Най-големите кръшкачи
Дата на публикуване: 11.11.2020
най-големите кръшкачи

Най-големите кръшкачи в зодиака. Въпреки че любовта е за двама, не винаги това правило остава така. Изневярата в днешно време е просто ежедневие за много хора, които могат да целунат сутрин съпругата си, а след няколко часа да дават ласки на любовницата си.
Според астролозите представителите на 6 зодии са просто безскрупулни в това отношение. Те могат да ви предадат във всеки един момент, а вие е добре да си имате едно наум, ако сте във връзка с такъв човек.
В следващите редове ще ви обясним кои са най-големите кръшкачи и защо.
Близнаци
Представителите на този знак са променливи хора, които искат да опитат от всичко в живота. Почти всеки, който почетка егото им и прекали с комплиментите по техен адрес, може да наклони везните натам, че Близнаците да кръшнат. Самите представители на този знак така или иначе почти никога не се чувстват готови да принадлежат само на едно човешко същество.

Стрелец
Най-неуловимият и свободолюбив знак в хороскопа е този. Стрелците са хора, които мразят скуката и монотонноста, както и условията. Това пък от своя страна често води до факта, че понятията “лоялност” и “преданост” не съществуват за тях.
Днес те могат да ви се обяснят в любов, а утре дори да не си вдигнат телефона. защото им е скучно и са си намерили друго занимание или нещо с друг човек.
Риби
Те са способни на всякакво предателство. Понякога дори те самите не се разбират. Повечето пъти се разкъсвани от вътрешни съмнения, които често не им позволяват да заемат ясна позиция и категорично решение.
Често се опитват да стоят на два стола, докато решат какво точно искат.

Овен

Представителите на този знак са много ревниви. Измамата може да ги възпламени, но те все пак са в състояние да простят. В същото време Овните са способни на предателство в пристъп на страст. За тях е много трудно да се справят с вътрешните си импулси.

Водолей

Представителите на този знак обожават личната си свобода. Често за тях моногамията е просто плод на остаряло мислене и ограниченост. Самите те рядко ревнуват и не биха ограничавали човека до себе си. Ако искат да направят нещо с друг човек, няма сила, която да ги спре.

Везни

Те често се затрудняват да решат какво искат, особено когато става въпрос за любовния им живот. За да се решат за сериозни отношения им е нужно много време и солиден брой часове на размисъл.

Ако обаче има няколко обекта, между които Везната се колебае, то нищо чудно да плете на няколко стана и дълго време да се чуди точно какво и с кого всъщност иска.

Източник: Борбабг

Още новини
Месецът на раждане

Месецът на раждане

Месецът на раждане закрива характерът на човек. Много хора вярват в астрологията и в знаците от зодиака и влиянието им върху характера ни. Повечето учени и психолози са на мнението, че всъщност месецът на раждане е определящ за бъдещето и живота на даден индивид. Факт...

повече информация
Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са от три зодии

Манипулаторите са най-често от три зодии. Това са зодиите, които над всичко поставят интересите си и ако нещо не е свързано с тях, не си мръдват и пръста, не създават приятелства и познанства, изобщо нища, ако няма да имат някаква полза след това. На почетното трето...

повече информация
Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж за Ковид19

Български доктор в Париж с интересна позиция за Ковид19. Д-р Елена Радева работи от 20 години във Франция. Завършила е медицина в България и е работила тук, после е специализирала и в Монпелие. Съпругът ѝ също е лекар във Франция. Написаното от нея разкрива непозната...

повече информация
Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа

Запознахме се в социалната мрежа, но нещата не се развиха по правилният начин. Знаех, че така ще стане някой ден. Беше повече от очевидно. Видях ги на неговия „статус“. Лично той беше качил снимката преди няколко дни. Въпреки че не обичам да го следя в социалните...

повече информация
Advertisements
Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен

Седмокласник спаси възрастен човек. Ученик в седми клас от Профилираната природо-математическа гимназия в Ловеч с бързи и адекватни действия е спасил човешки живот, съобщиха от пресцентъра на общината. Според медицинските специалисти реакциите на Николай са помогнали...

повече информация
Археолози откриха 160 ковчега

Археолози откриха 160 ковчега

Археолози откриха 160 ковчега в рамките на 3 месеца. Преди хиляди години древните египтяни са били погребвани в Сакара, древен град на мъртвите. Свещениците ги поставяли в дървени кутии, украсени с йероглифи, а саркофазите били запечатвани и погребвани в гробници,...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.