Подаръци, които не бива да подарявате
Дата на публикуване: 11.12.2019
подаръци

Подаръци, които не бива да подарявате

Подаръци, които не е добре да подарявате на никого, за да не ви напусне късмета. В навечерието на коледните и новогодишни празници много хора се замислят какво да подарят на роднини и приятели. Но си струва да запомните, че има няколко неща, които не можете да дадете, защото те привличат отрицателна енергия и носят нещастие.
Какво не може да се подарява:
Всякакви режещи предмети (ножици, ножове)
Има вярване, че острите предмети действат като магнит за отрицателната енергия, можете да ги купите само за себе си, но не и като подарък.

Огледала
Смята се, че огледалата притежават някаква магия и не трябва да се приемат и дават като подарък, тъй като те могат да създадат редица проблеми.
Медицински изделия
Не е прието да се взимат медицински изделия като подарък, тъй като те могат да влошат реално здравето ви.
Чинии
Не можете да давате само празни чинии, тъй като това ще символизира липсата на пари. Ако искате да дадете такъв подарък, тогава сложете монета в чиниите.
Часовник
Китайските мъдреци вярват, че с приемането на подарък часовник ще започне отброяването до смъртта на човек. Също така такъв подарък може да доведе до сериозен скандал или раздяла.

Портфейл
Не трябва да подарявате празен портфейл, тъй като в този случай рискът от загуба на пари се увеличава значително, а ако сложите банкнота в него, напротив, това ще привлече финансово благополучие.

Перли
Подобно бижу може да привлече болести и да причини загуба, тъй като според древните легенди символизира сълзите на сираци и вдовици.

Шал или шапка
Може да привлече ненужни неприятности и мъка.

Не трябва да се дават книги на съпрузи
Такъв подарък може да провокира предателство.

Когато избирате подарък за роднини, приятели или просто познати, не забравяйте, че трябва да се дава от сърце, тогава няма да доведе до неуспехи. Всеки подарък трябва да създава щастие и радост, те са заразни и вие със сигурност ще се почуствате поне толкова добре, колкото тези, които ги получават.

Източник: Истински истории

Още новини
Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната

Афганистанец говори за войната. В САЩ излиза интересна дописка в The Dallas Morning News. След поредната бомбардировка в Кандахар, американците пленяват един от полевите командири на талибаните. По време на разпита 70- годишния афганистанец Абдула, разказва интересна...

повече информация
Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете в Сърбия

Япония предпочете Сърбия за инвестиции. Въпреки приказките на досегашните политици от телевизионния екран как благодарение на тях България е станала просперираща държава, статистиката на европейската агенция Евростат показва, че всъщност освен по бедност, смъртност и...

повече информация
Русия спира полетите до България

Русия спира полетите до България

Русия спира полетите на свои туристи за България – за това алармираха от Регионалната туристическа камара. Това се случва след призива на руския политик Владимир Жириновски, един от най-горещите привърженици на президента Владимир Путин, който поиска държавата...

повече информация
Дама без маска

Дама без маска

Дама без маска обидила униформен служител. Истински цирк разиграла пловдивчанка, потъпкала противоепидемичните мерки и обиждала полицай, научи „Марица“. Заради неносенето на маска тя се е сдобила с акт, а вулгарното ѝ поведение пък станало причина да бъде съдена от...

повече информация
Advertisements
ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща

ВИП Брадър се завръща на екран. Нова телевизия сериозно обмисля да върне в ефира си своето най-популярно риалити „ВИП Брадър”. Това ще бъде отговорът й на завръщането на „Сървайвър” по Би Ти Ви. Големият брат е единственото шоу, излъчвано в България, което може да се...

повече информация
Последната жена на Милен

Последната жена на Милен

Последната жена на Милен Цветков - нумероложката Милена Иванова- ЕА разказа в книга за съвместния им живот, пише HotArena. Бурната им връзка продължава година и две седмици и преминава през куп перипетии. Милена споделя в томчето „379 дни с Милен Цветков” за първата...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.