Обичаният Орлин Горанов
Дата на публикуване: 02.03.2021
обичаният Орлин

Обичаният от всички Орлин Горанов твърдо защитава соца и симпатизира на Румен Радев! Орлин Горанов си е заслужил честта да бъде един от най-уважаваните и обичани родни изпълнители през годините. Една от причините е неговата класа и директността, с която винаги назовава нещата. Без да му пука дали е удобен, или не. Като например откровението, че му липсва соца и много симпатизира на президента Румен Радев, а не на Бойко Борисов.
Орлин Горанов заяви на всеослушание, че днешната „демокрация“ не е демокрация. И че все повече му липсват годините на социализма, когато българският народ наистина е живеел добре.
„Да, соцът ми липсва и не, не ме е срам или страх да го призная. Разбира се, че всеки един режим си има и своите недостатъци, аз не го отричам. Но и дума не може да става за сравнение на онова време и настоящото, в което сме подложени на геноцид.

От сутрин до вечер медиите ни тормозят и ни съсипват, изпълнявайки заповедите на властта. Постоянно сме заливани от помия и лоши новини, всява ни се страх и ужас. Това го няма никъде по света, а престъпното е, че се прави нарочно и целенасочено“, коментира певецът.
Орлин Горанов с удоволствие си спомня времето преди 1989-та година, когато по думите му – имаше едно истинско спокойствие у хората, те живееха добре, нямаше бедност, нищета и мизерия, всеки работеше, пише bgdnes.bg.
„Най-доброто тогава беше, че имаше правила. И те се спазваха. Имаше отговорности, както трябва да бъде, особено в дни на така наречената демокрация, но за жалост сега го няма. Защото демокрацията не означава само права, означава и задължения, отговорности. По времето на соца живеех в една чиста, спокойна и красива София. Цялата ни страна беше такава. И който твърди друго, чисто и просто лъже“, категоричен е Горанов, предава tvevropa.com.

Той не крие симпатиите си към поведението и личността на президента Румен Радев и уважението към каузата, която е поел пред народа.

Самият Орлин признава, че е играл президент в киното, но не би се нагърбил с подобна отговорност в реалния живот. Не би влязъл и в политиката, защото силата му е другаде. Браво, Орлин Горанов!

Източник: Бгнау

Още новини
Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната я прави чиста и блесяща. Що се отнася до поддържането на дома ми чист, почистването на тоалетната е най-малкото ми любимо нещо, предполагам и на вас. Наскоро споменах това на съседката си. Тя, без да се замисли два пъти, ми препоръча да направя...

повече информация
Пречистваща молитва

Пречистваща молитва

Пречистваща молитва за здраве и против нещастие. Вдишайте дълбоко, успокойте се и помислете за себе си и вашите близки. След като постигнете покой, прочетете тази молитва 7 пъти. Нейната сила затваря нещастието и болестите зад 7 ключалки. Представете си, че вашият...

повече информация
Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски - няма как да не сте го опитвали. Боб в гърне -традиционно и много вкусно ястие. Няма български дом, в който тази гозба да не е на почит. Всяка домакиня има свой начин за приготвяне на боб, но аз ще ви предложа моя. Уверявам ви, че ще ви...

повече информация
Баба съди внучката си

Баба съди внучката си

Баба съди родната си внучка и съпруга й за 32 893 лв. и иска разваляне на договор за покупко-продажба на апартамент, който освен това има и акт за дарение. За семейните войни, които сега започват и в храма на Темида, ни разказа Айгюн Османов. Той е съпруг на Надежда,...

повече информация
Advertisements
Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет направи феноменът Божидар Караджов. Две седмици минаха от парламентарните избори, а бъдещият кабинет все още изглежда като нерешима енигма. Някои от парламентарно представените партии вече направиха заявки какво правителство биха...

повече информация
Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент според бившия президент Росен Плевнелиев. "Задача на европейските и продемократични сили в България е да извадят много силна кандидатура на президентските избори, за да имаме президент демократ, а не популист. Това е голямата битка, която...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.