Най-силните знаци в зодиака
Дата на публикуване: 13.04.2021
най-силните знаци

Най-силните знаци в зодиака според Василиса Володина. Първо, трябва да направим уговорката, че става въпрос за морална, духовна, а не физическа сила. Според Василиса Володина във всеки елемент може да се различи един най-силен знак. В стихията на въздуха най-силният знак на зодиака е Водолей. Въпреки някои мечтания и стремеж към високи идеали, това е знак, който може да изпитва трудности много пъти в живота, но никога няма да се откаже. Водолеите са способни бързо да се адаптират към всякакви промени в живота, което ги прави морално по-силни. Везните са на второ място по сила на духа във въздушната стихия. Те не са толкова слаби, но имат лошия навик да губят енергията си и да не я преживяват. Те бързо губят своя ентусиазъм и желание, а с това и целта си.
Най-слабият знак в този елемент е Близнаци. Те не могат да се концентрират върху едно нещо, често им липсва подкрепа отвън. Когато се сблъскат с трудности, те изпадат в паника и искат помощ от други хора.

В стихията на огъня Стрелец е най-силният. Представителите на този знак никога не губят духом и се опитват да запазят човечеството при никакви обстоятелства. Те знаят как да контролират емоциите си, не се поддават на провокации и винаги имат собствено мнение. Тяхната сила се крие в оптимизма и отвореността.
На второ място е Лъв. На пръв поглед представителите на този знак изглеждат силни и волеви хора. Но те до голяма степен зависят от външните обстоятелства и от мнението на другите. Лъвовете постоянно се нуждаят от подкрепа и похвала. Ако не го направят, бързо ще си закачат носа.
Най-слабият знак на огнената стихия е Овенът. Въпреки факта, че този знак е много активен и активен, в своя елемент той дава слабост. Овните не знаят как да контролират емоциите, те са твърде подвластни на случващото се в душите им. Понякога Овенът действа неразумно, което ги води в трудна ситуация.

В елемента на земята най-силният знак на зодиака е Козирогът. Той е упорит, решителен и последователен. Трудно е да го обиждате и наранявате. Дори всичко да е лошо, той пак ще върви към целта си, макар и с малки и неприбързани стъпки.

Девата е на второ място по сила на духа в елемента на земята. Те често създават впечатление за силен човек, но понякога не са в състояние да приемат света такъв, какъвто е, и просто започват да вървят по течението.

Телецът е най-слабият знак в елемента на земята. Представителите на този знак не обичат промените. Цял живот те искат да живеят в мир и щастие, но ако плановете им се сринат, Телецът става беззащитен.

Във водната стихия Рибите са най-силният знак. Освен това те са силни не само сред знаците на своя елемент, но и сред съзвездията на целия зодиакален хороскоп. Това може да изглежда малко странно, защото на Рибите често липсва напълно връзка с реалния свят. Това е тяхната сила. Рибите могат да издържат, да чакат и да се надяват дълго време. Такава сила на ума им помага да се борят докрай за щастието си.

Скорпионът не е толкова силен, колкото Рибите. Неговата слабост е, че може дълго време да натрупва емоции. Ще го изядат отвътре, правейки го по-слаб и по-слаб.

Ракът е най-чувствителната зодия в своя елемент. Представителите на този знак са много чувствителни и уязвими. Те постоянно се нуждаят от морална подкрепа и помощ. Ако до тях няма никой, Раковете ще приемат това като знак, че няма да променят нищо и ще изпаднат в депресия.

Според Василиса Володина раждането през периода на покровителство на слаб знак на Зодиака не е знак, че човек непременно ще бъде преследван от неуспехи и животът му ще бъде труден. Също така, покровителството на силен знак не означава, че човек може да постигне много .Не забравяйте, че всеки знак от зодиака има своите предимства и своите сфери на влияние над другите. И силата на характера не се дава само при раждането. Може да се придобие през целия живот чрез опит и преодоляване на трудности .

Източник: За жената

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021 ви вещае период, през който може да възникнат някои изненади. При Близнаците човек, който ги е наранил, ще си получава заслуженото. Това ще им даде усещане за постигната справедливост. А при Лъвовете в близкото им обкръжение ще се...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.