Обичаният Орлин Горанов
Дата на публикуване: 02.03.2021
обичаният Орлин

Обичаният от всички Орлин Горанов твърдо защитава соца и симпатизира на Румен Радев! Орлин Горанов си е заслужил честта да бъде един от най-уважаваните и обичани родни изпълнители през годините. Една от причините е неговата класа и директността, с която винаги назовава нещата. Без да му пука дали е удобен, или не. Като например откровението, че му липсва соца и много симпатизира на президента Румен Радев, а не на Бойко Борисов.
Орлин Горанов заяви на всеослушание, че днешната „демокрация“ не е демокрация. И че все повече му липсват годините на социализма, когато българският народ наистина е живеел добре.
„Да, соцът ми липсва и не, не ме е срам или страх да го призная. Разбира се, че всеки един режим си има и своите недостатъци, аз не го отричам. Но и дума не може да става за сравнение на онова време и настоящото, в което сме подложени на геноцид.

От сутрин до вечер медиите ни тормозят и ни съсипват, изпълнявайки заповедите на властта. Постоянно сме заливани от помия и лоши новини, всява ни се страх и ужас. Това го няма никъде по света, а престъпното е, че се прави нарочно и целенасочено“, коментира певецът.
Орлин Горанов с удоволствие си спомня времето преди 1989-та година, когато по думите му – имаше едно истинско спокойствие у хората, те живееха добре, нямаше бедност, нищета и мизерия, всеки работеше, пише bgdnes.bg.
„Най-доброто тогава беше, че имаше правила. И те се спазваха. Имаше отговорности, както трябва да бъде, особено в дни на така наречената демокрация, но за жалост сега го няма. Защото демокрацията не означава само права, означава и задължения, отговорности. По времето на соца живеех в една чиста, спокойна и красива София. Цялата ни страна беше такава. И който твърди друго, чисто и просто лъже“, категоричен е Горанов, предава tvevropa.com.

Той не крие симпатиите си към поведението и личността на президента Румен Радев и уважението към каузата, която е поел пред народа.

Самият Орлин признава, че е играл президент в киното, но не би се нагърбил с подобна отговорност в реалния живот. Не би влязъл и в политиката, защото силата му е другаде. Браво, Орлин Горанов!

Източник: Бгнау

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021 ви вещае период, през който може да възникнат някои изненади. При Близнаците човек, който ги е наранил, ще си получава заслуженото. Това ще им даде усещане за постигната справедливост. А при Лъвовете в близкото им обкръжение ще се...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.