Парите у дома си имат определени места
Дата на публикуване: 14.02.2020
парите у дома

Парите у дома си имат определени места

Парите у дома трябва да се държат на определени места, за да се умножават. Във всеки дом има места, на които да сложите парите си и те да започнат да се увеличават. И това изобщо не са празни приказки!
Парите имат доста сложна енергия и за да взаимодействат с друга положителна енергия, трябва да бъдат близо до онова правилното място, където ще започнат да се увеличават с всеки ден.
Още в древен Китай мъдрите хора са държали финансите си на място в югоизточната част на къщата, тъй като именно там се намира най-благоприятната парична енергия.
Също така, за да може в къщата ви да има добра циркулация на паричната енергия, от помещението, където държите средствата си, трябва да изхвърлите целия ненужен боклук.

По този начин ще освободите полето за свободно проникване на положителна енергия отвън.
Много езотерици препоръчват близо до мястото, където пазите финансите си, да окачите картини или снимки, които изобразяват богат начин на живот и скъпи вещи. Ако не разполагате с подобни неща, можете да използвате и картинки, на които са изобразени пари.
Много силен магнит за натрупване и увеличаване на парите ви може да бъде изображение на стената на вашата съкровена материална мечта – скъпа кола, красива и шикозна вила или околосветско пътешествие. С две думи – нещо, за което мечтаете много силно и е от изключително значение за вас.
Много хора разказват, че след като са окачили изображението на мечтата си на стената, по някакъв удивителен начин са започнали да получават все повече и повече пари от места, за които дори не са смеели да си помислят.

За да може парите в къщата да започнат да се увеличават и да стават все повече, поставете портфейла си за една нощ до мястото, където съхранявате спестяванията си. По този начин сами ще заредите портмонето си за активна работа по привличане на пари.

Друг чудесен вариант парите ви да се трупат, е да вземете лист хартия и да напишете върху него сумата, която бихте искали да имате в тази грамада в къщата и да я поставите върху парите си. Тази цифра, на първо място, ще ви стимулира да я достигнете по-бързо.

Обърнете внимание на онези места в къщата, където се чувствате най-спокойни и умиротворени. Вслушайте се в усещанията си и сложете парите за съхранение и умножение точно там.

Няма значение дали това е кухнята, банята, тоалетната или уютния ви балкон. Основният критерий за избор на място е, че се чувствате спокойно и уютно!

Източник: БЛИЦ

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.