Парите у дома си имат определени места
Дата на публикуване: 14.02.2020
парите у дома

Парите у дома си имат определени места

Парите у дома трябва да се държат на определени места, за да се умножават. Във всеки дом има места, на които да сложите парите си и те да започнат да се увеличават. И това изобщо не са празни приказки!
Парите имат доста сложна енергия и за да взаимодействат с друга положителна енергия, трябва да бъдат близо до онова правилното място, където ще започнат да се увеличават с всеки ден.
Още в древен Китай мъдрите хора са държали финансите си на място в югоизточната част на къщата, тъй като именно там се намира най-благоприятната парична енергия.
Също така, за да може в къщата ви да има добра циркулация на паричната енергия, от помещението, където държите средствата си, трябва да изхвърлите целия ненужен боклук.

По този начин ще освободите полето за свободно проникване на положителна енергия отвън.
Много езотерици препоръчват близо до мястото, където пазите финансите си, да окачите картини или снимки, които изобразяват богат начин на живот и скъпи вещи. Ако не разполагате с подобни неща, можете да използвате и картинки, на които са изобразени пари.
Много силен магнит за натрупване и увеличаване на парите ви може да бъде изображение на стената на вашата съкровена материална мечта – скъпа кола, красива и шикозна вила или околосветско пътешествие. С две думи – нещо, за което мечтаете много силно и е от изключително значение за вас.
Много хора разказват, че след като са окачили изображението на мечтата си на стената, по някакъв удивителен начин са започнали да получават все повече и повече пари от места, за които дори не са смеели да си помислят.

За да може парите в къщата да започнат да се увеличават и да стават все повече, поставете портфейла си за една нощ до мястото, където съхранявате спестяванията си. По този начин сами ще заредите портмонето си за активна работа по привличане на пари.

Друг чудесен вариант парите ви да се трупат, е да вземете лист хартия и да напишете върху него сумата, която бихте искали да имате в тази грамада в къщата и да я поставите върху парите си. Тази цифра, на първо място, ще ви стимулира да я достигнете по-бързо.

Обърнете внимание на онези места в къщата, където се чувствате най-спокойни и умиротворени. Вслушайте се в усещанията си и сложете парите за съхранение и умножение точно там.

Няма значение дали това е кухнята, банята, тоалетната или уютния ви балкон. Основният критерий за избор на място е, че се чувствате спокойно и уютно!

Източник: БЛИЦ

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021 ви вещае период, през който може да възникнат някои изненади. При Близнаците човек, който ги е наранил, ще си получава заслуженото. Това ще им даде усещане за постигната справедливост. А при Лъвовете в близкото им обкръжение ще се...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.