По какъв начин лъжат всички зодии
Дата на публикуване: 02.10.2019
по какъв начин лъжат

По какъв начин лъжат всички зодии

По какъв начин лъжат зодиите ще разберете сега. Някои го правят с умисъл, други им идва отвътре. Трети го правят неволно, а четвърти от благородство. Скриването на истината се води лъжа. Със сигурност всеки от нас е прибягвай до нея, воден от различни подбуди. Може би има честни хора, които винаги казват нещата каквито са, но те се срещат много рядко.
Лъжците почти винаги си личат и могат да бъдат хванати. Но има някои зодии, които могат доста умело да се прикриват и никой да не е в състояние да ги хване.
Всеки зодиакален знак има свой собствен метод на лъжене. Сега ще ви представим всички един по един, а вие ще кажете дали сте съгласни с нас, без да ни лъжете, разбира се.

Зодия Овен

Ако Овен реши да ви лъже, физиономията му ще си остане непроменена и вие дори няма да усетите, че не ви казва истината. Трудничко ще ви е да го заловите, защото той се владее много добре и някак си успява да ви убеди в думите си. Ако разбере, че вие сте на път да разкриете неговата манипулация, той с всички сили ще я защитава докрай. До последно няма да си признае.
Зодия Телец
Когато Телецът решава да скрие нещо или да ви излъже, той то прави предпазливо и търпеливо. Ако е решил да ви заблуди, всичко това се обмисля предварително, преценява къде може да сгреши, прави си план на лъжата в главата, за да няма някъде пролука. Нужно е да си осигури сигурна защита, за да сте убедени във верността на думите и действията му. Когато иска да ви лъже за това какво е правил, той ще има готово обяснение, което все едно звучи в съда като алиби. Той така ще го е тренирал, че може да ви го повтори по същия начин, за да ви докаже, че е прав.

Зодия Близнаци

Те обичат да послъгват, но за съжаление доста често ги хващат. Просто защото не могат да лъжат като хората. Те дори не правят връзка с това, което са казали преди и си противоречат. Обикновено се оплитат толкова много, че останалите не им вярват дори когато са честни. Зодията не подбира добре думите, когато решава, че ще лъже и често се излагат, защото ги хващат. За да се защитят, те прехвърлят вината на събеседника, като му вменяват, че не ги разбира правилно. Обичат да сменят темата, защото си мислят, че така ще забравите какво са казали преди малко.

Зодия Рак

За щастие, те са зодията, която обича да се казва истината. Затова хората обичат да бъдат приятели с тях. Колкото и да са откровени, няма начин понякога да не скриват истината. Може да ги разконспирирате, защото при изричането на лъжа Ракът прилича на дете, което се оправдава пред родителите си. Ако решат да са неискрени, те отместват поглед встрани.

Зодия Лъв

От тази зодия лъха увереност и сигурност. За него лъжата е част от живота и когато реши да я приложи, той се подготвя добре. Решава, че трябва да е особено сигурен в това, което казва и дава всичко от сее си, за да му повярвате. Лъвът често знае как да избяга от неблагоприятна ситуация. Дори е възможно да постави под съмнение вашите собствени думи, въпреки, че те са правилните. Много добър манипулатор, който е способен да превърне лъжата в сигурна истина.

Зодия Дева

Педантичните Деви винаги се хващат за малките детайли. Но когато решат да излъжат, тогава издишат. Просто не са добри лъжци. Не умеят да защитават тезата, която сами са си стъкмили и се пропукват. Когато решават да измамят някого, те самите се прецакват още повече. Причината за лошото лъжене на Девата е, че те украсяват прекалено много историите, което ги прави нереални и често пъти ги хващат в крачка.

Зодия Везни

Везната среща огромни трудности, когато трябва да лъже за нещо. Когато поднася лъжа, Везната променя начина си на държание, което е видимо. Говорът и се ускорява, започва да си върти главата, понякога се изчервява. Ако някой събеседник реши да я разпитва допълнително, Везната веднага влиза в капана и лъжата й лъсва. Когато усети, че сте я хванали на тясно, Везната ще предпочете да се оттегли или да се сдуха, все едно, че вие сте виновни затова, че тя ви лъже.

Зодия Скорпион

Зодия, която обича да си вярва. Скорпионите имат високо мнение за себе си и се спрягат за искрени хора. Но ако решат да ви мамят, тогава ще ви почти невъзможно да ги хванете веднага. Той ще ви доказва колко много мрази лъжата, колко е искрен и честен и така в приказки ще ви омайва, че няма как да скрие нещо от вас.

Зодия Стрелец

Честността не е в кръвта им. Това са хора, които просто живеят с лъжата, тя е част от тяхната природа. Най-често предпочитат да послъгват за дребни неща. Това им доставя удоволствие. Не обичат сложните казуси и предпочитат да излязат с някоя лъжа от тях, за да им е по-леко на душата. Ако някой тръгне да се съмнява в тях, те спират да му обръщат внимание и му обръщат гръб с думите: “Твоя работа, щом мислиш така”. Ако разконспирирате лъжещия Стрелец, той ще се прави на ударен, все едно е станало случайно.

Зодия Козирог

Изкусните майстори на лъжата. Идеален в игрите на карти. Непроницаемо лице, лишено от емоция. Може да ви вземе парите, без да осъзнаете как го е направил. Умее да си служи с лъжата, защото знае как да се защити. Страхотен манипулатор, може да убеждава хората в грешна теза, за да извлече лична изгода от това. Рогатата зодия не обича да лъже редовно, но когато реши да го прави, той отстоява тезата си докрай. Ако се разколебае и заподозре, че може да го хванете, Козирогът става уязвим, защото го е страх да не нараните гордостта му.

Зодия Водолей

Като разтворена книга е. Всички мисли и чувства се виждат по неговото изражение. И да се опита да ги скрие, пак му личи по някакъв начин. Ако реши да започне да ви лъже, той започва да говори много, като редовно сменя темата, за да не го хванете. Но с по време на разговора той губи своята увереност и успява да се издаде, че е неискрен.

Зодия Риби

Някой път им се получава лъжата, но друг път не успяват. Въпросът е за какво ще лъжат. Ако е свързано с любов, те просто не споделят чувствата си, поради факта, че ги е страх да не се разкрият. Обичат да пазят личното си пространство. Ако трябва да излъжат в деловата сфера, там им се отдава много повече, защото са доста сладкодумни и могат да променят мнението на останалите.
По какъв начин лъжат хората е трудно да се разбере, но определено повечето от тях накрая си признават.

Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.