Отвратителни черти на зодиите
Дата на публикуване: 21.06.2020
отвратителни черти

Отвратителни черти се срещат при всяка една зодия. Обикновено говорим за добрите черти на различните знаци и премълчаваме лошите им страни. Но е полезно да научим и за тях, особено за най-неприятните, за да се предпазим или пък променим.
Овен
Шокиращо агресивни
Овни, вие имате спешна нужда да се научите да управлявате гнева си. Колкото повече се опитвате да потиснете яростта си, толкова по-непредвидимо изригва тя.
Телец
Безмерно чувство за притежание
Телци, вие искате да запазите всичко и всички такива, каквито на вас ви харесват. Но когато се опитвате да задържите неща, които не може да се притежават, като спомените или хората, ставате зловещи направо.
Близнаци
Много говорят
Близнаци, имате мнение по всеки един въпрос, много трудно е да ви затворят устата.

Рак
Обсебващо грижовни
С прекалено развития си майчински инстинкт и желанието да обгрижвате всички, вие търсите хора, които имат нужда от много грижи. И буквално ги обсебвате с грижата си, което се превръща в досада.
Лъв
Нарцистични чудовища
Лъвове, вие се миелите за щедри, пълни с ентусиазъм и забавни и вярвате, че трябва винаги да сте в светлините на прожекторите. Вие можете да направите драма, само за да заситите желанието си за зрелища, без да се интересувате от чувствата на другите.

Дева

Притеснително контролиращи
Уж сте грижовни и отдадени на близките си, но всъщност сте дотолкова обсебени от идеята всичко да е перфектно, че планирате и живота на близките си до най-малки детайли. Това, което вие наричате посвещаване на една връзка, е всъщност израз на манията ви за контрол.

Везни

Взривоопасни

Да, Везни, вие сте състрадателни и справедливи и се стараете да сте добри с всички. Но потискането на истинските чувства, ви струва много – отрицателни емоции и раздразнение, които са направо опасни за околните.

Скорпион

Конфликтни

Да, Скорпиони, вие сте много секси и притежавате опасен чар. Всяка игра с вас може да е доста рискована. И ако в секса садистичният ви характер може да е пленителен за някои хора, то в живота вие сте направо плашещи, защото просто не можете да живеете без конфликти.

Стрелец

Студенокръвни

Ако на представител на тази зодия му е омръзнал някой човек или по някаква причина се е обърнал срещу него, то не очаквайте обиди, разправии или някакви излияния. Запазената марка на Стрелците е студенината – не държат да имат последната дума, просто изчезват и не ги интересувате повече.

Козирог

Непоносимост към самотата

Е, Козирози, не само, че не обичате да сте сами, но харесвате и тълпите около вас, когато те са от хора, които мислят и чувстват като вас. Но пък тези, които не се вписват във вашите разбирания, лесно приемате за врагове.

Водолей

Използвачи

Водолеи, вие определено сте доста добри лъжци. Безогледни егоисти сте, които биха използвали всеки, за да постигнат своето. Вас не ви интересува нищо друго освен собственото благо и нямате и грам съвест да постигате желанията си за сметка на околните.

Риби

Самосъжаление

Да, Риби, знаем, че вие сте най-работливите, примерните и отговорните и затова сте претоварени с чужди задачи. И не спирате да го натяквате. Вашата склонност да се самосъжалявате цели основно да вменява вина на всички около вас.

Източник: Розали

Още новини
Честните зодии

Честните зодии

Честните зодии са 5. Лъжата е грях, който е присъщ на всеки от нас. Понякога е по-лесно да излъжеш, отколкото да кажеш истината. Малцина могат да се похвалят, че никога през живота си не са лъгали. Има обаче зодии, които са си спечелили репутация на искрени. Кой е...

повече информация
Проф. Мермерски със съвети

Проф. Мермерски със съвети

Професор Мермерски със съвети в жегата. Топлото време е изключително опасно за хората в по-напреднала възраст и всяка година води до бум на инфаркти и инсулти. Високите температури оказват влияние най-вече на онези, които имат проблеми със сърцето и кръвното налягане,...

повече информация
3 съвета за успех

3 съвета за успех

3 съвета за успех от най-богатат жена. Със състояние от 7,4 млрд. долара, 48-годишната Чжоу Цюнфей - основател и главен изпълнителен директор на Lens Technology, отново бе обявена за най-богатата жена в света, съобщи CNBC. Цюнфей е имала тежко детство, в което губи...

повече информация
Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим

Колко свещи можем да запалим в църквата и какви са важните поверия. Църковните свещи са светиня, която Всемогъщият е дал на хората, те са в състояние да помогнат по много начини, затова са много ценени и с тях са свързани куп знамения и вярвания. Така че, ако църковна...

повече информация
Advertisements
Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище

Най-голямото златно съкровище от монети в България е намерено в римския град Абритус край Разград. Имането от чисто злато тежало 4 килограма и съдържа 835 монети от 5-и век, които били отсечени в монетарниците на Константинопол, Равена, Антиохия и Тесалоники, пише...

повече информация
Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария

Рачков за раздялата с Мария. От раздялата на Димитър Рачков и Мария Игнатова измина доста време, но комикът още таи горчивина от връзката им. Макар и двамата да имат вече нови половинки, при всеки удобен случай бургазлията „хапе“ доскорошната водеща на „Папараци“, с...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.