Пловдивска ясновидка разваля магии
Дата на публикуване: 04.11.2019
пловдивска ясновидка

Пловдивска ясновидка разваля магии

Пловдивска ясновидка, която се казва Малина Николова е четвъртата в рода си по женска линия, която умее да разваля магии, проклятия и да връща щастието в живота. Макар никога да не е предполагала, че трябва да продължи пътя на известните си родственички – знахарки прабабите Сабина и Дона, на майка си Станка, тя го прави, водена от желанието да помага и да твори добро.
Малина Николова има хубава професия, семейство, майка е на две деца, но не обръща гръб на човешкото страдание. Твърди, че е помогнала да десетки разделени и бездетни.
Може би затова потокът от хора при нея не спирал, канели я да ясновидства и в чужбина на чужденци. Малина има зад гърба си солиден стаж във врачуването, а неотдавна нашумя с дарбата си на екзорсист при няколко тежки случаи на обсебване, където и психиатрите не успяха да помогнат.

Благодарение на нея доста семейства дочакват рожба, много разбити сърца намират утеха, десетки разделени семейства преоткриват щастието на брачния живот.
„Сънищата ми се сбъдваха от малка. Естествено, първите предсказания бяха свързани с близките ми. Казвах на мама, че ще има проблеми с татко и те ставаха.
Веднъж изчезнаха много пари от дома ни и родителите ми мислеха, че са ги изгубили. Посочих им точно кой ги е взел и той ги върна. Целият град гръмна, когато предсказах инцидент с няколко момчета. Предупредих всички да не пътуват, че ги чака неприятност. Не ми повярваха. Както се веселяха, пада таванът на хижа „Свещи пласт“. Макар и дете, често казвах на хората около мен какво ще им се случи“, обяснява Малина за дарбата си.

За да погледне в бъдещето на човек, даровитата пловдивска ясновидка твърди, че не ѝ е необходимо нищо. Не задава въпроси, а само иска да знае собственото име и навършени години. „Виждам нещата в мен, глас ми дава информацията как и какво може да се направи. Всички важни моменти в моя живот съм ги видяла насън. Бях още ученичка, когато сънувах бъдещия си съпруг. Узнах, че ще напусна родното си място, ще изоставя ученето и ще създам рано семейство. Когато казах на близките си, че след време ще се омъжа чак в Пловдив, никой не ми повярва. След време така стана. Три години нямах деца. Докторите не можеха да открият причината. Сънувах, че трябва да ида на Кръстова гора и да преспя там. След като дадох курбан, заченах с първото дете. Сега имам две дъщери – Даяна и Василка“, разказва гадателката. В родния ѝ край още се говорело за способностите на нейните прабаби да развалят магии.

„От жените в семейството знам много забравени в миналото практики. Често чужда намеса възпира щастието и почерня живота на хората. Независимо как ще се нарекат – това е прокоба или магия. Те съществуват. Виждам ги. Родовото проклятие е много тежко, защото се предава от поколение на поколение. По-тягостно е за прочистване“, разкрива Малина. „В събота с мъжа ми бяхме при Малина Николова. Всъщност тя гледа само на него, а аз записвах всичко, което му каза. Изумена съм! Всичко му позна. Направи му и прогнози за неща, които предстои да му се случат. Това, което ми хареса, беше, че след като му каза факти от живота му, го попита: Хайде сега, задавай въпроси. Т.е. не се измъкваше с някакви общи приказки, а му отговаряше на въпросите. Остава да видим дали предсказанията за бъдещето ще се сбъднат“, пише жена, посещавала ясновидката от Пловдив.

Източник: Ретро

Още новини
Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев и отнетият медал

Йордан Йовчев безспорно е емблема на българската спортна гимнастика и един от най-успешните българи на олимпийски игри. С четири златни медала от световни първенства, европейска титла на халки и четири олимпийски медала Йовчев остави огромна следа в историята на този...

повече информация
Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова стана на 58

Росица Кирилова, която стана на 58 години продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България. "Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам", споделя талантливата певица,...

повече информация
Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021

Дневен хороскоп 24 юли 2021 ви вещае ден, в който е добре да си починете и разтоварите от напрегната седмица. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Това е денят, в който е хубаво да покажете...

повече информация
Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021

Седмичен хороскоп 2-8 август 2021 ви вещае период, през който може да възникнат някои изненади. При Близнаците човек, който ги е наранил, ще си получава заслуженото. Това ще им даде усещане за постигната справедливост. А при Лъвовете в близкото им обкръжение ще се...

повече информация
Advertisements
Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021

Седмичен хороскоп 26.07-1.08.2021 ви вещае емоционален период, богат на всякакви събития и новини. Не се поддавайте на емоциите, а мислете трезво и практично. Избягвайте да се предоверявате на хората и пазете здравето си. Намерете време да сбъднете поставените си...

повече информация
Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021

Седмичен хороскоп 19-25.07.2021 ви вещае период на нови идеи и планове за повечето зодиакални знаци. Времето е подходящо за нови инвестиции и захващане на допълнителна работа. Не се преуморявайте, останете сами със себе си в даден период - когато е възможно. Пазете...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.