Пловдивска ясновидка разваля магии
Дата на публикуване: 04.11.2019
пловдивска ясновидка

Пловдивска ясновидка разваля магии

Пловдивска ясновидка, която се казва Малина Николова е четвъртата в рода си по женска линия, която умее да разваля магии, проклятия и да връща щастието в живота. Макар никога да не е предполагала, че трябва да продължи пътя на известните си родственички – знахарки прабабите Сабина и Дона, на майка си Станка, тя го прави, водена от желанието да помага и да твори добро.
Малина Николова има хубава професия, семейство, майка е на две деца, но не обръща гръб на човешкото страдание. Твърди, че е помогнала да десетки разделени и бездетни.
Може би затова потокът от хора при нея не спирал, канели я да ясновидства и в чужбина на чужденци. Малина има зад гърба си солиден стаж във врачуването, а неотдавна нашумя с дарбата си на екзорсист при няколко тежки случаи на обсебване, където и психиатрите не успяха да помогнат.

Благодарение на нея доста семейства дочакват рожба, много разбити сърца намират утеха, десетки разделени семейства преоткриват щастието на брачния живот.
„Сънищата ми се сбъдваха от малка. Естествено, първите предсказания бяха свързани с близките ми. Казвах на мама, че ще има проблеми с татко и те ставаха.
Веднъж изчезнаха много пари от дома ни и родителите ми мислеха, че са ги изгубили. Посочих им точно кой ги е взел и той ги върна. Целият град гръмна, когато предсказах инцидент с няколко момчета. Предупредих всички да не пътуват, че ги чака неприятност. Не ми повярваха. Както се веселяха, пада таванът на хижа „Свещи пласт“. Макар и дете, често казвах на хората около мен какво ще им се случи“, обяснява Малина за дарбата си.

За да погледне в бъдещето на човек, даровитата пловдивска ясновидка твърди, че не ѝ е необходимо нищо. Не задава въпроси, а само иска да знае собственото име и навършени години. „Виждам нещата в мен, глас ми дава информацията как и какво може да се направи. Всички важни моменти в моя живот съм ги видяла насън. Бях още ученичка, когато сънувах бъдещия си съпруг. Узнах, че ще напусна родното си място, ще изоставя ученето и ще създам рано семейство. Когато казах на близките си, че след време ще се омъжа чак в Пловдив, никой не ми повярва. След време така стана. Три години нямах деца. Докторите не можеха да открият причината. Сънувах, че трябва да ида на Кръстова гора и да преспя там. След като дадох курбан, заченах с първото дете. Сега имам две дъщери – Даяна и Василка“, разказва гадателката. В родния ѝ край още се говорело за способностите на нейните прабаби да развалят магии.

„От жените в семейството знам много забравени в миналото практики. Често чужда намеса възпира щастието и почерня живота на хората. Независимо как ще се нарекат – това е прокоба или магия. Те съществуват. Виждам ги. Родовото проклятие е много тежко, защото се предава от поколение на поколение. По-тягостно е за прочистване“, разкрива Малина. „В събота с мъжа ми бяхме при Малина Николова. Всъщност тя гледа само на него, а аз записвах всичко, което му каза. Изумена съм! Всичко му позна. Направи му и прогнози за неща, които предстои да му се случат. Това, което ми хареса, беше, че след като му каза факти от живота му, го попита: Хайде сега, задавай въпроси. Т.е. не се измъкваше с някакви общи приказки, а му отговаряше на въпросите. Остава да видим дали предсказанията за бъдещето ще се сбъднат“, пише жена, посещавала ясновидката от Пловдив.

Източник: Ретро

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 28 май 2022

Дневен хороскоп 28 май 2022

Дневен хороскоп 28 май 2022 предвещава ден, в който недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща. ъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки. Започваме от зодия Овен....

повече информация
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.