Паралелната ми връзка
Дата на публикуване: 27.04.2021
паралелната

Паралелната ми връзка ми тежеше и реших да я споделя с вас. Никога не съм мислила, че ще потърся съвет или мнение от непознати, но ето, че сама не мога да реша, колебая се, изпитвам съмнения и несигурност. На фона на много разкази, които изчетох, моята история може да ви се стори глупава.
Имам сериозен приятел от около 3 години и като всички двойки сме си говорили за нещо по-сериозно. Дори бях бременна, но направих спонтанен аборт (донякъде ми олеква, че не го родих това дете, защото в момента нещата са адски объркани, а ако имаше и дете, щеше да се усложни ситуацията). Преди около 2 месеца се запознах с невероятен мъж, не мога да ви опиша колко ми се прииска да съм с него. Започна се съвсем невинно, аз го харесвах, той мен също…Но той си имаше приятелка…от 8 год. Една вечер, когато трябваше да си отиде, остана при мен. Това беше най-хубавата нощ в живота ми. Заминах за Испания, преди това бяхме говорили, че като се върна ще ми каже как ще я караме по-натам. Съгласих се понеже аз не съм човек, който притиска хората.

Случи се така, че приятелката му разбра за нас. Като се върнах му звъннах и ми вдигна тя. Загубих ума и дума направо. По-късно той ми се обади, каза ми, че за него съм била единствена, а на въпроса ми тя само му поддържа температурата на чаршафите над санитарния минимум ли не получих отговор.
Наговорих му ги едни понеже хич не мога да си държа езика зад зъбите и му казах, че приключваме. Няколко вечери по-късно ми се обади пиян и започна да ми се обяснява в любов. Като затворих и ми звънна тя.
Каза ми да не заставам между тях, че я помолил да заживеят заедно и да скрепят връзката си с дете. Няма да ви казвам какви драми бяха. Той не ме оставяше намира, а честно да си кажа и не исках. И се започнаха едни……като сериал.
Той се скара с нея, а с мен се оправи. Преглътнах всичко, плюх си и на гордост и на принципи, но бях вече много влюбена. А моето момче горкото нищичко не подозираше. Само ме гледаше с едно обожание, света ако поискам да завърти на другата страна ще го направи. Честно да си кажа сама се улавях,че съм се отдръпнала от него, че съм охладняла.

Един ден ми звънна втория, докато е с нея, за да чуя какво ще и каже (понеже нямаме възможност да се съберем тримата лично). Когато тя го попита с коя от двете иска да бъде той избра мен, изпуснах и телефона и чашата, която държах.

Моят приятел замина да работи в Пловдив, а аз като че ли само това чаках, за да мога да съм с новата си тръпка. Половината ми приятели ми казват да си гледам питомното,че това е само увлечение и като ми мине и го зарежа, ще си докарам проблеми, другата половина ми казват, че с втория си подхождаме много повече.

И донякъде е така, той е събирателен образ на мъжа,който искам, двамата се допълваме, единия вижда в другия това, което самия той няма като черта от характера и въобще си пасваме като две половинки. До тук добре ама аз му казах,че съм се разделила с гаджето си.

Излъгах го, излъгах и двамата, а те се стараят да ми докажат по всевъзможни начини чувствата си. Не съм готова да зарежа моето момче, но не съм готова да се откажа и от втория. Моля ви помогнете ми, бих се радвала да чуя мнения и съвети, защото сама не мога да реша. За пръв път в живота си нямам отговори.

Източник: Розали

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021 ви вещае период, през който може да възникнат някои изненади. При Близнаците човек, който ги е наранил, ще си получава заслуженото. Това ще им даде усещане за постигната справедливост. А при Лъвовете в близкото им обкръжение ще се...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.