Парите ще се увеличат за три зодии февруари 2020
Дата на публикуване: 08.01.2020
парите

Парите ще се увеличат за три зодии февруари 2020

Парите са важно спедство за живот. Хороскопът за следващите месеци на 2020 г. е много обнадеждаващ по отношение на кариера и финанси.
Това обещава зодиакалните знаци щедро материално възнаграждение и решение на много материални проблеми.
Астролозите са уверени, че някои представители на хороскопа могат да се възползват от щастлив шанс от Висшите сили, като в същото време изразходват минимум енергия.
В зрителното поле на Съдбата са 3 знака на зодиака. През февруари те ще почувстват как животът им е изпълнен с успехи в кариерата им, подобряване на финансовото им състояние и щедри дарове.
Представителите на знака очакват печалби от лотария, дивиденти върху инвестиции или наследяване.

Овен
Представителите на знака могат да се считат за основните късметлии през февруари, както в областта на любовта, така и на финансите. Всички награди на късмета бяха спечелени от Овен, защото той положи много усилия, за да постигне успех.
Висшите сили ще го възнаградят за неговото трудолюбие и постоянство, ще му дадат мощен заряд на енергия. Овенът ще привлича пари като магнит.
Представителите на знака ще забележат специални промени в кариерата си: успешни проекти, сделки, повишени заплати и печеливши познанства.
Астролозите препоръчват на Овните да не се отпускат и да не пропускат положителния си шанс.

Везни

Представителите на Везни ги очаква материално благополучие и те ще бъдат свързани с късмет и щастливи обстоятелства.

Успехът е в състояние да придружава зодиакалния знак постоянно.

Интуицията на Везните ще им помогне да насочат положителната енергия към финансовото благополучие.

Ще дойде положително време за голяма печалба в лотарията, но не трябва да бързате с нещата. Само интуицията ще помогне на Везните да направят правилния избор и да не пропуснат щастлив шанс.

Козирог
През февруари 2020 г. представителите на знака ще усетят вътрешно обновление и прилив на активност. За Козирога нищо не е невъзможно.

Той има способността да си поставя амбициозни цели и ги постига лесно и бързо. На Козирога им помагат Висшите сили.

Представителите на знака ще получат много оферти за работа и ще има възможност да спечелите достатъчна сума пари. Козирозите могат не само да подобрят семейния си бюджет, но и значително да подобрят стандарта си на живот.

Източник: За жената

Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.