Починали хора могат да ви помагат
Дата на публикуване: 11.12.2019
починали хора

Починали хора могат да ви помагат

Починали хора могат да ви се притекат на помощ чрез знаци. Прощаването с любим човек не е лесно, но на всички ни се налага да го преживеем и то неведнъж. Животът е едновременно прекрасен и трагичен.
Но дори когато телата на нашите близки са напуснали отдавна този свят, то душите им остават с нас. Понякога те ни разиграват. Понякога ни закрилят. А понякога те използват дарбата си да предвиждат нещата, за да ни помогнат. Ето няколко знака, които не трябва да се пропускат:
1. Животните се държат странно
Животните често са по-чувствителни от нас към случващото се наоколо и това се отнася и за присъствието на духове. Някога живеех в дом, където обитаваше духа на 4-годишно момиченце, и тя “включваше” кучето ми като типична малка джаджа!

Обърнете внимание, когато котката или кучето наблюдават с интерес нещо, което вие не виждате.
2. Полтъргайст
Полтъргайст, което в превод от немски означава “шумен дух”, често се смята за неприятно и дразнещо явление. Тези духове са обвинявани за всички неясни удари, шумове, преместени предмети и други странни прояви.
Но пък може да се окаже, че духът на вашия починал близък ви, който ви изпраща новини. Постарайте се да откриете смисъла в действият на духа.
3. Неизправности в електрониката
Ние знаем малко за устройството на душата или духа. По всичко личи, че това е някаква енергия, но е невъзможно да бъде изследвана. Тъй като няма как да се вземе частица от духа и да се разгледа под микроскоп, всички наши хипотези остават на ниво догадки.

Но знаем с точност, в духовете умеят да влияят на работата на електронните уреди. И тук трябва да се постараете да откриете смисъл в неизправностите на уредите.
Например, ако дядовият радио приемник се включва и изключва сам, е възможно дядо ви да се опитва да ви привлече вниманието.

4. Ярки сънища
Що се отнася до преките контакти, то за духовете няма по-добър начин за връзка с нас от сънищата. По някаква причина, когато спим, границата между онзи свят и съзнанието ни става много тънка.
В сънищата ни духовете могат да ни внушат мисли и въпроси почти директно. Тези сънища винаги са невероятно ярки.
Дръжте бележник до леглото си, за да записвате всичките си важни сънища там.

5. Екстрасензорно възприятие
Екстрасензорното възприятие е много разпространено явление, което има много различни интерпретации. В този случай се има предвид ситуация, при която духовете ни внушават някои мисли.
Мислите, въпросите и дори предвижданията, възникнали в главата ви без обяснение, могат да бъдат насочвани от духове.

Източник: Уебмястото

Още новини
Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира

Радина Червенова се пенсионира. В редиците на пенсионерите вече е обичаната говорителка на БНТ Радина Червенова. През февруари тя става на 63 години и вече навършва необходимата възраст за пенсия. Радина подала документи и изчаквала да разбере какъв ще е размерът на...

повече информация
Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син

Любимата на покойния ни син върна щастието ни ни даде криле. Така започва нашият покъртителен разказ. Да загубиш дете е една от най-жестоките трагедии, които могат да застигнат някой родител. Опустошението е пълно, мъката безкрайна, а пътят обратно към нормалния живот...

повече информация
Димитринка от Чикаго

Димитринка от Чикаго

Димитринка, или както всички я знаят, Дида, прави букети от сапун. Това е хобито й, на което с удоволствие се отдава, когато не пътува. Защото тя често е на път, това е работата й – шофьор е на тир – и кръстосва пътищата на Америка. Дида е от Добрич, но от години...

повече информация
Последните думи на Тодор Живков

Последните думи на Тодор Живков

Последните думи на Тодор Живков. Hяĸoи мoжe би cи cпoмнят ĸaĸвo бe ĸaзaл бившият Πъpви в дъpжaвaтa Toдop Живĸoв, мaлĸo пpeди ĸoнчинaтa cи. „Дa мe пoгpeбaт c лицeтo нaдoлy, чe eдин дeн, ĸaтo paзбepeтe ĸoй ĸaĸвo пpичинявa нa дъpжaвaтa, зaдниĸa щe ми цeлyвaтe“ – дaли...

повече информация
Advertisements
Ученик с цигара през соца

Ученик с цигара през соца

Ученик с цигара през соца? Имаше ги, но се криеха доста старателно. Едно време при соца сред учениците имаше ред и дисциплина, както и уважение към учителите. Залягахме над уроците и спазвахме добро поведение, защото иначе следваха наказания. Ето как изглеждаше...

повече информация
Обиждаха Алекс Сърчаджиева

Обиждаха Алекс Сърчаджиева

Обиждаха Алекс Сърчаджиева с грозни думи. Шоубизнесът съвсем не е само слава и блясък, той често е по-безскрупулен и жесток дори и от живота, многократно набеждаван за безмилостен и нечестен. Истината е, че развлекателната индустрия обикновено "оголва острите си зъби"...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.