Пороците на зодиите
Дата на публикуване: 22.03.2021
пороците

Пороците на зодиите. Забелязали ли сте, че що се отнася до зодиакалните знаци, техните представители имат сравнително еднакви характеристики. Всички Лъвове например са много харизматични, Девите пък крайно целомъдрени. Както знаете обаче, абсолютно всички хора на този свят имат две лица и освен ангел, в тях има и демон. Те имат не само достойнства, но и пороци. Същите тези пороци имат общо със зодията на съответния човек. Астролози направиха проучване и огласиха кой е порокът на всяка зодия. Овенът е егоист до мозъка на костите си и използва всички около себе си за своите собствени цели, дори и най-близките си хора. За да постигне целта си той няма да пощади никого и ще използва всички, дори и най-нехуманните средства. Телците са крайно упорити и вярват, че абсолютно винаги са прави. Да ги обедите в противното е кауза пердута. Упоритостта на представителите на този знак по правило може да навлече много проблеми, както на тях, така и на близките им хора.

Близнаците са двулични и лицемерни. Те играят двойна игра във всичко, което диша. Следователно никога не можете да бъдете наясно какво точно има предвид този знак. Понякога те сами не могат да осъзнаят кога са искрени и кога не.
Раците са непоправими лъжци. Лъжата за тях понякога се превръща в средство за съществуване. Не им давайте пари на заем, защото това значи че сякаш просто си хвърляте парите на вятъра и няма да ги видите отново.
Лъвовете са най-големите Нарциси в зодиака и на първо място обичат себе си и само себе си. От тук идват и стремежите им да са първи във всичко. Те често успяват да постигнат целите си в живота без кой знае колко усилия.
Девите страдат от вечна мания, че всеки бизнес е проблем, който трябва да разрешат и се хвърлят с все сили в него. За тях няма големи и малки битки, те се вхрълят с еднаква страст както да чистят стаята, така и да изкачват професионални върхове.
Везните са най-мързеливите хора на планетата. Те обичат да отлагат нещата до последния момент и ще си измислят буквално хиляди причини просто да не направят нещо. Основното за тях е да се отдадат на човек, който да ги обгрижва и обича.

Скорпионите са прекалено страстни. Ако срещнете такава жена, дори и с най-невинния външен вид и прилични маниери, не се ласкайте, в душата й има много огън и страст.

Стрелците се отличават с непостоянство в абсолютно всичко. Хората около тях страдат, особено съпрузи и любовници. В бизнеса и по други професионални въпроси обаче можете напълно да разчитате на тях, те със сигурност няма да ви разочароват. Умеят да виждат всички уловки.

Козирозите приличат много на Девите по недостатъци. Единствената разлика е жаждата за работа на Козирозите. За тях най-основното и важно нещо е бизнесът, а семейството остава на заден план. Ако Козирог не харесва нещо, той просто оставя проблема, дори и решението да е само на една крачка.

Водолеите се отличават с повърхностност и с това, че често се хвърлят от едно към друго нещо. Те са много интелигентни и умеят да се справят с различни ситуации в живота благодарение на житейската си мъдрост, която сякаш им е исконно заложена.

Рибите са много зависими от слабостите си и заради това в никакъв случай не трябва да експериментират с опиати и наркотични вещества. Също така могат да се превърнат в истински чревоугодници и набързо някой обръч да им стане тамън.

Тези знаци не винаги осъзнават кога нещо е реалност или не и така вредят на околните. Живеят в свой собствен свят.

Източник: Жената – БЛИЦ

Още новини
Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната я прави чиста и блесяща. Що се отнася до поддържането на дома ми чист, почистването на тоалетната е най-малкото ми любимо нещо, предполагам и на вас. Наскоро споменах това на съседката си. Тя, без да се замисли два пъти, ми препоръча да направя...

повече информация
Пречистваща молитва

Пречистваща молитва

Пречистваща молитва за здраве и против нещастие. Вдишайте дълбоко, успокойте се и помислете за себе си и вашите близки. След като постигнете покой, прочетете тази молитва 7 пъти. Нейната сила затваря нещастието и болестите зад 7 ключалки. Представете си, че вашият...

повече информация
Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски - няма как да не сте го опитвали. Боб в гърне -традиционно и много вкусно ястие. Няма български дом, в който тази гозба да не е на почит. Всяка домакиня има свой начин за приготвяне на боб, но аз ще ви предложа моя. Уверявам ви, че ще ви...

повече информация
Баба съди внучката си

Баба съди внучката си

Баба съди родната си внучка и съпруга й за 32 893 лв. и иска разваляне на договор за покупко-продажба на апартамент, който освен това има и акт за дарение. За семейните войни, които сега започват и в храма на Темида, ни разказа Айгюн Османов. Той е съпруг на Надежда,...

повече информация
Advertisements
Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет направи феноменът Божидар Караджов. Две седмици минаха от парламентарните избори, а бъдещият кабинет все още изглежда като нерешима енигма. Някои от парламентарно представените партии вече направиха заявки какво правителство биха...

повече информация
Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент според бившия президент Росен Плевнелиев. "Задача на европейските и продемократични сили в България е да извадят много силна кандидатура на президентските избори, за да имаме президент демократ, а не популист. Това е голямата битка, която...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.