Петте командващи зодии
Дата на публикуване: 20.05.2020
петте командващи зодии

Петте командващи зодии

Петте командващи зодии са известни на всички. Сетихте ли се кои са представителите на зодиака, които винаги държат да вземат решенията и да водят парада? Вземането на решения е отговорно и не всеки би се нагърбил с нелеката задача да понесе цялата тежест на последствията. Има обаче хора, които винаги с готовност застават начело. И не просто го искат, а го изискват. Без компромиси, без възможност за различно развитие на ситуацията. Вижте кои са представителите на зодиака, които искат винаги да командват.
Зодия Козирог
Козирогът много държи на добре свършената работа. И ако няма кой да поеме отговорността, не очаквайте да стои и да чака втора покана. Проблемът е, че Козирогът има високи изисквания, понякога дори нереалистични, които отправя и към околните. Никога няма да вземе импулсивно решение, а всяка стъпка от пътя му ще е добре премислена.

Дисциплинирани са и очакват същото от хората до себе си. Преди да се втурнат в някакво начинание, първо ще обмислят и дори запишат всяка стъпка. Очаквайте от тях да опитат да предвидят всички добри и лоши сценарии. Макар поведението им често да граничи с параноично, бъдете сигурно че, ако контролът е в техни ръце, работата ще се свърши.
Зодия Лъв
Няма друг, освен моя начин. Това е мотото на Лъва. Лъвът е роден лидер и ролята на ръководещ му идва съвсем естествено. Най-ценното качество на Лъвовете е способността им да делегират. От тях винаги може да се очаква да дадат определена задача на перфектния за целта човек.

Лъвовете са добри в общуването, затова от тях може да се очаква да ръководят с твърда, но демократична ръка. Готови да изслушват, преценяват и взимат бързи решения, Лъвовете са перфектни да бъдат начело на всеки проект.

Зодия Водолей

Водолеят има различен поглед към света. Уверен е, че знае какво да прави в почти всяка ситуация. Този представител на зодиака държи на алтернативните подходи към всеки проблем. Интересното е, че Водолеите не чакат някой да им възложи лидерската позиция, вместо това се “самонастаняват” на нея.
Подходът им е импулсивен, често без задръжки и без предразсъдъци. Дори да се провалят, това няма да повлияе на самочувствието им.

Зодия Телец

Телецът се отличава със своето постоянство. Никога няма да се самонастанят начело в някаква ситуация. Но ако видят, че има нужда, или ги помолите, веднага ще се притекат и ще поемат контрола. Веднъж отдали се и застанали в позиция на контролиращи, няма да се откажат. Независимо от трудностите и обстоятелствата, Телците ще вървят напред.
Готови са да търсят алтернативи и да поведат всички след себе си. Телците са хора, които искате на своя страна.

Зодия Овен

Овенът не е сред най-търпеливите зодии. Няма да стоят и просто да чакат някой да поеме контрола. При първа възможност биха застанали начело. Липсата на търпение понякога им изиграва лоша шега, но вроденото им чувство да бъдат лидери, респектира околните.
Веднъж поел контрола, Овенът ще работи върху това да се усъвършенства, да става по-добър и да знае, че е заслужил мястото си – както в своите очи, така и в тези на хората около себе си.

Източник: Розали

Още новини
Германия търси медицински сестри

Германия търси медицински сестри

Германия ни краде медицинските сестри с оферти за работа срещу 6 бона заплата. На този фон големите болници у нас закъсаха за кадри, пише " Монитор". Фирми посредници заливат сайтовете с обяви за позиции в чужбина. Най-много са именно предложенията от Германия....

повече информация
Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна за магията

Ясновидката Джуна, наричана руската Ванга, не е между живите от 2015 г., но продължава да буди страхопочитание у всички привърженици на паранормалното. Пророчествата и съветите, които е изрекла приживе, са придобили световна слава и значение. Наскоро в интернет...

повече информация
Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии

Закъсняващите зодии са 5 на брой. Забелязали ли сте, че има хора, които просто никога не са навреме? Вижте кои са 5-те зодии, които винаги закъсняват, защо това се случва и как реагират, ако им направите забележка. Започваме от зодия Овен. Овенът е винаги зает. Ако...

повече информация
Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари за 4 зодии

Реки от пари ще зарадват няколко зодиакални знаци. Всеки човек иска да стане по-богат и успешен. Може би и затова не спираме да се надяваме, че Звездите ще бъдат благосклонни към нас и ще ни дадат повече финансов късмет. През първия есенен месец енергията на Меркурий,...

повече информация
Advertisements
Къща на село е мечта

Къща на село е мечта

Къща на село е новата мода за хората, които искат спокойствие и ниски цени. Когато парите за жилище в града не достигат, много млади двойки с деца преоткриват българското село. Обикновено се ориентират към най-близкото до тях, купуват евтино стари къщи и бързо се...

повече информация
Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021

Дневен хороскоп 16 септември 2021 ви вещае ден, в който някои зодии не трябва да пренасят своите недоволства и душевни терзания. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат. Започваме от зодия...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.