Най-приказливите зодии
Дата на публикуване: 25.06.2020
най-приказливите

Най-приказливите зодии са точно 5. Всеки човек е различен. Някои са мълчаливи по природа, а други просто не могат да живеят, без да говорят. Те обичат шумните компании и купоните и могат да говорят с часове.
За тях няма неловки паузи и винаги ще намерят тема, по която да се изкажат. Те са готови да говорят за всичко. Което, понякога, е огромен минус дори за самите тях!
Оказва се, че всичко това зависи от зодиакалния знак, под който сме родени. Поне така казват астролозите. Те дори са направили списък на 5-те най-бъбриви зодии, за които мълчанието е равно на смърт!
Зодия Овен
Овенът винаги има за какво да говори. Сдържаността и мълчанието не се отнасят за представителите на този зодиакален знак. Те се отличават със смелост, честност и праволинейност. Затова винаги са готови да изразят своето мнение, без да украсяват нищо.
Овенът обича дългите разговори с приятели, обича да води оживени дебати и да защитава мнението си.

Зодия Близнаци
Ако човек, роден под знака на зодия Близнаци, мълчи, това означава, че е умрял. Изобщо не преувеличаваме! Този зодиакален знак е най-приказливият. Човек остава с впечатление, че основната мисия в живота на Близнаците е да говорят, говорят и говорят! Без да спират!
Непрекъснато да водят разговор е нещо напълно нормално за представителите на тази зодия. А понякога дори е невъзможно да се спрете „фонтана” им на красноречие.
Близнаците са умни хора, истински интелектуалци, което означава, че могат да говорят по абсолютно всяка тема.

Зодия Лъв

Представителят на огнената стихия може лесно да управлява хората. Той може да бъде наречен страхотен оратор. Но често Лъвовете злоупотребяват с говоренето и искат публиката да ги слуша внимателно, дори и да са попрекалили.

Лъвът иска да запознае хората с възможно най-много от блестящите си идеи и предложения и в същото време да получи признание и похвала.

Да накараш царя на зверовете да мълчи е повече от нереалистично. Следователно дори няма смисъл да се опитвате да вмъкнете поне една дума в неговия монолог.

Зодия Везни

Представителите на тази зодия могат да бъдат наречени „социални пеперуди“, прелитащи от един събеседник на друг. И с всеки от тях Везните със сигурност ще намерят за какво да си говорят.

Те обичат шумни партита и големи компании. И ненатрапчивия флирт. Ето защо често използват естествената си общителност (или по-просто казано приказливост) като оръжие за съблазняване.

Зодия Стрелец

Енергичност, ентусиазъм и весел нрав – всичко това позволява на Стрелците да бъдат отлични събеседници. А успеете ли да засегнете любимата тема на този представител на огнената стихия, гответе се за много дълъг разговор!

Източник: Жената – БЛИЦ

Още новини
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение. Наскоро в интернет...

повече информация
Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии са 5 на брой. Забелязали ли сте, че има хора, които просто никога не са навреме? Вижте кои са 5-те зодии, които винаги закъсняват, защо това се случва и как реагират, ако им направите забележка. Започваме от зодия Овен. Овенът е винаги зает. Ако...

повече информация
Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари ще зарадват няколко зодиакални знаци. Всеки човек иска да стане по-богат и успешен. Може би и затова не спираме да се надяваме, че Звездите ще бъдат благосклонни към нас и ще ни дадат повече финансов късмет. През първия есенен месец енергията на Меркурий,...

повече информация
Advertisements
Къща на село е мечта

Къща на село е мечта

Къща на село е новата мода за хората, които искат спокойствие и ниски цени. Когато парите за жилище в града не достигат, много млади двойки с деца преоткриват българското село. Обикновено се ориентират към най-близкото до тях, купуват евтино стари къщи и бързо се...

повече информация
Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.