Най-приказливите зодии
Дата на публикуване: 25.06.2020
най-приказливите

Най-приказливите зодии са точно 5. Всеки човек е различен. Някои са мълчаливи по природа, а други просто не могат да живеят, без да говорят. Те обичат шумните компании и купоните и могат да говорят с часове.
За тях няма неловки паузи и винаги ще намерят тема, по която да се изкажат. Те са готови да говорят за всичко. Което, понякога, е огромен минус дори за самите тях!
Оказва се, че всичко това зависи от зодиакалния знак, под който сме родени. Поне така казват астролозите. Те дори са направили списък на 5-те най-бъбриви зодии, за които мълчанието е равно на смърт!
Зодия Овен
Овенът винаги има за какво да говори. Сдържаността и мълчанието не се отнасят за представителите на този зодиакален знак. Те се отличават със смелост, честност и праволинейност. Затова винаги са готови да изразят своето мнение, без да украсяват нищо.
Овенът обича дългите разговори с приятели, обича да води оживени дебати и да защитава мнението си.

Зодия Близнаци
Ако човек, роден под знака на зодия Близнаци, мълчи, това означава, че е умрял. Изобщо не преувеличаваме! Този зодиакален знак е най-приказливият. Човек остава с впечатление, че основната мисия в живота на Близнаците е да говорят, говорят и говорят! Без да спират!
Непрекъснато да водят разговор е нещо напълно нормално за представителите на тази зодия. А понякога дори е невъзможно да се спрете „фонтана” им на красноречие.
Близнаците са умни хора, истински интелектуалци, което означава, че могат да говорят по абсолютно всяка тема.

Зодия Лъв

Представителят на огнената стихия може лесно да управлява хората. Той може да бъде наречен страхотен оратор. Но често Лъвовете злоупотребяват с говоренето и искат публиката да ги слуша внимателно, дори и да са попрекалили.

Лъвът иска да запознае хората с възможно най-много от блестящите си идеи и предложения и в същото време да получи признание и похвала.

Да накараш царя на зверовете да мълчи е повече от нереалистично. Следователно дори няма смисъл да се опитвате да вмъкнете поне една дума в неговия монолог.

Зодия Везни

Представителите на тази зодия могат да бъдат наречени „социални пеперуди“, прелитащи от един събеседник на друг. И с всеки от тях Везните със сигурност ще намерят за какво да си говорят.

Те обичат шумни партита и големи компании. И ненатрапчивия флирт. Ето защо често използват естествената си общителност (или по-просто казано приказливост) като оръжие за съблазняване.

Зодия Стрелец

Енергичност, ентусиазъм и весел нрав – всичко това позволява на Стрелците да бъдат отлични събеседници. А успеете ли да засегнете любимата тема на този представител на огнената стихия, гответе се за много дълъг разговор!

Източник: Жената – БЛИЦ

Още новини
Честните зодии

Честните зодии

Честните зодии са 5. Лъжата е грях, който е присъщ на всеки от нас. Понякога е по-лесно да излъжеш, отколкото да кажеш истината. Малцина могат да се похвалят, че никога през живота си не са лъгали. Има обаче зодии, които са си спечелили репутация на искрени. Кой е...

повече информация
Проф. Мермерски със съвети

Проф. Мермерски със съвети

Професор Мермерски със съвети в жегата. Топлото време е изключително опасно за хората в по-напреднала възраст и всяка година води до бум на инфаркти и инсулти. Високите температури оказват влияние най-вече на онези, които имат проблеми със сърцето и кръвното налягане,...

повече информация
3 съвета за успех

3 съвета за успех

3 съвета за успех от най-богатат жена. Със състояние от 7,4 млрд. долара, 48-годишната Чжоу Цюнфей - основател и главен изпълнителен директор на Lens Technology, отново бе обявена за най-богатата жена в света, съобщи CNBC. Цюнфей е имала тежко детство, в което губи...

повече информация
Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим в църквата и какви са важните поверия. Църковните свещи са светиня, която Всемогъщият е дал на хората, те са в състояние да помогнат по много начини, затова са много ценени и с тях са свързани куп знамения и вярвания. Така че, ако църковна...

повече информация
Advertisements
Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище от монети в България е намерено в римския град Абритус край Разград. Имането от чисто злато тежало 4 килограма и съдържа 835 монети от 5-и век, които били отсечени в монетарниците на Константинопол, Равена, Антиохия и Тесалоники, пише...

повече информация
Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария. От раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от връзката им. Макар и двамата да имат вече нови половинки, при всеки удобен случай бургазлията „хапе“ доскорошната водеща на „Папараци“, с...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.