Отвратителни черти на зодиите
Дата на публикуване: 21.06.2020
отвратителни черти

Отвратителни черти се срещат при всяка една зодия. Обикновено говорим за добрите черти на различните знаци и премълчаваме лошите им страни. Но е полезно да научим и за тях, особено за най-неприятните, за да се предпазим или пък променим.
Овен
Шокиращо агресивни
Овни, вие имате спешна нужда да се научите да управлявате гнева си. Колкото повече се опитвате да потиснете яростта си, толкова по-непредвидимо изригва тя.
Телец
Безмерно чувство за притежание
Телци, вие искате да запазите всичко и всички такива, каквито на вас ви харесват. Но когато се опитвате да задържите неща, които не може да се притежават, като спомените или хората, ставате зловещи направо.
Близнаци
Много говорят
Близнаци, имате мнение по всеки един въпрос, много трудно е да ви затворят устата.

Рак
Обсебващо грижовни
С прекалено развития си майчински инстинкт и желанието да обгрижвате всички, вие търсите хора, които имат нужда от много грижи. И буквално ги обсебвате с грижата си, което се превръща в досада.
Лъв
Нарцистични чудовища
Лъвове, вие се миелите за щедри, пълни с ентусиазъм и забавни и вярвате, че трябва винаги да сте в светлините на прожекторите. Вие можете да направите драма, само за да заситите желанието си за зрелища, без да се интересувате от чувствата на другите.

Дева

Притеснително контролиращи
Уж сте грижовни и отдадени на близките си, но всъщност сте дотолкова обсебени от идеята всичко да е перфектно, че планирате и живота на близките си до най-малки детайли. Това, което вие наричате посвещаване на една връзка, е всъщност израз на манията ви за контрол.

Везни

Взривоопасни

Да, Везни, вие сте състрадателни и справедливи и се стараете да сте добри с всички. Но потискането на истинските чувства, ви струва много – отрицателни емоции и раздразнение, които са направо опасни за околните.

Скорпион

Конфликтни

Да, Скорпиони, вие сте много секси и притежавате опасен чар. Всяка игра с вас може да е доста рискована. И ако в секса садистичният ви характер може да е пленителен за някои хора, то в живота вие сте направо плашещи, защото просто не можете да живеете без конфликти.

Стрелец

Студенокръвни

Ако на представител на тази зодия му е омръзнал някой човек или по някаква причина се е обърнал срещу него, то не очаквайте обиди, разправии или някакви излияния. Запазената марка на Стрелците е студенината – не държат да имат последната дума, просто изчезват и не ги интересувате повече.

Козирог

Непоносимост към самотата

Е, Козирози, не само, че не обичате да сте сами, но харесвате и тълпите около вас, когато те са от хора, които мислят и чувстват като вас. Но пък тези, които не се вписват във вашите разбирания, лесно приемате за врагове.

Водолей

Използвачи

Водолеи, вие определено сте доста добри лъжци. Безогледни егоисти сте, които биха използвали всеки, за да постигнат своето. Вас не ви интересува нищо друго освен собственото благо и нямате и грам съвест да постигате желанията си за сметка на околните.

Риби

Самосъжаление

Да, Риби, знаем, че вие сте най-работливите, примерните и отговорните и затова сте претоварени с чужди задачи. И не спирате да го натяквате. Вашата склонност да се самосъжалявате цели основно да вменява вина на всички около вас.

Източник: Розали

Още новини
Празни селски обзаведени къщи

Празни селски обзаведени къщи

Празни селски къщи има в доста краища на България. Те са здрави и обзаведени, намират се в живописни малки селца и са обявени за безплатно отдаване срещу стопанисване и поддръжка. Все повече местни прегръщат идеята на Фейсбук групата „Имот под наем без наем“ да...

повече информация
Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година

Годишен хороскоп 2022 година предвещава динамична 2022 година за всички зодии. Пазете здравето си и дръжте на старите приятели. Започваме от зодия Овен. Овенът е един от огнените знаци, които се характеризират с проницателност и решителност. През 2022 г. това...

повече информация
Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022

Дневен хороскоп 22 януари 2022 предвещава ден, в който трябва да се доверите се на здравият си разум и да внимавате с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се...

повече информация
Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022

Дневен хороскоп 20 януари 2022 ви вещае ден, в който е добре да се учите от грешките си и да гледате уверено напред. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса. Бъде...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022

Дневен хороскоп 19 януари 2022 предвещава ден, в който е добре да свършите неотложното до обяд. Бъдете по-дипломатични и тактични. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022

Дневен хороскоп 18 януари 2022 ви вещае ден, в който настроението ви ще бъде повишено. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност. Ако е възможно, заемете наблюдателна...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.