Номерът на жилището
Дата на публикуване: 29.07.2020
номерът на жилището

Номерът на жилището може би ви носи късмет. Всяка цифра има своето значение. Нумерологията е най-старата наука, която изучава енергията на числата. Този път ще ви кажем как да разберете по номера на апартамента колко благоприятна е неговата енергия.
Аурата на апартамента може да бъде подходяща за някои дейности и отрицателна за други. Простите нумерологични изчисления ще ви помогнат да разберете цялата истина за стените на вашия дом. И за да привлечете късмет в дома си, важно е правилно да комбинирате стила си и интериорния стил .
Нумерологично изчисление
Нумерологията работи с числа от 1 до 9. Ако вашият апартамент има такъв номер, тогава просто трябва да разгледате декодирането на номера. Ако номерът на апартамента е 10 или повече, трябва да направите изчисление.

Например номер на апартамент 12.
Просто трябва да съберете двете цифри заедно, за да получите желаното число: 1 + 2 = 3. Случва се, че трябва да повторите тази процедура повече от веднъж. Например, ако номерът на апартамента е 87: 8 + 7 = 15. Отново събираме числата, за да получим число в диапазона от 1 до 9: 1 + 5 = 6. След това ще трябва само да разгледате декодирането на полученото число.
Декодиране на числа
Единица. Тези апартаменти са идеални за голямо семейство. Единицата е символ на общност, взаимно разбиране и единство. По-добре е да не живеете сами в такъв апартамент (или поне да си вземете домашен любимец).

Двойка означава, че апартаментът е наситен с творческа енергия, която дава на всеки, който живее в него, ентусиазъм, амбиция, любов към живота. В стените с такава енергия експертите съветват да живеете в сравнителен ред. В противен случай потокът от късмет ще бъде прекъснат рязко.

Три. Числото 3 е символ на късмет. В такъв апартамент хората по-лесно се справят с неприятности и трудности. В апартамент, принадлежащ към числото 3, се раждат положителни мисли и законът на привличането работи перфектно .

Четворката символизира хармония. Ето защо вътрешното спокойствие ще се усети в дома. В някои случаи енергията на апартамента може да бъде прекалено спокойна, така че е по-добре да не се създава скучен и монотонен интериор в него. Ще ви трябват ярки необичайни акценти.

Пет. Числото 5 в нумерологията обозначава желанието за промяна и положителност. В такъв апартамент хората са натоварени с желанието да променят живота на близките си. Появяват се нови цели и загубената енергия се попълва много бързо.

Шест.  Апартамент с този номер дава на хората, които живеят в него, много творческа енергия. Той е идеалният дом за писатели, дизайнери, художници и музиканти. Но не мислете, че останалото ще е лошо в него, точно обратното. На такова място активно се раждат нови идеи.

Седем. Числото 7 на вратата дава аура на спокойствие и щастие. Дори в най-лошия ден хората в такъв апартамент са по-щастливи от другите. Основното е да поддържате всичко в идеален ред и възможно най-рядко да пускате вкъщи тези, които не харесват собствениците.

Осем. Бизнесмените ще се чувстват чудесно в такъв апартамент. Хората, които живеят в дом с номер осем са предразположени към финансов късмет. За да не губите късмет, трябва да сте по-смирени и щедри.

Девет. Апартаментът, който принадлежи към номер 9, е чудесен за почивка. Атмосферата и енергията са чудесни за приемане на гости, забавление и промяна на средата. Експертите съветват само да помните, че Деветката изисква добро осветление и светли стени.

Източник: За жената

Още новини
Оуен Патерсън унизи българите

Оуен Патерсън унизи българите

Оуен Патерсън унизи берачите на ягоди. Наскоро изказването на британеца Оуен Патерсън разгневи българите и то съвсем основателно. Депутатът, който изказа съмнение, че румънците и българите, които идват на Острова, за да берат ягоди, не знаят как да боравят с мобилен...

повече информация
Златна 2021 година за 3 зодии

Златна 2021 година за 3 зодии

Златна 2021 година се очертава за три зодии. И така, всички вече очакваме с нетърпение кога ще си отиде тази мръсна година на Плъха и ще дойде прекрасната и добра година на Вола.Тамара Глоба бърза да угоди с прогнозата за 2021 г. и да каже, че ще стане щастлив и...

повече информация
Насилникът ми си намери друга

Насилникът ми си намери друга

Насилникът ми ме тормозеше редовно. Ето моята история. Той ме блъсна в колата си и яростно се обърна към мен. В следващия момент усетих как юмрукът му се заби в лявата страна на челюстта ми. От силния удар залитнах, удряйки главата си в прозореца. Но това не беше...

повече информация
Иво Тинков се върна на село

Иво Тинков се върна на село

Иво Тинков се отказа от доходната си работа в Щатите заради бащината градина с ябълки. Ако ви се е случвало да пътувате между китните селата Строево и Малък чардак, няма как да не видите един от най-големите масиви с ябълки в региона, който е с площ от 120 декара....

повече информация
Advertisements
Баща изоставил отново дъщеря си

Баща изоставил отново дъщеря си

Баща изоставил отново дъщеря си. Днес ще ви разкажа историята за един странен подарък – подаръкът от тати! Това не е моята история, а на красивата ми приятелка Мария. Не можах да разбера тя се намръщи на секундата, сякаш изпитваше силна душевна болка, когато я попитах...

повече информация
Зимата на 2020-2021

Зимата на 2020-2021

Зимата на 2020-2021 се очертава като сложна. Нашите предци са се опитвали да предсказват времето от древни времена. През цялата история на човечеството са се натрупали огромен брой знаци, по които човек може да разбере каква ще бъде тази или онази зима. Времето тази...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.