Последната цифра
Дата на публикуване: 29.03.2021
последната цифра

Последната цифра от годината на раждане е свързана с живота. От раждането на всеки се дава ключа към неговото благосъстояние и успех в живота. Нумерологията има огромна сила, но малцина знаят за нея. Но ако използвате тази сила и я приложите правилно в ежедневието, можете да забравите за мъката, проблемите и бедността. Според китайската философия земята има 5 елемента: вода, огън, метал, земя и дърво. Всеки човек се управлява от един от тези елементи. Всеки елемент има своя собствена енергия и потенциал, придавайки на хората специален характер, начин на мислене, навици, зависимости и умения. Последната цифра от годината на раждане разкрива кой елемент влияе на живота ви. Вижте последната цифра от годината си на раждане и ще разберете кой елемент ви управлява :
Земя – последна цифра 9 или 8
Тези хора са много красиви и хармонични. Силата на земята им дава отговорност към близките си. Имат много амбиции, но са и идеалисти.

Проблемите в живота им се решават поетапно и с трезва глава. Те имат добре развита интуиция. Те имат много добри отношения с парите и нямат особено трудни проблеми през живота си. Хората, които се ръководят от този елемент, лишени са от лекомислие и авантюризъм, те са целенасочени и упорити. Такива хора се съветват да стоят далеч от водоеми, блата и места с висока влажност, както и да наблюдават по-внимателно кръвоносната система и вените.
Огън – последна цифра 7 или 6
Огнените хора винаги са жадни за приключения и никога няма да откажат да изследват нещо ново. Това са много активни и с много енергия. Не трябва да се състезавате с такива хора, защото те винаги печелят. Хората от стихията огън са много ярки и привлекателни, не могат да понасят самотата и искат да се обграждат с хора. Те се отличават с високо самочувствие и любов към себе си. Те са много агресивни и са склонни да постигат всичко на всяка цена. Те са прекалено емоционални и страдат от липса на търпение. Необходимо е да защитите нервната система и сърцето си, да се пазите от източници на топлина и да не бъдете изложени на пряка слънчева светлина твърде дълго.

Дърво – последна цифра 5 или 4

Тези хора по природа са много щедри, обичат да изследват света, да анализират информацията и да следват ясни правила на живота си. Хората, за които се грижи дървото, са много креативни и артистични, никога не е скучно и самотно с тях, околните ги обичат и ценят. Тези хора са трудолюбиви, имат много хобита и занимания, смятат, че работата е най-доброто канализиране на силата им. Хората на дървото винаги са благодарни на Вселената за това, което имат. Те са много лоялни приятели и никога не се държат егоистично. Недостатъкът им е тяхното прахосничество и те са склонни да поемат повече работа, отколкото могат. Трябва да избягват райони със силен вятър, а грижите за черния дроб и пикочните пътища са важни.

Вода – последна цифра 3 или 2

Тези хора са много очарователни и чувствителни, имат високо ниво на съпричастност и състрадание. Те са гъвкави и могат да се откажат в точното време и по този начин да изпреварят другите. Освен това тези хора са умни и креативни, имат невероятно въображение и не се колебаят да го използват. Сред такива хора има редица психолози, мислители и философи. Те са независими и индивидуалисти. Те знаят как да видят това, което очите на другите хора не могат да видят. Избягвайте височината и скоростта, както и наблюдавайте дихателната система.

Метал – последна цифра 1 или 0

Тези хора са много умни, упорити и независими, имат силен характер. Те знаят как да се грижат за тези, които обичат. Те са сдържани и хладни, и защитават отношението си на всяка цена.
„Металните“ хора винаги се стремят към ред, опитват се да намерят баланс и да балансират всичко. Те се отличават от другите с решителност и надеждност, предпочитат самотата и мълчанието, не се страхуват да бъдат оставени сами, копнеят за обществено признание. Ако тези хора искат нещо, тогава за тях няма пречки, те получават всичко, което искат от живота. Сред недостатъците може да се посочи импулсивност, несъзнателно преследване на лукс и власт. Трябва да избягвате прекомерна физическа активност и да наблюдавате храносмилателната система.

Източник: За жената

[frontpage_news widget="7303" name=""]
Касисът е много полезен

Касисът е много полезен

Касисът е много полезен сезонен плод. Освен характерния вкус, той има и ценни хранителни стойности и лечебни свойства. В същото време съдържа сравнително малко калории. В медицината най-често се използват сок от касис, листа и масло от семената му. В 100 грама от този...

повече информация
Дръжки от череши

Дръжки от череши

Дръжки от череши не бива да се изхвърлят. Черешите са едни от най-хранителните плодове. Но знаехте ли за ползите за здравето на черешовите семена? Какво всъщност е черешата? Черешата е плод от рода „Prunus“ и е част от семейство „Rosaceae“. Името му идва от...

повече информация
Лукът е много полезен

Лукът е много полезен

Лукът е един от най-старите зеленчуци, познати от хиляди години. Важното е, че освен вкусовите си качества, има и ценни лечебни свойства. Лукът е бил важен елемент от народната медицина и днес с готовност посягаме към него не само в кухнята. Разберете защо лукът е...

повече информация
Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното

Лимонът сваля кръвното ни налягане, пречиства и детоксикира. Когато сутринта отидем в кухнята, първата мисъл, която изниква в главата ни, е да пийнем ароматно кафе или чай. Ами ако започнем деня си с чаша топла вода (може би на стайна температура) със сок на половин...

повече информация
Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии

Гняв към хората изпитват 5 зодии. Смятате ли, че сте от хората, които нямат търпение към другите и понякога си повтарят в претъпкан автобус, че „мразят хората“? Повярвайте ми, има и такива, за които е обичайно да се чувстват раздразнени от присъствието на другите....

повече информация
Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар

Топлинен или слънчев удар - и двете състояния са много неприятни. След многото прохладни месеци през лятото обичаме да прекарваме повече време на открито. Струва си обаче да запомним, че дългото излагане на топлина може да има отрицателни последици, а термичното...

повече информация

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.