Отрицателен Rh фактор на кръвта
Дата на публикуване: 26.05.2020
отрицателен Rh фактор

Отрицателен Rh фактор на кръвта

Отрицателен Rh фактор на кръвта не се среща често. Известният американски паранормален изследовател Брад Щайгер отбеляза интересна особеност: хората с отрицателен Rh фактор на кръвта не са съвсем обикновени.
По-точно той предполага, че тези хора са или от специална генетична линия Homo sapiens или са потомци на извънземни.
Факт е, че според законите на генетиката можем да наследим само свойствата, които са притежавали нашите предци, ако, разбира се, изключим мутациите. А това означава, че ако човек и маймуна са произлезли от един праотец, тогава кръвта им би трябвало да е съвместима. За всички примати обаче резус факторът е положителен. Защо някои хора имат отрицателен резус фактор? Оказва се, че такива хора имат различен праотец. Може би извънземен?

Отбелязва се също, че най-високият процент носители на отрицателния Rh фактор – 30% – испанските баски (чийто произход, между другото, все още е загадка), израелските евреи с източен произход, самаритяните и етиопските чернокожи евреи.
Докато в други държави броят на тези хора едва достига 1%.
Повечето медиуми, лечители, хора с необичайни психични способности също имат отрицателен Rh фактор.
Както знаем, има само 4 кръвни групи. Всички те се различават по състав или по-точно по наличието на различни протеини в кръвните клетки, които се борят с бактериите в тялото. Повечето хора имат тези протеини и те са Rh-позитивни.
Защо някои хора нямат тези протеини е загадка! Учените смятат, че първите хора на Земята с отрицателен Rh фактор са се появили преди 35 000 години. Как? Никой не знае. Но най-популярната теория е точно за извънземния произход на ДНК на тези хора.

Ето някои общи характеристики за хората с отрицателен Rh фактор:

Те имат по-висок коефициент на интелигентност от „положителните“ хора;

Обикновено имат по-ниска телесна температура от останалите;

Умствено и емоционално тези хора са много по-издръжливи;

Често имат рижа коса;

Те са много чувствителни към топлина и не обичат студа;

Най-често имат сини, зелени или светлокафяви очи;

Друго любопитно явление на тези хора е свързано с бременността;

Известно е, че е невъзможно да се клонират хора с отрицателен Rh фактор;

Освен това, ако бременната майка има отрицателен резус фактор, имунната система на тялото й ще атакува плода, възприемайки го като чуждо тяло. Ето защо такива жени приемат специални лекарства по време на бременността, които потискат имунитета.

Но защо собственото им тяло атакува собствените им деца, т.е. защо ги възприема като „чужди“? Тази загадка няма отговор, но определено работи в полза на теорията за „извънземния“ произход на тези хора.

Между другото, археолозите са намерили огромен брой древни текстове и произведения на изкуството, които описват странни същества, посетили планетата. Така че помислете сами!

Източник: Световни загадки

Още новини
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение. Наскоро в интернет...

повече информация
Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии са 5 на брой. Забелязали ли сте, че има хора, които просто никога не са навреме? Вижте кои са 5-те зодии, които винаги закъсняват, защо това се случва и как реагират, ако им направите забележка. Започваме от зодия Овен. Овенът е винаги зает. Ако...

повече информация
Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари ще зарадват няколко зодиакални знаци. Всеки човек иска да стане по-богат и успешен. Може би и затова не спираме да се надяваме, че Звездите ще бъдат благосклонни към нас и ще ни дадат повече финансов късмет. През първия есенен месец енергията на Меркурий,...

повече информация
Advertisements
Къща на село е мечта

Къща на село е мечта

Къща на село е новата мода за хората, които искат спокойствие и ниски цени. Когато парите за жилище в града не достигат, много млади двойки с деца преоткриват българското село. Обикновено се ориентират към най-близкото до тях, купуват евтино стари къщи и бързо се...

повече информация
Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.