Парични постъпления за 3 зодии през октомври
Дата на публикуване: 25.09.2019
парични постъпления

Парични постъпления за 3 зодии през октомври

Парични постъпления биха зарадвали всеки човек, но само три зодии ще бъдат сред щастливците през октомври, вещае топ астрологът Павел Глоба. Задава се типичен есенен месец, в който всички се залавят за работа. Задълженията започват да ни притискат и удоволствията остават на заден план. Но точно сега е моментът финансовото ни състояние да започне да расте, защото идват хубави коледни празници и ни трябват пари за подаръци. Към края на месец октомври парите при всички ще скочат в резултат на съвестна работа. Плановете ви ще се изпълнят. Късметът тогава ще е най-голям.
Астрологът предвижда успешен месец за всички, но три зодии ще бъдат особено щастливи да забогатеят повече от другите. При тях паричният поток ще потече, като това няма да отшуми цели три месеца. Без значение каква работа ще подхванат, каквото си посадят, това ще пожънат. С една дума дори и да дадат малко от себе си, това ще даде значим финансов резултат.

Най-добре ще бъдат Стрелците. За да го постигнат обаче те трябва да разкарат мрачното настроение, което обикновено ги тормози и да вярват повече в собствените си сили и възможности. Повече оптимизъм и вяра в качествата им предвещават нови печалби и увеличаване на богатството.
Това ще бъде нов старт за тях, което ще ги мотивира за още по-високи резултати. Затова Стрелци, не пропускайте шансът, който ви се отваря, а го грабнете с всички сили.
Все пак внимавайте да не допускате твърде близо приятели или познати, които ще надушат, че започвате да печелите повече. Тогава си припомните къде са били те, когато сте имали нужда от пари и подкрепа.
Ако сте зодия Лъв, усилията, които сте вложили през годината ще с увенчаят със страхотен резултат. Очакват ви доста пари, но вие си го заслужавате. Все пак напоследък не спирате да влагате нерви и усилия, успели сте да научите много нови неща, прочели сте полезни книги. Всичко това ще даде резултат през октомври и ще вдигне значително постъпленията ви.

Не спирайте да работите усърдно, дори и вече да сте на ръба на силите си. Изпийте нещо ободряващо и продължете в същия дух. Това ще ви презареди и ще сте в пълни сили. Към средата на месеца вече може малко да отделите време за релакс, защото вече ще сте успели да постигнете това, което искате и парите ще се множат.

Ако сте зодия Овен, шансът е на ваша страна! Паричките ще ви заобичат, но имайте предвид, че няма да се случи веднага, а чак след средата на октомври. Преди това ще имате някои предвидени и непредвидени разходи, които ще ви стимулират допълнително и вие не само, че ще ги покриете, ами и ще спечелите много повече.
Нуждата от пари ще ви мобилизира до краен предел, ще успеете да се самомотивирате и дори ще изненадате себе си от постигнатото. Когато достигнете върха на възможностите, може вече да го карате по инерция, защото паричният поток вече ще е на ваша страна.
Обобщено, всички зодиакални знаци могат да се радват на добър финансов резултат, защото така вещаят звездите, но гореспоменатите три зодии ще са с огромни шансове това да се сбъдне. Парични постъпления ще зарадват всички, които са работили усърдно през цялата година.

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Месечен хороскоп ноември 2022

Месечен хороскоп ноември 2022

Месечен хороскоп ноември 2022 ви вещае период, в който няма да липсват трудности и предизвикателства. Повечето от вас ще успеят да ги преодолеят успешно и без сътресения. Стартираме от зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп ноември 2022 месецът ще донесе трудности...

повече информация
Пиене на вода с лимон

Пиене на вода с лимон

Пиене на вода с лимон е добър избор за всеки, който иска да се прочисти. Водата с лимон е чудесен начин да бъдете здрави и енергични. Нейните предимства се възхваляват от актриси, певици и знаменитости. Лимонът е отличен източник на витамин С и фибри. Тази комбинация...

повече информация
Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак

Пречистване на тялото от живак и други тежки метали. Всички сме замърсени с тежки метали, включително живак. Техен източник са не само чешмяна вода и храна, но и опаковките. Живак и други вредни за здравето метали могат да присъстват в лекарства, кухненски съдове и...

повече информация
Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона не се хвърлят

Остатъците от бульона може да послужат за много неща. Бульонът е лесна за приготвяне супа, позната ни от векове. Обичаме да го хапваме и с удоволствие го приготвяме на семейни вечери, обеди и тържества. Всяка домакиня има свои изпитани трикове, които правят бульона...

повече информация
Скърцане със зъби

Скърцане със зъби

Скърцане със зъби през нощта се наблюдава при много хора. Нощта е предназначена да бъде период на спокойствие и тишина - спокойни вечери, приятни сънища и дори подмладяване преди следващия ден. Но когато си имате работа със скърцане със зъби, това вероятно не е така....

повече информация
Eфект на смешен газ

Eфект на смешен газ

Азотен оксид и неговото действие. Използва се само от време на време в стоматологията, но принадлежи. Той действа най-добре при концентрация от 40 или 50% и няма странични ефекти. По-високите концентрации могат да причинят нежелани реакции. В най-лошите случаи тези...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.