Последната цифра
Дата на публикуване: 29.03.2021
последната цифра

Последната цифра от годината на раждане е свързана с живота. От раждането на всеки се дава ключа към неговото благосъстояние и успех в живота. Нумерологията има огромна сила, но малцина знаят за нея. Но ако използвате тази сила и я приложите правилно в ежедневието, можете да забравите за мъката, проблемите и бедността. Според китайската философия земята има 5 елемента: вода, огън, метал, земя и дърво. Всеки човек се управлява от един от тези елементи. Всеки елемент има своя собствена енергия и потенциал, придавайки на хората специален характер, начин на мислене, навици, зависимости и умения. Последната цифра от годината на раждане разкрива кой елемент влияе на живота ви. Вижте последната цифра от годината си на раждане и ще разберете кой елемент ви управлява :
Земя – последна цифра 9 или 8
Тези хора са много красиви и хармонични. Силата на земята им дава отговорност към близките си. Имат много амбиции, но са и идеалисти.

Проблемите в живота им се решават поетапно и с трезва глава. Те имат добре развита интуиция. Те имат много добри отношения с парите и нямат особено трудни проблеми през живота си. Хората, които се ръководят от този елемент, лишени са от лекомислие и авантюризъм, те са целенасочени и упорити. Такива хора се съветват да стоят далеч от водоеми, блата и места с висока влажност, както и да наблюдават по-внимателно кръвоносната система и вените.
Огън – последна цифра 7 или 6
Огнените хора винаги са жадни за приключения и никога няма да откажат да изследват нещо ново. Това са много активни и с много енергия. Не трябва да се състезавате с такива хора, защото те винаги печелят. Хората от стихията огън са много ярки и привлекателни, не могат да понасят самотата и искат да се обграждат с хора. Те се отличават с високо самочувствие и любов към себе си. Те са много агресивни и са склонни да постигат всичко на всяка цена. Те са прекалено емоционални и страдат от липса на търпение. Необходимо е да защитите нервната система и сърцето си, да се пазите от източници на топлина и да не бъдете изложени на пряка слънчева светлина твърде дълго.

Дърво – последна цифра 5 или 4

Тези хора по природа са много щедри, обичат да изследват света, да анализират информацията и да следват ясни правила на живота си. Хората, за които се грижи дървото, са много креативни и артистични, никога не е скучно и самотно с тях, околните ги обичат и ценят. Тези хора са трудолюбиви, имат много хобита и занимания, смятат, че работата е най-доброто канализиране на силата им. Хората на дървото винаги са благодарни на Вселената за това, което имат. Те са много лоялни приятели и никога не се държат егоистично. Недостатъкът им е тяхното прахосничество и те са склонни да поемат повече работа, отколкото могат. Трябва да избягват райони със силен вятър, а грижите за черния дроб и пикочните пътища са важни.

Вода – последна цифра 3 или 2

Тези хора са много очарователни и чувствителни, имат високо ниво на съпричастност и състрадание. Те са гъвкави и могат да се откажат в точното време и по този начин да изпреварят другите. Освен това тези хора са умни и креативни, имат невероятно въображение и не се колебаят да го използват. Сред такива хора има редица психолози, мислители и философи. Те са независими и индивидуалисти. Те знаят как да видят това, което очите на другите хора не могат да видят. Избягвайте височината и скоростта, както и наблюдавайте дихателната система.

Метал – последна цифра 1 или 0

Тези хора са много умни, упорити и независими, имат силен характер. Те знаят как да се грижат за тези, които обичат. Те са сдържани и хладни, и защитават отношението си на всяка цена.
“Металните” хора винаги се стремят към ред, опитват се да намерят баланс и да балансират всичко. Те се отличават от другите с решителност и надеждност, предпочитат самотата и мълчанието, не се страхуват да бъдат оставени сами, копнеят за обществено признание. Ако тези хора искат нещо, тогава за тях няма пречки, те получават всичко, което искат от живота. Сред недостатъците може да се посочи импулсивност, несъзнателно преследване на лукс и власт. Трябва да избягвате прекомерна физическа активност и да наблюдавате храносмилателната система.

Източник: За жената

Още новини
Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната

Чесън в тоалетната я прави чиста и блесяща. Що се отнася до поддържането на дома ми чист, почистването на тоалетната е най-малкото ми любимо нещо, предполагам и на вас. Наскоро споменах това на съседката си. Тя, без да се замисли два пъти, ми препоръча да направя...

повече информация
Пречистваща молитва

Пречистваща молитва

Пречистваща молитва за здраве и против нещастие. Вдишайте дълбоко, успокойте се и помислете за себе си и вашите близки. След като постигнете покой, прочетете тази молитва 7 пъти. Нейната сила затваря нещастието и болестите зад 7 ключалки. Представете си, че вашият...

повече информация
Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски

Боб в гърне по нашенски - няма как да не сте го опитвали. Боб в гърне -традиционно и много вкусно ястие. Няма български дом, в който тази гозба да не е на почит. Всяка домакиня има свой начин за приготвяне на боб, но аз ще ви предложа моя. Уверявам ви, че ще ви...

повече информация
Баба съди внучката си

Баба съди внучката си

Баба съди родната си внучка и съпруга й за 32 893 лв. и иска разваляне на договор за покупко-продажба на апартамент, който освен това има и акт за дарение. За семейните войни, които сега започват и в храма на Темида, ни разказа Айгюн Османов. Той е съпруг на Надежда,...

повече информация
Advertisements
Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет

Предсказание за бъдещ кабинет направи феноменът Божидар Караджов. Две седмици минаха от парламентарните избори, а бъдещият кабинет все още изглежда като нерешима енигма. Някои от парламентарно представените партии вече направиха заявки какво правителство биха...

повече информация
Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент

Идеалната жена за президент според бившия президент Росен Плевнелиев. "Задача на европейските и продемократични сили в България е да извадят много силна кандидатура на президентските избори, за да имаме президент демократ, а не популист. Това е голямата битка, която...

повече информация
Advertisements

By Христина Василева

Христина Василева е завършила връзки с обществеността в СУ "Климент Охридски". Писането е нейната страст, като има опит в доста Интернет сайтове и медии. От 2019 година е в екипа на "Всекидневно". През свободното си време харесва йогата, обича планината и почивката сред природата, приключенията и блогването.