Недостатъците, от които трябва да се отървете
Дата на публикуване: 28.01.2020
недостатъците

Недостатъците, от които трябва да се отървете

Недостатъците на хората са много, но без тях не може. Колкото и да ни учудва бързият ход на времето, идва не само нова година, ами цяло ново десетилетие. Хората очакват с нетърпение това, което ще им предложи животът за този нов период, но в същото време има и неща, от които не сме доволни и искаме да променим. Днес ще ви представим кои са нещата, от които трябва да се отърве всяка зодия през идната година, ако иска да постигне целите си и да бъде щастлива.
Всеки човек си има своите слаби страни – някои са твърде несигурни, други пък са агресивни, трети – злопаметни, пишат от iwoman.bg. Много от тези лоши качества могат да бъдат превъзмогнати с помощта на силната воля. Ако обаче не сте сигурни какъв точно е вашият недостатък, от който трябва да се отървете през 2020 година, вижте какво има да каже астрологията по въпроса.

Овен
Трябва да пуснете гнева си към хора, които са ви обидили. Трябва да приемете, че по един или друг начин те губят и да приемете, че са излезли от живота ви завинаги.
Телец
Трябва да се отървете от цинизма си и да си позволите отново да повярвате в любовта, в щастието, в добрите отношения между хората.
Близнаци
Загърбете вината си. Трябва да спрете да обвинявате себе си за грешки, които сте направили преди години, за грешки, които не можете да поправите сега.

Рак

Трябва да се откажете от желанието си да зарадвате всички. Трябва да приемете, че не сте отговорни за щастието на хората около вас, а само за вашето собствено.

Лъв

Опитайте се да се отървете от зависимостта си от социалните медии или поне я намалете. Оставете телефона си и спрете да се сравнявате с хора, които не сте виждали от години.

Дева

Пуснете желанието си да бъдете прави през цялото време. Приемете факта, че не знаете всичко и се примирете, че понякога ще допускате грешки.

Везни

Сбогувайте се с несигурността си. Трябва да спрете да се самокритикувате, защото се държите като най-големия си враг.

Скорпион

Трябва да се откажете от недоволството си. Оставете своето минало там, където му е мястото – зад гърба ви и не бъдете толкова мнителни към всички хора, които влизат в живота ви.

Стрелец

Трябва да пуснете страховете си. Напуснете зоната си на комфорт и рискувайте повече, но в емоционално отношение. Вички знаем, че иначе сте доста смели и екстремни.

Козирог

Отървете се от високите си очаквания. Престанете да мислите, че трябва да достигнете определен цел в точно този момент.

Водолей

Трябва да се откажете от токсичните си приятелства. Няма значение дали познавате този човек от години, защото ако не ви влияе добре, трябва да си отиде.

Риби

Не се притеснявайте толкова за бъдещето. Трябва да се съсредоточите върху това, което имате днес, вместо да мислите твърде далеч напред.

Източник: С кафето

Още новини
Оуен Патерсън унизи българите

Оуен Патерсън унизи българите

Оуен Патерсън унизи берачите на ягоди. Наскоро изказването на британеца Оуен Патерсън разгневи българите и то съвсем основателно. Депутатът, който изказа съмнение, че румънците и българите, които идват на Острова, за да берат ягоди, не знаят как да боравят с мобилен...

повече информация
Златна 2021 година за 3 зодии

Златна 2021 година за 3 зодии

Златна 2021 година се очертава за три зодии. И така, всички вече очакваме с нетърпение кога ще си отиде тази мръсна година на Плъха и ще дойде прекрасната и добра година на Вола.Тамара Глоба бърза да угоди с прогнозата за 2021 г. и да каже, че ще стане щастлив и...

повече информация
Насилникът ми си намери друга

Насилникът ми си намери друга

Насилникът ми ме тормозеше редовно. Ето моята история. Той ме блъсна в колата си и яростно се обърна към мен. В следващия момент усетих как юмрукът му се заби в лявата страна на челюстта ми. От силния удар залитнах, удряйки главата си в прозореца. Но това не беше...

повече информация
Иво Тинков се върна на село

Иво Тинков се върна на село

Иво Тинков се отказа от доходната си работа в Щатите заради бащината градина с ябълки. Ако ви се е случвало да пътувате между китните селата Строево и Малък чардак, няма как да не видите един от най-големите масиви с ябълки в региона, който е с площ от 120 декара....

повече информация
Advertisements
Баща изоставил отново дъщеря си

Баща изоставил отново дъщеря си

Баща изоставил отново дъщеря си. Днес ще ви разкажа историята за един странен подарък – подаръкът от тати! Това не е моята история, а на красивата ми приятелка Мария. Не можах да разбера тя се намръщи на секундата, сякаш изпитваше силна душевна болка, когато я попитах...

повече информация
Зимата на 2020-2021

Зимата на 2020-2021

Зимата на 2020-2021 се очертава като сложна. Нашите предци са се опитвали да предсказват времето от древни времена. През цялата история на човечеството са се натрупали огромен брой знаци, по които човек може да разбере каква ще бъде тази или онази зима. Времето тази...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.