Най-силните знаци в зодиака
Дата на публикуване: 13.04.2021
най-силните знаци

Най-силните знаци в зодиака според Василиса Володина. Първо, трябва да направим уговорката, че става въпрос за морална, духовна, а не физическа сила. Според Василиса Володина във всеки елемент може да се различи един най-силен знак. В стихията на въздуха най-силният знак на зодиака е Водолей. Въпреки някои мечтания и стремеж към високи идеали, това е знак, който може да изпитва трудности много пъти в живота, но никога няма да се откаже. Водолеите са способни бързо да се адаптират към всякакви промени в живота, което ги прави морално по-силни. Везните са на второ място по сила на духа във въздушната стихия. Те не са толкова слаби, но имат лошия навик да губят енергията си и да не я преживяват. Те бързо губят своя ентусиазъм и желание, а с това и целта си.
Най-слабият знак в този елемент е Близнаци. Те не могат да се концентрират върху едно нещо, често им липсва подкрепа отвън. Когато се сблъскат с трудности, те изпадат в паника и искат помощ от други хора.

В стихията на огъня Стрелец е най-силният. Представителите на този знак никога не губят духом и се опитват да запазят човечеството при никакви обстоятелства. Те знаят как да контролират емоциите си, не се поддават на провокации и винаги имат собствено мнение. Тяхната сила се крие в оптимизма и отвореността.
На второ място е Лъв. На пръв поглед представителите на този знак изглеждат силни и волеви хора. Но те до голяма степен зависят от външните обстоятелства и от мнението на другите. Лъвовете постоянно се нуждаят от подкрепа и похвала. Ако не го направят, бързо ще си закачат носа.
Най-слабият знак на огнената стихия е Овенът. Въпреки факта, че този знак е много активен и активен, в своя елемент той дава слабост. Овните не знаят как да контролират емоциите, те са твърде подвластни на случващото се в душите им. Понякога Овенът действа неразумно, което ги води в трудна ситуация.

В елемента на земята най-силният знак на зодиака е Козирогът. Той е упорит, решителен и последователен. Трудно е да го обиждате и наранявате. Дори всичко да е лошо, той пак ще върви към целта си, макар и с малки и неприбързани стъпки.

Девата е на второ място по сила на духа в елемента на земята. Те често създават впечатление за силен човек, но понякога не са в състояние да приемат света такъв, какъвто е, и просто започват да вървят по течението.

Телецът е най-слабият знак в елемента на земята. Представителите на този знак не обичат промените. Цял живот те искат да живеят в мир и щастие, но ако плановете им се сринат, Телецът става беззащитен.

Във водната стихия Рибите са най-силният знак. Освен това те са силни не само сред знаците на своя елемент, но и сред съзвездията на целия зодиакален хороскоп. Това може да изглежда малко странно, защото на Рибите често липсва напълно връзка с реалния свят. Това е тяхната сила. Рибите могат да издържат, да чакат и да се надяват дълго време. Такава сила на ума им помага да се борят докрай за щастието си.

Скорпионът не е толкова силен, колкото Рибите. Неговата слабост е, че може дълго време да натрупва емоции. Ще го изядат отвътре, правейки го по-слаб и по-слаб.

Ракът е най-чувствителната зодия в своя елемент. Представителите на този знак са много чувствителни и уязвими. Те постоянно се нуждаят от морална подкрепа и помощ. Ако до тях няма никой, Раковете ще приемат това като знак, че няма да променят нищо и ще изпаднат в депресия.

Според Василиса Володина раждането през периода на покровителство на слаб знак на Зодиака не е знак, че човек непременно ще бъде преследван от неуспехи и животът му ще бъде труден. Също така, покровителството на силен знак не означава, че човек може да постигне много .Не забравяйте, че всеки знак от зодиака има своите предимства и своите сфери на влияние над другите. И силата на характера не се дава само при раждането. Може да се придобие през целия живот чрез опит и преодоляване на трудности .

Източник: За жената

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.