Парични постъпления за 3 зодии през октомври
Дата на публикуване: 25.09.2019
парични постъпления

Парични постъпления за 3 зодии през октомври

Парични постъпления биха зарадвали всеки човек, но само три зодии ще бъдат сред щастливците през октомври, вещае топ астрологът Павел Глоба. Задава се типичен есенен месец, в който всички се залавят за работа. Задълженията започват да ни притискат и удоволствията остават на заден план. Но точно сега е моментът финансовото ни състояние да започне да расте, защото идват хубави коледни празници и ни трябват пари за подаръци. Към края на месец октомври парите при всички ще скочат в резултат на съвестна работа. Плановете ви ще се изпълнят. Късметът тогава ще е най-голям.
Астрологът предвижда успешен месец за всички, но три зодии ще бъдат особено щастливи да забогатеят повече от другите. При тях паричният поток ще потече, като това няма да отшуми цели три месеца. Без значение каква работа ще подхванат, каквото си посадят, това ще пожънат. С една дума дори и да дадат малко от себе си, това ще даде значим финансов резултат.

Най-добре ще бъдат Стрелците. За да го постигнат обаче те трябва да разкарат мрачното настроение, което обикновено ги тормози и да вярват повече в собствените си сили и възможности. Повече оптимизъм и вяра в качествата им предвещават нови печалби и увеличаване на богатството.
Това ще бъде нов старт за тях, което ще ги мотивира за още по-високи резултати. Затова Стрелци, не пропускайте шансът, който ви се отваря, а го грабнете с всички сили.
Все пак внимавайте да не допускате твърде близо приятели или познати, които ще надушат, че започвате да печелите повече. Тогава си припомните къде са били те, когато сте имали нужда от пари и подкрепа.
Ако сте зодия Лъв, усилията, които сте вложили през годината ще с увенчаят със страхотен резултат. Очакват ви доста пари, но вие си го заслужавате. Все пак напоследък не спирате да влагате нерви и усилия, успели сте да научите много нови неща, прочели сте полезни книги. Всичко това ще даде резултат през октомври и ще вдигне значително постъпленията ви.

Не спирайте да работите усърдно, дори и вече да сте на ръба на силите си. Изпийте нещо ободряващо и продължете в същия дух. Това ще ви презареди и ще сте в пълни сили. Към средата на месеца вече може малко да отделите време за релакс, защото вече ще сте успели да постигнете това, което искате и парите ще се множат.

Ако сте зодия Овен, шансът е на ваша страна! Паричките ще ви заобичат, но имайте предвид, че няма да се случи веднага, а чак след средата на октомври. Преди това ще имате някои предвидени и непредвидени разходи, които ще ви стимулират допълнително и вие не само, че ще ги покриете, ами и ще спечелите много повече.
Нуждата от пари ще ви мобилизира до краен предел, ще успеете да се самомотивирате и дори ще изненадате себе си от постигнатото. Когато достигнете върха на възможностите, може вече да го карате по инерция, защото паричният поток вече ще е на ваша страна.
Обобщено, всички зодиакални знаци могат да се радват на добър финансов резултат, защото така вещаят звездите, но гореспоменатите три зодии ще са с огромни шансове това да се сбъдне. Парични постъпления ще зарадват всички, които са работили усърдно през цялата година.

Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 28 май 2022

Дневен хороскоп 28 май 2022

Дневен хороскоп 28 май 2022 предвещава ден, в който недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща. ъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки. Започваме от зодия Овен....

повече информация
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.