Най-грижовните баби според зодията им
Дата на публикуване: 24.01.2020
най-грижовните баби

Най-грижовните баби според зодията им

Най-грижовните баби са мечта за всички. За нас, българите, бабите и дядовците са нещо специално – на кого другиго да разчитаме за помощ с децата и домакинствтото, ако не на своите възрастни родители? А те с радост се отзовават, за разлика от “колегите” си в Западния свят, които предпочитат да си гледат старините и да обикалят света. Съгласете се, че няма по-хубаво от това да съберем огромното семейство на една маса и да прекараме топла, семейна вечер!
Но дори и бабите са различни. Някои се отдават на внуците си безрезервно, други предпочитат да не влагат прекалено много енергия в грижата за децата на децата си.
Днес ще ви разкажем кои са супер бабите в хороскопа – ето най-всеотдайните баби за внуците си.

Водолей
Ако баба ви е Водолей, тогава ще се съгласите с нас, че сте невероятни късметлии! Никога не скучаеш с нея, защото в детска възраст ти разказва такива приказки, за които никой не е чувал.
По-големите деца, баба-Водолей води по театри и музеи, развивайки ги на интелектуално и културно ниво.
Тя дори се грижи за възрастните внуци и винаги ще ви дава правилния съвет. Бабата-Водолей знае как да се адаптира към всяка възраст на внука си и да стане негов истински приятел.
Близнаци
Бабата-Близнак учи внуците си да бъдат смели, да не се страхуват от желанията си и да имат собствена гледна точка за всичко. Тя живее в днешния ден и се опитва да вземе от живота всичко, за да научи след това и близките си. Благодарение на този подход към живота, тя винаги е в добро настроение. Тази баба не стои на едно място и постоянно измисля нови идеи за внуците си.

Рак

Баба, родена под знака на Рак, наистина е най-грижливата жена на света! Нейните внуци винаги са нахранени и напоени, а вратата на къщата ѝ винаги е отворена за роднини и приятели. От ранна възраст Ракът отделя голяма част от времето си на близките си, а основната цел в живота й е да изгради силно семейство.
Първоначално тя е грижовна майка и съпруга, а с появата на внуците в сърцето й се открива още повече място. С такава баба няма как да пропаднете!
Разбира се, знакът на зодиака не е единственото нещо, което влияе на това каква баба ще станете (или сте станали). Но ще се съгласите ли, че има нещо вярно в този хороскоп?

Източник: За жената

Още новини
Металокерамика срещу цирконий

Металокерамика срещу цирконий

За да може да направим избор трябва да се запознаем с малко повече информация. Какво е металокерамиката ? Това е метална конструкция, в повечето случаи съдържа никел, който е силен алерген. Той в повечето случай води до възпаление на венеца и лош дъх. Върху металната...

повече информация
Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021 ви вещае приятна седмица, в която не трябва да действате прибързано. Не е лошо да обръщате повече внимание на семейството и хората, на които държите. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са...

повече информация
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние е трудна за поддържане. Много хора са на мнение, че връзките от разстояние никога не се получават, защото накрая всичко става твърде сложно. Да, връзките от разстояние могат да бъдат сложни, но ако решите да вложите повече усилия, ще видите, че си...

повече информация
Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии с 4 според астролозите. С*ксът и любовта вървят ръка за ръка. Е, не във всеки случай, но е по-добре когато това е така. Но замисляли ли сте се защо някои хора са верни на половинките си до гроб, а други кръшкат при първа възможност? Е, според...

повече информация
Advertisements
Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си. Чуя ли някой да казва, че животът е само един и има право да си го живее, както си иска, ми прилошава. Защото имам дъщеря, която е същата стока. Не е моя родна, но съм я отгледала и затова ме е срам, че съм принудена да прикривам мръсотиите й....

повече информация
Плесента и мухълът

Плесента и мухълът

Плесента и мухълът са неразделна част от природната среда. На открито, плесените и мухълът играят много важна роля в природата, за да разграждат органичната материя, като падналите листа и мъртвите дървета, но на закрито, мухълът трябва да се избягва. Той се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.