Номерът на жилището
номерът на жилището

Номерът на жилището може би ви носи късмет. Всяка цифра има своето значение. Нумерологията е най-старата наука, която изучава енергията на числата. Този път ще ви кажем как да разберете по номера на апартамента колко благоприятна е неговата енергия.
Аурата на апартамента може да бъде подходяща за някои дейности и отрицателна за други. Простите нумерологични изчисления ще ви помогнат да разберете цялата истина за стените на вашия дом. И за да привлечете късмет в дома си, важно е правилно да комбинирате стила си и интериорния стил .
Нумерологично изчисление
Нумерологията работи с числа от 1 до 9. Ако вашият апартамент има такъв номер, тогава просто трябва да разгледате декодирането на номера. Ако номерът на апартамента е 10 или повече, трябва да направите изчисление.

Например номер на апартамент 12.
Просто трябва да съберете двете цифри заедно, за да получите желаното число: 1 + 2 = 3. Случва се, че трябва да повторите тази процедура повече от веднъж. Например, ако номерът на апартамента е 87: 8 + 7 = 15. Отново събираме числата, за да получим число в диапазона от 1 до 9: 1 + 5 = 6. След това ще трябва само да разгледате декодирането на полученото число.
Декодиране на числа
Единица. Тези апартаменти са идеални за голямо семейство. Единицата е символ на общност, взаимно разбиране и единство. По-добре е да не живеете сами в такъв апартамент (или поне да си вземете домашен любимец).

Двойка означава, че апартаментът е наситен с творческа енергия, която дава на всеки, който живее в него, ентусиазъм, амбиция, любов към живота. В стените с такава енергия експертите съветват да живеете в сравнителен ред. В противен случай потокът от късмет ще бъде прекъснат рязко.

Три. Числото 3 е символ на късмет. В такъв апартамент хората по-лесно се справят с неприятности и трудности. В апартамент, принадлежащ към числото 3, се раждат положителни мисли и законът на привличането работи перфектно .

Четворката символизира хармония. Ето защо вътрешното спокойствие ще се усети в дома. В някои случаи енергията на апартамента може да бъде прекалено спокойна, така че е по-добре да не се създава скучен и монотонен интериор в него. Ще ви трябват ярки необичайни акценти.

Пет. Числото 5 в нумерологията обозначава желанието за промяна и положителност. В такъв апартамент хората са натоварени с желанието да променят живота на близките си. Появяват се нови цели и загубената енергия се попълва много бързо.

Шест.  Апартамент с този номер дава на хората, които живеят в него, много творческа енергия. Той е идеалният дом за писатели, дизайнери, художници и музиканти. Но не мислете, че останалото ще е лошо в него, точно обратното. На такова място активно се раждат нови идеи.

Седем. Числото 7 на вратата дава аура на спокойствие и щастие. Дори в най-лошия ден хората в такъв апартамент са по-щастливи от другите. Основното е да поддържате всичко в идеален ред и възможно най-рядко да пускате вкъщи тези, които не харесват собствениците.

Осем. Бизнесмените ще се чувстват чудесно в такъв апартамент. Хората, които живеят в дом с номер осем са предразположени към финансов късмет. За да не губите късмет, трябва да сте по-смирени и щедри.

Девет. Апартаментът, който принадлежи към номер 9, е чудесен за почивка. Атмосферата и енергията са чудесни за приемане на гости, забавление и промяна на средата. Експертите съветват само да помните, че Деветката изисква добро осветление и светли стени.

Източник: За жената

Още новини
Боза в домашни условия

Боза в домашни условия

Боза е дума от турско-персийски произход, което подсказва, че родината й е Близкият изток. Тази освежителна напитка се пие най-много у нас и в Турция и по-малко в Сърбия, Румъния и Гърция. Разпространена е също в казвказките райони на Русия и в някои арабски страни....

повече информация
Майка написа писмо на дъщеря си

Майка написа писмо на дъщеря си

Майка написа писмо на дъщеря си, които разтърси обществото. В него има доста истини и всяка майка си мисли подобни неща, когато детето й порасне. Ето какво пише: Здравей, дъще! 1.След 3 години, аз мога да те изгоня от дома. Това звучи страшно, нали? Но въпреки това,...

повече информация
Крадците на мъже са от тези 3 зодии

Крадците на мъже са от тези 3 зодии

Крадците на мъже се характеризират с това, че нямат особени задръжки. Изневярата не е приятно нещо, но понякога тя е заложена в зодията на жената. Такъв тип жени просто им е в кръвта да откраднат чужд мъж. Някои дори го правят ей, така, само за спорта. После може и да...

повече информация
Как да не загубите мъжа до вас

Как да не загубите мъжа до вас

Как да не загубите мъжа до вас - полезни съвети. Връзката между жената и мъжа е доста крехко нещо. В началото чувствата са винаги по-силни, отколкото след няколко седмици или месеци. За да се развие романсът и да се премине към нови етапи, любовта не е достатъчна....

повече информация
Advertisements
Не смесвайте с яйца 7 храни

Не смесвайте с яйца 7 храни

Не смесвайте с яйца тези 7 храни, защото е вредно и може да напълнеете. Всъщност ние всеки ден "бомбардираме" стомасите си не само с нежелана храна, но и с напълно вредни храни. Здравословните естествени съставки се превръщат във врагове на храносмилането и тънка...

повече информация
Училищният тормоз остави следи

Училищният тормоз остави следи

Училищният тормоз остави следи. Едва когато остарях, разбрах колко щети ми е нанесло миналото. Не е лесно да погледна назад и да се сблъскам с болката, но след пенсионирането го направих. Това не беше съзнателно решение, а по-скоро процес, в който започнах да мисля...

повече информация
Advertisements