Починали хора могат да ви помагат
Дата на публикуване: 11.12.2019
починали хора

Починали хора могат да ви помагат

Починали хора могат да ви се притекат на помощ чрез знаци. Прощаването с любим човек не е лесно, но на всички ни се налага да го преживеем и то неведнъж. Животът е едновременно прекрасен и трагичен.
Но дори когато телата на нашите близки са напуснали отдавна този свят, то душите им остават с нас. Понякога те ни разиграват. Понякога ни закрилят. А понякога те използват дарбата си да предвиждат нещата, за да ни помогнат. Ето няколко знака, които не трябва да се пропускат:
1. Животните се държат странно
Животните често са по-чувствителни от нас към случващото се наоколо и това се отнася и за присъствието на духове. Някога живеех в дом, където обитаваше духа на 4-годишно момиченце, и тя “включваше” кучето ми като типична малка джаджа!

Обърнете внимание, когато котката или кучето наблюдават с интерес нещо, което вие не виждате.
2. Полтъргайст
Полтъргайст, което в превод от немски означава “шумен дух”, често се смята за неприятно и дразнещо явление. Тези духове са обвинявани за всички неясни удари, шумове, преместени предмети и други странни прояви.
Но пък може да се окаже, че духът на вашия починал близък ви, който ви изпраща новини. Постарайте се да откриете смисъла в действият на духа.
3. Неизправности в електрониката
Ние знаем малко за устройството на душата или духа. По всичко личи, че това е някаква енергия, но е невъзможно да бъде изследвана. Тъй като няма как да се вземе частица от духа и да се разгледа под микроскоп, всички наши хипотези остават на ниво догадки.

Но знаем с точност, в духовете умеят да влияят на работата на електронните уреди. И тук трябва да се постараете да откриете смисъл в неизправностите на уредите.
Например, ако дядовият радио приемник се включва и изключва сам, е възможно дядо ви да се опитва да ви привлече вниманието.

4. Ярки сънища
Що се отнася до преките контакти, то за духовете няма по-добър начин за връзка с нас от сънищата. По някаква причина, когато спим, границата между онзи свят и съзнанието ни става много тънка.
В сънищата ни духовете могат да ни внушат мисли и въпроси почти директно. Тези сънища винаги са невероятно ярки.
Дръжте бележник до леглото си, за да записвате всичките си важни сънища там.

5. Екстрасензорно възприятие
Екстрасензорното възприятие е много разпространено явление, което има много различни интерпретации. В този случай се има предвид ситуация, при която духовете ни внушават някои мисли.
Мислите, въпросите и дори предвижданията, възникнали в главата ви без обяснение, могат да бъдат насочвани от духове.

Източник: Уебмястото

Още новини
Завист и омраза за тази зодия

Завист и омраза за тази зодия

Завист и омраза по една единствена зодия. Може би се досетихте, че става дума именно за зодия Скорпион. Ето и причините защо това много одумван астрологичен знак: Скорпионите винаги имат собствено мнение. Това са хора, които не обичат да се съобразяват с никого. Те...

повече информация
Рождените дни и празнуването им

Рождените дни и празнуването им

Рождените дни са важно празненство за всички ни, не само като деца. Въпреки това, някои рождени дни, според общоприетото схващане, са опасни за празнуване. Всички сме чували, че не трябва да празнуваме 40-тата си годишнина, но има още няколко рождени дни, чието...

повече информация
3 храни за дълъг живот

3 храни за дълъг живот

3 храни могат да направят животът ви по-дълъг. През целия си живот дядо ми живееше в селото, гледаше фермата, говедата и зеленчуковата градина. Рядко беше в магазина и често купуваше не храна, а кибритени клечки и домакински съдове. Всички продукти той ядеше само от...

повече информация
Клиентът няма право

Клиентът няма право

Клиентът няма право в някои случаи. Който е учил търговия или пък работи в този сектор добре знае, че клиентът винаги има право. Да, той трябва да получи най-доброто обслужване, но също така би трябвало и да знае на какво има право и на какво не. Обслужващият персонал...

повече информация
Advertisements
Историкът Стефан Влахо-Мицов

Историкът Стефан Влахо-Мицов

Историкът Стефан Влахо-Мицов с интересни констатации. За нова Балканска война с участието на Русия в защита на Македония призовава в новата си книга "Македонският феникс между унищожението и самоунищожението“ историкът Стефан Влахо-Мицов. Книгата излиза преди дни на...

повече информация
Мария Игнатова без работа

Мария Игнатова без работа

Мария Игнатова ще трябва да се изявява в ново поприще. Скоротечно приключва кариерата на Мария Игнатова като водеща на Папараци, пише HotArena. До броени дни блондинката, която година и половина стоя извън телевизионните студиа след свалянето на „Господари на ефира“,...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.