Починали хора могат да ви помагат
починали хора

Починали хора могат да ви помагат

Починали хора могат да ви се притекат на помощ чрез знаци. Прощаването с любим човек не е лесно, но на всички ни се налага да го преживеем и то неведнъж. Животът е едновременно прекрасен и трагичен.
Но дори когато телата на нашите близки са напуснали отдавна този свят, то душите им остават с нас. Понякога те ни разиграват. Понякога ни закрилят. А понякога те използват дарбата си да предвиждат нещата, за да ни помогнат. Ето няколко знака, които не трябва да се пропускат:
1. Животните се държат странно
Животните често са по-чувствителни от нас към случващото се наоколо и това се отнася и за присъствието на духове. Някога живеех в дом, където обитаваше духа на 4-годишно момиченце, и тя “включваше” кучето ми като типична малка джаджа!

Обърнете внимание, когато котката или кучето наблюдават с интерес нещо, което вие не виждате.
2. Полтъргайст
Полтъргайст, което в превод от немски означава “шумен дух”, често се смята за неприятно и дразнещо явление. Тези духове са обвинявани за всички неясни удари, шумове, преместени предмети и други странни прояви.
Но пък може да се окаже, че духът на вашия починал близък ви, който ви изпраща новини. Постарайте се да откриете смисъла в действият на духа.
3. Неизправности в електрониката
Ние знаем малко за устройството на душата или духа. По всичко личи, че това е някаква енергия, но е невъзможно да бъде изследвана. Тъй като няма как да се вземе частица от духа и да се разгледа под микроскоп, всички наши хипотези остават на ниво догадки.

Но знаем с точност, в духовете умеят да влияят на работата на електронните уреди. И тук трябва да се постараете да откриете смисъл в неизправностите на уредите.
Например, ако дядовият радио приемник се включва и изключва сам, е възможно дядо ви да се опитва да ви привлече вниманието.

4. Ярки сънища
Що се отнася до преките контакти, то за духовете няма по-добър начин за връзка с нас от сънищата. По някаква причина, когато спим, границата между онзи свят и съзнанието ни става много тънка.
В сънищата ни духовете могат да ни внушат мисли и въпроси почти директно. Тези сънища винаги са невероятно ярки.
Дръжте бележник до леглото си, за да записвате всичките си важни сънища там.

5. Екстрасензорно възприятие
Екстрасензорното възприятие е много разпространено явление, което има много различни интерпретации. В този случай се има предвид ситуация, при която духовете ни внушават някои мисли.
Мислите, въпросите и дори предвижданията, възникнали в главата ви без обяснение, могат да бъдат насочвани от духове.

Източник: Уебмястото

Още новини
Цветовете на завесите

Цветовете на завесите

Цветовете на завесите влияят на домакинството. Всяка къща има завеси, завеси, завеси. Не само за красота и любопитни очи, хората ги окачват на прозорците. Нашите мъдри предци са вярвали, че завесите предпазват от зло, добавят здраве и радост към живота, дават пари и...

повече информация
Личната свобода я няма

Личната свобода я няма

Личната свобода е най-важна за човек. Човек е свободен да управлява живота си както иска. Ако иска да работи - работи, ако иска да обича и гради семейство - прави и това. Тоест ние имаме право на избор. Но ето че сега се намирам в ситуация, в която нямам право да...

повече информация
Качих първия си стопаджия

Качих първия си стопаджия

Качих първия си стопаджия. Георги, на 68 години от Ямбол. Докато го возех, му задавах въпроси, и той с лекота и тъга отгаваряше. Цитирам всичко, което ми каза. - Здравей, за къде си? - За Слънчев Бряг, хотел Арда. - Защо пътуваш на стоп от Поморие до Слънчев Бряг? -...

повече информация
Дъщеря не е виждала баща си

Дъщеря не е виждала баща си

Дъщеря не е виждала баща си цели 8 години. Така започва моят тъжен разказ. Казвам се Александра и съм щастливо омъжена. Със съпруга ми се запознахме няколко месеца след развода му. Влюбихме се от пръв поглед - открихме, че просто сме един за друг. От първия си брак...

повече информация
Advertisements
Бащата учи дъщерята

Бащата учи дъщерята

Бащата учи дъщерята цял живот. Връзката между родител и дете е силна и понякога, почти непоклатима. Всеизвестен факт е обаче, че бащите са по-близки с дъщерите си, а майките – със синовете. Уроците и нещата, на които нашите родители ни учат, понякога от ранна детска...

повече информация
Жената Везни е мъдра и царствена

Жената Везни е мъдра и царствена

Жената Везни – мъдра и царствена. Ако мъдрият цар Соломон беше жена, то със сигурност щеше да бъде жена от зодия Везни. Мъдра, логична и ценяща баланса, тази жена е създадена, за да внася ред в живота на хората. Нейният символ е везната, и именно тя и помага да взима...

повече информация
Advertisements
error: Съдържанието е защитено !!