Петте най-нетърпеливи зодии
Дата на публикуване: 11.09.2019
5-те най-нетърпеливи

Петте най-нетърпеливи зодии

Хората са доста нетърпеливи, но определено това са петте-те най-нетърпеливи зодиакални знака. Когато действаме прибързано, това може да обърка нашия живот, а и живота и здравето на околните. Динамичната среда ни кара да се подаваме да избързваме, а после горчиво да съжаляваме. Но не можем да върнем времето назад – решението е вече взето. Непрекъснато си повтаряме, че трябва да осмисляме нещата и въпреки всичко отново избързваме, от което страдаме самите ние, а и другите около нас. Не всички зодиакални знаци обаче действат прибързано. ОТ тях се открояват 5, които са специалисти прибързани действия. Понякога печелят от това, но често пъти интуицията им ги подвежда. А ето и кои са тези щастливци.
Зодия Овен
Когато е под напрежение, Овенът много често греши, защото действа спонтанно и прибързва. Ако усеща натиск, мозъкът му сякаш спира да мисли рационално и той е склонен на грешки, които понякога се оказват решаващи.

После разбира какво е сторил, но твърде късно, за да върне времето назад. Една от нетърпеливите зодии, Овенът е човек на действието, мрази да бездейства. Това качество може да се разглежда като положително, но често емоциите го подвеждат. Ако ви трябва съвет от тази зодия, може да се разчита на тях. Но ако вие се опитвате да ги насочите към нещо полезно, ще срещнете яростен отпор. Дори и да сте прави, те няма да допуснат вашето мнение, понеже са убедени, че са прави. И тогава правят най-големите си грешки и необмислени постъпки. След това се замислят и тази грешка ги учи как да продължат нататък. Те не се отчайват, а продължават напред, затова се водят като силна зодия, устойчива на проблеми.
Зодия Риби
Пасивна зодия, която предпочита друг да свърши нещата вместо тях. Ако се наложи да правят нещо под натиск, те мразят този момент, но когато ножа опре до кокала са принудени да действат, въпреки, че го правят с вътрешна неприязън. Когато бъдат подтикнати да правят нещо против волята им, те прибързват и правят нещо необмислено. Това им докарва допълнителни главоболия, които те умело прикриват.

Вследствие на всичко, те се прикриват, стават студени, другите се опитват да разберат защо са такива, но те не им казват. По принцип това е зодията, която я е грижа какво правят и мислят другите, затова ако тяхната неточност достигне до другия човек, те изпадат в мълчалива депресия и трудно излизат от това състояние. С една дума трудно им минава. Вътрешното им страдание ги потиска, те рядко споделят какво им тежи на душата.

Зодия Козирог

Може би си мислехте, че ще ви се размине, но уви – Козирозите също обичат да действат необмислено и механично. Принципно Козирогът се слави като умна и точна зодия, която премисля и планира добре нещата, за да няма неприятни изненади. Но понякога нетърпението им играе лоша шега. Самоувереността и реализмът ги подтиква да взимат грешни решения, защото не осмислят нещата докрай. Понякога те дори знаят, че ще стане точно така и въпреки всичко упоритостта им не ги отказва и те допускат едни и същи грешки, за които после страдат. Те са трудна зодия за хората, които никога не ги разбират. Просто защото самите те не искат да са предсказуеми за останалия свят.

Зодия Стрелец

И те са в класацията на петте-те най-нетърпеливи зодии. Колкото и да им сече пипето и те са хора и емоциите и чувствата ги предават. Те просто засенчват тяхното мислене и често го подвеждат. Тяхното безгрижие е привидно, вътрешно те премислят нещата, преди да предприемат нещо. Умът им е водещ в живота. Но както споменахме по-горе, емоцията размътва главата им и тогава правят най-големите си грешки. Всичко става след прибързани решения, форсирани от външен фактор. Мразят да признаят, че са сгрешили, въпреки, че много добре го знаят, а също така знаят, че и другите хора го знаят.
Когато един Стрелец се затвори в черупката си, другите хора си мислят, че той е егоистично настроен. Това не е вряно. Всъщност в това положение Стрелецът е съсредоточен във взимането на някаква позиция и точно тук той прибързва и прави грешката.

Зодия Близнаци

Те са зодията, която е в обсега на петте-те най-нетърпеливи. Тя обича лесния живот. Много се дразнят, когато нещо се усложни, просто ги мързи да мислят бързо. Обичат да правят нещата сами, но трябва да им се даде време, за да не стъпят накриво. Но както често се случва, нещо ги пресира и тогава допускат най-необмислените си грешки. Ако възникне някакво препятствие, те си дават вид, че сякаш нищо не се е случило, а всъщност в мозъка им бушуват мисли, които ги водят в грешна посока, защото нямат време за размисъл. Всичко това разстройва плана в главата им. Ако изпаднат в тежка ситуация, тогава просто прибягват до нещо временно, което се оказва в повечето случаи грешно. Но все пак те трябва да действат и го правят. Най-лошото е, че ако сгафят, те не се трогват особено, защото са убедени, че е трябвало да действат бързо, не са имали друг шанс. Девизът им е – аз да го направя, пък каквото стане. Затова ако работите с човек от тази зодия, бъдете по-търпеливи с него.
5-те най-нетърпеливи зодии не е гаранция, че понякога и останалите 7 не допускат грешки.

Още новини
Металокерамика срещу цирконий

Металокерамика срещу цирконий

За да може да направим избор трябва да се запознаем с малко повече информация. Какво е металокерамиката ? Това е метална конструкция, в повечето случаи съдържа никел, който е силен алерген. Той в повечето случай води до възпаление на венеца и лош дъх. Върху металната...

повече информация
Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021

Седмичен хороскоп 17-23 май 2021 ви вещае приятна седмица, в която не трябва да действате прибързано. Не е лошо да обръщате повече внимание на семейството и хората, на които държите. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са...

повече информация
Връзка от разстояние

Връзка от разстояние

Връзка от разстояние е трудна за поддържане. Много хора са на мнение, че връзките от разстояние никога не се получават, защото накрая всичко става твърде сложно. Да, връзките от разстояние могат да бъдат сложни, но ако решите да вложите повече усилия, ще видите, че си...

повече информация
Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии

Най-моногамните зодии с 4 според астролозите. С*ксът и любовта вървят ръка за ръка. Е, не във всеки случай, но е по-добре когато това е така. Но замисляли ли сте се защо някои хора са верни на половинките си до гроб, а други кръшкат при първа възможност? Е, според...

повече информация
Advertisements
Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си

Срам ме е от дъщеря си. Чуя ли някой да казва, че животът е само един и има право да си го живее, както си иска, ми прилошава. Защото имам дъщеря, която е същата стока. Не е моя родна, но съм я отгледала и затова ме е срам, че съм принудена да прикривам мръсотиите й....

повече информация
Плесента и мухълът

Плесента и мухълът

Плесента и мухълът са неразделна част от природната среда. На открито, плесените и мухълът играят много важна роля в природата, за да разграждат органичната материя, като падналите листа и мъртвите дървета, но на закрито, мухълът трябва да се избягва. Той се...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.