Парите у дома си имат определени места
Дата на публикуване: 14.02.2020
парите у дома

Парите у дома си имат определени места

Парите у дома трябва да се държат на определени места, за да се умножават. Във всеки дом има места, на които да сложите парите си и те да започнат да се увеличават. И това изобщо не са празни приказки!
Парите имат доста сложна енергия и за да взаимодействат с друга положителна енергия, трябва да бъдат близо до онова правилното място, където ще започнат да се увеличават с всеки ден.
Още в древен Китай мъдрите хора са държали финансите си на място в югоизточната част на къщата, тъй като именно там се намира най-благоприятната парична енергия.
Също така, за да може в къщата ви да има добра циркулация на паричната енергия, от помещението, където държите средствата си, трябва да изхвърлите целия ненужен боклук.

По този начин ще освободите полето за свободно проникване на положителна енергия отвън.
Много езотерици препоръчват близо до мястото, където пазите финансите си, да окачите картини или снимки, които изобразяват богат начин на живот и скъпи вещи. Ако не разполагате с подобни неща, можете да използвате и картинки, на които са изобразени пари.
Много силен магнит за натрупване и увеличаване на парите ви може да бъде изображение на стената на вашата съкровена материална мечта – скъпа кола, красива и шикозна вила или околосветско пътешествие. С две думи – нещо, за което мечтаете много силно и е от изключително значение за вас.
Много хора разказват, че след като са окачили изображението на мечтата си на стената, по някакъв удивителен начин са започнали да получават все повече и повече пари от места, за които дори не са смеели да си помислят.

За да може парите в къщата да започнат да се увеличават и да стават все повече, поставете портфейла си за една нощ до мястото, където съхранявате спестяванията си. По този начин сами ще заредите портмонето си за активна работа по привличане на пари.

Друг чудесен вариант парите ви да се трупат, е да вземете лист хартия и да напишете върху него сумата, която бихте искали да имате в тази грамада в къщата и да я поставите върху парите си. Тази цифра, на първо място, ще ви стимулира да я достигнете по-бързо.

Обърнете внимание на онези места в къщата, където се чувствате най-спокойни и умиротворени. Вслушайте се в усещанията си и сложете парите за съхранение и умножение точно там.

Няма значение дали това е кухнята, банята, тоалетната или уютния ви балкон. Основният критерий за избор на място е, че се чувствате спокойно и уютно!

Източник: БЛИЦ

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.