По-големият брат е грижовен и всеотдаен
по-големият брат

По-големият брат е грижовен и всеотдаен

По-големият брат винаги ще ви помогне и избави от трудностите. Въпреки всички кавги и конфликти, когато сте били малки, по-големият ви брат винаги ще бъде най-добрият човек в живота ви. Имате толкова много общи спомени. Прекарвали сте ваканциите си заедно и заедно сте гледали любимите си филми. Дори днес, когато си спомняте детството си, спомените ви с брат ви със сигурност са едни от най-съкровените. Прочетете защо той е най-важният човек в живота ви.
1. Винаги се е грижел за вас
По-големият ви брат винаги е бил нещо като още един родител. Когато възрастните не са били у дома, той се е грижел за вас и вашите братя и сестри. Сега вече сте благодарни, че имате идол като него в живота си.

Винаги се е грижил за вас, когато става дума за вашите отношения и винаги е давал най-добрия съвет. Светът може да бъде наистина страшно място, но брат ви е героят, който ви е пазел от неприятности.
2. Показал ви е света
По-големият брат е като туристически водач. Той е човекът, който е разширил кръгозора ви. Той вероятно се е изнесъл от вкъщи пред вас и може би е учил в друг град.
Оттогава той ви е опоказал много нови места и довел до най-добрите приключения. Следвали сте съветите му кои ресторанти да опитате или къде да отидете след това. Той е най-важният човек, защото винаги ще ви насърчава да се впуснете в следващото си приключение.

3. Винаги ви е разсмивал
По-големият ви брат винаги ви е казвал най-добрите шеги. Учил ви е да се шегувате за собствена сметка, като е голяма вероятността от него да сте се научили на сарказъм. Винаги ще обичате неговото чувство за хумор.

4. Научил ви е на търпение
Никой не разбира търпението като по-големия ви брат. Все пак той е трябвало да се грижи за вас и винаги е бил в центъра на семейните кавги. Той ви е предал това умение през годините. Животът е пълен с неочаквани обрати и той ви е научил как да се справите. Никой не иска да чака, но трябва да имате малко търпение в ситуациите, които не са идеални.

5. Запознавал ви е с нови хора
Имали сте чувство, че вашият по-голям брат познава всички. . По-големият брат постоянно ви е запознавал с нови хора, така че социалният ви кръг е бил значително по-голям благодарение на него. Сигурно сте били приятели с неговите приятели.

6. Никога не ви съди
По-големият ви брат никога няма да ви съди. Той ви обича безусловно и няма да застане срещу вас. Понякога може да се опита да ви насочи по правилния път, но винаги е с най-добри намерения. Той е бил до вас в най-странните моменти от живота ви. Той иска да сподели мнението си, но винаги ви мисли доброто. И е направил много неща, с които не се гордее и знае, че и вас ви очакват много подобни ситуации.

7. Вярва във вас
Човекът, който ви подкрепя най-много, е по-големият ви брат. Въпреки че може да не го показва последователно, той винаги се радва за вас и вярва във вашите умения.

Докато растяхте, непрекъснато ви подтикваше да прекрачвате границите си. Колко бисквитки можете да сложите в устата си? Можете ли да скочите през него? По този начин ви научи да бъдете уверени в себе си, независимо от предизвикателството.

Източник: Уебмястото

Още новини
Цветовете на завесите

Цветовете на завесите

Цветовете на завесите влияят на домакинството. Всяка къща има завеси, завеси, завеси. Не само за красота и любопитни очи, хората ги окачват на прозорците. Нашите мъдри предци са вярвали, че завесите предпазват от зло, добавят здраве и радост към живота, дават пари и...

повече информация
Личната свобода я няма

Личната свобода я няма

Личната свобода е най-важна за човек. Човек е свободен да управлява живота си както иска. Ако иска да работи - работи, ако иска да обича и гради семейство - прави и това. Тоест ние имаме право на избор. Но ето че сега се намирам в ситуация, в която нямам право да...

повече информация
Качих първия си стопаджия

Качих първия си стопаджия

Качих първия си стопаджия. Георги, на 68 години от Ямбол. Докато го возех, му задавах въпроси, и той с лекота и тъга отгаваряше. Цитирам всичко, което ми каза. - Здравей, за къде си? - За Слънчев Бряг, хотел Арда. - Защо пътуваш на стоп от Поморие до Слънчев Бряг? -...

повече информация
Дъщеря не е виждала баща си

Дъщеря не е виждала баща си

Дъщеря не е виждала баща си цели 8 години. Така започва моят тъжен разказ. Казвам се Александра и съм щастливо омъжена. Със съпруга ми се запознахме няколко месеца след развода му. Влюбихме се от пръв поглед - открихме, че просто сме един за друг. От първия си брак...

повече информация
Advertisements
Бащата учи дъщерята

Бащата учи дъщерята

Бащата учи дъщерята цял живот. Връзката между родител и дете е силна и понякога, почти непоклатима. Всеизвестен факт е обаче, че бащите са по-близки с дъщерите си, а майките – със синовете. Уроците и нещата, на които нашите родители ни учат, понякога от ранна детска...

повече информация
Жената Везни е мъдра и царствена

Жената Везни е мъдра и царствена

Жената Везни – мъдра и царствена. Ако мъдрият цар Соломон беше жена, то със сигурност щеше да бъде жена от зодия Везни. Мъдра, логична и ценяща баланса, тази жена е създадена, за да внася ред в живота на хората. Нейният символ е везната, и именно тя и помага да взима...

повече информация
Advertisements