Подаръци, които не бива да подарявате
Дата на публикуване: 11.12.2019
подаръци

Подаръци, които не бива да подарявате

Подаръци, които не е добре да подарявате на никого, за да не ви напусне късмета. В навечерието на коледните и новогодишни празници много хора се замислят какво да подарят на роднини и приятели. Но си струва да запомните, че има няколко неща, които не можете да дадете, защото те привличат отрицателна енергия и носят нещастие.
Какво не може да се подарява:
Всякакви режещи предмети (ножици, ножове)
Има вярване, че острите предмети действат като магнит за отрицателната енергия, можете да ги купите само за себе си, но не и като подарък.

Огледала
Смята се, че огледалата притежават някаква магия и не трябва да се приемат и дават като подарък, тъй като те могат да създадат редица проблеми.
Медицински изделия
Не е прието да се взимат медицински изделия като подарък, тъй като те могат да влошат реално здравето ви.
Чинии
Не можете да давате само празни чинии, тъй като това ще символизира липсата на пари. Ако искате да дадете такъв подарък, тогава сложете монета в чиниите.
Часовник
Китайските мъдреци вярват, че с приемането на подарък часовник ще започне отброяването до смъртта на човек. Също така такъв подарък може да доведе до сериозен скандал или раздяла.

Портфейл
Не трябва да подарявате празен портфейл, тъй като в този случай рискът от загуба на пари се увеличава значително, а ако сложите банкнота в него, напротив, това ще привлече финансово благополучие.

Перли
Подобно бижу може да привлече болести и да причини загуба, тъй като според древните легенди символизира сълзите на сираци и вдовици.

Шал или шапка
Може да привлече ненужни неприятности и мъка.

Не трябва да се дават книги на съпрузи
Такъв подарък може да провокира предателство.

Когато избирате подарък за роднини, приятели или просто познати, не забравяйте, че трябва да се дава от сърце, тогава няма да доведе до неуспехи. Всеки подарък трябва да създава щастие и радост, те са заразни и вие със сигурност ще се почуствате поне толкова добре, колкото тези, които ги получават.

Източник: Истински истории

Още новини
Баница на тиган

Баница на тиган

Баница на тиган с яйце и сирене - става бързо и е много вкусна. Има ли човек, който да не обича баница. Ако имаше, отдавна да се е разчуло! Но такъв уникат все още не се е появил. Но представете си следния случай – някоя неделна сутрин децата ви изненадват с...

повече информация
Бях отгледан от самотна майка

Бях отгледан от самотна майка

Бях отгледан от самотна майка. Живеехме много добре заедно, тя никога не се намесваше в личния ми живот и аз от своя страна винаги се опитвах да й помагам финансово. Получавам средната заплата на обикновен работник в провинциален град. Винаги съм й давал половината....

повече информация
Чесън в червено вино

Чесън в червено вино

Чесън в червено вино е идеален природен лек. Това природно лекарство съчетава полезните свойства на чесъна и червеното вино. Получената смес може да предотврати много заболявания, да пречисти кръвта, да укрепи имунната система, да елиминира лошия холестерол, да...

повече информация
Старо кисело мляко

Старо кисело мляко

Старо кисело мляко по времето на соца не можеше да изкара повече от 72 часа. Възрастните българи си спомнят, че едно време киселото мляко имаше трайност 72 часа, след което вкисваше и трябваше да се изхвърли. Днес млякото става за ядене, дори и цял месец да е...

повече информация
Advertisements
Митовете за зодиите

Митовете за зодиите

Митовете за зодиите и истината за тях. Подобно на всичко в живота, има определени митове, които се разпространяват относно характерните черти на всеки зодиакален знак. Вижте каква всъщност е реалността. Овен (21 март - 19 април) Мит: Казват, че Овните са много...

повече информация
Селяните също са хора

Селяните също са хора

Селяните също са хора както всички. „Всяка вечер преди новините по телевизията гледам рубриката „малък коментар“ – дечица отговарят на въпрос. Тези наши внучета ме интересуват силно – на тях оставяме света. Този път въпросът е: „Какво е селянин?“ Момиченце: Ами те са...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.