Неприятности в любовта
Дата на публикуване: 17.03.2021
неприятности

Неприятности в любовта за 5 зодии. Те трябва да бъдат изключително внимателни във всичко, което касае влюбената сфера на живота им. Ето кои са зодиите, които трябва да внимават в любовта:
1. Зодия Телец
Телецът често избира половинката си само по външните й данни. Разбира се, това е коренно погрешно схващане. Почти всеки Телец може да бъде поразен от красотата на даден човек, но изобщо не мисли за същността и съвместимостта на енергията помежду им. Това се отразява много негативно на настроението на Телеца, защото те често се влюбват в напълно неподходящи за тях хора. Те трябва да обръщат повишено внимание на изборите си, както никой друг, защото изборът им се основава на напълно погрешни идеи.
2. Зодия Рак
Раците като цяло са твърде лоялни в любовта. Дори да бъдат изоставени, те продължават да обичат човека, който ги е наранил. Те прощават предателството, измамата и изневярата. Често срещат тирани и манипулатори в живота си, защото токсичните хора усещат слабостта на Раците. Това е особено вярно, когато хората са във връзка и имат деца. В семейния живот Раците напълно се отдават на децата, забравяйки, че тяхното любовно щастие също е важно.

3. Зодия Везни
Везните са много чувствителни към комплиментите. Всеки обича да му се казват хубави неща, но Везните не могат да намерят средна позиция – или се влюбват във всеки, който им каже нещо хубаво, или приемат похвалата за даденост.
Ето защо Везните трябва да бъдат внимателни, когато отделят нормалните и позитивни хора от манипулаторите. Те трябва да внимават и да общуват с тези, които ги харесват, тъй като тяхната прекалена самоувереност може да навреди на връзката им.
Зодия Водолей
Водолеите трябва да бъдат внимателни, когато общуват с най-близкия си човек. В началните етапи на връзката Водолеите рядко допускат грешки, но тогава те просто не могат да бъдат спрени – те сякаш са готови да минат през минно поле в името на любовта. Първото нещо, което си струва да се отбележи, е ревността на Водолея. С течение на времето те започват да мислят, че човекът им принадлежи изцяло. Водолеите често ограничават свободата на своите близки и сродни души. Това ядосва хората и може да доведе до раздяла.

Зодия Риби
Рибите трябва да бъдат най-внимателни от всички зодии и във всички аспекти на любовта. Рибите могат да сътворят изключително нелепи ситуации в любовта.

Рибите трябва да бъдат много внимателни и да следят отблизо действията на половинката си. Когато става дума за любовните отношения те лесно могат да бъдат лишени от обективността си, която иначе им е присъща. Рибите много често попадат в лапите на манипулатори и нарциси.

Източник: Жената-БЛИЦ

Още новини
Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната я прави чиста и блесяща. Що се отнася до поддържането на дома ми чист, почистването на тоалетната е най-малкото ми любимо нещо, предполагам и на вас. Наскоро споменах това на съседката си. Тя, без да се замисли два пъти, ми препоръча да направя...

повече информация
Пречистваща молитва

Пречистваща молитва

Пречистваща молитва за здраве и против нещастие. Вдишайте дълбоко, успокойте се и помислете за себе си и вашите близки. След като постигнете покой, прочетете тази молитва 7 пъти. Нейната сила затваря нещастието и болестите зад 7 ключалки. Представете си, че вашият...

повече информация
Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски - няма как да не сте го опитвали. Боб в гърне -традиционно и много вкусно ястие. Няма български дом, в който тази гозба да не е на почит. Всяка домакиня има свой начин за приготвяне на боб, но аз ще ви предложа моя. Уверявам ви, че ще ви...

повече информация
Баба съди внучката си

Баба съди внучката си

Баба съди родната си внучка и съпруга й за 32 893 лв. и иска разваляне на договор за покупко-продажба на апартамент, който освен това има и акт за дарение. За семейните войни, които сега започват и в храма на Темида, ни разказа Айгюн Османов. Той е съпруг на Надежда,...

повече информация
Advertisements
Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет направи феноменът Божидар Караджов. Две седмици минаха от парламентарните избори, а бъдещият кабинет все още изглежда като нерешима енигма. Някои от парламентарно представените партии вече направиха заявки какво правителство биха...

повече информация
Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент според бившия президент Росен Плевнелиев. "Задача на европейските и продемократични сили в България е да извадят много силна кандидатура на президентските избори, за да имаме президент демократ, а не популист. Това е голямата битка, която...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.