Най-приказливите зодии
Дата на публикуване: 25.06.2020
най-приказливите

Най-приказливите зодии са точно 5. Всеки човек е различен. Някои са мълчаливи по природа, а други просто не могат да живеят, без да говорят. Те обичат шумните компании и купоните и могат да говорят с часове.
За тях няма неловки паузи и винаги ще намерят тема, по която да се изкажат. Те са готови да говорят за всичко. Което, понякога, е огромен минус дори за самите тях!
Оказва се, че всичко това зависи от зодиакалния знак, под който сме родени. Поне така казват астролозите. Те дори са направили списък на 5-те най-бъбриви зодии, за които мълчанието е равно на смърт!
Зодия Овен
Овенът винаги има за какво да говори. Сдържаността и мълчанието не се отнасят за представителите на този зодиакален знак. Те се отличават със смелост, честност и праволинейност. Затова винаги са готови да изразят своето мнение, без да украсяват нищо.
Овенът обича дългите разговори с приятели, обича да води оживени дебати и да защитава мнението си.

Зодия Близнаци
Ако човек, роден под знака на зодия Близнаци, мълчи, това означава, че е умрял. Изобщо не преувеличаваме! Този зодиакален знак е най-приказливият. Човек остава с впечатление, че основната мисия в живота на Близнаците е да говорят, говорят и говорят! Без да спират!
Непрекъснато да водят разговор е нещо напълно нормално за представителите на тази зодия. А понякога дори е невъзможно да се спрете „фонтана” им на красноречие.
Близнаците са умни хора, истински интелектуалци, което означава, че могат да говорят по абсолютно всяка тема.

Зодия Лъв

Представителят на огнената стихия може лесно да управлява хората. Той може да бъде наречен страхотен оратор. Но често Лъвовете злоупотребяват с говоренето и искат публиката да ги слуша внимателно, дори и да са попрекалили.

Лъвът иска да запознае хората с възможно най-много от блестящите си идеи и предложения и в същото време да получи признание и похвала.

Да накараш царя на зверовете да мълчи е повече от нереалистично. Следователно дори няма смисъл да се опитвате да вмъкнете поне една дума в неговия монолог.

Зодия Везни

Представителите на тази зодия могат да бъдат наречени „социални пеперуди“, прелитащи от един събеседник на друг. И с всеки от тях Везните със сигурност ще намерят за какво да си говорят.

Те обичат шумни партита и големи компании. И ненатрапчивия флирт. Ето защо често използват естествената си общителност (или по-просто казано приказливост) като оръжие за съблазняване.

Зодия Стрелец

Енергичност, ентусиазъм и весел нрав – всичко това позволява на Стрелците да бъдат отлични събеседници. А успеете ли да засегнете любимата тема на този представител на огнената стихия, гответе се за много дълъг разговор!

Източник: Жената – БЛИЦ

Още новини
Обичам изневеряващ мъж

Обичам изневеряващ мъж

Обичам изневеряващ мъж и това е голям проблем. Това е моята история – историята на една влюбена жена! Чувствам се глупава, защото продължавам да живея, заслепена от любов, и отказвам да приема очевидното – Илия ми изневерява. Това е истината, казана в едно изречение....

повече информация
Богаташ обиди учителка

Богаташ обиди учителка

Богаташ обиди учителка с въпрос, но си получи заслуженото. Група стари приятели се събраха на вечеря. И един от тях, който е станал главен изпълнителен директор реши да обсъди проблема с образованието. Той започна така „Какво може да научи едно дете от някой, който е...

повече информация
Вирусите умират с тези храни

Вирусите умират с тези храни

Вирусите умират, когато употребявате дадени храни. Според СЗО над 23 милиона души се разболяват всяка година само като ядат заразена храна. И според друг доклад, има толкова много различни вируси, колкото са звездите на небето. За да не се разболеят телата ни,...

повече информация
Безпорядък у дома

Безпорядък у дома

Безпорядък у дома е нещо често срещано в днешно време. Оправдания, че времето не стига обаче не са релевантни. Макар че от хаоса се раждат цели Вселени, когато е прекален и дълготраен, той съвсем не е полезно явление. И колкото и странно да ви се струва, разхвърляното...

повече информация
Advertisements
От какво плачат зодиите

От какво плачат зодиите

От какво плачат зодиите? Всяка една зодия има свое слабо място. Всеки един от нас се разстройва от нещо, което би било непонятно за някои от представителите на другите зодии. Има някои определени проблеми, които могат да ни извадят от равновесие. И дори да ни...

повече информация
Дженифър от филма Флашданс

Дженифър от филма Флашданс

Дженифър от филма Флашданс не се забравя лесно. Трудна задача е да се намери някой, който да не е гледал повече от веднъж лентата, превърнала се в един от емблемите на 80-те, а именно „Флашданс“. Още с премиерата си, той стана абсолютен хит, а с течение на времето се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.