Отрицателен Rh фактор на кръвта
Дата на публикуване: 26.05.2020
отрицателен Rh фактор

Отрицателен Rh фактор на кръвта

Отрицателен Rh фактор на кръвта не се среща често. Известният американски паранормален изследовател Брад Щайгер отбеляза интересна особеност: хората с отрицателен Rh фактор на кръвта не са съвсем обикновени.
По-точно той предполага, че тези хора са или от специална генетична линия Homo sapiens или са потомци на извънземни.
Факт е, че според законите на генетиката можем да наследим само свойствата, които са притежавали нашите предци, ако, разбира се, изключим мутациите. А това означава, че ако човек и маймуна са произлезли от един праотец, тогава кръвта им би трябвало да е съвместима. За всички примати обаче резус факторът е положителен. Защо някои хора имат отрицателен резус фактор? Оказва се, че такива хора имат различен праотец. Може би извънземен?

Отбелязва се също, че най-високият процент носители на отрицателния Rh фактор – 30% – испанските баски (чийто произход, между другото, все още е загадка), израелските евреи с източен произход, самаритяните и етиопските чернокожи евреи.
Докато в други държави броят на тези хора едва достига 1%.
Повечето медиуми, лечители, хора с необичайни психични способности също имат отрицателен Rh фактор.
Както знаем, има само 4 кръвни групи. Всички те се различават по състав или по-точно по наличието на различни протеини в кръвните клетки, които се борят с бактериите в тялото. Повечето хора имат тези протеини и те са Rh-позитивни.
Защо някои хора нямат тези протеини е загадка! Учените смятат, че първите хора на Земята с отрицателен Rh фактор са се появили преди 35 000 години. Как? Никой не знае. Но най-популярната теория е точно за извънземния произход на ДНК на тези хора.

Ето някои общи характеристики за хората с отрицателен Rh фактор:

Те имат по-висок коефициент на интелигентност от „положителните“ хора;

Обикновено имат по-ниска телесна температура от останалите;

Умствено и емоционално тези хора са много по-издръжливи;

Често имат рижа коса;

Те са много чувствителни към топлина и не обичат студа;

Най-често имат сини, зелени или светлокафяви очи;

Друго любопитно явление на тези хора е свързано с бременността;

Известно е, че е невъзможно да се клонират хора с отрицателен Rh фактор;

Освен това, ако бременната майка има отрицателен резус фактор, имунната система на тялото й ще атакува плода, възприемайки го като чуждо тяло. Ето защо такива жени приемат специални лекарства по време на бременността, които потискат имунитета.

Но защо собственото им тяло атакува собствените им деца, т.е. защо ги възприема като „чужди“? Тази загадка няма отговор, но определено работи в полза на теорията за „извънземния“ произход на тези хора.

Между другото, археолозите са намерили огромен брой древни текстове и произведения на изкуството, които описват странни същества, посетили планетата. Така че помислете сами!

Източник: Световни загадки

Още новини
Честните зодии

Честните зодии

Честните зодии са 5. Лъжата е грях, който е присъщ на всеки от нас. Понякога е по-лесно да излъжеш, отколкото да кажеш истината. Малцина могат да се похвалят, че никога през живота си не са лъгали. Има обаче зодии, които са си спечелили репутация на искрени. Кой е...

повече информация
Проф. Мермерски със съвети

Проф. Мермерски със съвети

Професор Мермерски със съвети в жегата. Топлото време е изключително опасно за хората в по-напреднала възраст и всяка година води до бум на инфаркти и инсулти. Високите температури оказват влияние най-вече на онези, които имат проблеми със сърцето и кръвното налягане,...

повече информация
3 съвета за успех

3 съвета за успех

3 съвета за успех от най-богатат жена. Със състояние от 7,4 млрд. долара, 48-годишната Чжоу Цюнфей - основател и главен изпълнителен директор на Lens Technology, отново бе обявена за най-богатата жена в света, съобщи CNBC. Цюнфей е имала тежко детство, в което губи...

повече информация
Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим в църквата и какви са важните поверия. Църковните свещи са светиня, която Всемогъщият е дал на хората, те са в състояние да помогнат по много начини, затова са много ценени и с тях са свързани куп знамения и вярвания. Така че, ако църковна...

повече информация
Advertisements
Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище от монети в България е намерено в римския град Абритус край Разград. Имането от чисто злато тежало 4 килограма и съдържа 835 монети от 5-и век, които били отсечени в монетарниците на Константинопол, Равена, Антиохия и Тесалоники, пише...

повече информация
Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария. От раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от връзката им. Макар и двамата да имат вече нови половинки, при всеки удобен случай бургазлията „хапе“ доскорошната водеща на „Папараци“, с...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.