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра

Причина за мъжка изневяра. В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на мечтите си, той е мил, умен, готин, грижовен. Всичко е като в приказка, но след известно време разбирате тъжната истина - той вече е женен! Това, че мъжете изневеряват, отдавна не изненадва...

повече информация
Раждането в Англия

Раждането в Англия

Раждането в Англия е различно с това в България. Преди няколко месеца приятелка ме помоли да я придружа на предстоящото й раждане. Разбира се, приех. Едно от най-важните неща на моето раждане беше присъствието на близък човек до мен. Аз самата имах страхотно раждане в...

повече информация
Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията

Номенклатурата лъже за радиацията, но яде месо от Австралия и пие чиста вода. С хеликоптер търсят безопасни места за управниците. Те, разбира се, ще отрекат. Винаги отричат!“, тази реплика произнася точно преди да се самоубие проф. Легасов, главен герой в сериала...

повече информация
Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен

Павел Попандов е омерзен от дъното на душата си от изказването на Александър Йорданов. Коментарът му пред нашата медия е по повод думите на политика, че за него датата 3 март не значи нищо. По-рано днес Александър Йорданов застъпи яростно тезата, че България не би...

повече информация
Advertisements
Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова

Асен Блатечки и Диляна Попова са като котка и мишка в живота. Моделът Диляна Попова за първи път проговори публично за перипетиите във връзката й с Асен Блатечки, променливите им отношения и разкри детайли в отношенията им. Най-тежкият момент в живота й бил след...

повече информация
Отричането на турското робство

Отричането на турското робство

"Отричането на турското робство е престъпно. А Отричането на Холокоста е престъпление и трябва да се разглежда като такова!" – възмущават се с най-голямо основание от израелското посолство срещу глупаво предаване по БНТ, водено от… посредствен водещ – 65 годишен...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.