Парите на тези три зодии никога не свършват
Дата на публикуване: 26.09.2019
парите на тези три зодии

Парите на тези три зодии никога не свършват

Парите на тези три зодии рядко свършват, защото те успяват да ги управляват правилно. Има зодии, които разчитат на моментни печалби и на шанс. Точно те често изпадат в затруднения, защото не могат правилно да си планират разходите. Има и друг тип хора, които са прекалено стиснати и гледат да спестят каквото имат. Така те се лишават от удоволствията на живота, защото се страхуват, че един ден може да останат без пари за препитание.
Трети вид хора пък харчат безогледно, пръскат пари за удоволствия, скъпи екскурзии, луксозни покупки и в даден момент се налага да преживяват на заем или на кредит.
Нопреобладават три зодиакални знака, които много рядко можете да ги видите притиснати до стената. Просто защото те почти никога не остават без пари.

Причината е, че умеят добре да си планират средствата, успяват да заделят за черни дни, а отделно са много работливи и находчиви. Знаят кога да натиснат, рядко изпадат в рискови ситуации, не обичат да експериментират излишно. За всичко това обаче те се трудят доста, използват ума си и не разчитат само на късмета.
1. Зодия Телец
Най-големите работохолици от всички. Умът им е като бръснач, постоянно мислят тактики, схеми и стратегии. Винаги успяват да предвидят успеха си, което им носи добри финансови резултати. Телецът обича да работи самостоятелно, но може да разчитате на него и за работа в колектив. Успява винаги да задели нещо настрана, за да има сигурност и комфорт. Самочувствието му е високо, когато знае, че може сам да разполага с парите, които е спечелил.
Телците никога не отказват работа, която би им донесла допълнителен доход. Високото възнаграждение им дава повече свобода и независимост, с парите обичат да пътешестват и да радват половинката си, те се гордеят с постигнатото.

2. Зодия Скорпион

Винаги имат план за забогатяване, независимо от обстоятелствата. Когато им попаднат пари, те не се страхуват да ги реинвестират в нещо, което им се струва доходоносно. Дори и да загубят, н се отказват и намират други начини за печалба. Доброто стопанисване и перфектната финансова дисциплина са характерна тяхна черта. Те мразят да затъват в дългове, плащат си данъци и сметки. Можете да разчитате на заем от тяхна страна, но трябва да бъдете коректни и да им го върнете. В противен случай няма да ви дадат пак. Те обичат да глезят семейството си и хората, на които държат. Щедри са, понякога ги е грижа повече за други хора, отколкото за себе си.
Когато им светнат нови постъпления, Скорпионите се чувстват на седмото небе. Склонни са да отделят част от постъпленията в ново вложение или нов проект, по който работят усърдно. Обичат да имат добра финансова основа и правят много точни сметки на парите си за в бъдеще.

3. Зодия Козирог

Съмнявате ли се, че Козирога не е в списъка? Е, вече тези съмнения са мит. Това е зодията, която винаги заделя пари настрани. Просто това им е в природата. Те мислят няколко хода напред и парите, които стоят в банковата им сметка са за бъдещи необходими нужди. Често пъти когато видят много пари, те се мъчат да ги скатаят. Никога не харчат безогледно и неразумно. Някои представители на зодията могат да бъдат определени като стиснати, но това съвсем не е вярно. Просто защото Козирогът си е направил сметката за какво точно ще харчи пари днес. Това, че другите не го разбират си е тяхна работа.
Когато работят, винаги всичко им е подредено както трябва. Плановете в главата им са грандиозни и ако постигнат частичка от тях, парите започват да капят. Те се винаги се стремят да забогатеят. Затова ако имате познат, любим или приятел от тази зодия, вие няма да останете на улицата, защото ще се осланяте на неговия гръб. Парите на тези три зодии трудно свършват, защото винаги имат нещо заделено в банката.

Още новини
Приютих бездомник у дома

Приютих бездомник у дома

Приютих бездомник у дома. Всичките ми проблеми идват от това, че съм прекалено наивна, състрадателна и доверчива. Историята е толкова неприятна, че не смея да я споделя с никого. Но пред читателите на „Лична драма“ ще разкрия сърцето си, защото съм убедена, че ще ме...

повече информация
Магия за сбъдване на желания

Магия за сбъдване на желания

Магия за сбъдване на желания от дълбока древност. С тази магия за сбъдване на желание вие ще постигнете целта си Всеки иска да направи една магия за сбъдване на желание и то да стане факт. Всъщност в древността са ползвани ежедневно подобни ритуали. Днес ние не...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2020

Месечен хороскоп декември 2020

Месечен хороскоп декември 2020 ви вещае един по-спокоен декември, през който ако сте здрави можете да намерите време и да се поглезите. Гледайте оптичистично - най-лошото е зад гърба ви. Започваме със Зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2020 звездите...

повече информация
Епипремнум ауреум пречиства

Епипремнум ауреум пречиства

Епипремнум ауреум или "дяволски бръшлян" е билка, която е популярна благодарение на това, че е лесна за отглеждане и не изисква някакви специални условия. Въпреки това, в последно време все повече се проявява благотворното действие на тази билка за здравето на хората...

повече информация
Advertisements
Оцелях и намерих щастието

Оцелях и намерих щастието

Оцелях от един кошмар и намерих своят път. Сега, припомняйки си миналото, ми се струва, че е било кошмар, от който още не знам как съм оцеляла… Всичко си ми беше наред: тих семеен живот, нормална работа, домашни задължения, грижа за детето и съпруга ми. Казано...

повече информация
Китайски хороскоп за 2021

Китайски хороскоп за 2021

Китайски хороскоп за 2021. За тези, които искат да държат успеха си под контрол и да накарат Годината на Вола да работи за себе си, китайският хороскоп ще ви каже щастливите месеци 2021 г. за всеки знак от зодиака и какво трябва да се направи през този период. Очаква...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.