Пловдивска ясновидка разваля магии
Дата на публикуване: 04.11.2019
пловдивска ясновидка

Пловдивска ясновидка разваля магии

Пловдивска ясновидка, която се казва Малина Николова е четвъртата в рода си по женска линия, която умее да разваля магии, проклятия и да връща щастието в живота. Макар никога да не е предполагала, че трябва да продължи пътя на известните си родственички – знахарки прабабите Сабина и Дона, на майка си Станка, тя го прави, водена от желанието да помага и да твори добро.
Малина Николова има хубава професия, семейство, майка е на две деца, но не обръща гръб на човешкото страдание. Твърди, че е помогнала да десетки разделени и бездетни.
Може би затова потокът от хора при нея не спирал, канели я да ясновидства и в чужбина на чужденци. Малина има зад гърба си солиден стаж във врачуването, а неотдавна нашумя с дарбата си на екзорсист при няколко тежки случаи на обсебване, където и психиатрите не успяха да помогнат.

Благодарение на нея доста семейства дочакват рожба, много разбити сърца намират утеха, десетки разделени семейства преоткриват щастието на брачния живот.
„Сънищата ми се сбъдваха от малка. Естествено, първите предсказания бяха свързани с близките ми. Казвах на мама, че ще има проблеми с татко и те ставаха.
Веднъж изчезнаха много пари от дома ни и родителите ми мислеха, че са ги изгубили. Посочих им точно кой ги е взел и той ги върна. Целият град гръмна, когато предсказах инцидент с няколко момчета. Предупредих всички да не пътуват, че ги чака неприятност. Не ми повярваха. Както се веселяха, пада таванът на хижа „Свещи пласт“. Макар и дете, често казвах на хората около мен какво ще им се случи“, обяснява Малина за дарбата си.

За да погледне в бъдещето на човек, даровитата пловдивска ясновидка твърди, че не ѝ е необходимо нищо. Не задава въпроси, а само иска да знае собственото име и навършени години. „Виждам нещата в мен, глас ми дава информацията как и какво може да се направи. Всички важни моменти в моя живот съм ги видяла насън. Бях още ученичка, когато сънувах бъдещия си съпруг. Узнах, че ще напусна родното си място, ще изоставя ученето и ще създам рано семейство. Когато казах на близките си, че след време ще се омъжа чак в Пловдив, никой не ми повярва. След време така стана. Три години нямах деца. Докторите не можеха да открият причината. Сънувах, че трябва да ида на Кръстова гора и да преспя там. След като дадох курбан, заченах с първото дете. Сега имам две дъщери – Даяна и Василка“, разказва гадателката. В родния ѝ край още се говорело за способностите на нейните прабаби да развалят магии.

„От жените в семейството знам много забравени в миналото практики. Често чужда намеса възпира щастието и почерня живота на хората. Независимо как ще се нарекат – това е прокоба или магия. Те съществуват. Виждам ги. Родовото проклятие е много тежко, защото се предава от поколение на поколение. По-тягостно е за прочистване“, разкрива Малина. „В събота с мъжа ми бяхме при Малина Николова. Всъщност тя гледа само на него, а аз записвах всичко, което му каза. Изумена съм! Всичко му позна. Направи му и прогнози за неща, които предстои да му се случат. Това, което ми хареса, беше, че след като му каза факти от живота му, го попита: Хайде сега, задавай въпроси. Т.е. не се измъкваше с някакви общи приказки, а му отговаряше на въпросите. Остава да видим дали предсказанията за бъдещето ще се сбъднат“, пише жена, посещавала ясновидката от Пловдив.

Източник: Ретро

Още новини
Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира. В редиците на пенсионерите вече е обичаната говорителка на БНТ Радина Червенова. През февруари тя става на 63 години и вече навършва необходимата възраст за пенсия. Радина подала документи и изчаквала да разбере какъв ще е размерът на...

повече информация
Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син върна щастието ни ни даде криле. Така започва нашият покъртителен разказ. Да загубиш дете е една от най-жестоките трагедии, които могат да застигнат някой родител. Опустошението е пълно, мъката безкрайна, а пътят обратно към нормалния живот...

повече информация
Димитринка от Чикаго

Димитринка от Чикаго

Димитринка, или както всички я знаят, Дида, прави букети от сапун. Това е хобито й, на което с удоволствие се отдава, когато не пътува. Защото тя често е на път, това е работата й – шофьор е на тир – и кръстосва пътищата на Америка. Дида е от Добрич, но от години...

повече информация
Последните думи на Тодор Живков

Последните думи на Тодор Живков

Последните думи на Тодор Живков. Hяĸoи мoжe би cи cпoмнят ĸaĸвo бe ĸaзaл бившият Πъpви в дъpжaвaтa Toдop Живĸoв, мaлĸo пpeди ĸoнчинaтa cи. „Дa мe пoгpeбaт c лицeтo нaдoлy, чe eдин дeн, ĸaтo paзбepeтe ĸoй ĸaĸвo пpичинявa нa дъpжaвaтa, зaдниĸa щe ми цeлyвaтe“ – дaли...

повече информация
Advertisements
Ученик с цигара през соца

Ученик с цигара през соца

Ученик с цигара през соца? Имаше ги, но се криеха доста старателно. Едно време при соца сред учениците имаше ред и дисциплина, както и уважение към учителите. Залягахме над уроците и спазвахме добро поведение, защото иначе следваха наказания. Ето как изглеждаше...

повече информация
Обиждаха Алекс Сърчаджиева

Обиждаха Алекс Сърчаджиева

Обиждаха Алекс Сърчаджиева с грозни думи. Шоубизнесът съвсем не е само слава и блясък, той често е по-безскрупулен и жесток дори и от живота, многократно набеждаван за безмилостен и нечестен. Истината е, че развлекателната индустрия обикновено "оголва острите си зъби"...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.