Най-приказливите зодии
Дата на публикуване: 25.06.2020
най-приказливите

Най-приказливите зодии са точно 5. Всеки човек е различен. Някои са мълчаливи по природа, а други просто не могат да живеят, без да говорят. Те обичат шумните компании и купоните и могат да говорят с часове.
За тях няма неловки паузи и винаги ще намерят тема, по която да се изкажат. Те са готови да говорят за всичко. Което, понякога, е огромен минус дори за самите тях!
Оказва се, че всичко това зависи от зодиакалния знак, под който сме родени. Поне така казват астролозите. Те дори са направили списък на 5-те най-бъбриви зодии, за които мълчанието е равно на смърт!
Зодия Овен
Овенът винаги има за какво да говори. Сдържаността и мълчанието не се отнасят за представителите на този зодиакален знак. Те се отличават със смелост, честност и праволинейност. Затова винаги са готови да изразят своето мнение, без да украсяват нищо.
Овенът обича дългите разговори с приятели, обича да води оживени дебати и да защитава мнението си.

Зодия Близнаци
Ако човек, роден под знака на зодия Близнаци, мълчи, това означава, че е умрял. Изобщо не преувеличаваме! Този зодиакален знак е най-приказливият. Човек остава с впечатление, че основната мисия в живота на Близнаците е да говорят, говорят и говорят! Без да спират!
Непрекъснато да водят разговор е нещо напълно нормално за представителите на тази зодия. А понякога дори е невъзможно да се спрете „фонтана” им на красноречие.
Близнаците са умни хора, истински интелектуалци, което означава, че могат да говорят по абсолютно всяка тема.

Зодия Лъв

Представителят на огнената стихия може лесно да управлява хората. Той може да бъде наречен страхотен оратор. Но често Лъвовете злоупотребяват с говоренето и искат публиката да ги слуша внимателно, дори и да са попрекалили.

Лъвът иска да запознае хората с възможно най-много от блестящите си идеи и предложения и в същото време да получи признание и похвала.

Да накараш царя на зверовете да мълчи е повече от нереалистично. Следователно дори няма смисъл да се опитвате да вмъкнете поне една дума в неговия монолог.

Зодия Везни

Представителите на тази зодия могат да бъдат наречени „социални пеперуди“, прелитащи от един събеседник на друг. И с всеки от тях Везните със сигурност ще намерят за какво да си говорят.

Те обичат шумни партита и големи компании. И ненатрапчивия флирт. Ето защо често използват естествената си общителност (или по-просто казано приказливост) като оръжие за съблазняване.

Зодия Стрелец

Енергичност, ентусиазъм и весел нрав – всичко това позволява на Стрелците да бъдат отлични събеседници. А успеете ли да засегнете любимата тема на този представител на огнената стихия, гответе се за много дълъг разговор!

Източник: Жената – БЛИЦ

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 15 януари 2022

Дневен хороскоп 15 януари 2022

Дневен хороскоп 15 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да гледате ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя...

повече информация
Дневен хороскоп 14 януари 2022

Дневен хороскоп 14 януари 2022

Дневен хороскоп 14 януари 2022 ви вещае ден, в който не е добре да си пъхате носа в чуждите работи. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 13 януари 2022

Дневен хороскоп 13 януари 2022

Дневен хороскоп 13 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се отърсите от проблемите, свързани с работа и да се насладите на семейният уют. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само...

повече информация
Дневен хороскоп 12 януари 2022

Дневен хороскоп 12 януари 2022

Дневен хороскоп 12 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да намерите време да останете насаме със себе си. Дайте почивка на някоие задължения и ги отложете във времето, ако не са спешни. Пазете повече здравето си, пийте витамини и възстановителни добавки....

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.