Невлюбчивите 3 зодии
Дата на публикуване: 19.05.2020
невлюбчивите

Невлюбчивите 3 зодии

Невлюбчивите зодии са три на брой. Има хора, които бързо се влюбват и се втурват в отношения с главата надолу. Но има още една категория хора. Те трябва да знаят повече за човек, за да разпалят страстта си към него.
Те имат много високи изисквания към партньора и не си позволяват да се отпуснат и да дадат свобода на емоциите.
Сега експертите по астрология идентифицираха представители на онези зодиакални съзвездия, които никога не се влюбват истински.
Ето кои са трите зодии, които никога не се влюбват истински:
1. Зодия Дева
Представителят на земните стихии е много придирчив към дреболиите и обръща внимание на всеки малък детайл, на които никой друг човек не би придал значение. Също така Девите много обичат да критикуват всички, включително и себе си. Много е трудно да им угодиш.

Затова не е изненадващо, че поради този подход за Девата е много трудно да се влюби истински. Просто в потенциалния си партньор представителят на земния елемент вижда веднага всички недостатъци, без да обръща внимание на достойнствата му.
Бидейки перфекционист по природа Девата иска да види до себе си същия идеален човек във всеки смисъл, забравяйки, че идеали хора не съществуват. Всички сме обикновени смъртни и всички грешат – това е нормално.
Девата се нуждае от много време, за да свикне с партньора си и да види силните му страни. Представителят на този зодиакален знак също трябва да бъде сто процента уверен в човека, който в избрал. Само тогава Девата може да се отпусне и да покаже най-добрите си качества като грижа, любов, искреност и преданост.

2. Зодия Телец

Това е друг представител на земната стихия, който не е свикнал да се втурва с главата надолу в любовните отношения. Телецът е доста бавен по отношение на отношенията. Тази зоди не си пада по краткосрочните връзки, а се фокусира само върху брака и формирането на семейството. Такива хора търсят надеждни и стабилни партньори, в които ще бъдат сигурни. Естествено, отнема време, за да опознаете човек.

Телецът се влюбва постепенно. Те започват да се чувстват добре, когато видят, че отношенията могат да бъдат рационални и че могат да получат някаква полза от тях.

Какво е най-характерно за любовта при телците – отнема им много време, за да се влюбат, но разделят ли се с партньора си могат да го забравят за отрицателно време. Въпреки това раздялата за тях може да е огромна емоционална рана, която да ги тормози години наред. Те четат тонове книги по психология, за да оставят след себе си тежестта на миналото и да започнат нов живот.

3. Зодия Козирог

Представителят на това зодиакално съзвездие основно мисли за своята кариера и репутация в обшеството. Личният живот е на второ място за него. за Козирогът има значение само пробивът в професионалната сфера.

Козирозите просто нямат време да се срещат сс представители на противоположния пол, защото могат да изкарат целия ден в офиса. Те се нуждаят от същия отговорен, трудолюбив, ориентиран към целта партньор, който все пак да е готов за дългосрочна и сериозна връзка.

Козирозите са едни от тези зодии, които не осъждат браковете по сметка. Те не виждат нищо лошо в това, че хората се женят не заради любовта или страстта, а от лична изгода и интереси.

Най-интересното е, че с течение на годините представителите на земните стихии стават по-сантиментални и уязвими, докато в младостта си те се отличават с невероятно спокойствие и спокойствие.

Източник: Калвача

Още новини
Честните зодии

Честните зодии

Честните зодии са 5. Лъжата е грях, който е присъщ на всеки от нас. Понякога е по-лесно да излъжеш, отколкото да кажеш истината. Малцина могат да се похвалят, че никога през живота си не са лъгали. Има обаче зодии, които са си спечелили репутация на искрени. Кой е...

повече информация
Проф. Мермерски със съвети

Проф. Мермерски със съвети

Професор Мермерски със съвети в жегата. Топлото време е изключително опасно за хората в по-напреднала възраст и всяка година води до бум на инфаркти и инсулти. Високите температури оказват влияние най-вече на онези, които имат проблеми със сърцето и кръвното налягане,...

повече информация
3 съвета за успех

3 съвета за успех

3 съвета за успех от най-богатат жена. Със състояние от 7,4 млрд. долара, 48-годишната Чжоу Цюнфей - основател и главен изпълнителен директор на Lens Technology, отново бе обявена за най-богатата жена в света, съобщи CNBC. Цюнфей е имала тежко детство, в което губи...

повече информация
Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим в църквата и какви са важните поверия. Църковните свещи са светиня, която Всемогъщият е дал на хората, те са в състояние да помогнат по много начини, затова са много ценени и с тях са свързани куп знамения и вярвания. Така че, ако църковна...

повече информация
Advertisements
Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище от монети в България е намерено в римския град Абритус край Разград. Имането от чисто злато тежало 4 килограма и съдържа 835 монети от 5-и век, които били отсечени в монетарниците на Константинопол, Равена, Антиохия и Тесалоники, пише...

повече информация
Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария. От раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от връзката им. Макар и двамата да имат вече нови половинки, при всеки удобен случай бургазлията „хапе“ доскорошната водеща на „Папараци“, с...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.