Парични постъпления за 3 зодии през октомври
Дата на публикуване: 25.09.2019
парични постъпления

Парични постъпления за 3 зодии през октомври

Парични постъпления биха зарадвали всеки човек, но само три зодии ще бъдат сред щастливците през октомври, вещае топ астрологът Павел Глоба. Задава се типичен есенен месец, в който всички се залавят за работа. Задълженията започват да ни притискат и удоволствията остават на заден план. Но точно сега е моментът финансовото ни състояние да започне да расте, защото идват хубави коледни празници и ни трябват пари за подаръци. Към края на месец октомври парите при всички ще скочат в резултат на съвестна работа. Плановете ви ще се изпълнят. Късметът тогава ще е най-голям.
Астрологът предвижда успешен месец за всички, но три зодии ще бъдат особено щастливи да забогатеят повече от другите. При тях паричният поток ще потече, като това няма да отшуми цели три месеца. Без значение каква работа ще подхванат, каквото си посадят, това ще пожънат. С една дума дори и да дадат малко от себе си, това ще даде значим финансов резултат.

Най-добре ще бъдат Стрелците. За да го постигнат обаче те трябва да разкарат мрачното настроение, което обикновено ги тормози и да вярват повече в собствените си сили и възможности. Повече оптимизъм и вяра в качествата им предвещават нови печалби и увеличаване на богатството.
Това ще бъде нов старт за тях, което ще ги мотивира за още по-високи резултати. Затова Стрелци, не пропускайте шансът, който ви се отваря, а го грабнете с всички сили.
Все пак внимавайте да не допускате твърде близо приятели или познати, които ще надушат, че започвате да печелите повече. Тогава си припомните къде са били те, когато сте имали нужда от пари и подкрепа.
Ако сте зодия Лъв, усилията, които сте вложили през годината ще с увенчаят със страхотен резултат. Очакват ви доста пари, но вие си го заслужавате. Все пак напоследък не спирате да влагате нерви и усилия, успели сте да научите много нови неща, прочели сте полезни книги. Всичко това ще даде резултат през октомври и ще вдигне значително постъпленията ви.

Не спирайте да работите усърдно, дори и вече да сте на ръба на силите си. Изпийте нещо ободряващо и продължете в същия дух. Това ще ви презареди и ще сте в пълни сили. Към средата на месеца вече може малко да отделите време за релакс, защото вече ще сте успели да постигнете това, което искате и парите ще се множат.

Ако сте зодия Овен, шансът е на ваша страна! Паричките ще ви заобичат, но имайте предвид, че няма да се случи веднага, а чак след средата на октомври. Преди това ще имате някои предвидени и непредвидени разходи, които ще ви стимулират допълнително и вие не само, че ще ги покриете, ами и ще спечелите много повече.
Нуждата от пари ще ви мобилизира до краен предел, ще успеете да се самомотивирате и дори ще изненадате себе си от постигнатото. Когато достигнете върха на възможностите, може вече да го карате по инерция, защото паричният поток вече ще е на ваша страна.
Обобщено, всички зодиакални знаци могат да се радват на добър финансов резултат, защото така вещаят звездите, но гореспоменатите три зодии ще са с огромни шансове това да се сбъдне. Парични постъпления ще зарадват всички, които са работили усърдно през цялата година.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.