Най-силните знаци в зодиака
Дата на публикуване: 13.04.2021
най-силните знаци

Най-силните знаци в зодиака според Василиса Володина. Първо, трябва да направим уговорката, че става въпрос за морална, духовна, а не физическа сила. Според Василиса Володина във всеки елемент може да се различи един най-силен знак. В стихията на въздуха най-силният знак на зодиака е Водолей. Въпреки някои мечтания и стремеж към високи идеали, това е знак, който може да изпитва трудности много пъти в живота, но никога няма да се откаже. Водолеите са способни бързо да се адаптират към всякакви промени в живота, което ги прави морално по-силни. Везните са на второ място по сила на духа във въздушната стихия. Те не са толкова слаби, но имат лошия навик да губят енергията си и да не я преживяват. Те бързо губят своя ентусиазъм и желание, а с това и целта си.
Най-слабият знак в този елемент е Близнаци. Те не могат да се концентрират върху едно нещо, често им липсва подкрепа отвън. Когато се сблъскат с трудности, те изпадат в паника и искат помощ от други хора.

В стихията на огъня Стрелец е най-силният. Представителите на този знак никога не губят духом и се опитват да запазят човечеството при никакви обстоятелства. Те знаят как да контролират емоциите си, не се поддават на провокации и винаги имат собствено мнение. Тяхната сила се крие в оптимизма и отвореността.
На второ място е Лъв. На пръв поглед представителите на този знак изглеждат силни и волеви хора. Но те до голяма степен зависят от външните обстоятелства и от мнението на другите. Лъвовете постоянно се нуждаят от подкрепа и похвала. Ако не го направят, бързо ще си закачат носа.
Най-слабият знак на огнената стихия е Овенът. Въпреки факта, че този знак е много активен и активен, в своя елемент той дава слабост. Овните не знаят как да контролират емоциите, те са твърде подвластни на случващото се в душите им. Понякога Овенът действа неразумно, което ги води в трудна ситуация.

В елемента на земята най-силният знак на зодиака е Козирогът. Той е упорит, решителен и последователен. Трудно е да го обиждате и наранявате. Дори всичко да е лошо, той пак ще върви към целта си, макар и с малки и неприбързани стъпки.

Девата е на второ място по сила на духа в елемента на земята. Те често създават впечатление за силен човек, но понякога не са в състояние да приемат света такъв, какъвто е, и просто започват да вървят по течението.

Телецът е най-слабият знак в елемента на земята. Представителите на този знак не обичат промените. Цял живот те искат да живеят в мир и щастие, но ако плановете им се сринат, Телецът става беззащитен.

Във водната стихия Рибите са най-силният знак. Освен това те са силни не само сред знаците на своя елемент, но и сред съзвездията на целия зодиакален хороскоп. Това може да изглежда малко странно, защото на Рибите често липсва напълно връзка с реалния свят. Това е тяхната сила. Рибите могат да издържат, да чакат и да се надяват дълго време. Такава сила на ума им помага да се борят докрай за щастието си.

Скорпионът не е толкова силен, колкото Рибите. Неговата слабост е, че може дълго време да натрупва емоции. Ще го изядат отвътре, правейки го по-слаб и по-слаб.

Ракът е най-чувствителната зодия в своя елемент. Представителите на този знак са много чувствителни и уязвими. Те постоянно се нуждаят от морална подкрепа и помощ. Ако до тях няма никой, Раковете ще приемат това като знак, че няма да променят нищо и ще изпаднат в депресия.

Според Василиса Володина раждането през периода на покровителство на слаб знак на Зодиака не е знак, че човек непременно ще бъде преследван от неуспехи и животът му ще бъде труден. Също така, покровителството на силен знак не означава, че човек може да постигне много .Не забравяйте, че всеки знак от зодиака има своите предимства и своите сфери на влияние над другите. И силата на характера не се дава само при раждането. Може да се придобие през целия живот чрез опит и преодоляване на трудности .

Източник: За жената

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.