Последната цифра
Дата на публикуване: 29.03.2021
последната цифра

Последната цифра от годината на раждане е свързана с живота. От раждането на всеки се дава ключа към неговото благосъстояние и успех в живота. Нумерологията има огромна сила, но малцина знаят за нея. Но ако използвате тази сила и я приложите правилно в ежедневието, можете да забравите за мъката, проблемите и бедността. Според китайската философия земята има 5 елемента: вода, огън, метал, земя и дърво. Всеки човек се управлява от един от тези елементи. Всеки елемент има своя собствена енергия и потенциал, придавайки на хората специален характер, начин на мислене, навици, зависимости и умения. Последната цифра от годината на раждане разкрива кой елемент влияе на живота ви. Вижте последната цифра от годината си на раждане и ще разберете кой елемент ви управлява :
Земя – последна цифра 9 или 8
Тези хора са много красиви и хармонични. Силата на земята им дава отговорност към близките си. Имат много амбиции, но са и идеалисти.

Проблемите в живота им се решават поетапно и с трезва глава. Те имат добре развита интуиция. Те имат много добри отношения с парите и нямат особено трудни проблеми през живота си. Хората, които се ръководят от този елемент, лишени са от лекомислие и авантюризъм, те са целенасочени и упорити. Такива хора се съветват да стоят далеч от водоеми, блата и места с висока влажност, както и да наблюдават по-внимателно кръвоносната система и вените.
Огън – последна цифра 7 или 6
Огнените хора винаги са жадни за приключения и никога няма да откажат да изследват нещо ново. Това са много активни и с много енергия. Не трябва да се състезавате с такива хора, защото те винаги печелят. Хората от стихията огън са много ярки и привлекателни, не могат да понасят самотата и искат да се обграждат с хора. Те се отличават с високо самочувствие и любов към себе си. Те са много агресивни и са склонни да постигат всичко на всяка цена. Те са прекалено емоционални и страдат от липса на търпение. Необходимо е да защитите нервната система и сърцето си, да се пазите от източници на топлина и да не бъдете изложени на пряка слънчева светлина твърде дълго.

Дърво – последна цифра 5 или 4

Тези хора по природа са много щедри, обичат да изследват света, да анализират информацията и да следват ясни правила на живота си. Хората, за които се грижи дървото, са много креативни и артистични, никога не е скучно и самотно с тях, околните ги обичат и ценят. Тези хора са трудолюбиви, имат много хобита и занимания, смятат, че работата е най-доброто канализиране на силата им. Хората на дървото винаги са благодарни на Вселената за това, което имат. Те са много лоялни приятели и никога не се държат егоистично. Недостатъкът им е тяхното прахосничество и те са склонни да поемат повече работа, отколкото могат. Трябва да избягват райони със силен вятър, а грижите за черния дроб и пикочните пътища са важни.

Вода – последна цифра 3 или 2

Тези хора са много очарователни и чувствителни, имат високо ниво на съпричастност и състрадание. Те са гъвкави и могат да се откажат в точното време и по този начин да изпреварят другите. Освен това тези хора са умни и креативни, имат невероятно въображение и не се колебаят да го използват. Сред такива хора има редица психолози, мислители и философи. Те са независими и индивидуалисти. Те знаят как да видят това, което очите на другите хора не могат да видят. Избягвайте височината и скоростта, както и наблюдавайте дихателната система.

Метал – последна цифра 1 или 0

Тези хора са много умни, упорити и независими, имат силен характер. Те знаят как да се грижат за тези, които обичат. Те са сдържани и хладни, и защитават отношението си на всяка цена.
“Металните” хора винаги се стремят към ред, опитват се да намерят баланс и да балансират всичко. Те се отличават от другите с решителност и надеждност, предпочитат самотата и мълчанието, не се страхуват да бъдат оставени сами, копнеят за обществено признание. Ако тези хора искат нещо, тогава за тях няма пречки, те получават всичко, което искат от живота. Сред недостатъците може да се посочи импулсивност, несъзнателно преследване на лукс и власт. Трябва да избягвате прекомерна физическа активност и да наблюдавате храносмилателната система.

Източник: За жената

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Още новини
Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков

Новото предаване на Любо Нейков "Дъ Шоуто" се срина сериозно. Любо Нейков, който е продуцент на предаването понесе сериозни критики и обиди от актьори и зрители. Той преживява тежко този неуспех и приближени до него твърдят, че започнал да се депресира сериозно,...

повече информация
Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков “нахрани” “Ергенът”

Емо Чолаков критикува едно от най-гледаните напоследък предавания - "Ергенът". Чаровният бивш синоптик твърди, че напоследък се слагат етикети на различни риалити предавания, а те не отговарят на истината. Ако не следите неговата кариера ще ви кажем, че в момента...

повече информация
Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова за дълголетието

Д-р Неделя Щонова реши да сподели със своите последователи във Фейсбук тайна за здраве и дълголетие, която е изключително лесна за спазване, но понякога трудно приложима към съвременния начин на живот. Тя разкри, че е присъствала на защита на дисертационен труд на д-р...

повече информация
Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати

Трикове за засаждане на домати, които всеки трябва да знае. Доматите се превиват от плод чак до октомври. Опитайте и ще успеете! Всъщност няма нищо по-добро от хапването на зрели домати, пресни, от собствената ви градина. Трудно е да се каже какво всъщност е по-добре:...

повече информация
Advertisements
Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022

Дневен хороскоп 27 май 2022 ви вещае ден, в който е добре да обуздаете своята нетърпеливост. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Бъдете...

повече информация
Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022

Дневен хороскоп 26 май 2022 предвещава ден, в който би било добре да се посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.