Невлюбчивите 3 зодии
Дата на публикуване: 19.05.2020
невлюбчивите

Невлюбчивите 3 зодии

Невлюбчивите зодии са три на брой. Има хора, които бързо се влюбват и се втурват в отношения с главата надолу. Но има още една категория хора. Те трябва да знаят повече за човек, за да разпалят страстта си към него.
Те имат много високи изисквания към партньора и не си позволяват да се отпуснат и да дадат свобода на емоциите.
Сега експертите по астрология идентифицираха представители на онези зодиакални съзвездия, които никога не се влюбват истински.
Ето кои са трите зодии, които никога не се влюбват истински:
1. Зодия Дева
Представителят на земните стихии е много придирчив към дреболиите и обръща внимание на всеки малък детайл, на които никой друг човек не би придал значение. Също така Девите много обичат да критикуват всички, включително и себе си. Много е трудно да им угодиш.

Затова не е изненадващо, че поради този подход за Девата е много трудно да се влюби истински. Просто в потенциалния си партньор представителят на земния елемент вижда веднага всички недостатъци, без да обръща внимание на достойнствата му.
Бидейки перфекционист по природа Девата иска да види до себе си същия идеален човек във всеки смисъл, забравяйки, че идеали хора не съществуват. Всички сме обикновени смъртни и всички грешат – това е нормално.
Девата се нуждае от много време, за да свикне с партньора си и да види силните му страни. Представителят на този зодиакален знак също трябва да бъде сто процента уверен в човека, който в избрал. Само тогава Девата може да се отпусне и да покаже най-добрите си качества като грижа, любов, искреност и преданост.

2. Зодия Телец

Това е друг представител на земната стихия, който не е свикнал да се втурва с главата надолу в любовните отношения. Телецът е доста бавен по отношение на отношенията. Тази зоди не си пада по краткосрочните връзки, а се фокусира само върху брака и формирането на семейството. Такива хора търсят надеждни и стабилни партньори, в които ще бъдат сигурни. Естествено, отнема време, за да опознаете човек.

Телецът се влюбва постепенно. Те започват да се чувстват добре, когато видят, че отношенията могат да бъдат рационални и че могат да получат някаква полза от тях.

Какво е най-характерно за любовта при телците – отнема им много време, за да се влюбат, но разделят ли се с партньора си могат да го забравят за отрицателно време. Въпреки това раздялата за тях може да е огромна емоционална рана, която да ги тормози години наред. Те четат тонове книги по психология, за да оставят след себе си тежестта на миналото и да започнат нов живот.

3. Зодия Козирог

Представителят на това зодиакално съзвездие основно мисли за своята кариера и репутация в обшеството. Личният живот е на второ място за него. за Козирогът има значение само пробивът в професионалната сфера.

Козирозите просто нямат време да се срещат сс представители на противоположния пол, защото могат да изкарат целия ден в офиса. Те се нуждаят от същия отговорен, трудолюбив, ориентиран към целта партньор, който все пак да е готов за дългосрочна и сериозна връзка.

Козирозите са едни от тези зодии, които не осъждат браковете по сметка. Те не виждат нищо лошо в това, че хората се женят не заради любовта или страстта, а от лична изгода и интереси.

Най-интересното е, че с течение на годините представителите на земните стихии стават по-сантиментални и уязвими, докато в младостта си те се отличават с невероятно спокойствие и спокойствие.

Източник: Калвача

Още новини
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение. Наскоро в интернет...

повече информация
Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии са 5 на брой. Забелязали ли сте, че има хора, които просто никога не са навреме? Вижте кои са 5-те зодии, които винаги закъсняват, защо това се случва и как реагират, ако им направите забележка. Започваме от зодия Овен. Овенът е винаги зает. Ако...

повече информация
Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари ще зарадват няколко зодиакални знаци. Всеки човек иска да стане по-богат и успешен. Може би и затова не спираме да се надяваме, че Звездите ще бъдат благосклонни към нас и ще ни дадат повече финансов късмет. През първия есенен месец енергията на Меркурий,...

повече информация
Advertisements
Къща на село е мечта

Къща на село е мечта

Къща на село е новата мода за хората, които искат спокойствие и ниски цени. Когато парите за жилище в града не достигат, много млади двойки с деца преоткриват българското село. Обикновено се ориентират към най-близкото до тях, купуват евтино стари къщи и бързо се...

повече информация
Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.