Най-грижовните баби според зодията им
Дата на публикуване: 24.01.2020
най-грижовните баби

Най-грижовните баби според зодията им

Най-грижовните баби са мечта за всички. За нас, българите, бабите и дядовците са нещо специално – на кого другиго да разчитаме за помощ с децата и домакинствтото, ако не на своите възрастни родители? А те с радост се отзовават, за разлика от “колегите” си в Западния свят, които предпочитат да си гледат старините и да обикалят света. Съгласете се, че няма по-хубаво от това да съберем огромното семейство на една маса и да прекараме топла, семейна вечер!
Но дори и бабите са различни. Някои се отдават на внуците си безрезервно, други предпочитат да не влагат прекалено много енергия в грижата за децата на децата си.
Днес ще ви разкажем кои са супер бабите в хороскопа – ето най-всеотдайните баби за внуците си.

Водолей
Ако баба ви е Водолей, тогава ще се съгласите с нас, че сте невероятни късметлии! Никога не скучаеш с нея, защото в детска възраст ти разказва такива приказки, за които никой не е чувал.
По-големите деца, баба-Водолей води по театри и музеи, развивайки ги на интелектуално и културно ниво.
Тя дори се грижи за възрастните внуци и винаги ще ви дава правилния съвет. Бабата-Водолей знае как да се адаптира към всяка възраст на внука си и да стане негов истински приятел.
Близнаци
Бабата-Близнак учи внуците си да бъдат смели, да не се страхуват от желанията си и да имат собствена гледна точка за всичко. Тя живее в днешния ден и се опитва да вземе от живота всичко, за да научи след това и близките си. Благодарение на този подход към живота, тя винаги е в добро настроение. Тази баба не стои на едно място и постоянно измисля нови идеи за внуците си.

Рак

Баба, родена под знака на Рак, наистина е най-грижливата жена на света! Нейните внуци винаги са нахранени и напоени, а вратата на къщата ѝ винаги е отворена за роднини и приятели. От ранна възраст Ракът отделя голяма част от времето си на близките си, а основната цел в живота й е да изгради силно семейство.
Първоначално тя е грижовна майка и съпруга, а с появата на внуците в сърцето й се открива още повече място. С такава баба няма как да пропаднете!
Разбира се, знакът на зодиака не е единственото нещо, което влияе на това каква баба ще станете (или сте станали). Но ще се съгласите ли, че има нещо вярно в този хороскоп?

Източник: За жената

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.