Подаръци, които не бива да подарявате
Дата на публикуване: 11.12.2019
подаръци

Подаръци, които не бива да подарявате

Подаръци, които не е добре да подарявате на никого, за да не ви напусне късмета. В навечерието на коледните и новогодишни празници много хора се замислят какво да подарят на роднини и приятели. Но си струва да запомните, че има няколко неща, които не можете да дадете, защото те привличат отрицателна енергия и носят нещастие.
Какво не може да се подарява:
Всякакви режещи предмети (ножици, ножове)
Има вярване, че острите предмети действат като магнит за отрицателната енергия, можете да ги купите само за себе си, но не и като подарък.

Огледала
Смята се, че огледалата притежават някаква магия и не трябва да се приемат и дават като подарък, тъй като те могат да създадат редица проблеми.
Медицински изделия
Не е прието да се взимат медицински изделия като подарък, тъй като те могат да влошат реално здравето ви.
Чинии
Не можете да давате само празни чинии, тъй като това ще символизира липсата на пари. Ако искате да дадете такъв подарък, тогава сложете монета в чиниите.
Часовник
Китайските мъдреци вярват, че с приемането на подарък часовник ще започне отброяването до смъртта на човек. Също така такъв подарък може да доведе до сериозен скандал или раздяла.

Портфейл
Не трябва да подарявате празен портфейл, тъй като в този случай рискът от загуба на пари се увеличава значително, а ако сложите банкнота в него, напротив, това ще привлече финансово благополучие.

Перли
Подобно бижу може да привлече болести и да причини загуба, тъй като според древните легенди символизира сълзите на сираци и вдовици.

Шал или шапка
Може да привлече ненужни неприятности и мъка.

Не трябва да се дават книги на съпрузи
Такъв подарък може да провокира предателство.

Когато избирате подарък за роднини, приятели или просто познати, не забравяйте, че трябва да се дава от сърце, тогава няма да доведе до неуспехи. Всеки подарък трябва да създава щастие и радост, те са заразни и вие със сигурност ще се почуствате поне толкова добре, колкото тези, които ги получават.

Източник: Истински истории

Още новини
Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова

Актрисата Теодора Духовникова е магнетична не само на сцената и малкия екран, оказва се, че е и сладкодумна разказвачка. Познаваме я от знаковите роли в някои от най-популярните български филми и сериали през последните години - "Под прикритие", "Дървото на живота",...

повече информация
Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия

Кошмарът в Австрия или последния ден преди локдауна. Лора Петрова живее във Виена от 6 години. В своя публикация във Фейсбук младата дама коментира последиците от COVID ограниченията, въведени през последните дни в Австрия. Тя описва в детайли огромния хаос в...

повече информация
Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата

Отворено писмо до Фермата разбуни духовете в социалните мрежи. В социалната мрежа е публикувано отворено писмо на мъж от Павликени, изписал трите си имена и пълен адрес по местоживеене, което той е изпратил до СЕМ и до продуцентите на предаването ФЕРМАТА, предаде...

повече информация
Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021

Месечен хороскоп декември 2021 ви вещае страхотен коледен месе. Започваме със зодия Овен. Според нашия месечен хороскоп декември 2021 през декември мислите и чувствата, натрупани през годината, ще изплуват, поради което Овенът може да изпита силно главоболие или...

повече информация
Advertisements
Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета

Българка изродила 3000 бебета! Почти нищо не знаем за нея – Христина Хранова Ценкова, както и за родното й село Клисура, заличено от земите на Софийска област още през ужасите на многовековното османско робство. Семейството й, побягнало от робските безчинства в...

повече информация
Изборното хоро през соца

Изборното хоро през соца

Изборното хоро е запазена марка на Тодор Живков. По негово време гласът на народа задължително се увенчаваше с танца на радостта. След пускане на бюлетината Живков повеждаше хоро пред избирателната секция. То беше Дайчовото – любимото на Първия. В спомените си Цола...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.