Най-грижовните баби според зодията им
Дата на публикуване: 24.01.2020
най-грижовните баби

Най-грижовните баби според зодията им

Най-грижовните баби са мечта за всички. За нас, българите, бабите и дядовците са нещо специално – на кого другиго да разчитаме за помощ с децата и домакинствтото, ако не на своите възрастни родители? А те с радост се отзовават, за разлика от “колегите” си в Западния свят, които предпочитат да си гледат старините и да обикалят света. Съгласете се, че няма по-хубаво от това да съберем огромното семейство на една маса и да прекараме топла, семейна вечер!
Но дори и бабите са различни. Някои се отдават на внуците си безрезервно, други предпочитат да не влагат прекалено много енергия в грижата за децата на децата си.
Днес ще ви разкажем кои са супер бабите в хороскопа – ето най-всеотдайните баби за внуците си.

Водолей
Ако баба ви е Водолей, тогава ще се съгласите с нас, че сте невероятни късметлии! Никога не скучаеш с нея, защото в детска възраст ти разказва такива приказки, за които никой не е чувал.
По-големите деца, баба-Водолей води по театри и музеи, развивайки ги на интелектуално и културно ниво.
Тя дори се грижи за възрастните внуци и винаги ще ви дава правилния съвет. Бабата-Водолей знае как да се адаптира към всяка възраст на внука си и да стане негов истински приятел.
Близнаци
Бабата-Близнак учи внуците си да бъдат смели, да не се страхуват от желанията си и да имат собствена гледна точка за всичко. Тя живее в днешния ден и се опитва да вземе от живота всичко, за да научи след това и близките си. Благодарение на този подход към живота, тя винаги е в добро настроение. Тази баба не стои на едно място и постоянно измисля нови идеи за внуците си.

Рак

Баба, родена под знака на Рак, наистина е най-грижливата жена на света! Нейните внуци винаги са нахранени и напоени, а вратата на къщата ѝ винаги е отворена за роднини и приятели. От ранна възраст Ракът отделя голяма част от времето си на близките си, а основната цел в живота й е да изгради силно семейство.
Първоначално тя е грижовна майка и съпруга, а с появата на внуците в сърцето й се открива още повече място. С такава баба няма как да пропаднете!
Разбира се, знакът на зодиака не е единственото нещо, което влияе на това каква баба ще станете (или сте станали). Но ще се съгласите ли, че има нещо вярно в този хороскоп?

Източник: За жената

Още новини
Домашни средства против кашлица

Домашни средства против кашлица

Домашни средства против кашлица – по-добри от лекарствата. Много хора се борят с кашлица и настинки през студените месеци. Чаша мляко с кромид лук винаги могат да бъдат много по-ефективни от лекарствата от аптеката – особено когато става въпрос за началото на...

повече информация
Осъдени души на Димитър Димов

Осъдени души на Димитър Димов

Осъдени души на Димитър Димов е един от най-запомнящите се български романи. Той е издаден през 1945 г. Получава държавна награда, преведен е на сърбохърватски, унгарски и полски език и е екранизиран. Случайно запознанство с представител на Йезуитския орден в Испания...

повече информация
Без майчина ласка и любов

Без майчина ласка и любов

Без майчина ласка и любов се живее трудно и тъжно. Това е историята на едно момиче, което израсна без майчина ласка и любов. Моята история. Най-лошият период в живота ми започна след развода на родителите ми. По онова време бях едва на шест години, но се наложи...

повече информация
33 здравословни навика

33 здравословни навика

33 здравословни навика, които ще внесат положително промяна в начина ви на живот. Когато решите да спазвате диета, започвате да спазвате правила. В един момент обявявате начинанието за „провал“. Причините за това може да са много – от твърде строг режим до липса на...

повече информация
Advertisements
Стефан Ватев ликвидира холерата

Стефан Ватев ликвидира холерата

Стефан Ватев ликвидира холерата преди 110 години. 84 години от обявяването на акад. Стефан Ватев за почетен гражданин на Ловеч се навръшват утре. Днес малцина си спомнят, че той е педиатърът, спрял настъпването на холерата в България преди 110 години – през 1910...

повече информация
Съпругата се срещна с любовницата

Съпругата се срещна с любовницата

Съпругата се срещна с любовницата, защото имаха какво да си кажат. Ще ви разкажа за една странна среща – между съпругата и любовницата на един мъж. Знам всичко отлично, защото присъствах. Аз бях съпругата! Всичко започна така – беше осем часа сутринта, когато съпругът...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.