Номерът на жилището
Дата на публикуване: 29.07.2020
номерът на жилището

Номерът на жилището може би ви носи късмет. Всяка цифра има своето значение. Нумерологията е най-старата наука, която изучава енергията на числата. Този път ще ви кажем как да разберете по номера на апартамента колко благоприятна е неговата енергия.
Аурата на апартамента може да бъде подходяща за някои дейности и отрицателна за други. Простите нумерологични изчисления ще ви помогнат да разберете цялата истина за стените на вашия дом. И за да привлечете късмет в дома си, важно е правилно да комбинирате стила си и интериорния стил .
Нумерологично изчисление
Нумерологията работи с числа от 1 до 9. Ако вашият апартамент има такъв номер, тогава просто трябва да разгледате декодирането на номера. Ако номерът на апартамента е 10 или повече, трябва да направите изчисление.

Например номер на апартамент 12.
Просто трябва да съберете двете цифри заедно, за да получите желаното число: 1 + 2 = 3. Случва се, че трябва да повторите тази процедура повече от веднъж. Например, ако номерът на апартамента е 87: 8 + 7 = 15. Отново събираме числата, за да получим число в диапазона от 1 до 9: 1 + 5 = 6. След това ще трябва само да разгледате декодирането на полученото число.
Декодиране на числа
Единица. Тези апартаменти са идеални за голямо семейство. Единицата е символ на общност, взаимно разбиране и единство. По-добре е да не живеете сами в такъв апартамент (или поне да си вземете домашен любимец).

Двойка означава, че апартаментът е наситен с творческа енергия, която дава на всеки, който живее в него, ентусиазъм, амбиция, любов към живота. В стените с такава енергия експертите съветват да живеете в сравнителен ред. В противен случай потокът от късмет ще бъде прекъснат рязко.

Три. Числото 3 е символ на късмет. В такъв апартамент хората по-лесно се справят с неприятности и трудности. В апартамент, принадлежащ към числото 3, се раждат положителни мисли и законът на привличането работи перфектно .

Четворката символизира хармония. Ето защо вътрешното спокойствие ще се усети в дома. В някои случаи енергията на апартамента може да бъде прекалено спокойна, така че е по-добре да не се създава скучен и монотонен интериор в него. Ще ви трябват ярки необичайни акценти.

Пет. Числото 5 в нумерологията обозначава желанието за промяна и положителност. В такъв апартамент хората са натоварени с желанието да променят живота на близките си. Появяват се нови цели и загубената енергия се попълва много бързо.

Шест.  Апартамент с този номер дава на хората, които живеят в него, много творческа енергия. Той е идеалният дом за писатели, дизайнери, художници и музиканти. Но не мислете, че останалото ще е лошо в него, точно обратното. На такова място активно се раждат нови идеи.

Седем. Числото 7 на вратата дава аура на спокойствие и щастие. Дори в най-лошия ден хората в такъв апартамент са по-щастливи от другите. Основното е да поддържате всичко в идеален ред и възможно най-рядко да пускате вкъщи тези, които не харесват собствениците.

Осем. Бизнесмените ще се чувстват чудесно в такъв апартамент. Хората, които живеят в дом с номер осем са предразположени към финансов късмет. За да не губите късмет, трябва да сте по-смирени и щедри.

Девет. Апартаментът, който принадлежи към номер 9, е чудесен за почивка. Атмосферата и енергията са чудесни за приемане на гости, забавление и промяна на средата. Експертите съветват само да помните, че Деветката изисква добро осветление и светли стени.

Източник: За жената

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.